|
|
#3752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
Mój też mi w tym pomaga, wybieramy razem lakiery do paznokci, szminki , odcienie pudru, dla mnie. Lubi chodzić na zakupy ciuchowe szpera między wieszakami i znajduje co lepsiejsze kąski niekoniecznie pasujące ale stara się Dziwne to jest ale w sumie jestem bardzo z takiego stanu rzeczy zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cały Redzik cudny!
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3755 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachnącego popołudnia
|
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Powrócę ( na chwilkę) do tematu BB kremów.
Tzn olewam całą filozofię BB, nie na tym mi zależy, aby był tró czy nie tró. Potrzebuję tylko kilku próbek na tzw "wyjścia", bo formuła bebików - czyt sylykony - robi mi krzywdę i nie potrzebuję pełnowymiarowego opak. Coś an chwilę, jednorazowo. Chodzi o to, żeby móc użyć zamiast mocno kryjącego podkładu np EL DW, a nie być zatapetowaną, zaszpachlowana jak po DW. DW wysusza, podkreśla każdy krater, nieistniejące zmarchi etc, a BB z tego co wywnioskowałam, to świetnie trzymają się twarzy, a niekoniecznie robią z niej taką postarzoną tapetę. 1. mocno kryjący 2. mocno trwały, nieścierający się, nie ciastujący 3. pigment żółty Czy dobrze celuję w Etude House coś tam coś tam coś tam? Na co dzień nienawidze dziadów, zaklejania facjaty, miałam coś z Cell Fusion, szary bleeeeeeeeeeeh, mam w sumie dalej bo nei wiem co z nim zrobić, nikt go nie chce. Ae są sytuacje, w których niekoniecznie chcę by mnie widziano saute, a nie chcę być starą lampucarą. Minerały ciastowią się na mnie po 1h - freakin Anabelle - Neska chcesz to Ci je dam. A nic nie trzyma się twarzy jak bebiki. Stąd poszukiwanie czarnego konia na jednorazowe spotkania. ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-03 o 13:33 |
|
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupowałam odlewki i w słoiczkach piękne żółcie a na gebie ciemniały. Musisz próbować bo każda skóra reaguje inaczej(też mi odkrycie )
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Etude House nie mialam, ale ono chyba troche kiepskie. Pod względem trwalości, wtapianai itd. Przegladalaś ten wątek? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489561 dużo zdjęć niezlych Ja celuję w beże, bo żółte tak jak szatanka napisala, albo robią się na mnie pomarańczowe i za ciemne. Generalnie wszytskie lekko zółtawe ( nie totalnie żołte )/ beżowe wtapiaja sie fajnie. Byleby nie miały rożowych podtonow, to wyglądają na mnie ladnie. |
|
|
|
|
#3759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) - ale niedobrego odcienia, zapomniałąm nazwy Hera. thnx Cytat:
![]() Fajny wątek, ale póki co chyab nie widzę odpowiednika odcieniem do Healthy Mix 51 i EL DW Bone - o tako tonacje mi chodzi dokąłdnie w pytke. Bebiki się baaaardzo różnią No ale brnę dalej Thnx. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-03 o 13:53 |
||
|
|
|
#3760 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
2. A ja tam trzymam wagę Generalnie na głowie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A na ile rat? |
||||
|
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam taki problem z podkładami że cieszę się że jest chociaż ten Rimmel No i strach że zapcha... |
|
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z takich fajniejszych to miałam: Sana Pore Putty BB Cream Naris Purederm 3 in 1 - ciemnieje LIOELE Dollish Veil Vita BB Cream Cezanne All in One Fundation Dr.Jart Silver label Lioele Triple i SKINFOOD Good Afternoon ale trochę takie suche są.
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sporo tegoPonowię Herę jeśli znajdę próbki. Z wątku powyżej, kolorystycznie wyhaczyłam Skin79 The Oriental Gold - czy on nie jest zbyt "dewy" ? ![]() No i Etude House najżółciejsze, ale kurtka jak nietrwałe to do bańki ![]() Sana Pore Putty zanotowane I Lioellle Dollish też Jak one kryją? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-03 o 14:21 |
|
|
|
|
#3764 |
|
Nindżopesz
|
Nesko, Tri, dzięki
![]() Taki, odwłok Niestety to efekt przykucnięcia żeby się zmieścić w kadr, normalnie jest klapnięty ![]() Habanito (można per "Habciu"?), też tak mam ze stopami. Ostatnio tuż przed snem biorę kąpiel w prawie wrzątku albo ćwiczę. Pomaga też koth w nogach
|
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
Ach piękne są
Ja też po woli zaczynam być zadowolona ze swoich, ale jeszcze muszę popracować nad pielęgnacją a dokładnie nad kolejnością ![]() Rachelo a Ty jesteś z Wawy? Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-03 o 14:53 |
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sobie przypomnę ile kasy przebebiłam to ![]() Próbki najlepiej kupować na wspólnozakupowym Sana Pore Putty krycie takie sobie. I Lioellle Dollish jest brudno biały ale ma w sobie kapsułki z kolorem i ładne ma krycie Skin79 The Oriental Gold nie pamiętam ale mam przy nim napisane: fajny beż
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lioele veil vita zielony fajny, tylko jasny , ale ladnie zaczerwienienia kryje, dlugo się trzyma Poszłam pogrzebać w odlewkach, co by zobaczyć co mogłoby Rejcz pasować, no i duuupa, okazało się,że 3/4 do wywalenia. Zaschly. Dwóch nie mogę otworzyć, więc pewnie też już po nich. Cezanne mi się zglucilo, ale maznęlam na rękę i to pomarańcza paskudna. Możliwe,że dlatego że zgęstnial, ale kolor wydaje mi się nie zmieniony. Silvera nie moge otworzyć, więc pewnie też poleci do kosza... I do kosza wędrują, Mizon Hannavi, hanskin Cavior Gold, Hado labo ochre2...no, i kurede żadne nie testowane, ale wygladja na miłe żółtki.... Mam nauczkę,żeby szybko testować te durne odlewki.... Skinfooody cieńkie sa. Podkreślaą suche skórki i wogle jakos tak nieładnie leżą. I wysuszają, przynajmniej mnie.... |
|
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, wiem przynajmniej czego wypatrywać. |
|
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci że niektóre bebiki lubią rozpuszczać słoiczki a jak się zapieką no koniec
|
|
#3771 |
|
Piers do przodu
|
Ja używam Precious Mineral BB Cream Bright Fit W24 Honey Beige i jak nie przedobrzę to efekt jest świetny
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na gmarket jest wiecej ale chyba trzeba całe pakiety brać, nie wiem, ja tam nie umiem kupowac dlatego wolałam na wpólzakupowych
|
|
#3775 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kufa, szukam dywanu do salonu i nic nie ma
|
|
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3777 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Komfort zlustrowałam przez net, o Ikei nie pomyślałam. Ale już wybrałam jeden w bólach na Allegro. Takich jak chcę po prostu NIE MA. Miał być nie-shaggy, beżowy bez "ramki" dookoła, bez wycinań, bez mocnych akcentów kolorystycznych, w jakieś zawijaski/listki/barokowe niechamskie i nierzucające się w oczy wzorki, ze sztucznego włókna, cenowo do 300 zł. Stanęło na czymś takim http://img10.allegroimg.pl/photos/or...0/3903674053_3 :/ |
|
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niezłe łowy. My mamy beżowy ale z długiego włosia, taka szczota, w brązowe zaokrąglone kwadraty zazębiające się. Leży zwinięty, musimy go odpicować i sruuu na tablicę Wiedziałam, że nie dla Was toteż śmiałąm się Ale zbyt jest.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-03 o 16:30 |
|
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

zatem ma zmysł estetyczny, trochę artystyczne zacięcie. 

Bebiki się baaaardzo różnią
?
mam do zrzucenia już 5 albo nawet 6 kilo
niech już się skończy mróz , żeby można było wreszcie się porządnie poodchudzać