|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Nowy tytuł wątku | |||
Mamusie Sierpień część już druga, nasza ciąża jest zbyt długa 2014! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 5,71% |
Połowa ciąży już za nami w sierpniu nasze dzieci przywitamy |
2 | 5,71% |
Mamusie sierpień 2014 ! |
10 | 28,57% |
sierpniowe dzieciaczki w brzuchu buszują za kilka miesięcy światem zapanują |
1 | 2,86% |
Chociaż małe mamy brzuszki w sierpniu wyjdą z nich maluszki |
4 | 11,43% |
Chociaż goszcza w naszych brzuszkach już od sierpnia w naszych łóżkach |
0 | 0% |
Pod serduszkiem je nosimy a już w sierpniu przytulimy |
4 | 11,43% |
Wiosna szybko przeminie i przywita nas lato. Mój Tż zostanie sierpniowym TATĄ ! |
12 | 34,29% |
Głosujący: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie sierpień 2014
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny czy na samą morfologię trzeba być na czczo czy można zjeść lekki posiłek? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Owsianka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() U mnie dzisiaj już 13+3, dzień dobry w nowym trymestrze ![]() Zostały mi tylko jedne dżinsy, w które się dopinam, brzuch zrobił się okrągły i już wystaje ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Wtajemniczenie
|
Sliczna mamy wiosnę tej zimy
![]() A ja dzisiaj zaczynam 16 tydz strasznie szybko mi to leci wam tez ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() Najdroższe klejnoty jakie noszę na szyi to ramiona mojego dziecka ![]() Śpij mój kochany Aniołku ![]() Edytowane przez papryczka160 Czas edycji: 2014-02-04 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję II trymestru ![]() Cytat:
![]() Mi też strasznie szybko leci, tak to jest jak się czeka od wizyty do wizyty co by podejrzeć bobasa ![]() Dzisiaj byłam w Lidlu i kupiłam Ani trochę ciuchów, bo są w miarę dobre jakościowo i nie drogie. A za tydzień też się wybieram bo będą ciuszki dla maluszków, więc dokupię parę bodziaków i będę miała większość ubrań na 56/62. Cieszę się, że kupowałam raczej uniwersalne rzeczy dla córeczki ![]()
![]() |
#2345 |
Zadomowienie
|
Ale dzisiaj piękny dzionek, a rano było tak mroźno....Ja dziś rano byłam na badaniu glukozy w obciążeniu trochę dziwnie sie czułam, bo koleżanki które czekały na to samo badanie były w bardziej widoczniej ciąży
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |||
Rozeznanie
|
Witajcie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem co mnie dziś naszło ale od rana oglądam wózki i podoba mi się X-LANDER X-A lub X-Move, ma ktoś coś do powiedzenia na ich temat? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluję II trymestru!! ![]() Witam się Kochane ![]() mam dzisiaj wizytę i już nie mogę się doczekać 18stej..martwię się wynikami ,oby były ok i by maleństwo było zdrowe. Od wczoraj strasznie boli mnie głowa , mam nadzieję że to nie żadne grypsko..wziełam wczoraj apap i nie wiem czy dzisiaj też po niego sięgnąć? co myślicie ? nie mam pomysłu na obiad? hmm Edytowane przez jagusia15 Czas edycji: 2014-02-04 o 13:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() izka to fakt takie hobby to najlepsze hobby :P bo możesz coś z niczego zrobić i dla wszystkich coś zrobić ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie chciałam póki co ![]() ![]() Dzień dobry ![]() U mnie też super pogoda ![]() ![]() ![]() Fajnie jakby świeciło słoneczko w sobotę tak jak dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moim zdaniem trzeba być na czczo. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja też lubię Lidla. Kupuję w nim ubranka dla synka. Też czekam na 10.02 i idę kupić pierwsze rzeczy dla maluszka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie wszyscy ginekolodzy zlecają badanie na HIV.
![]() |
#2351 |
Wtajemniczenie
|
U mnie pogoda też piękna, aż żal siedzieć w pracy. Ale jeszcze niecałe dwie godzinki i finito
![]() W pracy się mnie dziś uczepili, że taka blada jestem, ciągle pytają czy się dobrze czuję, a jedna koleżanka już wypaliła, że może to ciąża ![]() ![]() ![]()
#2352 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do leków to za często bym nie brała, ale je nie wiem jak bardzo boli Cię głowa ![]() Na obiad mam dzisiaj mirune z surówką, tylko jeszcze nie wiem frytki czy ziemniaki? Mam jeszcze czas bo u nas obiad późno bo 16-17 jak Tż wróci z pracy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam naleśniki z wczoraj ale chodzi za mną devolay i kebab ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2354 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zadomowienie
|
mnie też się dłuży
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mnie badanie na Hiv zlecało dwóch różnych lekarzy także myślałam że to standart Cytat:
![]() Ja mam zaplanowaną wizytę na 21 lutego a poprzednio byłam 17 stycznia, strasznie długo muszę czekać. Wybieram się teraz w piątek do mojego lekarza po receptę na duphaston bo za mało mi przepisał i mam nadzieję że udam mi się go namówić żeby zrobił mi szybkie usg ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Rozeznanie
|
Ja niby zachcianek nie mam ale na kebab mam straszną ochotę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() twin--maid :P no wiesz, jak bym bardzo chciała by Pani Zima od nas odeszła już na dobre ![]() ![]() ![]() ![]() twin--maid i niki mnie to już w ogóle się dłuży ta ciąża bo dziś dopiero 11 tydzień, jak czytam inne kobietki że mają 14-16 tydzień to zazdrość mnie zalewa ![]() ![]() idę sobie naleśnika zrobić z dżemem bo mam smaka o dziwo, mam nadzieję że nie przejdzie mi jak już je zrobię ;P
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() i śniegiem na koniec kwietnia nie strasz bo będzie lanie, w co ja bym sie ubrała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam juz takie zapuszczone od listopada bo jak sie dowiedziałam o ciąży to już nie myłam na święta, a męża zanim bym się doprosiła to bym prędzej urodziła, poza tym jak widzę jak on myję te okna i mam później oglądać te mazgajki to nie mam to nie mam na to nerwów, wolę powoli robić to sama o ilę się czuję na siłach Ja jak pozaznaczałam sobie w gazetce co chcę kupić i podliczyłam to mi wyszło 300 zł mąż się na pewno ucieszy ![]()
![]() |
#2363 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie kracz nie kracz ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2364 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W poprzedniej ciąży ginka mi nie zleciła badania na hiv. Dopiero gdy zmieniłam gina, dostałam skierowanie. Ja mam wizyty co 4 tygodnie (prywatnie). Gdyby się coś działo to mam przychodzić wcześniej. Dopiero pod koniec ciąży wizyty są częstsze (przy prawidłowym przebiegu). Ja niby też nie mam zachcianek ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzeba było wcześniej mówić, podgrzałabym Ci z domowym dżemem truskawkowym ![]()
![]() |
#2365 |
Rozeznanie
|
Obejrzałam gazetkę Lidla... ale śliczne ciuszki! Aż mam ochotę coś kupić, tylko czy to nie za wcześnie?
...Kurcze.. ciągle jestem pełna obaw. Dopiero dziś pierwszy raz pomyślałam o wózku, a boję się nawet zastanawiać nad imieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2367 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Powodzenia na ślubie, dobrej pogody i samopoczucia. ![]() U mnie jakieś zniechęcenie ostatnio, siedzę, jem, czytam, jem, śpię, trochę pracy w międzyczasie i tyle. Nic się takiego ze mną nie dzieje o czym mogłabym pisać, a też nie mam zdania na temat tego o czym piszecie i tak czytam tylko. Na wózkach się nie znam, pójdę do sklepu i wybiorę ten który mi pasuje, chociaż też chcę większą gondolę. Ciuszków nie kupuję na razie, może coś dostanę od szwagierki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Wtajemniczenie
|
Mi tak szybko leci moze dlatego ze ciągle pracuje. Ale od marca ide na L4.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2370 |
Zadomowienie
|
![]()
Zuken życzę wam dobrej pogody i niezapomnianego szczęśliwego dnia w sobotę
![]() ![]() Bez neta czuję się jak bez ręki, nudzę się bez książki, bez neta, w TV kilka kanałów tylko a w nich tradycyjnie NIC. NIe wychodzę z domu, dostanę świra ![]() Jak czytam wizaz na komorce to nie moge wielocytowac i zapominam co chcialam odpisać. Dzis na obiadek robilam ziemniaczki kotlet rybny i surowka z kapusty jeszcze do wyboru papryka konserwowa A w miedzyczasie zrobilam nalesniki. TŻ ukradł mi jednego prawie ze z patelni ![]() Kusi mnie ta zaupa z porow z serkami i mieskiem, chyba zrobie w najblizszym czasie i jeszcze ta cebulowa ![]() A czuje sie dobrze dopoki nic nie robie. Jak zaczne to brzuch mnie boli ponizej pepka i musze lezakowac by przeszlo. Dluzy mi sie troche te ostatnie 3 dni, a ciaza?Chcialabym juz byc w polowie i zobaczyc w 3D buzię Dzidziolka Jak czesto smarujecie brzuchy/biusty? 1x/dzien 2x/dzien? Zdazylam sie pochwalic ze mam dobra cere hehe znow kiepska sie zrobila - na buzi wypryski, na plecach to samo tylko skora sucha sie zrobila wiec szybciej zmarszczki wychodza ppfffff OD wczoraj chce mi sie slodkiego, zjadlam platki czekoladowe na sniadanie a do tej pory wszystko co slodkie bylo bleeeeee nawet slodzony kompot Edytowane przez Optymistka26 Czas edycji: 2014-02-04 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.