Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-03, 07:37   #2371
positive rebel
Rozeznanie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Ja planuję malować się sama.. co o tym myślicie?
Myślę, że to dobry pomysł o ile masz dobre jakościowo kosmetyki, szczególnie trwały podkład i dobre cienie. Musisz też pamiętać o utrwalaczu do makijażu, np. Kryolan Fixer (dostępny na All). I przede wszystkim po zrobieniu makijażu próbnego cyknij kilka fot i sprawdź jak się prezentuje w jadnym i ciemnym, wieczornym świetle. Bo z doświadczenia wiem, że często panie malują się delikatnie - a później na sali i na zdjęciach wyglądają jak bez makijażu. I to akurat wygląda źle.
Stary 2014-02-03, 07:43   #2372
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

nie nadrabiam Was bo niestety nie mam czasu

w piątek mam obronę inżynierską i egzamin z trzech i pół roku studiów mam okropnego stresa

staram się nie wchodzić na forum bo mnie wchłonie i już nic się nie nauczę

pamiętam o Was, trzymam kciuki żeby się wszytsko u Was układało świetnie!

wracam w kolejny weekend!! Nie zapominajcie o mnie

trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 07:56   #2373
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
A wiesz juz ile wcześniej będziesz chciala robić rzesy? Bo ja tez planuje i mi babeczka powiedziala ze spokojnie 3 dni przed ślubem, ale myślę sobie, że wolałabym zrobić całkiem wczesniej okolo miesiąca bo nigdy wcześniej nie mialam wiec żeby sprobowac a jak bedzie okej to przed samym ślubem tylko uzupełnić

Wysłane z mojego GT-I8260
Tzn właśnie nie wiem czy będę robiła rzesy metoda 1:1. Moja wizazystka takich nie robi, tylko dokleja kepki w trakcie makijażu. Wyglada to fajnie, tyle, ze trzyma sie 3-4 dni max. Choc teraz mysle, ze na podroz poslubna by sie przydały takie trwałe (chcemy jechac zaraz po slubie 2,3 dni) zeby nawet bez make-upu dobrze wyglądać

wiec chyba wcześniej tak jak mówisz zrobie sobie, zeby sie przyzwyczaic, a 2 dni przed ślubem sobie uzupelnie marzy mi sie jakies szaleństwo z rzesami, może jakies piórka w zewnetrzych kacikach

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Witajcie! Nie nadrobie, nie dam rady... Nie mam ostatnio czasu na forum, bo nie dość że mam zaległości w nauce, bo z powodu choroby nie było mnie na ostatnim zjeździe, to w dodatku znów mam problemy zdrowotne...

Z przygotowan slubnych to ostatnio garnitury oglądaliśmy i mamy jeden na oku, bardzo nam sie podoba. Chyba go kupimy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zdrowiej

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Myślę, że to dobry pomysł o ile masz dobre jakościowo kosmetyki, szczególnie trwały podkład i dobre cienie. Musisz też pamiętać o utrwalaczu do makijażu, np. Kryolan Fixer (dostępny na All). I przede wszystkim po zrobieniu makijażu próbnego cyknij kilka fot i sprawdź jak się prezentuje w jadnym i ciemnym, wieczornym świetle. Bo z doświadczenia wiem, że często panie malują się delikatnie - a później na sali i na zdjęciach wyglądają jak bez makijażu. I to akurat wygląda źle.
Zgadzam sie z Toba ze wszystkim, oprocz dobrych cieni wystarczy dobra baza np Artdeco i nawet najtansze cienie trzymają sie cały dzień ja uzywam jej na co dzien, a cienie mam nie najdroższe bo Inglot, Avon, Yves Rocher i zawsze wszyscy sie podniecaja jak to jest że moje cienie sie nie walkuja i nie blakną

Ale podstawa jest dobry fixer, podkład, dobrze matujacy puder i roz, wtedy twarz będZie długo wyglądała świeżo

Wracam do pracy, ehhh

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-02-03 o 07:58
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 08:11   #2374
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
A ja mam kolejne dylematy: noclegowo-transportowe
Dla gości będzie wynajęty autokar: z kościoła na salę, a potem rozwożenie w nocy. No i myślałam nad tym by autobus kursował dwa razy- chwilę po oczepinach dla tych mało wytrzymałych i drugi raz już na koniec wesela. Ale usłyszałam opinię, że po co aż dwa razy, że jak ktoś chce wracać wcześniej to niech zalatwi sobie transport i aby autobus odwoził tylko gości po weselu.... No i sama już nie wiem

Druga dilemma to noclegi. Pierwotnie myślałam by zarezerwować kilka pokoi dla gości z naprawdę daleka, aby wyspali się przed drogą powrotną do domów. Ale teraz nie wiem co np z gośćmi którzy mają do domów powiedzmy 30 km. Nie wiem czy finansowo damy radę ogarnąć tyle osób do przenocowania (część wujków i cioć i tak będzie spała u rodziny, użyczamy nawet swoje mieszkanko bo my mamy nocleg zapewniony przez salę)
My odwozimy tylko rano, jak ktoś chce wracać szybciej to trudno, równie dobrze ktoś może chcieć wrócić o 2 czy 3 i co, mamy rozwozić na życzenie?
Co do noclegów, my zapewniamy tylko gościom z daleka. Rodzina do 30 km będzie rozwożona z gośćmi miejscowymi. Goście TŻ wracając rano do siebie, 150 km, podstawionym autokarem. Noclegi będą dla gości którzy nie mieszkają w mieście TŻ.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 08:13   #2375
enzunio
BAN stały

A lepsze są 1:1 czy kępki? Zależy mi na bardzo widocznym efekcie

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 08:17   #2376
misia880
Zakorzenienie

ja robie 1:1, bardziej mi się podobaja i są trwalsze

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 08:36   #2377
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość

ja robię 1:1

wygodniejsze i bardziej widoczne ale ja robię tylko raz na sam ślub nie będę robić wcześniej bo rzęsy strasznie się osłabiają
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 08:38   #2378
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

Zgadzam sie z Toba ze wszystkim, oprocz dobrych cieni wystarczy dobra baza np Artdeco i nawet najtansze cienie trzymają sie cały dzień ja uzywam jej na co dzien, a cienie mam nie najdroższe bo Inglot, Avon, Yves Rocher i zawsze wszyscy sie podniecaja jak to jest że moje cienie sie nie walkuja i nie blakną

Ale podstawa jest dobry fixer, podkład, dobrze matujacy puder i roz, wtedy twarz będZie długo wyglądała świeżo

Bardzo dziękuje wam za rady na pewno musze kupić coś utrwalającego i baze pod cienie ale myśle że nawet jeśli wydam na kosmetyki tyle samo co na wizażystke to i tak kosmetyki mi potem zostaną a wizażystka jest na jeden dzień a ja i tak mam wesele dwudniowe tak samo na drugi dzień planuje iść w rozpuszczonych włosach i nie zamawiać fryzjerki bo musiałaby przyjeżdżać na sale(mamy nocleg zapewniony przez restauracje) no ale to jeszcze zobaczę jakby wyszło cenowo
Stary 2014-02-03, 08:46   #2379
Ad rem
Zadomowienie

Witam nowe PMki!

Co do makijażu - ja bym się bała zaryzykowac i malowac się sama... A jak mi w to spłynie po 2 godzinach, to co ja wtedy zrobię :d Chyba, ze ktoś zna się na tym i ma porządne sprawdzone kosmetyki - wtedy jak najbardziej

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 08:48   #2380
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
KaEs przez Ciebie nabrałam ochoty na tort z truskawkami i gdzie ja teraz taki znajdę?
przepraszam

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ana normalny tort, rozniacy sie jedynie tym że nie wjezdza na srodek sali tylko stoi na stole PM i tam go PM kroja.....
moim zdaniem zdzierstwo. W tyłkach się poprzewracało, za wszystko kase chcą...

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
P.S.

Szwagierka chce mikrofale w pokoju hotelowym po weselu, czyli historii ciag dalszy...

Cytat:
Proponuję:

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

nie nadrabiam Was bo niestety nie mam czasu

w piątek mam obronę inżynierską i egzamin z trzech i pół roku studiów mam okropnego stresa
MOCNO, MOOOOOOOOOCNO TRZYMAM KCIUKI z wszystkim sobie dasz radę!

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
od dzisiaj tylko 6 miesięcy do ślubu!!!

:

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

wczoraj byliśmy na zakupach z TŻ i wydadaliśmy na moje ciuchu 450 ale kupiłam sobie biała koszule, marynarke granatową , spodnie szare, bluzke brązową w malinowe paski, czarna elegancką. kardigan

p.s Jeszcze spodnice

:
łłłłłłłłoooooooooo szaleństwo! Ale jak na taką ilość rzeczy to i tak mało wydałaś

Witam nowe Pmki!

Ja chyba nic nie będę robić z rzęsami, bo są same w sobie długie.

Dziewczyny jestem w szoku do tej pory byłam niezadowolona z koloru swoich włosów, a teraz oglądając zdjęcia z jednej z imprez nie mogę się napatrzeć jaki on ładny Miałam na ślub farbować na jakiś ciemniejszy, ale zostawiam na pewno! AH TE KOBIETYYYYYYY.....

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1040305.jpg (18,0 KB, 93 załadowań)

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2014-02-03 o 08:51 Powód: dopisanie inf.
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 08:54   #2381
myboyismine
Zakorzenienie

KaEs, kolor ładny ale to naturalny czy farbowany??
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 09:00   #2382
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
KaEs, kolor ładny ale to naturalny czy farbowany??
nie, nie farbowany tak dobrze to nie mam jestem blondynką

Piękna fryzura.
Bukiet - szkoda, że nie jest widoczny w całości...

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 09:01   #2383
ysia
Zadomowienie

KaEs piekny kolor A jakie długie i błyszczące!

Mam pytanie do dziewczyn które robiły już rzęsy 1:1 nie osłabiły wam się od tego wasze? Ja też myślę, żeby zrobić, jeszcze z miesiąc przed ślubem na próbę ale boje się że do ślubu pójdę bez rzęs

Z nowości :

- suknia poszła do prania i skracania
- mamy wino!
- zarezerwowałam fryzjerkę i makijażystkę
- umówiłam się na próbny z fryzjerką
- znalazłam florystkę która zrobi mi bukiet ślubny

Przy okazji całą niedziele jeździliśmy jak szaleni szukając wykończeń do nowego mieszkania, przy okazji samo się wykończyliśmy. Z próbek podłogi które mam w domu mogłabym sobie ułożyć parkiet w nowym mieszkaniu.

Wrzucam nasz zestaw wina (białe, różowe i czerwone) )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1782011_648399031882908_380497661_n.jpg (64,5 KB, 80 załadowań)

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 09:03   #2384
justynkie
Wtajemniczenie

KaEs rozjaśniałaś włosy? Ja swój kolor uwielbiam od jakichś 10 lat Kiedyś jak byłam młodsza to uparcie farbowałam,teraz jak oglądam stare zdjęcia to pytam się gdzie wtedy była moja mama pozwalając mi na to

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 09:03   #2385
Linaewen
Zakorzenienie

KaEs, zostaw, bo jest ładny, a jeszcze sobie spsujesz i co będzie?
Po moim poprzednim farbowaniu na "brąz z nutą czerwieni" skończyłam z pożarem na głowie, co mojego bardzo kręciło, bo mu się podobało, że wyglądam jak ta pani:

Wstyd było się ludziom pokazać...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 09:06   #2386
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
nie, nie farbowany tak dobrze to nie mam jestem blondynką

Piękna fryzura.
ale włosy piękne, takie długie ja w 3/4 długości mam naturalne, ale na 95% jestem przekonana, że je jedna pofarbuję na ciemne

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Z nowości :

- mamy wino!

Przy okazji całą niedziele jeździliśmy jak szaleni szukając wykończeń do nowego mieszkania, przy okazji samo się wykończyliśmy. Z próbek podłogi które mam w domu mogłabym sobie ułożyć parkiet w nowym mieszkaniu.

gratulacje:brawo:

muszę dowiedzieć się czy organista z mojej parafii ma wolny termin na nasz ślub a myślałam, że to takie normalne że organista pracuje tylko w jednym miejscu jak go nie będzie to nie wiem co zrobię
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 09:13   #2387
Kaigara
Rozeznanie

Cześć dziewczyny

Miałam spotkanie z kobietą, która ma nam dekorować kościół. Ona też odradziła mi hortensje i zaproponowała jakieś wiosenne kwiatki. (Hortensja tylko jako dodatek O ILE akurat zakwitnie w kwietniu). Nawet spodobał mi się ten pomysł, bo sama o czymś takim pierwotnie myślałam, ale teraz nie wiem, bo już mam zaproszenia niebieskie i chciałam zrobić raczej elegancką stylizację sukni. Pomocy!
Czy wydaje Wam się, że to jakoś będzie pasowało wszystko do siebie? Podeślę zdjęcia kwiatków, które są też niebieskie, ale ten kolor nie dominuje. Dołączam tez moją suknię i przypominam się, że do niej będzie bolerko, zapinane z tyłu i odsłaniające szyję i ramiona i długi welon. Proszę o pomoc.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (61,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 52775233591322648402519.jpg (94,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (57,3 KB, 30 załadowań)
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 09:14   #2388
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Piękna fryzura.
Tu znalazłam wiecej zdjęć z tego wesela http://www.oncewed.com/real-weddings...n-inn-wedding/ (ciemnoskóry pan młody w niebieskim garniturze wygląda po prostu bosko ). Zdjęć bukietu na stronie nie ma, ale jest też film i tam widać go bardziej. Ech, wszystko ta dziewczyna ma śliczne, nie tylko fryz i kwiaty

Cytat:
Ja będę robić kępki mam już pewne doświadczenie ze sztucznymi rzęsami (hobbystycznie tańczę i dwa razy w roku mamy występy na prawdziwej scenie, bez tego wyglądam jak blada bezrzęsa zjawa) i wiem, jak reaguję na klej i kiedy się odlepia. Do tego moja makijażystka za makijaż bez rzęs liczy sobie 70 zł, a z kępkami 80, więc wybór mam prosty
Stary 2014-02-03, 09:18   #2389
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
Dołączam do waszego grona PM 2014 Witam
Witaj
Cytat:
Nie mam pojęcia jak sprawują się rzęsy metodą 1:1, ale miałam zrobione kępki "na próbę". Nie było łatwo przy mojej alergii. Przy ich doklejaniu najpierw zalałam się łzami i makijażystka chciała już zrezygnować, bo stwierdziła, że nie dam rady. Umyłam oczy, odczekałam i udało się. Nie wiem jak długo się utrzymują, bo ja chciałam tylko na jeden dzień. Następnego dnia szłam do pracy i bałam się, że odpadną mi na lekcji i dzieciaki będą się śmiać. Po rozmowach z koleżankami, które miały kępki - wytrzymują jakieś 4-5 dni.
page.jpg
Na górze - naturalne rzęsy
Na dole - kępki

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 09:19   #2390
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Chyba faktycznie zdecydujemy sie na podroz poslubna we wrzesniu lub pazdzierniku... myslicie ze w ty czasie w grecji lub chorwacji jest cieplutko? Czy polecacie cos innego??

Stary 2014-02-03, 09:21   #2391
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
Chyba faktycznie zdecydujemy sie na podroz poslubna we wrzesniu lub pazdzierniku... myslicie ze w ty czasie w grecji lub chorwacji jest cieplutko? Czy polecacie cos innego??
Nie tak jak w sezonie wysokim, ale we wrześniu wciąż przyjemnie.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2014-02-03, 09:25   #2392
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
- mamy wino!

Ysia! Widzę że macie to wino ,nad którym się zastanawiamy. Jakie opinie na jego temat ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 09:28   #2393
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
moja koleżanka była w grecji osttani tydz września i mówiła że żałuje bo wieczory zimne i deszcz sie zdarzył. Chorwacje z doświadczenia wiem raz bywa ładna a raz deszczowa w tym okresie

na pewno piękną pogode zapewnia Egipt ale nie jest tak ładny jak CHorwacja
pazdziernika bym na pewno nie brała anina grecje ani na chorwacje a wrzesien.. no ryzyk fizyk jeszcze poczatek wrzesnia tak, ale koncowka roznie

Stary 2014-02-03, 09:29   #2394
majkas
Zadomowienie

hej dziewczyny,

fajnie tak sobie was podczytywac bo przy okazji duzo sie dowiaduje co kto robi i moge wybrac co mi pasuje ;-)

Mam dylemat z noclegiem: rodzina mlodego z drugiej czesci Polski. Skoro slub w piatek ok 14 to albo musieliby startowac bladym switem albo przyjechac noc wczesniej. I teraz nie wiem - placic za oba noclegi (w noc przed i noc przyjecia) czy tylko za 1 i poinformowac ze jest mozliwosc dorezerwowania nocki we wlasnym zakresie? Cholera jasna z tymi finansami...
Stary 2014-02-03, 09:33   #2395
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
moja koleżanka była w grecji osttani tydz września i mówiła że żałuje bo wieczory zimne i deszcz sie zdarzył. Chorwacje z doświadczenia wiem raz bywa ładna a raz deszczowa w tym okresie

na pewno piękną pogode zapewnia Egipt ale nie jest tak ładny jak CHorwacja
pazdziernika bym na pewno nie brała anina grecje ani na chorwacje a wrzesien.. no ryzyk fizyk jeszcze poczatek wrzesnia tak, ale koncowka roznie
Myslimy kolo 15 wrzesnia...

---_--

Wyczytalam ze jest mozliwosc zmiany terminu wycieczki itp. 40 dni przed planowanym wylotem za doplata 99zl/os.

Z itaki

Stary 2014-02-03, 09:34   #2396
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Ysia! Widzę że macie to wino ,nad którym się zastanawiamy. Jakie opinie na jego temat ?
Nasz świadek który pracuje w branży alkoholowej strasznie je chwalił, zwłaszcza różowe który ma aromat truskawkowy Nie mieliśmy okazji przez weekend spróbować, ale dzisiaj będzie czas na testy, więc jak nie będę miała jutro kaca to opowiem czy takie dobre jak mówią

Profil FB
Stary 2014-02-03, 09:34   #2397
misia880
Zakorzenienie

ja lece 17 września do Turcji i mi mówili ze to w sumie otatni dzownek na gwarantowana pogode. ze w pazdzieriku juz róznie bywa :P

ale chorwacje spokojnie, można zaliczc bez żadnego biura podrózy jest drozej z biura itp

pamiętaj, że możliwość zmiany jest - ale czy potem to na co będziesz chciałą zmienic bedzie jeszcze dostępne? Większośc fajnych hoteli/aparatmentów yprzedaje miejsca wcześniej i póxniej sie okzuje ze miejsca brak :P

Edytowane przez misia880
Czas edycji: 2014-02-03 o 09:37
Stary 2014-02-03, 09:38   #2398
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:

my chcemy we wrześniu pojechać do Grecji

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
KaEs piekny kolor A jakie długie i błyszczące!

Mam pytanie do dziewczyn które robiły już rzęsy 1:1 nie osłabiły wam się od tego wasze? Ja też myślę, żeby zrobić, jeszcze z miesiąc przed ślubem na próbę ale boje się że do ślubu pójdę bez rzęs

Z nowości :

- mamy wino!

w jakiej cenie to wino ?
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-03, 09:40   #2399
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majkas Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,

fajnie tak sobie was podczytywac bo przy okazji duzo sie dowiaduje co kto robi i moge wybrac co mi pasuje ;-)

Mam dylemat z noclegiem: rodzina mlodego z drugiej czesci Polski. Skoro slub w piatek ok 14 to albo musieliby startowac bladym switem albo przyjechac noc wczesniej. I teraz nie wiem - placic za oba noclegi (w noc przed i noc przyjecia) czy tylko za 1 i poinformowac ze jest mozliwosc dorezerwowania nocki we wlasnym zakresie? Cholera jasna z tymi finansami...
My płacimy tylko za jeden nocleg weselno-poprawinowy. Jak ktoś chce przyjechać wcześniej może zarezerwować na swój koszt nocleg w hotelu(do SaveTheDatów dołączyliśmy ulotki naszego pensjonatu*), ewentualnie mogą przyjechać do Wro, przespać się u nas i rano jechać na miejsce.
*zrobiliśmy to też dlatego, żeby unikać nieustających pytań "a gdzie to, a co to, a czemu się tak dziwnie nazywa"... kilka zdjęć i żadnych pytań
Stary 2014-02-03, 09:45   #2400
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość

w jakiej cenie to wino ?
Nie wiem jak jest w detalu, ale my w hurcie mamy po 15zł butelka + 15zł korkowego z restauracji

Profil FB
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości