|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
![]() dlatego ja lubie mocny szampon, dobre domycie, rzadsze mycie nikt by mnie nie zmusil myc wl codziennie i suszyc potem 8h
|
|
#2012 | |
|
Magda ;)
|
Wstawiłam zdjęcia do albumu z włosami TŻta siostry,
na tym co ma krótkie to było jakieś 2 lata temu, regularne wizyty u fryz, używanie zazwyczaj pierwszego lepszego szamponu z odżywką do kompletu. Włosy teraz to tylko familijny z biedro, nie zwracajcie uwagi na jej fryz, bawiłam się i kombinowałam ![]() ![]() No i gratis moje zdjęcie w pasemkach, bo chyba nie pokazywałam ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
do kitki dwudniowe od biedy moga być. Ale u mnie to przyszło nagle i nie wiem czemu, już z 2 lata tak mam, a kiedyś mogłam spokojnie myć włosy co 3-4 dni
|
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny, no kurde. To odpuszcze. Kusil mnie jakis wax od dawna, tu promo w saszetkach- mysle,bomba, idealne dla mnie ... a jednak nie.
![]() I o to w byciu piekna dla tz chodzi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dosyc mojego plegnięcia tutaj...
|
|
#2015 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez mam krótkie i łamiące się, strasznie się ich wstydze i zastanawiam się nad żelami...
coś polecacie? AnnaMK nie znamy się ale cieszę się że nas blondyn jest więcej
|
#2016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie i ja teraz czesciej myje- co 2 dni, a wczesniej co 3-4.dobranocki ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
odchudza sie pani? je zdrowo i roznorodnie? jak zmywa? w rekawiczkach czy gole dlonie? jak sprzata? rekawice czy jak wyzej? ![]() jakie paznokcie byly przez reszte zycia- mocne i twarde czy cienkie jak papierki i gietkie, lamiace?
|
|
#2017 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
kiedyś postaram się fotki zrobić porównawcze![]() też idę w kime, bo jutro kolejne 12 godzin w pracy pa |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() właśnie muszę się wybrac do dentysty ale na nfz bo mam za duzo małych dziurek i nie stać mnie na prywatnego czyli co jeśli sie okaże że od 4 dalej musze mieć kanałówkę? nie zrobi mi?? wrócę do domu z rozwierconym zębem? a te dopłaty to lekarz sobie do łapy bierze, że mówisz, że nie ma czegos takiego?
|
|
#2019 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do Ciebie- prosimy cię - pozostań juz w blondzie i nie kombiuj nic- przepięknie ci w nim naprawdę ja tylko po familijnym moge nie myć 3-4dni i miec ladne wlosy - jeszcze niw odkrylam innego szamponu ktory by mi tak dobrze domywal wlosy i trzymal je tak dlugo swieze ale tez nie uzywam go non stop bo wiem ze dlugie jego stosowanie mogloby tez nie byc chyba za dobre dla moich wlosow..... wiec myje nim teraz tylko co jakis czas ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
ja nie umiem przestac obgryzać- to mój nałóg niestety ale nie umiem sie z niego "wyleczyć"...... pozostaja nam chyba tylko żele albo akryle
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam do chaty i musiałam przetestowac Timotejka
gladziutkie włosy i miękkie włosy, Bunny jak zwykle miała nosa Jutro rano naloże normalnie po szamponie, ale czuję, że będzie hit Jak nie przetłuści mi wlosów po kilku godzinach, o chyba kupię jeszcze, o ile dostanę![]() Biovax z keratyną służył bardziej niż olejkowy, ale jakoś tak bez zachwytu. Mam wrażenie, że Biovaxy raczej nie podpasują jasnym blondom, nie wiem, może są za malo kwaśne? Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2014-02-04 o 22:41 |
|
|
|
#2021 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale z kolei latem tez sie robi przyklap jak sie za szybko spocą ehh.... wiec chyba najlepsza wlosowa pora to wiosna i ciepla bezdeszczowa jesien ![]() tez ide spac bo jutro o 6stej wstaje do pracki do przedszkola milej nocki blondaski
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2023 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie wszystko robię bez rękawiczek ![]() zawsze miałam łamiące się paznokcie a w dzieciństwie jeszcze obgryzałam
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
BLOND_PRINCESSKA metamorfoza z gatunku WOW:O A warkoczyk mi się podoba
Nie zmieniaj koloru, wyglądasz naprawdę super. Jest idealnie ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Nie ma protein, ale może teoretycznie robić puszka przez kokosa i glicerynę. Mi nie zrobił, właściwie nie zrobił prawie niczego |
|
|
|
#2025 | |||
|
Magda ;)
|
Cytat:
tzn zrobić zrobi, ale będziesz musiała zapłacić a to zależy od ilości kanałów, ale nie chcę tu walić cenami, bo naprawdę różnią się diametralnie. Jak będzie tak stówka za kanał to moim zdaniem dobra cena . A czemu masz podejrzenie kanałówki? Najczęściej jest wtedy jak nie możesz z bólu w nocy spać albo mega wielka dziura, dentyści raczej założą lekarstwo, żeby ząb się odbudował, jeżeli będą widzieć na to szanse. Dopłaty idą do łapy szefa i lekarza. Dlatego proś o rachunek, wtedy oni się rozliczają, a jeżeli np. plomba Ci wypadnie to masz dowód, że sobie nie wymyśliłaś, że miałaś tą lepszą, bo w kartach zazwyczaj wpisuję się amalgamat, żeby nfz się nie przyczepił ![]() Cytat:
![]() no właśnie urosły strasznie szybko i nawet ich niczym nie pielęgnuje ale mojemu TŻ też strasznie szybko włosy rosną![]() Cytat:
ja też o 6 pobudka dobranoc |
|||
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
wściekły się czy jak?
tyle naprodukowałyście , że nie jestem w stanie zacytować , żeby odpisać ![]() co to znowu nowa odżywka? ![]() ja tylko czytam a potem kupuje czeko moje włosy ostatnio też protestują i jedno co zauważyłam to to ,że im służą odżywki bezsilikonowe np. ta z roska .teraz użyłam maski z ziaji i nie wiem co nie teges bo ostatnio było ok , a dziś susza jak u Ciebie shiza moje pazury też mizerne niestety od urodzenia a zrobione trzymają się góra tydzień a po nich mam jeszcze gorsze ![]() Princes wyraziłam swoje zdanie pod fotką ![]() moje końcówki po jednym myciu prawie zniknęły wiadomo bibuła nietrwała i teraz mam cos w rodzaju truskawkowego blondu gdzieniegdzie na końcach po kolejnym myciu znikną całkowicie ![]() ale za to kolorpo alcie nadal the best ![]() ![]()
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#2027 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Kochanie ![]() |
|
|
|
|
#2028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przerabiałam już to, tylko, że prywatnie, teraz moja lekarka przeniosła się do innego gabinetu i duzo drożej się ceni i szukam dobrego dentysty na nfz
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Princess - w blond jestes prawdziwa princess
Nie przyciemniaj juz tylko dbaj o kondycje
|
|
|
|
#2030 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czeko mam wyrośniętą tą ósemkę Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jedna mialam chirurgicznie wycinana i teraz jedna rwaną wyrosnieta. Nie wiem czy kiedys mialas wyrywanego zęba jakiegokolwiek, ale ja miałam i uczucie jest dokładnie takie samo. Mnie tylko wczoraj po zabiegu cos tam ćmiło a dzisiaj juz nic. Ale wiem ze np koleżanka troche spuchła, 2-3 dni ją mocniej bolało ale ona jest ogolnie jakos dziwnie wrazliwa na ból ![]() Ja przy tej chirurgicznej no to juz mialam troche przeboje, ale wtedy miałam szwy itd wiec tez co innegol. |
|
|
|
|
#2032 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z ta wczorajsza osemka to pół minuty i zeba nie bylo
|
|
|
|
|
#2034 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale Ci dobrze że tak szybko i bez problemu poszło.Mam nadzieję że u mnie też będzie ok |
|
|
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze jedna taka mnie czeka.Ale taka wyrosnieta to rach ciach i nie ma. |
|
|
|
|
#2036 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. A kiedy ją usuwasz? Lecę spać dobranoc
Edytowane przez Eveline1000 Czas edycji: 2014-02-05 o 00:50 |
|
|
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2038 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jak zrobię prześwietlenie to pójdę ![]()
|
|
|
|
|
#2039 | |||
|
Magda ;)
|
Cytat:
z doświadczenia najlepiej iść do kogoś około 30-35 lat, młody, ale z doświadczeniem i jeszcze interesują się nownkami jak patrzę na tych co przyszli po studiach teraz to masakra, nikogo bym do nich nie zapisała takie cuda wyprawiają![]() Cytat:
Cytat:
![]() Uciekam do pracy, miłego dnia |
|||
|
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
Az musialam wejsc normalnie na strone wizazu przez kom,ah ta ciekawosc...:d iiii...
Princeska- wlosy siostry tz... wow ![]() ale wazniejsze-jaka Ty sliczna! pieknie ci w tym kolorze,nic nie zmieniaj ![]() ania- fajnie ci w tej grzywce, twarzowa widze ogolnie szal na grzywki ![]() Dolaczam sie do zachwytow nad odzywka timotei Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

a włosy jej super urosły, kiedyś cyknę jej fotkę i pokażę wam porównanie z tym co miała, a z tym co ma teraz

do kitki dwudniowe od biedy moga być. Ale u mnie to przyszło nagle i nie wiem czemu, już z 2 lata tak mam, a kiedyś mogłam spokojnie myć włosy co 3-4 dni

niestety ale nie umiem sie z niego "wyleczyć"...... pozostaja nam chyba tylko żele albo akryle
milej nocki blondaski

nie znosi zapachu olejków i mówi, że przez niego tak chrapał