|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Chlopak i problem z facebookiem
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;44967548]Zaraz się okaże, że to nie związek tylko on jest ożeniony z tamtą. No jak kochanka - chodzą w takie miejsca, aby nikogo nie spotkać
[/QUOTE]To nawet jest prawdopodobne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Już pomijam, że facet może ustawić sobie związek nawet z tą eks (skoro te koleżanki takie agresywne
) i ustawić w opcjach, że widzi to tylko ta eks i jej koleżanki a dla reszty jest neutralny. Ale to i tak głupi sposób, bo:Który normalny facet po zerwaniu rok temu nadal miałby status z eks na fb w celu EKHM EKHM bezpieczeństwa obecnej dziewczyny? No i te wyjścia w miejsca, gdzie za wiele znajomych nie chodzi. Pewnie też dla bezpieczeństwa, by cię nikt Autorko nie napadł Nie mogę....ale facet ma spoko, pewnie ma pompę jak Autorka łyka te kłamstwa.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Co ja czytam
Naprawdę wyborna rozrywka na tą bezsenną noc. Tyle lat na wizażu i dopiero niedawno wziąłem się za tego typu "lekturę". Tyle przegrać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#94 |
|
Naczelny Hipster
|
O matulu. Robi się coraz zabawniej. Koleżanki z rosyjskiej mafii i była jako głównodowodzący
Dobrze, a teraz tak, autorko, bo ja nie rozumiem, z jakiej paki ta była chce mieć w takim razie ten status związku z nim? I co do tego mają koleżanki? Po co rzucasz jakimiś nic nie mówiącymi tekstami? Wystarczyłby jeden konkretny post, czemu tak się tej byłej boicie. A tak swoją drogą to skoro takie straszne rzeczy może Ci ta była zrobić, to jestem pewna, że do podchodzi pod paragrafy, więc czego się boisz? Wywalajta status, a laskę na policję, jak taka groźna ![]() W ogóle to wszystko jest tak grubymi nićmi szyte, że głowa mała
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę, długo na wizażu jestem, ale takiej wersji naiwności i wciskania kitu tu jeszcze nie grali ![]() No i logika się kłania: nie wstydzi się, ale niech oni nie widzą. |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Czy on jest jakiś super bogaty, że Ty dla świętego spokoju i dobrobytu tolerujesz te ściemy i poniewieranie?
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dajcie jej spokój.
Jeździcie o autorce jak po łysej kobyle, a nawet nie do końca rozumiecie problem ![]() To chyba naturalne, że facet nie może zmienić tego statusu czy usunąć. On dla dobra autorki utrzymuje byłą w przekonaniu, że dalej z nią jest. Jakby status zniknął, to byłej by było smutno, by się zezłościła, że zmienił hasło i mogłoby się okazać, że z nim zerwie, a wtedy znajome z rosyjskiej mafii musiałyby wyszpiegować, czemu misiaczek postąpił tak niecnie. Okazałoby się, że przez inną babę i wtedy by wydały na nią wyrok. Czego nie kumacie? Elementy takie jak status na fb, wspólne hasła do kont i seks raz na trzy dni muszą pozostać niezmienione,bo inaczej autorka będzie w niebezpieczeństwie. Widzisz autorko jak to dobrze zrozumiałam? Bo chyba oczywiste, że była też musi wierzyć w baję o dalszym związku, inaczej, gdyby go nienawidziła, na pewno by już tym mafijnym dziewczynom sama doniosła, że się rozstali. A nie dzieje się tak, bo jeszcze sama o tym nie wie
Edytowane przez _ema_ Czas edycji: 2014-02-04 o 09:37 |
|
|
|
|
#98 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#99 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Zastanawiało mnie, czemu koleżanki jeszcze od byłej nie wiedzą, że przeszło rok już parka nie jest razem. Rozjasnilas mi to - skąd mają wiedzieć, kiedy sami zainteresowani nie wiedzą?! Btw, niezłe ninja muszą być z tych koleżanek - tu niby rok się na oczy nie widzieli i nie rozmawiali, bo inaczej by wiedziały o końcu związku, ale autorkę dorwą w 2 sekundy jak się dowiedzą No i finalnie, już na całkiem poważnie - autorko, Ty fb nie masz że nie wiesz, że istnieje opcja ukrywania różnych informacji, ba - nawet usuwania że znajomych, co swobodnie mogłoby spotkać ninjas aka ruska mafia? Czy Ty po prostu wszystkimi siłami zmuszasz się do tego, żeby wierzyć w te pierdy, które on Ci funduje?
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
A Twój facet to facet czy cipka, że się boi swoich koleżanek i nie potafi Cię przed nimi obronić? A jak te koleżaneczki się dowiedzą, że nie jest on ze swoją byłą, to co? Rzucą się na niego? Będą chciały go usidlić czy co?
Widocznie to skarb musi być nie facet. Ale masz rację bezpieczeństwo przede wszystkim. A tak btw znasz jego rodziców? Widzieli Cię?
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Ale bzdury. Czy Ty myślisz że one o Tobie nie wiedzą, bo nie ma Cię w statusie na FB? To coś w stylu "nie ma Cię na FB, to nie istniejesz"?
Napisałaś na początku że eks wie o Tobie, więc na pewno koleżanki też wiedzą. |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz sie okaze ze jak w ^ szóstym zmyśle^ autorka w ogole nie istnieje
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Te koleżanki, to jakaś jakuza, cosa nostra czy co najmniej układ zamknięty, że mogą Ci "zniszczyć życie"?
Macie po 15 lat? Bo chyba tylko w takim wieku się wierzy, że koleżanki z dzielni posiadają jakąkolwiek moc sprawczą? |
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
no dobra ale to co - jego koleżanki nie wiedzą że od roku nie są razem? ską masz pewność że była o tym wie? poza oczywiście jego słowem
|
|
#106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wy zazdrościcie i juz no przyznawać się, że taka jest prawda! ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
widzę, że autorka jest z tych co jak złapią nagiego faceta na nagiej babce a on wyjdzie z tekstem: ojej, musialem jej pomoc bo pobrudziła ubranie więc chciałem jej pożyczyc swoje! to uwierzą i jeszcze powiedzą, że taki szarmancki
|
|
|
#107 |
|
Konto usunięte
|
Ale jak koleżanki mogą nie wiedzieć, że para już nie jest w związku?
|
|
|
|
|
#108 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
|
|
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Naczelna Nastolatka
|
nie rozumiem tego wątku
mam za mały rozumek. Ja bym chciała, żeby autorka wyjaśniła przed kim dokładnie chłopak ją chroni i przed czym?
|
|
#111 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Naczelna Nastolatka
|
ja wiem co WY myślicie
, ja chcę wiedzieć co myśli autorka
|
|
#113 |
|
*sportaddict*
|
Nie wierzę, po prostu nie wierzę, że można być aż tak... hm... naiwnym
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Mowisz tak, bo twoj tż cie nie chroni przed mafią fejsbukową
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#115 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
I nikt cie nie otruł jeszcze?
Lubisz zycie na krawedzi Ciekawi mnie tylko jedna rzecz. Czemu wiekszosc takich watkow konczy sie identycznie. Wy go nie znacie!! Co was interesuje moje zycie?! On mnie kocha, jest cudowny, bedziemy razem forever a wy jestescie same i sie wyżywacie. Wracam do misia. Temat do zamkniecia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Ja sobie tylko wyobrażam jaki ten chłopak musiał mieć ubaw, że laska kupiła jego historię
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nagie zdjecia laski w tel? Kochanie, to marek dal mi na przechowanie bo z jego tel korzysta tez mama i brat Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, przed znajomymi przecież.
Cytat:
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
Boże, co za wątek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

[/QUOTE]

mam za mały rozumek. Ja bym chciała, żeby autorka wyjaśniła przed kim dokładnie chłopak ją chroni i przed czym?