![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chlopak i problem z facebookiem
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;44967548]Zaraz się okaże, że to nie związek tylko on jest ożeniony z tamtą. No jak kochanka - chodzą w takie miejsca, aby nikogo nie spotkać
![]() To nawet jest prawdopodobne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Już pomijam, że facet może ustawić sobie związek nawet z tą eks (skoro te koleżanki takie agresywne
![]() Który normalny facet po zerwaniu rok temu nadal miałby status z eks na fb w celu EKHM EKHM bezpieczeństwa obecnej dziewczyny? ![]() No i te wyjścia w miejsca, gdzie za wiele znajomych nie chodzi. Pewnie też dla bezpieczeństwa, by cię nikt Autorko nie napadł ![]() Nie mogę....ale facet ma spoko, pewnie ma pompę jak Autorka łyka te kłamstwa.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Co ja czytam
![]() Naprawdę wyborna rozrywka na tą bezsenną noc. Tyle lat na wizażu i dopiero niedawno wziąłem się za tego typu "lekturę". Tyle przegrać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Naczelny Hipster
|
O matulu. Robi się coraz zabawniej. Koleżanki z rosyjskiej mafii i była jako głównodowodzący
![]() Dobrze, a teraz tak, autorko, bo ja nie rozumiem, z jakiej paki ta była chce mieć w takim razie ten status związku z nim? I co do tego mają koleżanki? Po co rzucasz jakimiś nic nie mówiącymi tekstami? Wystarczyłby jeden konkretny post, czemu tak się tej byłej boicie. A tak swoją drogą to skoro takie straszne rzeczy może Ci ta była zrobić, to jestem pewna, że do podchodzi pod paragrafy, więc czego się boisz? ![]() ![]() W ogóle to wszystko jest tak grubymi nićmi szyte, że głowa mała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę, długo na wizażu jestem, ale takiej wersji naiwności i wciskania kitu tu jeszcze nie grali ![]() No i logika się kłania: nie wstydzi się, ale niech oni nie widzą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Czy on jest jakiś super bogaty, że Ty dla świętego spokoju i dobrobytu tolerujesz te ściemy i poniewieranie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dajcie jej spokój.
Jeździcie o autorce jak po łysej kobyle, a nawet nie do końca rozumiecie problem ![]() To chyba naturalne, że facet nie może zmienić tego statusu czy usunąć. On dla dobra autorki utrzymuje byłą w przekonaniu, że dalej z nią jest. Jakby status zniknął, to byłej by było smutno, by się zezłościła, że zmienił hasło i mogłoby się okazać, że z nim zerwie, a wtedy znajome z rosyjskiej mafii musiałyby wyszpiegować, czemu misiaczek postąpił tak niecnie. Okazałoby się, że przez inną babę i wtedy by wydały na nią wyrok. Czego nie kumacie? Elementy takie jak status na fb, wspólne hasła do kont i seks raz na trzy dni muszą pozostać niezmienione,bo inaczej autorka będzie w niebezpieczeństwie. Widzisz autorko jak to dobrze zrozumiałam? Bo chyba oczywiste, że była też musi wierzyć w baję o dalszym związku, inaczej, gdyby go nienawidziła, na pewno by już tym mafijnym dziewczynom sama doniosła, że się rozstali. A nie dzieje się tak, bo jeszcze sama o tym nie wie ![]() Edytowane przez _ema_ Czas edycji: 2014-02-04 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#99 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Zastanawiało mnie, czemu koleżanki jeszcze od byłej nie wiedzą, że przeszło rok już parka nie jest razem. Rozjasnilas mi to - skąd mają wiedzieć, kiedy sami zainteresowani nie wiedzą?! ![]() Btw, niezłe ninja muszą być z tych koleżanek - tu niby rok się na oczy nie widzieli i nie rozmawiali, bo inaczej by wiedziały o końcu związku, ale autorkę dorwą w 2 sekundy jak się dowiedzą ![]() No i finalnie, już na całkiem poważnie - autorko, Ty fb nie masz że nie wiesz, że istnieje opcja ukrywania różnych informacji, ba - nawet usuwania że znajomych, co swobodnie mogłoby spotkać ninjas aka ruska mafia? Czy Ty po prostu wszystkimi siłami zmuszasz się do tego, żeby wierzyć w te pierdy, które on Ci funduje? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
A Twój facet to facet czy cipka, że się boi swoich koleżanek i nie potafi Cię przed nimi obronić? A jak te koleżaneczki się dowiedzą, że nie jest on ze swoją byłą, to co? Rzucą się na niego? Będą chciały go usidlić czy co?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Ale bzdury. Czy Ty myślisz że one o Tobie nie wiedzą, bo nie ma Cię w statusie na FB? To coś w stylu "nie ma Cię na FB, to nie istniejesz"?
Napisałaś na początku że eks wie o Tobie, więc na pewno koleżanki też wiedzą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
zaraz sie okaze ze jak w ^ szóstym zmyśle^ autorka w ogole nie istnieje
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Te koleżanki, to jakaś jakuza, cosa nostra czy co najmniej układ zamknięty, że mogą Ci "zniszczyć życie"?
Macie po 15 lat? Bo chyba tylko w takim wieku się wierzy, że koleżanki z dzielni posiadają jakąkolwiek moc sprawczą? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
no dobra ale to co - jego koleżanki nie wiedzą że od roku nie są razem? ską masz pewność że była o tym wie? poza oczywiście jego słowem
![]()
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wy zazdrościcie i juz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
widzę, że autorka jest z tych co jak złapią nagiego faceta na nagiej babce a on wyjdzie z tekstem: ojej, musialem jej pomoc bo pobrudziła ubranie więc chciałem jej pożyczyc swoje! to uwierzą i jeszcze powiedzą, że taki szarmancki ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
Ale jak koleżanki mogą nie wiedzieć, że para już nie jest w związku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Naczelna Nastolatka
|
nie rozumiem tego wątku
![]()
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Naczelna Nastolatka
|
ja wiem co WY myślicie
![]() ![]()
![]() |
#113 |
*sportaddict*
|
Nie wierzę, po prostu nie wierzę, że można być aż tak... hm... naiwnym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Mowisz tak, bo twoj tż cie nie chroni przed mafią fejsbukową
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#115 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
I nikt cie nie otruł jeszcze?
![]() Lubisz zycie na krawedzi ![]() Ciekawi mnie tylko jedna rzecz. Czemu wiekszosc takich watkow konczy sie identycznie. Wy go nie znacie!! Co was interesuje moje zycie?! On mnie kocha, jest cudowny, bedziemy razem forever a wy jestescie same i sie wyżywacie. Wracam do misia. Temat do zamkniecia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Ja sobie tylko wyobrażam jaki ten chłopak musiał mieć ubaw, że laska kupiła jego historię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nagie zdjecia laski w tel? Kochanie, to marek dal mi na przechowanie bo z jego tel korzysta tez mama i brat ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#119 | |
Wtajemniczenie
|
Nie, przed znajomymi przecież.
Cytat:
![]() |
![]() |
#120 |
Konto usunięte
|
Boże, co za wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.