|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Witam dziewczyny
ja juz po pobieraniu krwi, bylam tez w Lidlu i donosze, ze od poniedzialku 10.02 beda super ciuszki dla bobasow w dobrych cenach np. 2pary spodni za 19zl, welurowe pajace za 19zl, spiworek do fotelika samochodowego 49 zl i duzo duzo innych na pewno się wybiorę muszę Wojtasowi kupić kilka par spodni.Odpoczywam a na śniadanie zjadłam 2paczki lidlowe mniaaam pycha. Miłego dnia! |
|
|
|
#4922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://okazjum.pl/gazetka/gazetka-pr...2-2014,4078/1/ tak w ogóle to polecam te stronkę
|
|
|
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze się do niej przejść i z nią pogadać, ona taka w porządku jest, przywozi mi nie raz z Tuszyna co tam chcę, a nie ma na sklepie
|
|
|
|
|
#4924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja polecą ta http://www.aptekagemini.pl/ ![]() Cytat:
kurcze to obym po pracy jeszcze coś zastała w lidlu, dzięki za informacje
|
||
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż te ciuszki w kolorze szarym pasowałyby i na chłopca i na dziewczynkę a ładne sa te bodziaki i koszulki z długim rekawem |
|
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w pierwszej ciąży nic, obrączki nie ściągałam ![]() Potem nadrobie a nie wiem czy pisałyście o promocjach w netto dla dzieci, rożki, pościel kocyki Narazie kupiłam młodemu 3 pare paputków, zastanawiałam sie czy nie wziąć dwóch par dla obu ![]() Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
|
#4927 |
|
Zadomowienie
|
To jeszcze o promocjach - na str. int. Smyka jest -30 proc. na pościel
|
#4928 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po 2/ wow, już 29 tc Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
lub już wspomnianą wcześniej gemini - tu ceny mają bardzo atrakcyjne, ale musisz zapłacić za przesyłkę, chyba że zamówisz za jakąś większą kwotę to wtedy kurier jest darmowy ![]() Cytat:
|
|
#4929 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Miałam weekendowy urlop od wizazu dlatego mnie nie było. Za to muszę się pochwalić, że wygrałam w konkursie canpolu zestaw składający się z podkładów poporodowych, jednorazowych majteczek i wkładek laktacyjnych I witam w 27 tygodniu
|
#4930 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Myślałam, że wstanę i już będę musiała nadrobić nowy wątek, a jednak jest spokojnie widzę Nikii gratuluję Trzymam za dzisiejsze wizyty ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4931 |
|
Rozeznanie
|
Oliwka hippa fajna, sama uzywalam ale wole rossmanowska. Myślę, że dla bobasa hip będzie idealny chociaż mam nadzieję że po nawilżającym żelu do kąpieli nie będę musiała używać oliwki. Bardzo wolno się wchłania :/
lemand jesteś Asią K.? Tez chcialam wziąć udział ale przegapilam... gratuluje.
Edytowane przez Seksta Czas edycji: 2014-02-03 o 11:32 |
|
|
|
#4932 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
zdążyłam jeszcze w starym wątku ![]() u nas piękna pogoda, 5 stopni na plusie i słoneczko )Iga właśnie wróciła ze spacerku z dziadkiem, więc teraz pewnie pójdzie na drzemkę , wstała dziś dosyć wcześnie jak na nią bo 6.30 ![]() pisałyście o szpitalach, u nas dostałam 2 pudełka jedno różowe drugie niebieskie i była masa próbek, pampersów, chusteczek, sudocrem, maści na odparzenia, wkładki laktacyjne , i jeszcze dostałam od położnej butelkę aa właśnie dzwoniła teściowa, zaprosiła nas na środę bo ma imieniny i urodziny ![]() wiecie co.. czuję się brzydko w tej ciąży, z Igą jakoś bardziej się sobie podobałam, a teraz normalnie patrzeć na siebie nie mogę, wiem to okropne co piszę, bo w brzuchu mam malutką istotkę , którą kocham nad życie ale jakoś tak...czuję się paskudnie. A mąż mi ciągle powtarza, że mu się podobam w ciąży
|
|
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4934 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję 27tc no i wygranej, też brałam udział ale mi się nie udało ![]() Ja dziś na obiad mam ryż z jabuszkiem duszonym
|
|
#4935 |
|
Zadomowienie
|
Aldrin i Carolyna dzięki
|
|
|
|
#4936 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Muszę niestety zainwestować w porządny i dobrze dobrany biustonosz, żeby potem cyce nie wisiały po kolana Polecam Mama Alles Cytat:
Cytat:
Gratuluję rozpoczętych tygodni
|
|
|
#4938 |
|
Rozeznanie
|
http://poprostupolozna.pl/warsztaty.html
Słyszeliście o tej akcji? Ja się na pewno wybiorę w marcu u nas w Poznaniu natomiast najblizsze są w Bydgoszczy 15 lutego. Słyszałam, że poruszają ciekawe tematy a i można zgarnąć też fajne gratisy
|
|
|
|
#4940 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak zawsze dobra robota ![]() Cytat:
17.09.2009 - Szczęśliwie zakochana ![]() 03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka 24.09.2013 ♡ ♡ ♡ 3w1 ♡ 13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem Edytowane przez paulka0212 Czas edycji: 2014-02-03 o 11:55 |
||
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Hania śpi, ja przetłumaczyłam mężowi parę rzeczy do pracy, teraz sobie właśnie pomalowałam paznokcie, ciekawe czy zdążą wyschnąc zanim się mój łobuziak obudzi pewnie nie, bo hałasy straszne na dole, tata coś wymyśla i wzywa po kolei hydraulików, elektryków itp. ![]() Na obiad dzisiaj zjemy makaron z sosem ![]() Nikii to gratulacje za studniówkę Już coraz bliżej ![]() KasiaB to duże te bliźniaki jak na 27 tydzień ![]() Współczuję z zazdrosnym mężem, niby to jest fajne, ale tylko do pewnego momentu, łatwo można przesadzić ![]() Kaorlak no dziwne uczucie bez obrączki to fakt ![]() Justyna, mama znowu pocisnęła super tekstem ![]() Agus7ia gratki za tydzień mnie nie boli cały czas, tylko momentami Niegrzeczna, może czasu mniej żeby o siebie zadbać to się inaczej człowiek czuje. Ja akurat pod tym względem się czuję lepiej niż w 1 ciąży, nie wiem z czego to może wynikać może dlatego, że to nie lato i nie trzeba paradować w krótkich gaciach i pokazywać wszystkim naokoło tych opuchniętych nóg itp. ![]() Co do staników to ja poszłam do sklepu, poprzymierzałam te staniki firmy alles (bo tylko takie mieli) i sobie zamówiłam te same tylko dwa razy taniej na allegro już wiedząc dokładnie jaki mam rozmiar miałam 3: wszystkie z fiszbinami, dwa nieusztywniane i jeden usztywniany
|
|
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super jak zawsze ![]() mam pytanie co do położnych... powiedzmy, że dziecko będzie zapisane do lekarza u nas na wsi ale położna która tutaj jest zupełnie mi nie pasuje, można sobie zmienić na deklaracji tylko położną? |
|
|
|
|
#4943 |
|
Wtajemniczenie
|
Seksta Dzięki za linka
|
#4944 |
|
Raczkowanie
|
uf ! wracam do Was stęskniona!
dużo zawirowania u nas bo się przeprowadziliśmy, kupowaliśmy nowe auto i zupelnie nie miałam czasu na nic ![]() coraz mi ciężej... a to dopiero 25 tydz... czasem ciężko mi sie oddycha jak się źle położe lub usiąde a brzucho wcale nie jest taki wielki malutki kopie jak szalony, wyczuwam już chyba stópki czasem i będzie jednak LEONARD piękna dziś pogoda w Warszawie chyba wybiore sie na spacer. Słuchajcie... weszłam w sobote na urodzinach koleżanki na wage i jestem przerażona choć wszyscy mowia, że nie widać abym przytyła, że pięknie wyglądam, że rośnie tylko brzuszek... to waga naaprawde urosła.
|
#4945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziecia nie planuję nimi maziać też bardzo lubię babydreama, mam jeszcze jedną w zapasie, a tą hippa to dla odmienności chcę Cytat:
|
|
#4947 |
|
BAN stały
|
Ooo a tu już zaraz nowa część wątku
Witam się po weekendzie
|
|
|
|
#4948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Byłam na spacerze, pogoda u nas cudowna Słoneczko świeci, ani jednej chmurki i temperatura przyjazna bo -5 a na słonku koło 0 Nasz pies szaleje na śniegu wiec się z nią nie nudzę na dworze
|
|
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Uff zdązyłam jeszcze na stary wątek... kto by pomyślał
![]() Seksta dzięki za cynk o lidlu - nie lubię tam robić zakupów spożywczych, ale na ciuszki skoczę niki za nowy wątek... Iemand za wygraną... niegrzeczna masz prawo czuć się jak chcesz a istotkę w brzuszku wiadomo że kochasz to oczywiste. dla męża... kasian ja już czasem sama sobie tłumaczę że ona nie może być taka złośliwa... Że po prostu nie myśli co mówi i że już taka jest... Muszę się zdystansować bo inaczej musiałabym oszaleć ![]() Lu7 fajnie że do nas zajrzałaś. za Leonarda ładne imię
|
#4950 |
|
Zadomowienie
|
U mnie taka piękna pogoda, słońce świeci więc trzeba to wykorzystać i pójdę z mamą i braciszkiem na spacer, troche rozruszam zastane kości
![]() Miłego dnia i błagam nie piszcie za dużo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

ja juz po pobieraniu krwi, bylam tez w Lidlu i donosze, ze od poniedzialku 10.02 beda super ciuszki dla bobasow w dobrych cenach np. 2pary spodni za 19zl, welurowe pajace za 19zl, spiworek do fotelika samochodowego 49 zl i duzo duzo innych

za dzisiejsze wizyty 

Polecam Mama Alles