Scent Bar LI - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-03, 23:54   #3841
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
tja

W ogóle przejrzałam pół sieciuni i propozycje prezentów dla ciężarnej, zwłaszcza an forach są porażające. Tzn nie nasze klimaty ( nie moje i przyjaciółki). Niemniej jest coś fajnego, poduszka w kształcie C - ale drooooogo, ja mogę pozwolic sobie na drobiazg.

ad zapachy - sama chciałabym wiedzieć Ambre Noir YR fonhauaś? Ja chyba kiedyś testłamw locie, i chyba było ok. No dobra, widzę , że za dużo chyba, ale tylko to mi przyszło do głowy.

fonchauam dzis...i dosc nieciekawy jednak, nie brzydki ale...po co tak pachs? jak mozna fajniej

za to hoggar mi przypomina OI , taka ojka z nutami kolonskimi ,

a znacie taki zpaach attitude armani? dosc niegłupi tylko nie mam okazji zeby wywonchac jak sie rozwija

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Paczulka:
Mauboussin Mauboussin
Ambra:
Ambre Gris Pierre Balmain

Moje ostatnie odkrycia Do obwąchania w seforach i innych są, a do kupienia np. na iPerfumach -jak zwykle, za 1/3 ceny

ale to dla chuopa pytalam

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-02-03 o 23:55
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 00:15   #3842
justynaneyman
Zakorzenienie

Polly, że tak zagadnę o nasze interesa?

Zbiórka funduszy na wystawę w Niemczech nabiera rumieńców, chucham na zimne
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkich, bo bez Was nie byłoby duftartu ani bloga ani nic.
Czuj duch!

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 00:17   #3843
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
fonchauam dzis...i dosc nieciekawy jednak, nie brzydki ale...po co tak pachs? jak mozna fajniej

za to hoggar mi przypomina OI , taka ojka z nutami kolonskimi ,

a znacie taki zpaach attitude armani? dosc niegłupi tylko nie mam okazji zeby wywonchac jak sie rozwija

ale to dla chuopa pytalam
Ambre Noir - tak własnie podejrzewałam, że to mnie skłoniło zapamiętac go jako ok, nic złego, ale nothing special aż sobie przypomnę wrażenia z ciekawości, na świeżo

Attitude Armani - jest bosssski - znam uwielbiam, małż kumpeli naszał, ale ja się zakochałam w Code Armani i planuję se go sama kupić. Pewnie to nie Twój target, ale mną zawładnął. Niemniej Attitude tez mi rozmiękał kolana

Armani ogólnie niekiepski jest Ostatnio się kręcę sporo przy jego wytworach
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 07:18   #3844
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Mało wiszące ale wierzę, że na Tobie bardziej
Te kiecki to były konkretnie te? Bo to jakaś nowość a H&M wolno wprowadza nowości, pojawiają się w sklepach ze dwa tyg po tym jak na necie i nie wiem czy już się fatygować zakupen machen. W ogóle małe, obcisłe te kiecki?
wyglądała właśnie tak, nie wiem jak w dotyku
ale możliwe że to tylko podobny model był, skoro takiego koloru jak ja widziałam nie ma tutaj na stronce
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Zbiórka funduszy na wystawę w Niemczech nabiera rumieńców, chucham na zimne
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkich, bo bez Was nie byłoby duftartu ani bloga ani nic.
Czuj duch!

Znad kawy i spadam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 08:01   #3845
Murszafka
To ja :)

Helou
Odzyskałam fonię, mam nadzieję, że na dłużej... Jednak gdzieś musiałam złapać obcego, bo dziwna ta moja choroba, kosmiczna taka

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 09:09   #3846
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Niby w rozmowie wyszło, ze idea kosmetyku jaknajbardziej ok, ale no taka bidna siedzi/ leży zdołowana, nic jej nie cieszy. Odlicza dni, kompletuje wyprawkę, mówi że już rzyga tym. Sieciunią i wszelkimi a jeszcze to, a jeszcze to, a jeszcze tamto. To by msiało byc cos co by ją oderwało myślami choć na chwilę, rozładowało. Nie wiem, ja bym się cieszyła z każdego nowego kosmetyku, bo siebie znam. Choć w sumei nie wiem jak by mi byłow takim stanie. Możliwe, że bardziej ucieszyłby mnie pistolet kaliber 22, i możliwość wystrzelania wszystkich litujących się nade mną

może coś z kosmetyków dla ciężarnych: jakieś olejki do masażu ujędrniającego, coś przeciw rozstępom w ciąży, jakieś ujędrniacze itp coś pachnącego do kąpieli albo jakieś takie drewniane wałeczki do masażu stóp http://allegro.pl/ag334-masazer-do-s...924894684.html
Stary 2014-02-04, 09:32   #3847
Redhaired Witch
Nindżopesz

Jakby to kogo interesowało to maska błotna White Flower z Rossmanna jest gorsiejsza od glinki marokańskiej. Co prawda nie jestem po niej zaczerwieniona jak po glince ale cera nie jest tak oczyszczona a pory wcale nie są ściągnięte. No nic, zużyje się...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 09:32   #3848
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

może coś z kosmetyków dla ciężarnych: jakieś olejki do masażu ujędrniającego, coś przeciw rozstępom w ciąży, jakieś ujędrniacze itp coś pachnącego do kąpieli albo jakieś takie drewniane wałeczki do masażu stóp http://allegro.pl/ag334-masazer-do-s...924894684.html
Jesteś kochana, ale to już wszystko ma. Poza tym to 7 miech

Ona serio, z tego co wyczułam, nei chce nic związanegoz tematem, a kąpieli nie może zżywać.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-02-04 o 09:51
Stary 2014-02-04, 10:12   #3849
HABANITA 72
Spod wody.....

Cytat:
[/COLOR]Szukam prezentu dla kobiety w ciąży - w sensie co takiej dac, bo wiadomo dla Didów to jest tego w cholere, ale lasce 2 miechy przed porodem? Co taka kobitka pragnie dostać? Dodam że uziemiona na skróconą szyjkę w domu Balsam? Coś pachnącego?
A może torebkę? tylko to już droga impreza, chyba że się chcecie złożyć w kilka koleżanek
np. takie:
http://farbotka.pl/201,torebka-filco...pisem-324.html
moja siora ją ma i jest mega zadowolona, śliczne wykończenie w środku, laptop się zmieści, a w przypadku koleżanki spakowałaby wszystko dla bobasa i eja na spacer

"Gdy długo patrzysz w otchłań, otchłań zaczyna patrzeć w Ciebie"
HABANITA 72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 10:23   #3850
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez HABANITA 72 Pokaż wiadomość
W związku z wczorajszymi dywagacjami o regeneracji pięt pozwolę sobię pozostać w temacie stóp - otóż - MAM STOPY LODY! (..) Jeśli mi czegoś nie znajdziecie na to zlodowacenie to zostaje mi termofor A tak na marginesie - dłonie też jak u umarlaka, ratuję się zawsze tekstem "zimne ręce - gorące serce". PomóżtaCzekam na jakieś propozycje
żywcem jak u mnie. przeszło niemal od razu jak zaczęłam brać zastrzyki z żelaza i wróciło po miesiącu (to zimno) jak skończyłam je brać nic innego nie działa na dłużej, nawet termofor (mam w kształcie serduszka ) chociaż rozgrzewa super to jest na chwilę. u mnie ofc ale przeteściłam już szysko. działają tylko zastrzyki ale spoko - wystarczały co czeci dzień
Cytat:
fundacja firmowa się spotyka i będzie podejmować ostateczną decyzję w sprawie pomocy temu choremu chłopcu, temu od aniołów. Trzymajcie kciuki, żeby dostał jak najwięcej!!!
Miłego dnia!
Cytat:
Dziewczyny i Chłopaki!! Kciukotrzymacze!!! Dziękuję!! Udało sie pójdzie kaska na leczenie chłopca Spora kaska, moja firma stanęła na wysokości zadania

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Chyba jestem daleko w tyle za.........nie wiem kim KLIK
fidziałam wcześniej fajowe
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
zamówiłam (dzięki Wam) te czerwone szpile będzie się działo
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
cudne
Cytat:

a ja zachorzałam na bullet belt, ale to dziadostwo kosztuje ponad 3 stówy, no to sobie pochoruję jeszcze kilka lat albo i dłużej
możesz srobić sama ino nie wię skąd bulety wziąć takie srebrne fajowe, jest tu u nas gdzie sklep z takom rzeczom?
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
taki jest ładny, choc nie w moim guście

http://www.houzz.com/photos/479258/V...-orange-county
o taki chcę dla się
Cytat:
Mam dwie pary do kuchni no ale nie czerwone ale dają radę

Cytat:

Szukam prezentu dla kobiety w ciąży - w sensie co takiej dac, bo wiadomo dla Didów to jest tego w cholere, ale lasce 2 miechy przed porodem? Co taka kobitka pragnie dostać? Dodam że uziemiona na skróconą szyjkę w domu Balsam? Coś pachnącego?
podwójny zestaw z maca? przynajmniej o tym marzyłam leżący w domu a monż uparcie mi odmawiał przywiezienia
ciężko doradzić, mnie by ucieszyło coś do dziubania ręcznego bo to lubię, nawet jeśli wtedy miałam przesyt, ale co lubi Twoja? może cuś do wuosow, bo to punkt czuły większości kobiet, zwłaszcza że po cionszy NIE wyglądają

snad cherbaty oraz pięknego słońca
Stary 2014-02-04, 10:47   #3851
HABANITA 72
Spod wody.....

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
żywcem jak u mnie. przeszło niemal od razu jak zaczęłam brać zastrzyki z żelaza i wróciło po miesiącu (to zimno) jak skończyłam je brać nic innego nie działa na dłużej, nawet termofor (mam w kształcie serduszka ) chociaż rozgrzewa super to jest na chwilę. u mnie ofc ale przeteściłam już szysko. działają tylko zastrzyki ale spoko - wystarczały co czeci dzień
No jestem w szooooku, że tyle z Was Dziewczyny ma ten sam problem co ja A już się bałam, że mi stopy odpadną Mój S powiedział, że zaoszczędzimy na butach, a będzie mnie nosił na rękach, no taki czarny humor ma jegomość

"Gdy długo patrzysz w otchłań, otchłań zaczyna patrzeć w Ciebie"
HABANITA 72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 11:02   #3852
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
możesz srobić sama ino nie wię skąd bulety wziąć takie srebrne fajowe, jest tu u nas gdzie sklep z takom rzeczom?
na allegro widziałam łuski od nabojów, ale takie zwykłe ciemne w miedzianym kolorze i bez tych ostrych czubków. Ale nie wiem, jak i skąd takie idealnie dopasowane metalowe oczka i złączki wziąć, żeby się wszystko trzymało

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-02-04 o 11:06
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 11:05   #3853
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

podwójny zestaw z maca? przynajmniej o tym marzyłam leżący w domu a monż uparcie mi odmawiał przywiezienia
ciężko doradzić, mnie by ucieszyło coś do dziubania ręcznego bo to lubię, nawet jeśli wtedy miałam przesyt, ale co lubi Twoja? może cuś do wuosow, bo to punkt czuły większości kobiet, zwłaszcza że po cionszy NIE wyglądają

heh, to akurat monż jej dostarcza z tego co wiem Rzadko, bo potem musi ponosić winę za całą niestrawność.

Wiesz, że o włosach myślałam. No ale co? Suchy szmapon? Włosy są jej czułym punktem już teraz, przetluszczające. Suchi szmapon to jednak na po porodzie, teraz to żaden treat, skoro każda możlwiość wstania z łóżka jest radością, to ja teraz dobije Kurde ciężko jest.
Stary 2014-02-04, 12:00   #3854
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
No jestem w szooooku, że tyle z Was Dziewczyny ma ten sam problem co ja A już się bałam, że mi stopy odpadną Mój S powiedział, że zaoszczędzimy na butach, a będzie mnie nosił na rękach, no taki czarny humor ma jegomość
fiesz, nosić może absolutnie zawsze i wszędzie aczkolwiek problemu to nie rozwiąże. ALE nie musisz mu tego mówić
Cytat:
na allegro widziałam łuski od nabojów, ale takie zwykłe ciemne w miedzianym kolorze i bez tych ostrych czubków. Ale nie wiem, jak i skąd takie idealnie dopasowane metalowe oczka i złączki wziąć, żeby się wszystko trzymało
metalowe oczka nie wię, ale jak ma być chociaz podobne to na jutubie som tutki różne z różnymi rozwiązaniami a łuski jakiekolwiek byleby z ostrym szpicem, zawsze można przemalować chromem
Cytat:
heh, to akurat monż jej dostarcza z tego co wiem Rzadko, bo potem musi ponosić winę za całą niestrawność.

Wiesz, że o włosach myślałam. No ale co? Suchy szmapon? Włosy są jej czułym punktem już teraz, przetluszczające. Suchi szmapon to jednak na po porodzie, teraz to żaden treat, skoro każda możlwiość wstania z łóżka jest radością, to ja teraz dobije Kurde ciężko jest.
jakaś wypaśna odżywka do wuosów albo olej, nie musi być przeciez na teraz, w cionszy będzie tylko 2 miechy a potem z łóżka wstanie zresztą i teraz też może sobie ponakładac i popielęgnowac włosie do oporu bo nie chodzi do ludzi więc z tuszczem na głowie może sobie siedziec w domu całe dnie a to zaprocentuje

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2014-02-04 o 12:02
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 12:24   #3855
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

jakaś wypaśna odżywka do wuosów albo olej, nie musi być przeciez na teraz, w cionszy będzie tylko 2 miechy a potem z łóżka wstanie zresztą i teraz też może sobie ponakładac i popielęgnowac włosie do oporu bo nie chodzi do ludzi więc z tuszczem na głowie może sobie siedziec w domu całe dnie a to zaprocentuje
haha, jesteście kochane z pomysłami, ale jest tak ciężko albowiem to jest laska z cyklu - olej an włosy???????? Pogrzało Was? Olej jest do smażenia!!! Serio, laska nie farbowała w życiu włosów, myje i ma piękne. Nawet odżywek nie musi używać. Jedyną rzecz jaką ma to sińce pod oczami, ale kijowo chyba kupić korektor? Nie trafię z odcieniem. Wymyśliłam scrub do rąk i krem. Suchy szampon w sumie też nie byłby kiepski na "after party" ale one mogą drażnić zapachem. To chyba musi kosmetyk być. No bo co? Jak pojadę nach der sklep to się pokręcę, może się potknę o coś najsowego, w cenie do 40 zł. Acz miałam nadzieję obyć się bez szlajania sklepowego, only klik.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
U nas też piękna pogoda, a ja mam taki niepokój koszmarny, że aż mnie ściska, próbuje sobie znaleźć zajęcie, zająć myśli, ale się nie da. Miałam taki koszmar senny, o 6 rano obudziłam sie z zaciśniętymi zębami, sniły mi się of kors wypadające wypluwające zęby, jednego sobie nawet wyrwałam, potem masa krwi, topienie się w samochodzie, Błagam, nie mówicie mi tych przesądów, o których wiem, przecież to tylko bzdury, ale nic nie poradzę, że mnie ściska z paniki i lęku.

No ale pogoda zacna
Stary 2014-02-04, 12:56   #3856
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
metalowe oczka nie wię, ale jak ma być chociaz podobne to na jutubie som tutki różne z różnymi rozwiązaniami a łuski jakiekolwiek byleby z ostrym szpicem, zawsze można przemalować chromem
no ale jak to się nazywa i skąd toto wytrzasnąć
https://www.youtube.com/watch?v=RnWUf1kGCHw
to chyba takie specjalne złączki do pasa amunicji muszą być, żeby pasowały łuski
Cytat:
sklepowego, only klik.
U nas też piękna pogoda, a ja mam taki niepokój koszmarny, że aż mnie ściska, próbuje sobie znaleźć zajęcie, zająć myśli, ale się nie da. Miałam taki koszmar senny, o 6 rano obudziłam sie z zaciśniętymi zębami, sniły mi się of kors wypadające wypluwające zęby, jednego sobie nawet wyrwałam, potem masa krwi, topienie się w samochodzie, Błagam, nie mówicie mi tych przesądów, o których wiem, przecież to tylko bzdury, ale nic nie poradzę, że mnie ściska z paniki i lęku.

oj tam, w doopie z przesądami kiedyś miałam fajny sennik opierający się bardziej na psychologii niż przesądach i zabobonach i tam napisali, że zęby to symbol siły i agresji, a sny o ich utracie przytrafiają się, kiedy człowiek czuje się w jakiś sposób osłabiony fizycznie lub psychicznie, albo bezbronny itp.
Stary 2014-02-04, 12:58   #3857
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
haha, jesteście kochane z pomysłami, ale jest tak ciężko albowiem to jest laska z cyklu - olej an włosy???????? Pogrzało Was? Olej jest do smażenia!!! Serio, laska nie farbowała w życiu włosów, myje i ma piękne. Nawet odżywek nie musi używać. Jedyną rzecz jaką ma to sińce pod oczami, ale kijowo chyba kupić korektor? Nie trafię z odcieniem. Wymyśliłam scrub do rąk i krem. Suchy szampon w sumie też nie byłby kiepski na "after party" ale one mogą drażnić zapachem. To chyba musi kosmetyk być. No bo co? Jak pojadę nach der sklep to się pokręcę, może się potknę o coś najsowego, w cenie do 40 zł. Acz miałam nadzieję obyć się bez szlajania sklepowego, only klik.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

No ale pogoda zacna
to juz nie wiem, moze cos znajdziesz w sklepie

jaki sen tez bym byla spanikowana po takim czyms, tulam na uspokojenie
Stary 2014-02-04, 13:10   #3858
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

oj tam, w doopie z przesądami kiedyś miałam fajny sennik opierający się bardziej na psychologii niż przesądach i zabobonach i tam napisali, że zęby to symbol siły i agresji, a sny o ich utracie przytrafiają się, kiedy człowiek czuje się w jakiś sposób osłabiony fizycznie lub psychicznie, albo bezbronny itp.
Jesteś the best - tego się będę trzymać, bo w sumie to mnie coś brało, katar kichanie itp. (ale jakoś nei umiem przestać myśleć że licho nie śpi )
Stary 2014-02-04, 13:48   #3859
neska951
Zakorzenienie

znad drugiego śniadania

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Tosz napisałąm ze Skinfooody są suche
Powiem Ci że niektóre bebiki lubią rozpuszczać słoiczki a jak się zapieką no koniec
jak to?????

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
GOLDEN FAIR, FAIREST i LIGHT - z każdej formuły, tj mat, rozśw, kryjący

jasny jets tylko fairest
oki jakby co odezwę się

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
A konkretnie co masz na myśli?

Kufa, szukam dywanu do salonu i nic nie ma
tzn że robią się mniej porowate, ale nie mogę nakładać na nie 2 odżywki jedna po drugiej bo za bardzo obciąża
Dywany fajne w liroju są i tanie

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Dziewczyny i Chłopaki!! Kciukotrzymacze!!! Dziękuję!! Udało sie Pójdzie kaska na leczenie chłopca Spora kaska, moja firma stanęła na wysokości zadania

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Odkurzam swój malutki dwa razy dziennie i wygląda jakby go ktoś zjadł i wys...ł
ja mam jednolity taki ciemny brąz z długim włosiem , coby basy dobrze się rozwijały. Przez ciemny kolor niestety widać każdy paproch , następny będzie ciemnozielony ale taki hmmm niejednolity

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
to wiiiiiim, chodzi o altfity między ludzi - zawsze mnie nurtowało do czego poza dżinsami (coś ala Geena Davies w Thelma & Louise, choć nie wiem czy miała tam akurat czerwone ale chdzi o ten stajl) ) i małą czarną, pewnie do czarnego kombinezonu też no ale to już nie moja liga
oj tam czerwone szpile pasują do wszystkiego

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Ja kupiłam sobie dziś dwie workowate bluzki i będę udawać że jestem chuda - taki nowy plan
Ja też takie kupuję z trochu nietoperzowym rękawem

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Ja zjadłam 3 jajka na pół twardo Miało być pomelo, ale skusiłam się na jajca Staram się nie jeść kolacji, mam w szafie już za dużo "worów" jak to ujęła Ewusia
Jedz kolację koniecznie najpóźniej 2 godziny przed snem, najlepiej chudo-białkowo tak donoszą najnowsze badania

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Dziewoje moje!
Idę na ostatki 1 marca do restauracji - Sala Królewska i takie tam fiu fiu Co byście ubrały? Jaka kiecka?Jaki makijaż? itp. Bo ja codziennie mam inny plan, dawno nie byłam na takim oficjalnym przyjęciu, nie mam pojęcia jak babki się stroją na taką okoliczność Aha - jakie rzęsy przyklejacie jeśli wogóle używacie takowych? Ja jeszcze nie kleiłam ale mam ochotę zrobić się tam na wampa
To wszystko zależy jaka impra, bo możecie zrobić bal przebierańców

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Kuźwa! Tej strony z dywanami szukałam
Idę się zapłakać.
Ten chciałam, miałam wcześniej http://dywanstyl.pl/produkt/elite-ci...x230-prostokat
to ja nadal z lirojem wyskoczę

http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/dywany-i-...509,l1213.html
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 13:50   #3860
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

ja mam jednolity taki ciemny brąz z długim włosiem , coby basy dobrze się rozwijały. Przez ciemny kolor niestety widać każdy paproch , następny będzie ciemnozielony ale taki hmmm niejednolity

oj tam czerwone szpile pasują do wszystkiego

Ja też takie kupuję z trochu nietoperzowym rękawem
1. ja mam red carpet

2. w sumie, na pewno na red carpet

3. Ja wyłącznie, od 10 kilo takie zanabywam, ale tez i lubię, i muszę - bo jakby to ująć, żaden antyperspirant nie działa jak powinien (Etiaxil to jednak neizazdrowo) a taki nietoper sprawia, że sytuacja jest niejako opanowana i można przebywać wśród ludzi bez strachu czy to już czy jeszcze to był mój jedyny komfort jak musiałam pisac na tablicy
Stary 2014-02-04, 13:58   #3861
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

uu, nie pomoge, bo na imprezach galaganckich to nie byłam już z 6 lat
Za to w maju prawdopodobnie na wesele będę zaproszona, szlag
A ja w lipcu MASAKRA

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:

[/COLOR]Szukam prezentu dla kobiety w ciąży - w sensie co takiej dac, bo wiadomo dla Didów to jest tego w cholere, ale lasce 2 miechy przed porodem? Co taka kobitka pragnie dostać? Dodam że uziemiona na skróconą szyjkę w domu Balsam? Coś pachnącego?
Może knigę

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Na razie mówiła mi że od niczego jej nie odrzuca, ale no ja mam talent do walenia kulą w płot Szukam bezpiecznego wyjścia. Książka nie wiem jaka. Raczej wolalabym coś "próżnego", żeby jej humor poprawić. Masło do ciała widziałam, że dostała już fajowe od małża. cwaniak, skradł mi pomysła.
Może masażer do stóp widziałam w dekatlonie
Stary 2014-02-04, 13:58   #3862
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Może knigę
nadrabiaj dalej ...

Stary 2014-02-04, 14:00   #3863
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Ktoś tu ma dobry humor

Ad książek - klnęła nawet jak ma już dosyć leżenia i czytania. Nie dziwię się jej, że ma dosyć. Biżu odpada. No ciężki przypadek. Zawsze przynoszę herbatę, bo uwielbiamy obie, no ale to raczej mało osobiste.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Heh, nie tym razem. Czy tylko ja widzę Berlinki ?

Niby w rozmowie wyszło, ze idea kosmetyku jaknajbardziej ok, ale no taka bidna siedzi/ leży zdołowana, nic jej nie cieszy. Odlicza dni, kompletuje wyprawkę, mówi że już rzyga tym. Sieciunią i wszelkimi a jeszcze to, a jeszcze to, a jeszcze tamto. To by msiało byc cos co by ją oderwało myślami choć na chwilę, rozładowało. Nie wiem, ja bym się cieszyła z każdego nowego kosmetyku, bo siebie znam. Choć w sumei nie wiem jak by mi byłow takim stanie. Możliwe, że bardziej ucieszyłby mnie pistolet kaliber 22, i możliwość wystrzelania wszystkich litujących się nade mną
Może jakiś komediowy serial na DVD Albo i nie komediowy ...
Stary 2014-02-04, 14:01   #3864
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Może masażer do stóp widziałam w dekatlonie
brzmi świetnie, ale ile to kosztuje? Nie stać mie na nic powyżej 40 zeta
To am być drobiazg, miły drobiazg. Duże prezenty dostanie Didka, zrzutkowe.

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Może jakiś komediowy serial na DVD Albo i nie komediowy ...
To mi się podoba.
Stary 2014-02-04, 14:05   #3865
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
nadrabiaj dalej ...

hahahahahhah nadrobiłam idę po herbatę z goździkami

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
brzmi świetnie, ale ile to kosztuje? Nie stać mie na nic powyżej 40 zeta
To am być drobiazg, miły drobiazg. Duże prezenty dostanie Didka, zrzutkowe.

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

To mi się podoba.
Wiesz co taki masażer do karku kosztował 39 zł (zakupiłam)
A serial to wiesz zabijacz czasu, a jak wiesz że ona jakiś lubi to sprawa rozwiązana

TADAM

http://www.decathlon.pl/aparat-do-ma...d_8243601.html

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-04 o 14:08
Stary 2014-02-04, 14:08   #3866
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
hahahahahhah nadrobiłam idę po herbatę z goździkami

Wiesz co taki masażer do karku kosztował 39 zł (zakupiłam)
A serial to wiesz zabijacz czasu, a jak wiesz że ona jakiś lubi to sprawa rozwiązana
Ja ostatnio walczę imbirem, póki co wygrywam z jakimś wirem

oooo!

No z serialem kłopot, nie lubi niczego tak obsesyjnei jak ja. Także ciężko by mi było wybrać, bo każdy jest mocno specyficzny, tematyczny. Heh. Masażer rządzi - wchodzę na stronę.
Stary 2014-02-04, 14:14   #3867
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. ja mam red carpet

2. w sumie, na pewno na red carpet

3. Ja wyłącznie, od 10 kilo takie zanabywam, ale tez i lubię, i muszę - bo jakby to ująć, żaden antyperspirant nie działa jak powinien (Etiaxil to jednak neizazdrowo) a taki nietoper sprawia, że sytuacja jest niejako opanowana i można przebywać wśród ludzi bez strachu czy to już czy jeszcze to był mój jedyny komfort jak musiałam pisac na tablicy
Mam podobny problem, etiaxil przestał działać używam blocera ziaji, a na co dzień męskiej reksony sensitive w sztyfcie ,niestety po lekach na tarczyce pocę się i nie mogę się bez tego obyć

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Masażer rządzi - wchodzę na stronę.
TADAM

http://www.decathlon.pl/aparat-do-ma...d_8243601.html

i mój dywanowy faworyt , macałam go jest fajny bo wygolony w spirale

http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/dywany-i-...787,l1213.html

nie da się zamieścić linka szkoda

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-04 o 14:19
Stary 2014-02-04, 14:23   #3868
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio walczę imbirem, póki co wygrywam z jakimś wirem

oooo!
Nie no ja mam chiba hip hop we krwi
Cytat:
Mam podobny problem, etiaxil przestał działać używam blocera ziaji, a na co dzień męskiej reksony sensitive w sztyfcie ,niestety po lekach na tarczyce pocę się i nie mogę się bez tego obyć
Na mnie działa etiaxil, w kluczowych momentach używam, ale tak an co dzień wydaje mi sie to z leksza niezdrowe - i droooooogie
Stary 2014-02-04, 14:29   #3869
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no ja mam chiba hip hop we krwi

Na mnie działa etiaxil, w kluczowych momentach używam, ale tak an co dzień wydaje mi sie to z leksza niezdrowe - i droooooogie
No jest ale co zrobić , może niedługo zaakceptuję plamy pod pachowcami ...
A blocker niestety tani

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-04 o 14:31
Stary 2014-02-04, 14:36   #3870
Redhaired Witch
Nindżopesz

Neska, fajny ten dywan z Liroya tylko brąz za bardzo kontrastowy. W sumie ten, który kupiłam też jest kontrastowy
A czemu dwie odżywki nakładasz?

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
i mój dywanowy faworyt , macałam go jest fajny bo wygolony w spirale

http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/dywany-i-...787,l1213.html

nie da się zamieścić linka szkoda
Se na piechotę dopisałam co czeba - hippisowski taki, maryśka, low end pis

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości