|
|
#3841 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
fonchauam dzis...i dosc nieciekawy jednak, nie brzydki ale...po co tak pachs? jak mozna fajniej ![]() za to hoggar mi przypomina OI , taka ojka z nutami kolonskimi ,a znacie taki zpaach attitude armani? dosc niegłupi tylko nie mam okazji zeby wywonchac jak sie rozwija ![]() Cytat:
ale to dla chuopa pytalam
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-02-03 o 23:55 |
||
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, że tak zagadnę o nasze interesa?
![]() Zbiórka funduszy na wystawę w Niemczech nabiera rumieńców, chucham na zimne ![]() Pozdrawiam serdecznie Was wszystkich, bo bez Was nie byłoby duftartu ani bloga ani nic. Czuj duch!
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż sobie przypomnę wrażenia z ciekawości, na świeżoAttitude Armani - jest bosssski - znam uwielbiam, małż kumpeli naszał, ale ja się zakochałam w Code Armani i planuję se go sama kupić. Pewnie to nie Twój target, ale mną zawładnął. Niemniej Attitude tez mi rozmiękał kolana Armani ogólnie niekiepski jest Ostatnio się kręcę sporo przy jego wytworach
|
|
|
|
|
#3844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale możliwe że to tylko podobny model był, skoro takiego koloru jak ja widziałam nie ma tutaj na stronce Cytat:
![]() Znad kawy |
||
|
|
|
#3845 |
|
To ja :)
|
Helou
![]() Odzyskałam fonię, mam nadzieję, że na dłużej... Jednak gdzieś musiałam złapać obcego, bo dziwna ta moja choroba, kosmiczna taka
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może coś z kosmetyków dla ciężarnych: jakieś olejki do masażu ujędrniającego, coś przeciw rozstępom w ciąży, jakieś ujędrniacze itp coś pachnącego do kąpieli albo jakieś takie drewniane wałeczki do masażu stóp http://allegro.pl/ag334-masazer-do-s...924894684.html
|
|
#3847 |
|
Nindżopesz
|
Jakby to kogo interesowało to maska błotna White Flower z Rossmanna jest gorsiejsza od glinki marokańskiej. Co prawda nie jestem po niej zaczerwieniona jak po glince ale cera nie jest tak oczyszczona a pory wcale nie są ściągnięte. No nic, zużyje się...
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona serio, z tego co wyczułam, nei chce nic związanegoz tematem, a kąpieli nie może zżywać. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-04 o 09:51 |
|
|
|
|
#3849 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
np. takie: http://farbotka.pl/201,torebka-filco...pisem-324.html moja siora ją ma i jest mega zadowolona, śliczne wykończenie w środku, laptop się zmieści, a w przypadku koleżanki spakowałaby wszystko dla bobasa i eja na spacer
|
|
#3850 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nic innego nie działa na dłużej, nawet termofor (mam w kształcie serduszka ale przeteściłam już szysko. działają tylko zastrzyki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
fajowe Cytat:
Cytat:
ino nie wię skąd bulety wziąć takie srebrne fajowe, jest tu u nas gdzie sklep z takom rzeczom? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przynajmniej o tym marzyłam leżący w domu a monż uparcie mi odmawiał przywiezienia ciężko doradzić, mnie by ucieszyło coś do dziubania ręcznego bo to lubię, nawet jeśli wtedy miałam przesyt, ale co lubi Twoja? może cuś do wuosow, bo to punkt czuły większości kobiet, zwłaszcza że po cionszy NIE wyglądają snad cherbaty
|
|
#3851 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
A już się bałam, że mi stopy odpadną Mój S powiedział, że zaoszczędzimy na butach, a będzie mnie nosił na rękach, no taki czarny humor ma jegomość
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-04 o 11:06 |
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzadko, bo potem musi ponosić winę za całą niestrawność. Wiesz, że o włosach myślałam. No ale co? Suchy szmapon? Włosy są jej czułym punktem już teraz, przetluszczające. Suchi szmapon to jednak na po porodzie, teraz to żaden treat, skoro każda możlwiość wstania z łóżka jest radością, to ja teraz dobije
|
|
|
|
|
#3854 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zresztą i teraz też może sobie ponakładac i popielęgnowac włosie do oporu bo nie chodzi do ludzi więc z tuszczem na głowie może sobie siedziec w domu całe dnie a to zaprocentuje
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-02-04 o 12:02 |
|||
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olej jest do smażenia!!! Serio, laska nie farbowała w życiu włosów, myje i ma piękne. Nawet odżywek nie musi używać. Jedyną rzecz jaką ma to sińce pod oczami, ale kijowo chyba kupić korektor? Nie trafię z odcieniem. Wymyśliłam scrub do rąk i krem. Suchy szampon w sumie też nie byłby kiepski na "after party" ale one mogą drażnić zapachem. To chyba musi kosmetyk być. No bo co? Jak pojadę nach der sklep to się pokręcę, może się potknę o coś najsowego, w cenie do 40 zł. Acz miałam nadzieję obyć się bez szlajania sklepowego, only klik.---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- U nas też piękna pogoda, a ja mam taki niepokój koszmarny, że aż mnie ściska, próbuje sobie znaleźć zajęcie, zająć myśli, ale się nie da. Miałam taki koszmar senny, o 6 rano obudziłam sie z zaciśniętymi zębami, sniły mi się of kors wypadające wypluwające zęby, jednego sobie nawet wyrwałam, potem masa krwi, topienie się w samochodzie, Błagam, nie mówicie mi tych przesądów, o których wiem, przecież to tylko bzdury, ale nic nie poradzę, że mnie ściska z paniki i lęku. No ale pogoda zacna
|
|
|
|
|
#3856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=RnWUf1kGCHw to chyba takie specjalne złączki do pasa amunicji muszą być, żeby pasowały łuski ![]() Cytat:
oj tam, w doopie z przesądami kiedyś miałam fajny sennik opierający się bardziej na psychologii niż przesądach i zabobonach i tam napisali, że zęby to symbol siły i agresji, a sny o ich utracie przytrafiają się, kiedy człowiek czuje się w jakiś sposób osłabiony fizycznie lub psychicznie, albo bezbronny itp.
|
|
#3857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jaki sen tez bym byla spanikowana po takim czyms, tulam na uspokojenie
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#3859 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
jak to?????---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() Dywany fajne w liroju są i tanie ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/dywany-i-...509,l1213.html |
||||||||||
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. w sumie, na pewno na red carpet ![]() 3. Ja wyłącznie, od 10 kilo takie zanabywam, ale tez i lubię, i muszę - bo jakby to ująć, żaden antyperspirant nie działa jak powinien (Etiaxil to jednak neizazdrowo) a taki nietoper sprawia, że sytuacja jest niejako opanowana i można przebywać wśród ludzi bez strachu czy to już czy jeszcze to był mój jedyny komfort jak musiałam pisac na tablicy
|
|
|
|
|
#3861 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo i nie komediowy ...
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
brzmi świetnie, ale ile to kosztuje? Nie stać mie na nic powyżej 40 zeta
To am być drobiazg, miły drobiazg. Duże prezenty dostanie Didka, zrzutkowe. ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- To mi się podoba. |
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
hahahahahhah nadrobiłam idę po herbatę
z goździkami---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
A serial to wiesz zabijacz czasu, a jak wiesz że ona jakiś lubi to sprawa rozwiązana ![]() TADAM http://www.decathlon.pl/aparat-do-ma...d_8243601.html Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-04 o 14:08 |
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oooo! No z serialem kłopot, nie lubi niczego tak obsesyjnei jak ja. Także ciężko by mi było wybrać, bo każdy jest mocno specyficzny, tematyczny. Heh. Masażer rządzi - wchodzę na stronę. |
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- http://www.decathlon.pl/aparat-do-ma...d_8243601.html i mój dywanowy faworyt , macałam go jest fajny bo wygolony w spirale ![]() http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/dywany-i-...787,l1213.html nie da się zamieścić linka szkoda
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-04 o 14:19 |
|
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no ja mam chiba hip hop we krwi
Na mnie działa etiaxil, w kluczowych momentach używam, ale tak an co dzień wydaje mi sie to z leksza niezdrowe - i droooooogie |
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A blocker niestety tani
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-04 o 14:31 |
|
|
|
|
#3870 | |
|
Nindżopesz
|
Neska, fajny ten dywan z Liroya tylko brąz za bardzo kontrastowy. W sumie ten, który kupiłam też jest kontrastowy
![]() A czemu dwie odżywki nakładasz? ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

Ambre Noir YR fonhauaś? Ja chyba kiedyś testłamw locie, i chyba było ok. No dobra, widzę , że za dużo chyba, ale tylko to mi przyszło do głowy.
Do obwąchania w seforach i innych są, a do kupienia np. na iPerfumach -jak zwykle, za 1/3 ceny 

coś pachnącego do kąpieli albo jakieś takie drewniane wałeczki do masażu stóp 

Czekam na jakieś propozycje

A już się bałam, że mi stopy odpadną
tez bym byla spanikowana po takim czyms, tulam na uspokojenie 
to był mój jedyny komfort jak musiałam pisac na tablicy