|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
Nie pierd*l że byłaś w rossmanie na pksie.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1953 | |||
Zakorzenienie
|
Hej lasencje
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pokaze Skarbie, tylko jutro ją cykne oki? bo dzis nawet aparat nie naładowany |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1954 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
On sie wtedy zazwyczaj smieje ![]() Obejrzane, a jakze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
Wtajemniczenie
|
HEJKA
![]() Nadrobiłam, ale niewiele zapamiętałam ;/ Ale przede wszystkim chciałam złożyć najserdeczniejsze życzenia spóźnione dla naszych kochanych soleninantów!!!!- buziaki kochani moi , duuużo zdrówka i słoneczka ![]() ![]() ![]() I Pstryczku Wszystkiegooooooo najlepszegoooooo ![]() ![]() Black Witaj ! ![]() Gojka współczuje Wam tych ciągłych wizyt w szpitalu. Oby Wam w końcu to minęło i żeby Paulinka była zdrowiutka! Mika brawa dla Julusia za postępy !!! ![]() teraz napiszę co u nas. W neidzielę była impreza roczkowa Blanki (tort w załączniku) . Było bardzo dużo ludzisków, Blanka trochę oszołomiona ale w sumie fajnie było pobawiła się trochę z dziećmi. Ale troszkę niezadowolona jestem z prezentów. Ja wiem, że liczy się gest i dobra wola i w ogóle to nie jest najwazniejsze ale WSZYSCY jak jeden mąż kupują jakieś mocno grające zabawki. Mówię Wam ile ja już tego mam. Zabawki pozbawione większego sensu, oby coś grało czy świeciło. Blanka oczywiście się za to łapie i czasami włącza wszystko na raz a nas wszystkich głowa boli a Ona biedna potem krzyczy w nocy. Nie umiem też wprost powiedzieć komuś że mi się to nie podoba bo na pewno ktoś chciał dobrze, ale naprawde Blanka nie ma fajnych zabawek które są mądre, edukacjyne tylko wszystkie wrzeszczą . ![]() Wózek który jej zamówiłam na all jeszcze nie doszedł ;/ dzwoniłam do nich i nic nawet tel nie odbierają ![]() Kolejna sprawa byliśmy ostatnio u pediatry bo martwi mnie stopa Blanki bo ciągle wykrzywia do środka paluchy no i mamy skierowanie do ortopedy a póki co kazał chodzić w bucikach które mają usztywnianą piętę i najlepiej lewy na prawy by te paluchy trochę skorygować. Nie wiem czy to dobry pomysł ale czasem jej tak zakładam. Dzisiaj pierwsza samotna nocka Blanki w pokoiku w łóżeczku, na razie spokojnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, a pediatra co na ten brak ząbków?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No to Pstryniu szalej dalej, zeby nam sie ty smutno nie zrobiło ![]() ![]() Super zakupy dziewczyny, na blogu widziałam Bokehowe szalenstwo ![]() LAURKO, zastanawiałam sie dzisiaj, gdzie to sie podziewasz ![]() BLACK, fajnie, ze jednak sie zdecydowalas wrócic ![]() KIJA wspólczuje takich wczesnoporannych pobudek ![]() aha, co do fotografa, ja 4 lata temu nie placiłam nic, bo to bliski przyjaciel rodziny i w ramach prezentu slubnego (byli zaproszeni) nam robił zdjecia+album wywołany. Ale wiem, ze wtedy brał około 800 a teraz to nie wiem. nadrabiam dalej |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to na dzisiaj proponuję pół pudełka kokosowo - czekoladowych kulek z rumem w środku ![]() ![]() a bo my takie niedociumane trochę i się mijamy ![]() Cytat:
![]() a co do tych butków lewy na prawą i odwrotnie, to dziwne to trochę ![]()
![]() |
#1959 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie, z tym gryzieniem, Kuba wchodzi na mnie, staje i opada i gryzie mnie w brzuch, on się śmieje, ja najpierw krzyknę "ałaaaa to boli" ale jak widzę jego chichr totalny to i ja zaczynam się śmiać, kurcze chyba to niepedagogiczne jest :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1960 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cudowny, jutro tez ma tak byc ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
o kutwa ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
Zakorzenienie
|
ja pierd*lę ja też byłam
![]() a do biedry miałam iść, ale spasowałam - nienawidzę na pks chodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1962 |
Rozeznanie
|
Lenova - tort piękny! A co do grających zabawek - u nas też na topie. Na szczęście nie ma tego wiele, ale obchody roczku dopiero przed nami, więc może być różnie
![]() Lecę nakarmić ssaka, a potem spać. Dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1963 |
Zakorzenienie
|
Lepiej nie.
Jak to zrobie to kto mi pojdzie do lazienki po sprzet do sprzatania? ![]() Ja sie boje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1964 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() co do gryzienia, dziecie raczej mnei nie gryzie z jednym tylko wyjatkiem, leze na plecach na dywanie, ten sobie podchdzi, podwija mi bluzke, paluchem w pępek sztura a potem rzuca sie z zębami na niego, nie ogarniam o co kaman ![]() ![]() LENOVA, nie dziwie Ci sie, ze jeste podkurzona zabawkami, Bartulo ma trzy grajace i mnie czasami nerwy roznoszą jak mu sie właczy faza "granie" ![]() Wszystkim gratuluje udanych imprez ![]() ![]() cudownymi maluszkami ![]() czytałam ten post zalinkoany, łzy sie same do oczu cisną...... A dzis w wiadomosciach podawali, ze w Szczytnie baba pijana w sztok urodziła dziecko- mialo 2,5 promila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1965 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1966 | |
Zakorzenienie
|
Mlody zasnal
![]() u Was nic a nic? Cytat:
kciuki za stopke ![]() i za pierwsza dorosla nocke! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze pytanie czysto techniczne do mam, które mają maluchy w osobnych pokojach- skad wiecie, kiedy maluch sie budzi? Jak np nie płacze? Ze nie rozkopie sie? Bo ja spie z małym na łózku, nie wyobrazam sobie teraz, ze eksmituje go do osobnego pokoju...... Mam wizje pobudek co minute i latania w celu sprawdzenia, czy wszystko ok........
|
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to nie, tak mnie nie gryzie... kiedys szalenie non stop gryzl mnie w obojczyk ale na szczescie mu przeszlo. u nas teraz faza na lapanie za nosa jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1969 | |||
Zadomowienie
|
mówisz?
![]() Muszę jutro załączyć powtórkę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2014-02-03 o 21:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też tam nie lubię, ale pomidory mi potrzebne były, a nie chciało mi się latać gdzie indziej [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44966075]Mnie przy Agatce lekarka powiedziała, że no co ja chcę zrobić? przecież i tak nie ma sposobu na przyspieszenie wyłażenia zębów ![]() No i pierwszy wylazł gdy miała 14mcy bez 9 dni ![]() mojemu chrześniakowi też tak późno zęby zaczęły wychodzić i do tej pory ma mleczaki, a jest teraz w drugiej klasie spadam spaciu, bo od jutra 30 min wczesniej zaczynam wstawać - przerzuciłam się na dojazdy busami, bo tankowanie mnie wykończa niestety ![]() dobranocki ![]()
![]() |
#1971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- http://dziecisawazne.pl/10-cesarskic...arskim-cieciu/ bardzo fajny artykuł ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- a co do zębów to pewnie Wam pisałam, że mi wyrosły jak miałam 1,5 roku, wtedy też zaczęły mi rosnąć włosy bo wcześniej byłam łysa i bezzębna ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- widzę, że gadam sama do siebie więc idę spać. Chyba mnie nie lubicie, bo zawsze jak ja jestem to rozmowy cichną a jak mnie nie ma to 5 stron w 5 min potraficie naprodukować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Zakorzenienie
|
Coś tu cicho...
![]() Ogarnęłam kolejny film na yt. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Zakorzenienie
|
jakie cicho jak ja ledwo nadazam z czytaniem
![]() ![]() pietraszko tez gryzie, on to w ogole mial taka faze ze przez pol dnia sie rzucal na mnie jak taka harpia i gryzl, i to raz za razem, a ja durna matka tak sie chichralam razem z nim ze zesmy sie nakrecali nawzajem i nawzajem gryzli ![]() W ogole nauczyl sie baczka krecic, moj kochany! Mam filmik tylko musze zgrac na kompa ![]() sylwus, no to tak, pierwsze nocki tak wygladaja, ja przez niemal tydzien nie spalam bo co chwile do mlodego wstawalam. Jak sie budzi to placze, ja akurat mam taki sen ze go slysze ![]() aha insolito, Twoj wczorajszy link mega mi humor poprawil ![]() meneq, nie skumalam? ![]() ![]() elllmi, hope, nie kumam, czemu wy sie na flache nie umowicie, co chwila sie mijacie sledzicie jedna druga a ciezko wam sie spotkac :P lenova, tule slonce ![]() ultra, hello! Zostan z nami! Dziecie wroiclo do rytmu i zasnelo 19.54 ![]() ![]() dzieki temu obejrzelismy dwa odcinki brejking bed. Ktoras jeszcze ogladala chyba kiedys nie? Przyznac sie ktora! Dobranoc lejdis, buziaki
![]() |
#1974 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
nancy kiedy Yae ugryzie, to nie ma bata, zaboli tak, ze kategorycznie uwage zwracamy. Nie jest nam wtedy tez do smiechu bokeh a moze te uszy to na zeby? Mowie calkiem powaznie sylwietta mam nadzieje, ze mniej boli... fewciu co z Blanka? gojka zdrowia dla P.! ultra teraz juz zostaniesz z nami? lady to zdjecie z bambusami to w Japonii zrobione, powiedzmy ze w mojej okolicy ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1975 |
Zakorzenienie
|
Tugeza od2giej ...
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1976 |
Zakorzenienie
|
Pobudka o 5:20 :banghead:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 |
Zadomowienie
|
pobudka o 6
Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2014-02-04 o 06:16 Powód: 6 brzmi lepiej niż 5:58;) |
![]() ![]() |
![]() |
#1978 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() szłam dzisiaj do pracy pod drzewami, na których siedziały i wrzeszczały stada wron, a ja się tylko modliłam żeby nic na mnie nie spadło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1979 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Cytat:
Tort piekny ![]() Cytat:
![]() A to jak tak późno zaczęły Ci zęby i włosy rosnąć to dla naszych dzieci jest jeszcze nadzieja ![]() U nas kolejne nocka z jedną pobudką na mleko. Nie wiem jak tam rano, bo wczoraj to bez ruchu jak wychodziłam, dzisiaj coś tam się kręciła. Ogólenie to taki szkrab kochany. Kupiłam bratowej takie duże pudło na zabawki w pepco i wsadziłam tam Oliwkę wieczorem, jaką miała radochę. Rozbieramy się do kąpania: ściągnęłam jej rajstopki z pupy a ona szybciutko ściąga z nóg i jak nogi gołe to ręce podnosi do góry żeby jej body ściągać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.