|
|
#3901 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
![]() Się dopatrzyłam, że Coala to taka kropla, że aż wstyd słać. Ale co tam, najwyżej powąchasz z korka Za to mam stary Chaos, całkiem porządną próbkę z 1,5 ml, znasz? Mnie on nie rusza więc mogę wysłać.Perfumeryjnie szukam co najwyżej próbek Le Labo Poivre 23 albo Odin 08 Tanoke. Albo czegoś mocno pieprznego ale chyba wszystko już znam
|
|
|
|
|
#3902 |
|
To ja :)
|
Jeśli masz FB, to wyszukaj sobie Filipowe Aniołowo, a jeśli nie, to w Google Filip Kozłowski i choroba wpisz. Bym rzuciła linkiem, ale na telefonie jestem i nie opanowałam tej trudnej techniki na tym urządzeniu
|
#3903 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dlatego u mnie w szafie tylko czarne swetry i koszule z koronek i szyfonu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byłam dziś w mieście, ale oczywiście w szmateksach bullet beltów ni ma, więc na pocieszenie kupiłam se taki ło pasek z czachą za 6 zeta ![]() I leginsy a'la skóra
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-04 o 18:43 |
|||||
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie..nie mam takich wyrafinowanych zapachow , nawet w próbkach ![]() dobra, to Ci podeślę razem z rozbiorkowymi przesylami, albo w piatek albo po niedzieli ok?
|
|
|
|
|
#3905 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja muszę skołować jakieś pudełko na błoto i wówczas podeślę - nic odpowiedniego w domu nie mam :/Maja, to ja z moimi nietopszami pewnie wydaję się ludziom spocona od stóp do głów |
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Się nie spiesz, mam czym mazać po pysku ![]() Przed chwilą dostałam zaćmienia umyslowego i w ramach nie kupowania flaszek wyslalam @ do chlopa, czy mi kupi taką jedną ![]() Pomyśli chyba,że się upiłam, albo przedawkowałam leki na grype bo nie lubie jak mi coś kupuje i zawsze jest o to wojna
|
|
|
|
|
#3907 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
byłam dzis w douglasie
![]() postanowiłam dac pani szanse ![]() mowie ze chce cos orientalnego , ambra,paczula, moze byc słodki pani leci gdzies i po chwili podaje bloter... a tam jakis kolonsko ziolowy zpaszek ![]() wiec mowi..ze mcne, głebokie, słodkie i paczuloiwe chce... podaje nastepny bloter...nawet ładny zapach ale kompletnie nie to o co mi chodziło wiec kolejny..jest nienajgorszy ale to tez cos innego pytam co to tom ford man mowie ze moze byc słodki, mocny... a ta mi daje cos serio fajnego ale to same zioła z cytrusami !pytam co to Eau savage.. no normalnie mi wszystko opadło... wiec mowie ze wezme sobie te zapisane i sie namysle, zobacze jak sie to rozwinie, a pani juz mocno zniecierpliwiona.. alez to nie ma sensu! i tak pani wszystko zapomni! -ale sobie podpisałam -ale to sie i tak wymiesza i, a potem i tak pachnie inaczej! yyyyy ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
odezwe sie bardzo wkrótce Cytat:
no ten attitude jako jedeny z wora probek mainstreamowych zrobił na mnie jakiekolwiek wrazenie, w sumie moze go kupie mauzu? ponoc wycofiony jest (hyhy ( ale na allegru maja)
|
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie wyzysk ino
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3909 | |
|
|
Dzięki
![]() Pfff... Klejen co lepiej wie, czego chce?? No jak mogłaś ![]() Cytat:
Wyzysk pozostaje bez zmian, tylko go nazwali specjalistą, a nie szeregowcem Kasa... No cóż... Nie w tej chwili... ![]() Wróciłam z wągierskiego i wreszcie dziś zajarzyłam częściowo, o co tym ludziom chodzi...
|
|
#3910 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak masz takie jak w Avku to fajnie wygladają ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
ale superancka strona |
|||
|
|
|
#3911 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będzie poka leginsów? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja (ponieważ nie mam w tym miesiącu karnetu na siłkę nie żeby mi coś dawały te ćwiczenia, oprócz niewielkiej satysfakcji
|
||||
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Maja102;44979501
tu mi trochę śmierdzi: olej z kiełków pszenicy jest wielonienasycony, więc do włosów wysokoporowatych, a avocado jednonienasycony, więc do włosów średnioporowatych ![]() [/QUOTE] Pszeniczny nie wiem jak ,a razie raz walnęłam na końce przed myciem avocado bo akurat mam i gra ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Ale szkliste to one są z nazwy... Niestety ![]() Do tej pory , były falowato -sianowate ,aż myślałam na początku jak zaczęłam czytać bloga że mam kręcone ale źle pielęgnowane ... |
|
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówimy jedno - inni widzą drugie. To tylko słowa. Bo i zdjęcia nie oddają sedna czasem. kolejne odkrycie Ameryki a co
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-04 o 22:34 |
|
|
|
|
#3914 |
|
|
Świat jest wredny i Ju niestety się dziś o tym przekonała -trzeba Jej przypomnieć, że jest najlepsza!!!
----> KLIKI że my ją wszyscy kochamy!!
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mursz, kocham Cię A tak w ogole, to moja wiara w malowanie się nie złamała ani nawet nie nadwyrężyła, tylko starania o tzw. karierę wydały mi się wyniszczające i bezsensowne Jednocześnie mam zlecenia, i kroi mi się coś, co zawsze chciałam namalować, ale o tym ciiii...
|
|
#3916 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Justynko! My i tak wiemy, że to Ty rządzisz na tym rynku i jesteś najlepsza! |
||||
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jako optymistka, stwierdziłam na blogu, coś w stylu, powyższe, w sesnie no niestety, prawda objawiona, shit happens, ale może trzeba przechytrzyć to wszytsko? Pewne przeszeregowanie sił? Nowy plan? Nowe podejście? Nowe spojrzeie? Świeże pomysły, inne drogi? Wiesz jak mawiają żeby odbić się od dna trzeba go sięgnąć ( czy jakoś tak) Broń boże nie sugeruję dna, ale chodzi o sedno. Ja w ogóle myślę o Kameleonie - czy on dalej jest u Was na chacie? Zapomniałąm, coś mi się kołacze , że był ktoś zainteresowany. Myślę o czymś chwytliwym, medialnym, zjawiskowym, zapamiętywalnym - i widzę to na jakimś sztandarze w kluczowym dla Cię miejscu. Tylko to są pieniądze Wiem, Ty też to widzisz. Przepraszam. Też nie mam zgody na "hermetyczność" "układzikowość" i "lizodupność".
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-05 o 00:05 |
|
|
|
|
#3918 | |
|
|
Cytat:
Bo to nie jest zachwianie wiary w sztukę, tylko w sprawiedliwość chyba?? W każdym światku jest to samo... W moim małym, archeologicznym też... Trzymam kciuki za to, co się kroi, ale cii
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-05 o 00:40 |
|
|
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego dnia |
|
|
|
|
#3921 | |||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() 2.kronżenie cza pobudzać 3.ale u nasz , nie tam przypomło mi się - tamta węgierska woda nazywała sie Camelia albo Kamelia , w każdym razie kameliowo .Cytat:
![]() 2.trzeba by sie do jakiegoś demobilu dobrać ![]() ![]() Cytat:
mnie się np śniło wczoraj , że romansowałam z Putinem Cytat:
![]() ![]() ? od placu czy od Corazziego ???? Cytat:
![]() Cytat:
i że jest najlepsza ![]() Cytat:
![]() spadam do pracuni
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#3922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() e, zwykłe czarne, nie ma czym się chwalić ![]() Cytat:
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to już nie te lata Żeby sobie pozwolić na to, żeby mnie tak ryło beret Gópia Ale nie jestem sobą po obudzeniu się z takiego koszmaru. Ad pogrubione - no wiesz, nigdy nie wiadomo co i jak, nigdy nie mów nigdy Dzięki, dziś już lepiej. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-05 o 11:17 |
|
|
|
|
#3924 | |
|
|
Cytat:
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O-krop-ność. Dzięks, szyna by się chyba przydała. Pewnie to robię nie wiedząc o tym.
|
|
|
|
|
#3926 |
|
Piers do przodu
|
Mursz
![]() A ja dostałam po kilku latach zmrożenia wyrównanie pensji na waciki - a przy okazji glejt do podpisania, na którym wielkimi literami było - POROZUMIENIE STRON - po czym mało nie zeszłam na zawał
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2014-02-05 o 13:16 |
|
|
|
#3927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Nie nadrobię, niestety... Macham Baru
|
|
|
#3928 | |
|
|
Cytat:
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Nawzajemnie Aż mi sie chce pachść - of kors nie mam nic na tę porę, tj mam, alem znudzona Kce nowe nowe stare zapachi. |
|
|
|
#3930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wielki wyczyn bo mnie zazwyczaj(czytaj zawsze)nie chce mi się![]() Cytat:
taki lajf niestety czasem kure....wski![]() Cytat:
Co do reszty to ja miałam podobne, tzn na papierze było rozwiązanie umowy a w sądzie porozumienie stron A ja znalazłam stacjonarnie pikne miniaturki ![]() Bry
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

Za to mam stary Chaos, całkiem porządną próbkę z 1,5 ml, znasz? Mnie on nie rusza więc mogę wysłać.

)

Oby tylko nie przestały dobrze działać.