Miłośniczki Zary- część XXXVI - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-04, 14:59   #961
pati_pz
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary- część XXXVI

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;44973979]
Dzięki
W sumie na % już nie ma co kupować więc trzeba rozpocząć sezon....a że odwyku żadnego nie planowałam

Ale Ci się Tż trafił.. super
[/QUOTE]

Ja też nie planuję odwyku, tylko same wydatki:
- nowy trencz lub kurtkę
- szpilki cieliste
- chustkę jedwabną z MD
- niezliczoną ilość par spodni z Z., no bo jak inaczej...
- sweterki takie rozpinane, bo mi się pokurczyły, wyblakły etc.

a TŻ to skarb, nic tylko się rozmnażać

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Moja koleżanka też by zazdrościła Niestety przy jej 1.83 85-90% Polaków jest od niej niższych.
Może mi oddać 10cm, to obie dorównamy do średniego wzrostu

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Mam Cię na oku Już wiem kogo na przyszłość podejrzewać

Czy jeżeli dziecko ma na imię Zara to dyrektor Zary zostaje ojcem chrzestnym? Jak tak, to się dziś pod kołdrą zastanowię

Na własną odpowiedzialność

płaczę ze śmiechu z całej tej dyskusji o Zariankach małych

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Dziękuje Będe bardzo wdzięczna one nie były chyba chodliwe , może będą gdzieś.

Słomka gratulację U mnie żadnego instynktu nie ma, ale nie ma też Tż więc może to i dobrze No ale ja dopiero 23, to może mi się odmieni.. Mój ex miał 2,10 wzrostu to dopiero byłyby dzieciaczki
A u mnie instynkt jest od długiego czasu... mimo, że mam dopiero 22 lata, za to u TŻ nie a wzrost exa imponujący brat mojego TŻta też ponad 2metry, ale mój jest fajniejszym egzemplarzem i różnica między 1,60m a 2m jest mniejsza niż 1,60 a 2,06
kurczaki z hormonem wzrostu... u mojego chyba wołowina

a spódniczkę zostaw! suuuuper w niej wyglądasz

Dziewczyny, zła jestem
Po dylematach czy zostawić karmelowe woski czy zwrócić, bo miałam czas do 31.01., zdecydowałam się je zostawić i co? Po pierwszym założeniu - jak już zdążyłam się w nich zakochać na nowo, bo pasują mi do miliona rzeczy w szafie - zrobiły mi się dwie tłuste plamki, które po praniu nie dość, że nie chcą zejść, to jeszcze zwiększyły swoją średnicę

Spiorę to czy zanosić do reklamacji?
Już chyba nigdzie ich nie dostanę
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 14:59   #962
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Madzia, dla każdego ma w życiu co innego sens, wązne aby wiedzieć co się chce, a nigdy nic na siłę
Dokładnie Dla jednego będą to dzieci , dla drugiego pasja, dla trzeciego praca. I nie uważam żeby taki wybór byl mniej "głębszy" od dzieci
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 14:59   #963
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
My mamy autoszybę wykupioną- chyba 150 zł na rok i w tamtym roku nam wymienili przednią szybę z sensorem deszczu bez problemu w ciągu kilku godzin. Normalnie kosztuje ok 2.5 koła
dlatego ja sobie walnelam AC

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
nie wiem czy się budzi nie wierzę w coś takiego
Po prostu widzę co się wokół dzieje i ostatnie sytuacje też mnie wiele uczą…
Całe życie "zabijamy się" za pracą, lepszym życiem… większą kasą itd… wszystko dobrze, ale jednak życie ma mieć głęboki sens…
Chciałabym to wszystko móc zostawić potem komuś…
znam bardzo dobrze osobę, albo ostatnio poznałam… która ma wiele kasy, mąż umarł w tamtym roku, "złote klamki" w domu i pusty wielki dom idzie po prostu zwariować… ona bardzo żałuje, że nie mieli dzieci, ale to było dla nich wygodne… a teraz
A wiedli super życie, dużo inwestowali, pozwiedzali … i nagle bach … została sama. Przyjaciele zawsze są tylko przyjaciółmi, a każdy i tak ma swoje życie...
Ale rodzina, dzieci to podstawa… poza tym ja np.nie mam rodzeństwa i kiedyś rodzice odejdą z tego świata i co… różnie w życiu bywa. Jak się ma dziecko wydaje mi się,że na życie inaczej się patrzy. Ma jakiś głęboki sens tak mi się wydaje… ale chaos powstał ale się rozpisałam
ale ladnie to napisalas dla mnie mije dziecu sa najcenniejszym i napiekniejszym skarbem....chociaz nie powiem ze mnie czasem nie wkurzaja :-/ ale nie zamienilabym ich na nic!!!

slomka gratuluje!!!!!!! i trzymam kciuki za spokojna ciaze :-*
Stary 2014-02-04, 15:04   #964
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez michalinaf Pokaż wiadomość
Ja też właśnie tam zamawiam, tez lubię te ciuszki fajne kolekcje mają i też zamawiam dla córci Jedyny problem jak dla mnie ze zwrotami robiłaś kiedyś bo nie wiem jak można to zrobić ...
Nie. Zawsze jestem zadowolona z tego co zamówie

Słomka gratulacje

Edytowane przez julka910
Czas edycji: 2014-02-04 o 15:05
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 15:07   #965
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Całe życie "zabijamy się" za pracą, lepszym życiem… większą kasą itd… wszystko dobrze, ale jednak życie ma mieć głęboki sens…
znam bardzo dobrze osobę, albo ostatnio poznałam… która ma wiele kasy, mąż umarł w tamtym roku, "złote klamki" w domu i pusty wielki dom idzie po prostu zwariować… ona bardzo żałuje, że nie mieli dzieci, ale to było dla nich wygodne… a teraz
A wiedli super życie, dużo inwestowali, pozwiedzali … i nagle bach … została sama. Przyjaciele zawsze są tylko przyjaciółmi, a każdy i tak ma swoje życie...
Ale rodzina, dzieci to podstawa… poza tym ja np.nie mam rodzeństwa i kiedyś rodzice odejdą z tego świata i co… różnie w życiu bywa. Jak się ma dziecko wydaje mi się,że na życie inaczej się patrzy. Ma jakiś głęboki sens tak mi się wydaje… ale chaos powstał ale się rozpisałam
Madzia to bardzo mądre co napisałaś. Ja właśnie nie miałam typowego instynktu macierzyńskiego ale pomyślałam trochę jak będzie wyglądało moje życie w przyszłości i stwierdziłam że chcę by dziecko w nim było.
Instynkt narodził się u mnie wraz z urodzeniem synka i świata poza nim nie widzę . Dziecko pozwala patrzeć na wszystko inaczej, czasem gdy jest tak jakoś źle a synek uśmiechnie, zagada coś po swojemu to wszystkie problemy znikają
Nie piszę tego żeby kogoś namawiać na dzieci w żadnym wypadku, tylko tak jak to u mnie było
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 15:10   #966
ladybird1122
Wtajemniczenie

Slomka gratuluję jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Ok.150zł za sklejenie (wypełnienie odprysków) szyby
Współczuję, ja nie cierpię ładowackasy w auto, a też ostatnio od naprężenia pękłą zała szyba i 400zl w plecy i jeszcze spece jak montowali szybę,to oparli się o schowek na kokpicie i wcisnęli klapkę do środka

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Marigold nie szukaj diagnozy w internecie!!! Każdy przypadek jest inny!!! W ubiegłym roku jak miałam problemy ze zdrowiem też naczytałam się w internecie takich rzeczy, że szok i sama postawiłam sobie diagnozę. Efekt był taki, że przez kilka nocy spać spokojnie nie mogłam, bo żyłam w przekonaniu, że faktycznie racje mam ja, a nie lekarze.= Poszłam na zabieg i rzeczywiście jest lepiej i z perspektywy czasu myślę sobie jaka ja byłam głupia, zamartwiając się bez powodu (u mnie zmartwienia objawiają się od razu okropnym bólem żołądka). Także nie warto, głowa do góry, pozytywne myślenie i będzie dobrze- MUSI BYĆ!!!!
Niestety internet to nasz lekarz pierwszego kontaktu,a zapominamy, że każdy może tam coś naskrobać i czasem są to bzdury.Ja się wyleczyłam z takiego diagnozowania jak urodziłam, bo się potem dopatrywałam różnych schorzeń u siebie i dziecka

Cytat:
Właśnie dzwonili do mnie z Zara com apropo anulowanej spódniczki , powiedzieli że niestety stany magazynowe nie pozwalają na jej wysłanie Ciekawe.. bo jak klikałam to było ponad 30 sztuk.... Spytałam jeszcze Panią o inne zamówienia z tego dnia bo nadal nie ruszyły a ona powiedziała że teraz dużo zamówień anulują bo nie zawsze stan na stronie się zgadza z magazynem

Mam nadzieję że nic więcej i mi i Wam nie anulują
Jakby ktoś jednak spotkał tą spódniczkę M-kę proszę wziąć
http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...7p1296591.html
aaaa nie strasz
Cytat:
Słomka, gratuluje

Powiem szczerze, że kiedyś był tu temat dzieci
I pisałam, ze nie chce
A od 2 miesięcy zmienilam zdanie
Nawet nie wiesz,jak miło to czytać. Szkoda, żeby takie dobre geny się marnowały

Cytat:
Do wszystkiego trzeba w życiu dojrzeć i jak ma coś do nas przyjść to i tak przyjdzie. A na pewno byłabyś wspaniałą mamą-widzę po oczach i na pewno dacie diecku dużo miłości i wszystko co najlepsze.

Ja zawsze sobie żartuję, że trzeba mieć dziecko,bo jak umrę, to kto mnie znajdzie
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 15:13   #967
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie Dla jednego będą to dzieci , dla drugiego pasja, dla trzeciego praca. I nie uważam żeby taki wybór byl mniej "głębszy" od dzieci
Oczywiscie , że tak.
Ale pasja i praca to jednak moim zdaniem rzeczy "ulotne"
Praca sie ma albo jej nie ma. Można kochać swoją pracę, ale jednak życie to życie, a nie życie pracą. Przynajmniej ja tak to postrzegam.
Poza tym osobiście przeraża mnie perspektywa... Że pracuje, zarabiam ale tak naprawdę dla siebie zreszta ileż można a na starość to człowiek zostaje sam i wyrzuty... Że czegoś nie zrobił jak był na to czas...
Oczywiscie można mieć dzieci i zostać na starość samemu.

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Madzia to bardzo mądre co napisałaś. Ja właśnie nie miałam typowego instynktu macierzyńskiego ale pomyślałam trochę jak będzie wyglądało moje życie w przyszłości i stwierdziłam że chcę by dziecko w nim było.
Instynkt narodził się u mnie wraz z urodzeniem synka i świata poza nim nie widzę . Dziecko pozwala patrzeć na wszystko inaczej, czasem gdy jest tak jakoś źle a synek uśmiechnie, zagada coś po swojemu to wszystkie problemy znikają
Nie piszę tego żeby kogoś namawiać na dzieci w żadnym wypadku, tylko tak jak to u mnie było

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-04, 15:15   #968
iva78
Zakorzenienie

Czy te kombinezony sa jeszcze do dostania?

iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 15:17   #969
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Slomka gratuluję jeszcze raz

Współczuję, ja nie cierpię ładowackasy w auto, a też ostatnio od naprężenia pękłą zała szyba i 400zl w plecy i jeszcze spece jak montowali szybę,to oparli się o schowek na kokpicie i wcisnęli klapkę do środka

Niestety internet to nasz lekarz pierwszego kontaktu,a zapominamy, że każdy może tam coś naskrobać i czasem są to bzdury.Ja się wyleczyłam z takiego diagnozowania jak urodziłam, bo się potem dopatrywałam różnych schorzeń u siebie i dziecka

aaaa nie strasz

Nawet nie wiesz,jak miło to czytać. Szkoda, żeby takie dobre geny się marnowały

Do wszystkiego trzeba w życiu dojrzeć i jak ma coś do nas przyjść to i tak przyjdzie. A na pewno byłabyś wspaniałą mamą-widzę po oczach i na pewno dacie diecku dużo miłości i wszystko co najlepsze.

Ja zawsze sobie żartuję, że trzeba mieć dziecko,bo jak umrę, to kto mnie znajdzie

dziekuje czyli nie wyglądam na "zołzę"? Jak ktoś mnie nie zna często twierdzi, że jestem niemiła i oschła
Poki co "trawię" temat TZ nigdy nie naciskał w tych sprawach ostatnio go pytam co byłoby gdybyśmy mieli dziecko ... A on "super dziecko zakupoholików"
Stary 2014-02-04, 15:18   #970
Mn1s1ek
BAN stały

[QUOTE=OnaZakupoholik;4497 6959]Oczywiscie , że tak.
Ale pasja i praca to jednak moim zdaniem rzeczy "ulotne"
Praca sie ma albo jej nie ma. Można kochać swoją pracę, ale jednak życie to życie, a nie życie pracą. Przynajmniej ja tak to postrzegam.
Poza tym osobiście przeraża mnie perspektywa... Że pracuje, zarabiam ale tak naprawdę dla siebie zreszta ileż można a na starość to człowiek zostaje sam i wyrzuty... Że czegoś nie zrobił jak był na to czas...
Oczywiscie można mieć dzieci i zostać na starość samemu.

Większość szefów , których znam w tym mój jest zdania że żyje się po to żeby pracować......
Mn1s1ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 15:21   #971
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Słomka, gratuluje

I pisałam, ze nie chce
Madzia, ale fajnie, że Ci się odmieniło! Będziesz super mamą na pewno

To co, może se tak zajdziemy zbiorowo? Akurat zdążyłybyśmy urodzić i się ogarnąć przed zimową wyprzą

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 15:25   #972
iva78
Zakorzenienie

Cytat:

To co, może se tak zajdziemy zbiorowo? Akurat zdążyłybyśmy urodzić i się ogarnąć przed zimową wyprzą
Tylko mnie w to nie mieszajcie mam juz dwojke i mi wystarczy Moge byc watkowa matka chrzestna tylko wtedy z torbami pojde
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 15:28   #973
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się póki co tylko badam czy jestem zdrowa nic poza tym

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Tylko mnie w to nie mieszajcie mam juz dwojke i mi wystarczy Moge byc watkowa matka chrzestna tylko wtedy z torbami pojde
Super jako prezenty miłe widziane karty podarunkowe do Zary
Stary 2014-02-04, 15:30   #974
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuje czyli nie wyglądam na "zołzę"? Jak ktoś mnie nie zna często twierdzi, że jestem niemiła i oschła
Poki co "trawię" temat TZ nigdy nie naciskał w tych sprawach ostatnio go pytam co byłoby gdybyśmy mieli dziecko ... A on "super dziecko zakupoholików"
Ja podobno też uchodzę za zmorę, ale nie wiem czemu powolutku i przetrawicie, sama przyjemność teraz jest radocha,bo we dwójkę osiągneliście wiele, wiele zobaczyliście, zwiedziliście,a potem jeszcze większa radocha jak to wszystko można pokazać maluchowi A nikt na świecie lepiej nie wyraża bezinteresownej (do czasu gimnazjum) wdzięczności niż dzieci
Stary 2014-02-04, 15:32   #975
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Ja podobno też uchodzę za zmorę, ale nie wiem czemu powolutku i przetrawicie, sama przyjemność teraz jest radocha,bo we dwójkę osiągneliście wiele, wiele zobaczyliście, zwiedziliście,a potem jeszcze większa radocha jak to wszystko można pokazać maluchowi A nikt na świecie lepiej nie wyraża bezinteresownej (do czasu gimnazjum) wdzięczności niż dzieci
Poki co ciągle myślimy nad zmianą mieszkania wiec poki co ten temat na tapecie. Jak to bedzie ogarnięte weźmiemy się do .... Roboty
Stary 2014-02-04, 15:36   #976
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Poki co ciągle myślimy nad zmianą mieszkania wiec poki co ten temat na tapecie. Jak to bedzie ogarnięte weźmiemy się do .... Roboty
Ja też tak miałam,wszystko po kolei najpierw musiałam się obronić, potem chciałam znaleźć pracę, aż w końcu rach ciach i jest bobas. A najgorsze, że w ciąży pojawia się "syndrom wicia gniazda"czy coś podobnego i mnie to dopadło Niemal do końca bujałam się z remontem
Stary 2014-02-04, 15:44   #977
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
leee spoko ja tez jako zolza jestem postrzegana :-P a potem jaki zonk i rozczarowanie ze jednak nie :-P
Stary 2014-02-04, 15:46   #978
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Sukienka z NK. Fajny materiał, dobrze się układa, ale nie wiem, czy warta swojej ceny. Zdjęcia nie oddają jej uroku. Nie mam też pomysłu na dodatki - buty przede wszystkim. Nie wiem w sumie co z nią zrobić. Czy nie lepiej dołożyć i kupić coś sensowniejszego?

Marynarka dwurzędowa Apali - cudna, materiał świetny, długie rękawy, ale.... nie ma jednego guzika . Nie wiem co z tym zrobić??? Mam rozmiar L dodatkowo, to może przełożyć z tej większej guzik do mniejszej? Ale czy wtedy mi przyjmą zwrot w sklepie??
Sukienka niebieska, nie podoba mi sie, marynarka owszem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 15:49   #979
magda20003
ex Moderator

Cytat:
No tak, czyli ojca i matkę chrzestną dla swych dzieci już mam

Cytat:
Ja się póki co tylko badam czy jestem zdrowa nic poza tym
Ja też się powinnam pewnie jakoś kompleksowo zbadać ale cały czas odwlekam Na razie wiem, że mam za mało żelaza

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 15:54   #980
kaszanka85
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia ślicznie to wszystko napisałaś jak kiedyś zostaniesz mamą to wspaniale wychowasz dzieci-jestem tego pewna
Słomka gratuluję kochana
kaszanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 15:55   #981
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;44973496]Kliknęłam:
1. pudrowa spódniczkę
2. szarą bluzę (chyba mnie pogięło w tej cenie )
3. spodnie nakrapiane
4. koszulę w kropeczki
5. fuksjowe spodnie
6. błękitne spodnie
7. szare woski (nie mogę się już na nie doczekać bo w sklepach ich nadal brak )[/QUOTE]

ładne zakupy

Stary 2014-02-04, 15:58   #982
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Moje wszystkie też Powinni dzisiaj wysłać chociaż te z 31..
Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
moje tez, teraz się boje, ze mi anuluja
Nie zdziwię się jak moje anulują. Buty klikałam jak zostało 5 sztuk, spodnie zgarnęłam ostatnią parę Jak mają anulować, to niech się streszczają i oddają kasę

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Ja też nie planuję odwyku, tylko same wydatki:
- nowy trencz lub kurtkę
- szpilki cieliste
- chustkę jedwabną z MD
- niezliczoną ilość par spodni z Z., no bo jak inaczej...
- sweterki takie rozpinane, bo mi się pokurczyły, wyblakły etc.
To ja mam taką listę
- skórzana ramoneska
- czarne szpilki
- okulary przeciwsłoneczne
- zegarek
- czarne botki (ale to grubszy wydatek )
- czerwone botki
- szare woski

Cytat:

Ja się wyłamuję
Stary 2014-02-04, 15:58   #983
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
gratulacje

Szare woski oddałam ostatnio o kliknęłam 36 na styk się zapięłam
Naprawde? To jaki rozmiar ja mam kliknąć ? :P

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość

już czekam na fotki, mam nadzieję, że nie przegapię!

Najpierw myślałam, że jakieś Mangowe ukryte linki czy coś
fajne te rzeczy spódniczka i boyfriendy bardzo mi się podobają, tylko cena boyfriendów już
Mi cena boyfriendow tez juz mniej, ale bardzo fajne sa

Stary 2014-02-04, 15:59   #984
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, czyli ojca i matkę chrzestną dla swych dzieci już mam

Ja też się powinnam pewnie jakoś kompleksowo zbadać ale cały czas odwlekam Na razie wiem, że mam za mało żelaza
na pewno znajdziesz czas

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kaszanka85 Pokaż wiadomość
Madzia ślicznie to wszystko napisałaś jak kiedyś zostaniesz mamą to wspaniale wychowasz dzieci-jestem tego pewna
Słomka gratuluję kochana
Stary 2014-02-04, 16:04   #985
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
A dzis beda wysylac do sklepow?

Ktoras pisala o odzywkach Kollos z Hebe...ktora najlepiej brac??

Polecam zieloną Keratin A odradzam Latte (w małym opakowaniu), kompletnie mi nie podpasowała i do tego ma brzydki zapach
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 16:08   #986
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:

Uff, dobrze, że mój facet nie podczytuje forum... Bo by zaczął być podejrzliwy... skoro różne manie wątkowe nam się udzielają

OnaZakupoholik
ciekawe masz te przemyślenia apropo pracy, dzieci i przyszłości... U mnie akurat posiadanie dziecka to poszerzanie doświadczenia zawodowego

Moi szefowie dużo pracują, mają dużo dzieci i nikt źle na tym nie wyszedł, więc im akurat się wszystko dobrze złożyło.

Podpytam jeszcze raz, bo w tamtym tasiemcowym poście ktoś może nie doczytać:
czy tłustą plamę, która poszerzyła swoją średnicę przy praniu, uda mi się jeszcze sprać z wosków czy lepiej iść od razu złożyć reklamację?

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
Nie zdziwię się jak moje anulują. Buty klikałam jak zostało 5 sztuk, spodnie zgarnęłam ostatnią parę Jak mają anulować, to niech się streszczają i oddają kasę

To ja mam taką listę
- skórzana ramoneska
- czarne szpilki
- zegarek
- czerwone botki
- szare woski

Ja się wyłamuję
dzięki za przypomnienie
szare woski uwzględnione w pozycji niezliczona ilość spodni, tylko poczekam jeszcze na relację apropo doboru rozmiaru. Czuję, że 38 będą dobrym rozwiązaniem.
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 16:11   #987
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Słomka, gratuluje

I pisałam, ze nie chce
O prosze
2 miesiące tylko i dojrzałas

Stary 2014-02-04, 16:12   #988
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość

To ja mam taką listę
- skórzana ramoneska
- czarne szpilki
- zegarek
- czerwone botki
- szare woski
Ja właśnie z NK wypatrzyłam chyba 3 kurtki, szare woski kupię na pewno (o ile dotrwają do marca/kwietnia), okulary przed wakacjami też na pewno wpadną

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 16:16   #989
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
A dzis beda wysylac do sklepow?

Ktoras pisala o odzywkach Kollos z Hebe...ktora najlepiej brac??
Blondyna pisała o tych odżywkami na pewno.
Ja wzięłam sobie jakas z keratyna

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:

Cytat:
Hahahaha dobre

Ja kocham dzieci i nie mogę sie doczekać swoich aczkolwiek jeszcze chce poczekać
Na pewno Wy wszystkie będziecie i jestescie wspaniałymi mamami

Stary 2014-02-04, 16:16   #990
sskers
batonik

Zapłaciłam tylko 50zł Pan przyjechał, połatał A jakie piękne miał oczy

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości