|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
kate1623 kibicujemy Majeczce
![]() dobrze, że jednak badania są prawidłowe zobaczymy kto pierwszy rozpocznie oficjalne rozpakowywanie, Ty czy cayenneOna ![]() ag9 +10 kg super wynik ![]() wewillrockyou super udany dzień mieliście ![]() Cytat:
ciekawe czy znalazłby się jakiś tańszy odpowiednik![]() Cytat:
![]() cayenneOna fajny ten domek Filistynka83 dla Tymusia, żeby sie okazało, że nic złego się nie dzieje
|
||
|
|
|
#3902 |
|
Zadomowienie
|
A ja podczytuje Was codziennie i tylko sprawdzam czy któraś się nie wyłamała przed terminem.
Ja w końcu wybrałam meble do pokoju! Co prawda muszę poczekać parę dni na ich zamówienie, ale i tak jestem mega szczęśliwa. Widziałyście jakie cuda będą w lidlu od 10.02?
|
#3903 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baja śliczny brzusio!! gratulacje! Cytat:
![]() Cytat:
cieszę się, że wyniki jednak są dobre![]() babsztyla nawet mi się nie chce komentować ![]() Cytat:
![]() BeautifulLie, jak się czujesz?
|
|
|
#3904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
także Kate, nie będę Ci się wciskać w kolejke, ja juz w swoim czasie rodzilam 12 h od skurczow co 8 min, bo wcześniejsze przespalam cieszę się tym razem na nowe doswiadczenie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie mieć towarzystwo na spacerach
|
|
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
wyglądają ślicznie, ale jakoś te ubranka z lupilu jakościowo do mnie nie przemawiają. po praniu szybko szmatki sie z nich robią.
o ale cena na płyn hippa rewelacyjna
|
|
#3908 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Witajcie po weekendzie mamusie. U mnie było obżarstwo i oglądanie z mężem seriali. A wieczorem udało mi się TŻ namówić a rozpoczęcie wykurzania Alicji z brzuszka. Jest donoszona , bo zostały mi 3 tygodnie, więc coś mi się należy od życia
Początkowo sceptycznie mąż reagował, bo myśli ciągle, że seks spowoduje poród, ale dał się przekonać jak zastosowałam pewne środki przymusu Po wszystkim jakieś 7 razy zapytał czy wody mi odeszły Cytat:
Ja mam gondolę, a w niej grubszą podszewkę, więc będę kładła małą w rożku na pieluszce tetrowej, w razie gdyby się ulało. Co do ruchów, to u mnie też gdzieś po 30 tygodniu zmieniły charakter. Czasem Ala kopnie mocniej, ale zwykle się wypina i mój brzuch ma dziwny i brzydki kształt.Za to często ma drgawki Czytałam w necie, że nic poważnego i tego się trzymam. Cytat:
![]() Super, że się wam zaczęło układać powolutku. Przy okazji L4 mąż odpocznie i nacieszycie się sobą, bo tak to przecież ciągle go nie ma Mój brzuchol również wielki jest i cały w rozstępach, ale im bliżej porodu tym mniej mnie to obchodzi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To za wagę. Już jest duży, więc nawet gdy się urodzi wcześniej, to będzie chłop jak dąb Cytat:
Lubię kaszę mannę na gęsto z sokiem malinowym, albo z dżemem Czuję dziewczyny, że już blisko. Miewam skurcze, bóle okresowe i puchnę, ale brzuch jeszcze wysoko. Chcę już rodzić, ale tak po walentynkach. Termin bezpieczny i dogodny, a może jeszcze kilka klientek obrobię i na zakupy skoczę ![]() Kupiłam już w ciąży parę ubrań na okres "po". Tylko, że spodnie rozmiar większe w ciuchu. Nie będę się oszukiwać, że biodra mi spadną Marzy mi się piwko z sokiem i wiem, że po porodzie , jak ustabilizuję pory karmienia, to trochę sobie wypiję. Około szklanki, bo po całym to raczej będę pijana
|
|
#3909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Jaki ładny ![]() kate1623 za wizytę. Trzymam za Was mocno kciuki choć Majeczka pewnie wie najlepiej kiedy się na tym świecie pojawić.Filistynka83 za udaną wizytę i dla Tymusia.Mi też się marzy długa, gorąca kąpiel. Dziś pod prysznicem już prawie się skusiłam...
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2014-02-03 o 12:57 |
||
|
|
|
#3910 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba nie przegapię co ?
|
||
|
|
|
#3911 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie z tego samego powodu nie podoba mi sie ten krem
![]() Ja juz piore trzecia pralke z ciuszkami- roboczymi męża hi hi Cytat:
jak sie juz wszystkiego pozbede i nie mam co zezrec to mnie nie kusi Kate ciesze sie, że wizyta udana i wszystko ok! Czekamy teraz na tego naszego pierwszego hamburgera watkowego ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3913 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ILE??? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz poszperam i wkleję. Ale żeby nie było - nie zakladam że dzięki kremowi zrzuciłam 22 kilo , on tylko sprawił, że skóra wyglądała jakby nigdy nie była rozciagnięta. Schudłam do wagi niższej niż przed ciążą z powodu choroby - zespół drażliwego jelita mi się tak uaktywnił po przedporodowej lewatywie, że jej skutki odczuwałam przez 2 lata , nie miałam biegunek tylko na diecie bezglutenowej a to odchudza bardzo skutecznie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nawet na oddział noworodkowy dzieci nie wpuszczają. Oj na pewno będzie awantura... Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#3914 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my na Majke czekamy wcale nie mniej niecierpliwie niz Ty Swoja droga moglaby juz wyjsc ![]() Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki, zeby wszystko bylo w porzadkuCytat:
Mi sie podobaja obie daty Cytat:
![]() Zamowilam lozeczko
Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2014-02-03 o 13:06 |
|||||
|
|
|
#3915 |
|
Zadomowienie
|
Może rzeczywiście zmienili opakowanie, bo w necie widze tylko starocie z tym zdjęciem
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-do-ciala.html Edytowane przez Tequillla Czas edycji: 2014-02-03 o 13:07 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3916 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jakie macie termometry dla maluszka Ja poprzedni kupiłam takie cudo http://allegro.pl/topcom-termometr-d...924695029.html i okazało sie że nie można go wyłączyć - bo przecież on mierzy temp otoczenia CZYTAJ jak okazywał się potrzebny to baterii już nie było
|
|
|
|
#3917 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Nie było mnie wczoraj, jak zwykle w niedzielę, ale nadrobiłam i gratuluję kolejnych okazanych pięknych brzuszków i ślicznych zakupów i prezentów ![]() Cytat:
Cytat:
Ja to nawet nie chcę myśleć - będziemy mieszkać na końcu wsi, więc w razie czego psy spuszczę... Cytat:
![]() ![]() Rany julek, to mnie wystraszyłaś - ja myślałam, że dopiero za tydzień wchodzę w 9. miesiąc... Dla Ciebie.A za akapit o planach dietetycznych, to Też muszę biec po pączka. Cytat:
![]() Ja też idę na ciuchy - a miałam już kasy nie wydawać... Maks 15 złotych sobie ustanawiam Cytat:
Ale pewnie dlatego, że chciałam iść Cytat:
![]() No i może, jak lekarz poświrował Ci tam coś, to może Majka się ruszy |
||||||
|
|
|
#3918 | |
|
Zadomowienie
|
Przekonalas mnie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
robilam kiedys raz paczki z przepisu babci, wyszly pyszne, nie chwalac sie, moj drugi wypiek w zyciu. Ale narobilam sie na maksa, bo drozdzowe, klepalam, az furczalo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na pierwszą wątkową dziewczynkęCytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3920 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane. Nie było mnie troszkę z uwagi na remont małego pokoju. Chciałam pogratulować pięknych bebolków czyt.brzuszków :P kolejnych zaczetych tychodni oraz miesięcy. Cieszę, że pokój prawie skończony. Zostały kosmetyczne poprawki. Dziś też zamierzam ruszyć z praniem ciuszków, w końcu mam je gdzie pochować
![]() Spróbuje też Wam przesłać zdjęcie bebolka i pokoju małego. Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czyli gratulacje ![]() Cytat:
gratulacje dla mamusi i syneczka
|
|
#3922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3923 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Przy poprzedniej częsci nadrabiania internet mi padł i już miałam się zalać rzewnymi łzami, ale jakoś post nie przepadł
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo mnie się wydaję, że lepiej troszkę dalej od walentynek, żeby Młody dwóch prezentów na raz nie dostawał ![]() I też uwieeeelbiam kaszę mannę - najbardziej z malinami lub jabłkiem ![]() Cytat:
gratulacje Cytat:
![]() Cytat:
Musze poszukać gazetki ![]() JustiLbnMi tez się poprawiły wyniki ostatnio I kciuki za wykurzanie Ali ![]() Cytat:
|
||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Orgazm normalnieProszę bardzo zjadłam dwa: z budyniem i lukrem oraz z dżemem i kokosową posypką. Który bierzesz na siebie?
|
|
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3926 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale patrz, tak na wszystkie strony kombinuje, jak juz musze cos wybrac, a o Walentynach zapomnialam.... Super sugestia, przekonywujaca! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
cala ciaze trzymalam sie na poziomie 13 kg, ostatnie 3 tygodnie to + 4. Szlag by trafil. Mam nadzieje, ze w 7 dni nie przytyje zbytnio ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3928 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witam się po akupunkturze. Śmiesznie siedzieć 20 minut z wbitymi w łydki 6 igłami, ale jak ma pomóc to się jeszcze 3 razy poświęcę.
Nie wiem, czy to od akcji "wykurzanie Emilki", czy co tak działa- ale mam dużo więcej przepowiadaczy, które normalnie bolą w pachwinach i krzyżu... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Majka- wyłaź ![]() Cytat:
2. Też mam dokładnie to samo z rwą- u mnie 35t2d 3. Tez jestem za 10.02- argumenty podawałam wcześniej ![]() 4. Za to u mnie brzuch nisko i szyjka rozmiękczona- a prezent na Walentynki już od męża prewencyjnie dostałam. Zestaw z " niebujającymi" kolczykami, żeby mi Emilka ich nie ściągała ;P Gratuluje rozpoczętych tygodni, miesięcy i trójeczek z przodu ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Fajny brzucho i bardzo ładna tapeta i pokoik
|
|
#3929 |
|
Rozeznanie
|
gemini zaliczone... jak spojrzałam na koszyk, to się przeraziłam
z różnmi specyfikami dla męża i rodziny wyszła mi bajońska suma, więc... była eliminacja kiedyś tam druga tura będzie, inaczej się nie dawiem, że już było nie raz, ale jakoś zostawiłam to na "potem" - jaki polecacie podgrzewaczo-sterylizator (najlepiej jeszcze z adapterem do autka) - oczywiście w rozsądnej cenie? dla mnie to zupełna abstrakcja i nie wiem na co zwrócić uwagę
|
|
#3930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A akcja z paczkami mnie rozczulila, serio... To najfajniejsze prezenty... Choc bizu od tz bym tez nie pogardzila ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Nie ma, za duzo piszesz, juz wcielo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- (Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

ciekawe czy znalazłby się jakiś tańszy odpowiednik
dla Tymusia, żeby sie okazało, że nic złego się nie dzieje

skąd ta mała słodkożerca w brzuchu wie, że mowa o słodkościach, przecież nawet czytać nie umie...
po ostatniej wizycie. Wyniki badań mam jednak dobre poprostu jestem takim tłumokiem, że na przedostatnim badaniu moczu nalałam do kubeczka pierwszy mocz i się nawet nie podmyłam
(niech żyje sikanie przez sen
) .Nie ma żadnego cukru, ani białka trochę wyniki krwi mi pospadały, ale bez tragedii.
.Jak wysiadałam to rzuciła się na miejsce obok prawie taranując jakiegoś dziadka
cieszę się, że wyniki jednak są dobre

Czytałam w necie, że nic poważnego i tego się trzymam. 

II kreski 30.07.2013