|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Pani Pech
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXV
3,99/3.49 za 400 ml ale nie jestem pewna
|
|
|
|
#872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też nie kupuje innych worków a właśnie te reklamówki za 0,08zł Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2014-02-02 o 21:35 |
|
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#876 |
|
Raczkowanie
|
ja też nie znoszę tego zapachu
|
#877 |
|
Raczkowanie
|
wydaje mi się, że Lactacy kosztujed koło 12-14 zł za 400 ml
|
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
A są w biedronce jakieś firmowe płyny do płukania ust? I szczoteczki do zębów miękkie (soft) a nie medium?
Pewnie listerina nie dostane, ale może chociaż coś znanej firmy... |
|
|
|
#879 |
|
Zadomowienie
|
Co od jutra w promocji?
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- co od jutra w promocji?
|
|
#880 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
tak ponad 10 zł napewno.
|
|
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#882 | |||
|
Be Strong. ☑️
|
Cytat:
ale nie pamiętam w jakiej cenie co do szczoteczek to też właśnie z Colgate bywają soft Cytat:
nie pamiętam w opakowaniu jest 80 sztuk ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#885 |
|
Wtajemniczenie
|
proszek LOvella bedzie na promocji od 10 w L. za 22,22 nie wiem ile to jest taniej bo juz dawno go nie uzywałam.
widziałam te lody gwiazdki o których pisałyscie nawet przecenione na 1,99 podoba mi sie taki pojemnik na noze (nie wiem czym on jest wypełniony) przydałby mi sie nawet bardzo bo musze noze chowac przed potomkiem ale cena jak dla mnie kosmiczna 49zł
|
|
|
|
#886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te biedronkowe worki na śmieci nie są faktycznie biodegradowalne?Cytat:
![]() Wzięłam z dzisiejszej promocji tylko kluski na parę (pampuchy ) i krokiety.
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-02-02 o 22:44 |
||
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie małe
![]() kupiłam w grudniu taki kocyk z norweskimi wzorami pod wpływem chwili, bo mi się wzór spodobał, a ona tylko 150cm ma długości w sumie taki nie wiadomo do czego
|
|
#888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#889 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale od nowego roku (a dokładniej od wprowadzenia nowego sposobu prezentacji akcji tematycznych food i non food), zmieniają się też zasady przecen i wyprzedaży. Nie wziąłem dokumentu z opisem (przejrzałem tylko na szybko i niewiele pamiętam - była tam mowa o przepływie produktów przecenionych z małych sklepów na duże, "każdy sklep będzie wyprzedażowym", jakieś cuda na kiju ), ale może ktoś, kto pracuje na sklepie wyjaśni co i jak? Jak nie, to postaram się na wtorek coś więcej napisać w tym temacie. Cytat:
![]() Poczekaj jeszcze troszkę, to będą na przecenie. Aktualna cena faktycznie jest zaporowa. Ja czekałem na dysk twardy 1,5TB, no i się doczekałem (jakieś 100zł taniej). PS. Dodam jeszcze, że od czwartku mięso mielone z szynki będzie miało założoną jeszcze lepszą promocję, niż reszta "mega rabatów".
Obsługa Klienta w sieci Biedronka Edytowane przez Mithrillek Czas edycji: 2014-02-03 o 00:15 |
||
|
|
|
#890 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę, że chętnie byśmy poczytali o tych zmianach jakbys wiedział coś więcej
|
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#893 |
|
Raczkowanie
|
wydaje mi się że cena tego mięsa będzie się różnić w zależności od sklepu, ogólnie jest tak że pod te rabaty -% na wszystko nie powinny podchodzić artykuły które są objęte inna promocją czyli w tym przypadku to mięso, ostatnio było chyba tak z jakąś karmą dla zwierząt, była promocja na wszystkie karmy dla zwierząt a jedna z nich była na promocji w inspiracjach, i w niektórych sklepach była sprzedawana według ceny z inspiracji a w niektórych była dodatkowo objęta tym rabatem -%
Edytowane przez pipipipi89 Czas edycji: 2014-02-02 o 23:52 |
|
|
|
#894 |
|
Raczkowanie
|
Aaa, zapomniałem dodać, że co centrum, to inny obyczaj...
![]() Generalnie powinno być tak, że jeżeli dana grupa towarowa jest na "mega rabatach", a na jeden indeks z tej grupy zakładamy dodatkowo promocję w stylu "tak, tylko!", to rabaty nie powinny/nie mogą się dublować, czy kumulować. Ale pewnie wyskoczą gdzieś po drodze jakieś "kwiatki". Często trafiają się jakieś ciekawe anomalie. ![]() Zobaczymy jak tym razem spiszą się informatycy z różnych regionów.
Obsługa Klienta w sieci Biedronka Edytowane przez Mithrillek Czas edycji: 2014-02-03 o 00:13 |
|
|
|
#895 |
|
Wtajemniczenie
|
.
W środekpojemnika wklejone są plastikowe...hmmm... patyczki? ![]() Poczekaj jeszcze troszkę, to będą na przecenie. Aktualna cena faktycznie jest zaporowa. Ja czekałem na dysk twardy 1,5TB, no i się doczekałem (jakieś 100zł taniej). He he dokładnie tak o te wypełnione "patyczkami" mi chodzi poczekam poczekam bo na chwile obecna znam szereg innych zastosowan banknotu 5ozłotowego![]() aczkolwiek u mnie jest problem tego typu ze biedronka jest najwiekszym sklepem w moim miasteczku i czesto gesto zeby cos upolowac trza biec z samego rana a i to nie zawsze sie udaje bo czasami nie daja terminowo rzeczy z gazetki (polowałam na drewniany pociag na mikołaja i znalazłam go w biedronce 20 km dalej u mnie pojawiły sie około 1,5 tygodnia pozniej)ale staram sie co weekend zaciagnąc małżonka do biedronki wyprzedazowej własnie do innego maisteczka |
|
|
|
#896 | |
|
Wtajemniczenie
|
a jak z jej myciem? dużo zajmuje Ci czasu
)?Mam ogromną ochotę na soki wyciskane i musze kupić tą sokowirówkę :P. Cytat:
.
|
|
#897 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam ten blok na noże w Black Red White i tam kosztował... 70 zł.
|
|
|
|
#898 |
|
Be Strong. ☑️
|
ja już od rana po zakupach
![]() kupiłam 2 płyny do płukania ust Smile White niebieskie (ulubione ) po 4.09zł ![]() kołozeszyt z kolorowym marginesem z Myszką Mickey mimo swojej ceny 8.99zł ![]() nóż ceramiczny szefa kuchni na wyprzedaży za 12.99zł oglądałam dzisiaj te torby (któraś z dziewczyn tutaj pokazywała czarno czerwoną) całkiem ładne, karmelowa mi się podobała i czarna z czerwoną lamówką ale w końcu nie kupiłam.. u mnie było napisane że obniżka z 20 zł na 15zł. I najlepszy zakup w dniu dzisiejszym to podkolanówki z mikrofibry zawsze kupowałam je po 3.99zł i od dzisiaj w gazetce niby też w takiej cenie. Wzięłam 3 pary, pani przy kasie mówi: 3zł zdziwiłam się i mówię że chyba droższe one są, a ona: że jak w takiej cenie wchodzi na kasie to znaczy że po 1zł. No to dokupiłam jeszcze 5 i pani kasjerka też od razu wzięła kilka par. Ciekawa sprawa
'Live a life you will remember. ◢◤ '.wiem co mam teraz robić. oddychać dalej. bo jutro znów wzejdzie słońce. kto wie co przyniesie przypływ.' Edytowane przez mon_soleil Czas edycji: 2014-02-03 o 09:30 |
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
to ja kupiłam 3 te zeszyty
na szczęście nikt się nimi nie interesował tak rano więc spokojnie mogłam pooglądać.
|
|
|
|
#900 |
|
Raczkowanie
|
Mogę polecić puder rozświetlający Lady Code by Bell jest rewelacyjny wczoraj od niechcenia wrzuciłam go do koszyka. dzis testuję i jest jednym z najlepszych rozświetlaczy jakie mam!!
![]() - polecam też lakiery do pazurków lady code by bell i jak jest szafa bell to air flow. Manicure z bazą podkładową i insta dri na koniec trzyma 5 dni!!! ![]() Muszę spróbować ten płyn do płukania jamy ustnej a wy używałyście tej wersji z alkoholem czy bez?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

w opakowaniu jest 80 sztuk

.