|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Red Ją mam hippa na wiatr i niepogodę, tańsza wersja to baby dream na wiatr i niepogodę ,
![]()
#2012 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz co, może na dłuższą metę jest skuteczna, ale ja kurcze jak ćwiczyłam nią np miesiąc czasu po 200-300 ścisków dziennie to były efekty, ale po zaprzestaniu na kolejny miesiąc wszystko wracało do normy i to mnie demotywowało ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chciałam dziś się zaolejować, ale księdza mam i nie będę chodzić z tłustymi włosami, bo głupio mi tak ![]()
![]() |
#2013 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że są ![]() Cytat:
![]() Nie, to ja chipsy jedynie na jakichś imprezach, ale też rzadko jadam ![]() Rzeczywiście może poczekaj do jutra ![]()
![]() |
#2014 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A na mnie żadna wcierka nie działa... Rzepa podrażnia, po nowym Janatrze mam smalec, a Radical nie robi kompletnie nic. Oby mój ocet ziołowy coś zrobił z moją skórą głowy, bo chciałabym zobaczyć więcej bejbików.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Haha no będę musiała, ale tak myślę, ze może lekko przejadę kucyk jakimś olejem bo i tak w koku chodzę od wczoraj ![]()
![]() |
#2016 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zaciekawiłaś mnie tą agrafką. Gdzie ją kupiłaś? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, zwlokłam się, odkurzyłam całe mieszkanie, dokończyłam zmywanie i wstawiłam pranie. Idę do sklepu po kurczaka na obiad (będzie cezar, akurat mam wszystko czego potrzebuję ![]() ![]() W ogóle wchodzę do pokoju współlokatorów po odkurzacz, a tam na szafce stoi krem do rąk zimowy Cztery Pory Roku. Od zeszłej zimy szukam i znaleźć nie mogę, muszę dopytać gdzie współlokatorka dorwała ![]()
![]() |
#2019 | ||
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Jedna jest na święta i okresy około świąteczne, druga na specjalne okazje, a trzecia jako poprawiacz humoru w słoneczne dni ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja uwielbiam pikantne/słone/kwaśne, po słodkich mam odruchy wymiotne i mam dziwny posmak w ustach. No i bolą mnie zęby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2021 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U mnie wśród wcierek największą porażką był Seboravit. Żeby go stosować musiałabym codziennie wieczorem myć włosy. ![]() Wiecie, że kilka dni temu coś mnie naszło na ścinanie włosów i zrobiłam sobie grzywkę? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Wtajemniczenie
|
Miranda, my już jesteśmy mega kontrastowi
![]() ![]() Co do wałków - są w Rossku, różne rodzaje nawet ![]() Rypłam wczoraj włosy, resztę zrobiłam jak zawsze i... są takie dziwne ![]() ![]() Miranda, ile czasu zajmuje Ci dziennie wykonanie wszystkich ćwiczeń? |
![]() ![]() |
![]() |
#2023 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jantar mnie smalcował także. Teraz odpuściłam wszystkim wcierkom, na jesieni mocno się suplementowałam i sukces jest. Co prawda nie w bejbikach, ale bardzo mało ich wypada, a przy myciu z odpływu wyciągam tylko parę włosów. Częściowo to pewnie zasługa Kapoor kachli, którą staram się nakładać raz w tygodniu. W kolejce czeka jeszcze eclipta. A próbowałaś ziółek indyjskich? Już się bałam, że jestem jakaś inna, a nawilżające właściwości tego toniku to tylko moje urojenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2024 | |
Zakorzenienie
|
Mnie w sumie rozczarowała, ale nie dlatego że za słodka. Za słodka nie jest dla mnie nawet Milka Daimowa
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2025 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W piątek odebrałam na poczcie 2 paczki. Jedna z czapką i szalikiem, a druga z rękawiczkami: Czapka i komin: http://allegro.pl/komplet-czapka-i-s...933379495.html Rękawiczki: http://allegro.pl/cieple-jednopalcza...869117291.html Z czystym sumieniem mogę polecić rękawiczki z allegro są bardzo ciepłe. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2026 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ostatnio już ze trzy razy zamawiałam coś z ZSK albo Mazideł bo ciągle jestem krok w tył za fanaberiami swojej cery. Najpierw jak mi zeszły syfy to cała podjarana kupiłam kwas jabłkowy na przebarwienia i glinkę marokańską na zaskórniki, potem się okazało, że oba mnie podrażniają więc dokupiłam olej śliwkowy i mleczko winogronowe. Niestety niewiele dają. Co będzie następne, pewnie powrót do syfów po moczniku, koło się zamknie, Uroboros zje własny ogon i inne powiedzonka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wow, co za para w udach ![]() Mnie tam równo kuszą słodkości, paluszki, chipsy czy orzeszki, nie faworyzuję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Spaceroholiczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ma jedno wielkie pudło, co ja je ledwo umiała dźwignąć, a Pudzian to by w ogóle wymiękł. ![]() Doszłam do wniosku, że sesja w zimie jest fu i ja w zimę nie potrafię się uczyć do sesji. W dodatku mój telefon coś zaczął strajkować, podłączyłam go do laptoka to biedactwo już od godziny żre przez kabel aktualizacje. Muszę jeszcze subskrybować plan zajęć na następny semestr i wrzucić ściągi, mam nadzieję, że mi nic nie wybuchnie i jutro Luminka będzie śmigać cacy. ![]()
![]() |
#2029 | |
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Cicho ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może warto byłoby najpierw rozejrzeć się za próbką HP? Mandarynka jako zamiennik gorzkich migdałów (mocno wyczuwalnych w HP, mniam ![]() Później mimoza, której nijak nie można porównać do mchu i jaśminu, a na sam koniec waniliowa bomba (mocno przesadzona) w akompaniamencie drzewa cedrowego zamiast piżma. Jak na mój nos i poczucie estetyki to są dwa różne zapachy i nie uważam, by Vanille Noire mogło się rozwinąć na skórze chociaż odrobinę tak pięknie jak to robi HP.. Poza tym dochodzi do tego projekcja. HP to ogoniaste perfumy trzymające się do 9-10 godzin, które zdecydowanie czuć, a YR proponuje nam coś, co trzyma się bardzo, bardzo blisko skóry i jest piekielnie nietrwałe. Muszę dodawać coś więcej? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2031 |
Zakorzenienie
|
Zobaczcie, co dzisiaj rozdziewiczyłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Zadomowienie
|
Już się bałam, ale niestety, nie trafiłaś w mój gust.
![]() Za to Ty trafiłaś. ![]() Btw po Twoim zdjęciu zorientowałam się, czemu zawsze zalewam skórki lakierem. ![]() ![]() ![]()
#2033 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam w sportowym sklepie, ale są tez na allegro po około 15-20zł ![]() ![]() Moim zdaniem to wszystkie milki są strasznie słodkie, ale jak dla mnie to dobrze, zjem pasek i jestem zasłodzona ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Haha ja zdecydowanie faworyzuję wszystkie słone przekąski ![]() Maźnęłam kucyk olejem arachidowym i związałam w kok ![]()
![]() |
#2034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za to nie lubię, gdy mam na paznokciach każdy kawałek zamalowany, źle to dla mnie wygląda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2035 | ||||
Zadomowienie
|
Czas pokaże, cierpliwości, a ja kciuki zaciskam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Chyba wiem gdzie ![]() Skąd to masz i co to ![]() Byłam na zdjęciach, w mżawce, wietrze, sukience i rajstopkach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() Ja mam odwrotnie i też zalewam skórki ![]()
![]() |
#2036 |
Zakorzenienie
|
Ediza chyba i ja się skuszę na tego MS
![]() ![]()
#2037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serio? ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Kocham go. Piękny, głęboki fiolet. Już wiem, czego szukałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2038 |
Zakorzenienie
|
To i ja pokażę moja ostatnia zdobycz, którą nabyłam skuszona przez Kav
![]()
#2039 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak to jest ten ![]() ![]() ![]() No i z trwałością super, od czwartku noszę i zero odprysków, a bałam się że nie przetrwa wczorajszego sprzątania ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.