|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
Cytat:
lepiej jakbys polozyla farbe na oksy 6% na 15-20 minut. szarówe wymyjesz ale wlosy beda jasniejsze. malaks nie pojasni tak, on stonuje tylko... powiedziala ze jakby sie powtorzylo to przyjsc i obierzemy jakas taktyke. pokazac wam swoje włoski? wy mnie za pyche moze nie potepicie ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() u mnie stale 23-25 stopni musi byc. ale skonczyl ci sie calkiem czy trzeba pojsc i przyniesc?
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorzej że ja jestem mega zmarzluch, siedzę teraz w podkoszulce, koszuli z długim rękawem i bluzie i mi dalej zimno Młody wdał się w tatę więc mimo że jest w bluzce z krótkim rękawem i bluzie ocieplanej od spodu ma ciepłe rączki jak i buzię. Wspomagamy się teraz ciepłą herbatą bo nic nam innego nie pozostało.I dla mnie też taka temperatura jak napisałaś jest odpowiednia. Uwielbiam ciepełko ![]() Pokaż włosy
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2014-02-03 o 11:20 |
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny, a cos z drogeryjnych proponujesz? i na jakim oksy na calosc?
to moze sie skusze na maske, keratyna mi czasem potrzebna. A ten olejek? tyle ludzi mnie ost.skomplementowalo,ze poki co zal mi przyciemniac ...Pokazuj wloski! ![]() ex, tragedia;d ja bym z dzieckiem tak nie usiedziala.. co prawda my nie lubimy jak jest zbyt cieplo, mamy tak 21 stopni (no i u nas drogo , za ogrzanie 62m do tej temp placimy co miesiac 600-800zl..:/) moze da sue cos wymyslec? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1804 |
|
Konto usunięte
|
Ex a nie możesz sama przynieść tego węgla?
|
|
|
|
#1805 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
słoneczko świeci, zero śniegu, wiosna idzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pokazuj ale już! ![]() Idę zmyć w końcu maskę, bo już siedzę z nią z godzinę, włosy mi zaraz wyschną razem z nią
|
|
#1806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ostatnio tu było pytanie nt oxy z joanny w czarnym opakowaniu, ja nim cały czas robię i wszystko ok u mnie ![]() Poka, poka włoski
|
|
#1807 |
|
Konto usunięte
|
A u mnie słoneczko też świeci, ale śniegu dużo
![]() bunny pokazuj, a co tam |
|
|
|
#1808 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Służy mi wstawanie przed 6, dzień taki dłuższy i więcej można porobić
![]() Cytat:
A jakiego Biovaxa? Ja kupiłam w Biedronce saszetkę tej z olejami. Jestem rozczarowana, nie zrobiła właściwie niczego, nawet włosy jakoś nie pachniały specjalnie. Dla moich włosów Biovaxy są takie średnie, przeciętne ![]() Cytat:
![]() Turkus jest piękny, ale będzie wymywał się do zielonego z tego co kojarzę Róż (przynajmniej ten z Venity) wymywa się do czerwonej/pomarańczowej poświaty, przynajmniej wygląda to w miarę naturalnie Dobrze mieć na stanie dekoloryzator, szkoda, że to droga impreza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jaka pycha ![]() Cytat:
18-21 to mój optymalny zakres zimowej temperatury, chociaż przy gazowym ogrzewaniu wolę nakładać więcej warstw ubrań
|
||||||
|
|
|
#1809 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co ty ja u tz zapieprzalam w sniegu kilka metrow po kolana i wor jak na ziemniaki nioslam jak mikolaj na plecach tyle ze drewna jak on byl w pracy np. zadna hanba.a jak za ciezko, to w jakies wiadro wladuj i tyle zeby nagrzac sobei przyniesiesz... Cytat:
to nei przyciemniaj na sile jak cie komplementuja! w olejku cos mi sie nie podobalo chyba... jak chcesz na konce to bierz eliksir z loreala Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nie zapomnijcie mnie pohejtowac DSC03374.jpgDSC03376.jpg
|
|
#1810 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie w mieszkaniu gorąc-25stopni!! aż spać po nocce nie umiem...ale nawet jak ja przykręce grzejnik to sąsiedzi z dwóch stron mnie grzeją...w kuchni wgl mam wyłączony, w pokoju na 3...
Czeko powodzenia dzisiaj!! Kylie ale paskuda ten kot :P ale pewnie to nie jego wina tylko "instynkt", oby po kastracji szybko mu to przeszło
|
#1811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a chociaz czesanie jakos szlo czy lipa? ![]() turkus kazdy sie wymyje do zielonego...zreszta kazdy niebieski do zielonego zejdzie, fu ![]() hehe dupki nie pokaze jeszcze mi kto ukradnie ja siedze w bluzce z dlugim rekawem i spodniach dresowych dlugich chyba zmarźlina ze mnie ja za grzanie nie place, jest w czynszu sesese ![]() ps. te wlosy nie sa tak zole jak na foto, swiatlo sztuczne przedpokojowe ofc
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobrze, że już będzie po wszystkim ![]() Cytat:
![]() wrzucam fotki , udało mi się jakieś baterie znaleźć ![]() fotki robione w przeróżnym oswietleniu : przy oknie(1,6,7) , w słońcu(2) , reszta z dala od okna ale w słonecznym pokoju ostatnie foto paskudne Tż się spieszył i mi takiego ,,schaba" z boku sfotografował nawet nie zdąrzyłam dobrze usiąść
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2014-02-03 o 11:47 |
|||||
|
|
|
#1813 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakie one długie!! wow
I ciekawe gdzie ta miotła ![]() Asia ale Ci włosy zapierdzielają, nastepna co takie długie ma!! co Wy łykacie?? ![]() Kolor bardzo ładny i równo już jest. Końcówki róż nie w moim stylu
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm będzie-55cm Farbuję: wella koleston 12/89 Edytowane przez shizaxa Czas edycji: 2014-02-03 o 11:48 |
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten róż jest w realu jasny i aż tak się nie rzuca w oczy
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na all kupowalas? kradne foty sese i mi nie odmowisz prosze pare slow o farbie, konsystencji, wlosach Po, juz wiem ze wali zgnilkami to do przejscia.te konce bajer, czym robilas-venitą bo mi umknelo??? Cytat:
i potem tylko utrzymac ten stan i jestę blond boginię
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze,a na aplikacji wizazu na tel.zdj sie nie da zobaczyc,czy ja nie ogarniam?
Bunny- no dlatego mi szkoda, tylko fakt czuje ze trzeba moim wlosom ocieplenia.. to kupie loreala, jak nosilam rozne ciemne odcienie to je lubilam. dziekuje ![]() to sobie odpuszcze olejek. A ten olejek loreala szukalam, ale u mnie w dziurze oczywiscie nie ma, musialabym Tz kiedys po pracy wyslac do rossa.. albo hebe i wtedy co jeszcze tam warto kupic? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1817 |
|
Raczkowanie
|
Wtrącę się w wątek ale muszę to napisać
![]() Bunny masz piękne, zadbane włosy a długość jest mega Mam nadzieję że tez kiedyś takie będę miała
|
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() troszke szczypała ,ale da się przyżyć kupowałam na all 17zł z przesyłką teraz od razu dwie zamówie ![]() konsystencja kremowa jest jej dużo , o ile dobrze pamiętam 150ml ![]() zapach ma lekko drażniący jakby zgniły pomarańcz z czymś ale da się przeżyć ![]() po zmyciu farby na włosach pozostaje taki jakby film są śliskawe i gładkie włosy w stanie niezmienionym farba niepogorszyła ich stanu chociaż pod koniec nałożyłam reszte farby z wodą na długości i zostawiłam na jakieś 7 minutek potem malaks i gotowe jeżeli miałabym porównać do C12 z 12%oks to dała rade 100% lepiej z odrostem a ma oks 9% ![]() to moje odkrycie roku fotki oczywiście są Twoje a końcówki robiłam bibułą czerwoną w dodatku ![]() ![]() kochana Twoje włosy to dla mnie inspiracja choduje do Twojej długości
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2014-02-03 o 12:08 |
|
|
|
|
#1819 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Włosy fajne ale takie trochę za ładne, za chwilę chyba popadnę w kompleksy, zazdrość mnie zeżre i wtedy dopiero zacznę hejtować A tak na serio to naprawdę piękne są, jak zwykle zresztą Cytat:
mnie kolorowe końcówki nie przekonują ale ten Twój blondzik jest bardzo ładny. Ja biorę skrzypovitę ale nie rosną tak szybko jak kiedyś, chyba znowu wrócę do CP.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1820 | |||||
|
Zakorzenienie
|
UWAGA BOGINKI
doczekalysmy sie publiki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ocieplisz natura, potem miodem czy zlotkiem i bedziesz szakira a co bys dobrego na wlosy chciala? bo to zalezy Cytat:
dawno cie nie bylo, tesknilam, do mnie na bloga tez nie zagladasz... ![]() bedziesz miala, czym teraz farbujesz? Cytat:
![]() Cytat:
zazdrosc to bardzo niskie uczucie, pamietajcie, do blondowego piekla za to pojdziecie
|
|
#1821 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz to ruda jestem, właściwie to raz ruda raz czerwona w zależności co mi odbije Z blondu niestety musiałam zrezygnować, średnio się czułam jednak w nim. No ale cel spełniłam, chociaż raz miałam ten blond na głowie
|
|
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Matko to sie chyba nigdy nie skończy. Ja wiem że wy chcecie mi dostarczyć atrakcji na chorobowym ale litosci, probowalyscie sie kiedys śmiać ze szwami na dziaslach? Bitch please :d
Bunny fajna masz miotle! Ale tak sie zastanawiam, wygodnie ci zamiatac? Czy jednak lepiej zmywac podłogę? Ostatnio taka mam szczote ze mysle do czego wykorzystać :d Asiu ale ci włoski rosną te konce troche ciemne
|
|
|
|
#1824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Już się przyzwyczaiłam do tej temp co mamy, jakoś trzeba dać radę.. Jeszcze "tylko" 4h i tż to zrobi
|
||
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze nie ja jedna dzis mam głupawkę ![]() jak bylo, bolalo? teraz boli? wiesz, na kolanach zapitalam i wlosami zamiatam trzeba sie w zyciu ogarnąc zawsze mi zostaja jeszcze 2 rece wolne i... nie dokończę co jeszcze, jest przed 22 a jak mam mokre wlosy i pokryte szamponem to za mopa mi robią i smigam na wysoki połysk
|
|
#1826 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny długość jak i kondycja boskie
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2014-02-03 o 12:48 |
|
|
|
#1828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie biorę nic z witamin ![]() jedynie magnez i potas ![]() Cytat:
po 3 to już mus farbowanie ![]() nie wydaje mi się żeby wyszedł rudy, bo na swoich widze, że żadna inna farba takiego efektu mi nie dała właśnie na odroście zawsze miałam lekko rudawo -złociście, a tu jest równo z długościami oby tylko wytrzymała tak te 3 tygodnie
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pierwszą szkołę zycia u tz, to się nauczylam nosic drzewo, rabac je siekiera, nawet szczypke na rozpałke i palic w piecach potem czulam dume ze nie musze nikogo prosic o to by mi palil jesli "tylko mnie jest chlodno" (a reszta miala wyje*ane, leniuchy śmierdzące ).
|
|
#1830 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() E tam, nie widziałaś jak w tym piekiełku wesoło? Kurczę, spaliłam pół obiadu przez to siedzenie na forum
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

wy mnie za pyche moze nie potepicie 
Poza tym jak na złość węgiel się skończył i mam zimno w domu, tylko 18 stopni a temp ciągle spada
Nie wiem jak ja wytrzymam do powrotu tż z pracy 

...

a chociaz czesanie jakos szlo czy lipa?
Pokozauj szybciutko, bo mnie ciekawość zżera