|
|
#3811 | ||||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LI
snad kothy na kolanach
Cytat:
![]() Cytat:
2. 3.miałam kiedyś węgierską wodę toaletową , pamiętam wygląd pudełka i flaszki z grubsza , z grubsza pamiętam zapach i ni dudu nazwy chyba coś z peonią miała zapach był moooocny i trwaaaaały , ale to było jakieś 320 lat temu ![]() :brzyd al: bo oni jak się nie znają , to nic nie mówią , bo się boją , że się wygłupią ![]() Cytat:
Cytat:
Kufa, szukam dywanu do salonu i nic nie ma [/QUOTE]Redzia , a nie pamiętasz ,że jakiś czas temu Polly szukała dywanu ?![]() Cytat:
Cytat:
chociaż trochę dzifnie wyglądałabym w czymś takim w robo ![]() doznałam dziś letkiego szoku - na Śnieżce Womanity pachnie geranium i piołunem w przeciwieństwie do mnie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3812 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3813 |
|
Spod wody.....
|
Dziewoje moje!
Idę na ostatki 1 marca do restauracji - Sala Królewska i takie tam fiu fiu Co byście ubrały? Jaka kiecka?Jaki makijaż? itp. Bo ja codziennie mam inny plan, dawno nie byłam na takim oficjalnym przyjęciu, nie mam pojęcia jak babki się stroją na taką okoliczność Aha - jakie rzęsy przyklejacie jeśli wogóle używacie takowych? Ja jeszcze nie kleiłam ale mam ochotę zrobić się tam na wampa
|
#3814 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
pyszka... A tusta i tak jestem do wypęku...Cytat:
Szarość li i jedynie na karku -na owieczkę, a Artur wcale...2. Prawda to!! Jak już powiedziałam, ja zapomniałam o problemie, kiedy zaczęłam jogować kilka razy w tygodniu, nawet o tym nie wiedziałam, aż do czasu, kiedy Bar mi przypomniał, że jest coś takiego, jak zimnostopie ![]() 3. Jeszcze w sumie jest Woda królowej Węgier
|
|
#3815 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. jak dorwę to wezmę bo H&M ma taką taktykę, że pokazuje nowości na necie, w sklepach ich jeszcze nie ma, jeszcze nie ma, a potem nagle już nie ma. Cytat:
, posiadówa z wykwintnym żarciem czy co?
|
||
|
|
|
#3816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kefir z awokado i otrębami I nalesnik ze śliwkami, ale to z lakomstwa ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3817 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mój to od razu "A po co Ci puder??? Przecież masz śliczną buzię!" Dlatego wolę chodzić na zakupy sama i wydawać, jak nie widzi, zamiast tłumaczyć po co mi pudry i 2 kolory podkładu ![]() Za to ciuchy mi kiedyś wygrzebywał w sklepie, czarne oczywiście ![]() Cytat:
Cytat:
![]() pikne, co nie? Zwłaszcza srebrne mi się podobają, eech... ![]() Cytat:
Cytat:
Za to w maju prawdopodobnie na wesele będę zaproszona, szlag
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-03 o 20:54 |
|||||
|
|
|
#3818 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
Dodam jeszcze, że muzyka na żywo - łorkiestra, a dla wytrwałych-czyt. niedobitków DJ.
"Gdy długo patrzysz w otchłań, otchłań zaczyna patrzeć w Ciebie" Edytowane przez HABANITA 72 Czas edycji: 2014-02-03 o 21:03 |
|
|
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cóż na weselu w mojej rodzinie, to żadnych obrazów i gobelinów, co najwyżej parę goblinów
|
|
#3820 |
|
grozi wypollizowaniem
|
te redzia znalazłam ci dywana, bezowego, bardzo niekontrastowego, bez ramki i w barokowe niechamskie zawijaski- ja tez poprosze tylkąinnąwersje kolorystyczną
(no i nie wiem gdzie se go wsadze ale niefaszne )http://www.dywany-centrum.pl/index.p...-x-200-cm.html
|
|
#3821 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
Czy raczej "coś żywego"
"Gdy długo patrzysz w otchłań, otchłań zaczyna patrzeć w Ciebie" Edytowane przez HABANITA 72 Czas edycji: 2014-02-03 o 21:07 |
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() normalnie spojrzenie jak mój wujek ![]() http://www.cgramp.com/media/2013/01/Goblin-King016.jpg
|
|
#3823 | |||
|
Nindżopesz
|
Wezmę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3824 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() notopacz! http://dywanstyl.pl/produkt/lotus-po...x170-prostokat jak za darmo! w sumie tylko nie wiem jakiej wielkosci mial byc
|
|
|
#3825 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Idę się zapłakać. Ten chciałam, miałam wcześniej http://dywanstyl.pl/produkt/elite-ci...x230-prostokat
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-02-03 o 21:40 |
|
|
|
|
#3826 | ||
|
Spod wody.....
|
Cytat:
, i się może obrazić, i jeszcze nie daj Bóg nie zatańczy z Tobą na weselu niegrzecz na dziewucha ![]() Lecę pod pierzynkę ( z Patchouli Noir ![]() Dobrej nocki ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale stronka fajna ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Szukam prezentu dla kobiety w ciąży - w sensie co takiej dac, bo wiadomo dla Didów to jest tego w cholere, ale lasce 2 miechy przed porodem? Co taka kobitka pragnie dostać? Dodam że uziemiona na skróconą szyjkę w domu Balsam? Coś pachnącego?
|
|
|
|
|
#3828 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no ale trudno Cytat:
tylko taki z wyjazdem jeden taki: http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...ckline-t-shirt na mnie zdecydowanie bardziej wisi niż na tej pani ![]() a drugi cały czarny, bardziej workowaty ![]() Cytat:
macałam ją dziś, tzn nie czarną tylko ciemnoszarą, ale i tak wyglądała super jakbym była chudsza to bym też wzięła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam się, ale w ciąży to chyba moze mdlić od zapachów... |
|
|
|
|
#3830 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tablet ![]() piwo bezalkoholowe
|
|
|
#3831 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Te kiecki to były konkretnie te? Bo to jakaś nowość a H&M wolno wprowadza nowości, pojawiają się w sklepach ze dwa tyg po tym jak na necie i nie wiem czy już się fatygować zakupen machen. W ogóle małe, obcisłe te kiecki? |
||
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie mówiła mi że od niczego jej nie odrzuca, ale no ja mam talent do walenia kulą w płot Szukam bezpiecznego wyjścia. Książka nie wiem jaka. Raczej wolalabym coś "próżnego", żeby jej humor poprawić. Masło do ciała widziałam, że dostała już fajowe od małża. cwaniak, skradł mi pomysła. ![]()
|
|
|
|
|
#3833 | |
|
|
Cytat:
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś tu ma dobry humor
Ad książek - klnęła nawet jak ma już dosyć leżenia i czytania. Nie dziwię się jej, że ma dosyć. Biżu odpada. No ciężki przypadek. Zawsze przynoszę herbatę, bo uwielbiamy obie, no ale to raczej mało osobiste. ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Heh, nie tym razem. Czy tylko ja widzę Berlinki ? ![]() Niby w rozmowie wyszło, ze idea kosmetyku jaknajbardziej ok, ale no taka bidna siedzi/ leży zdołowana, nic jej nie cieszy.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-03 o 23:21 |
|
|
|
#3835 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ej wiem! jakąs gre łamigówke jednoosobową mam pytanka: 1. zapach meski ambrowo-paczulowy, niezadrogi, dostępny 2. czy potion jest w seforze? czy w doglasu? jakie mainstrimowe zapachki wartoby zwąchac? takie w strone drzewa i kadzidła, ambry i paczuli
|
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle przejrzałam pół sieciuni i propozycje prezentów dla ciężarnej, zwłaszcza an forach są porażające. Tzn nie nasze klimaty ( nie moje i przyjaciółki). Niemniej jest coś fajnego, poduszka w kształcie C - ale drooooogo, ja mogę pozwolic sobie na drobiazg. ![]() ad zapachy - sama chciałabym wiedzieć Ambre Noir YR fonhauaś? Ja chyba kiedyś testłamw locie, i chyba było ok. No dobra, widzę , że za dużo chyba, ale tylko to mi przyszło do głowy.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-03 o 23:36 |
|
|
|
|
#3837 | |
|
|
Cytat:
Mauboussin Mauboussin Ambra: Ambre Gris Pierre Balmain Moje ostatnie odkrycia Do obwąchania w seforach i innych są, a do kupienia np. na iPerfumach -jak zwykle, za 1/3 ceny
|
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3839 | |
|
|
Cytat:
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

) Śpię w skarpetkach od września do maja
, ja wiem - mam niskie ciśnienie, za mało ruchu ( siedzę 8h przed pc), itp. Ale na litość Boską, to już nie jest zabawne, nie mogę wejść do wanny bo wkładając stopy mam wrażenie, że jest 100 stopni!!! Jeśli mi czegoś nie znajdziecie na to zlodowacenie to zostaje mi termofor
Czekam na jakieś propozycje

:brzyd al: bo oni jak się nie znają , to nic nie mówią , bo się boją , że się wygłupią
[/QUOTE]
chociaż trochę dzifnie wyglądałabym w czymś takim w robo 
Aha - jakie rzęsy przyklejacie jeśli wogóle używacie takowych? Ja jeszcze nie kleiłam ale mam ochotę zrobić się tam na wampa
Szarość li i jedynie na karku -na owieczkę, a Artur wcale...

Szukam bezpiecznego wyjścia. Książka nie wiem jaka. Raczej wolalabym coś "próżnego", żeby jej humor poprawić. Masło do ciała widziałam, że dostała już fajowe od małża. cwaniak, skradł mi pomysła.