|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o ZUMBIE cz. II.
Monia jest w ciąży to jest pewne
Rozmwialam z nią i skladalam już gratulacje To w takim razie wyskacze się dzisiaj wyjątkowo dużo za Ciebie tez
|
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Raczkowanie
|
podobno miedzy innymi też dlatego
![]() A zumba night co to za wynalazek ? nie slyszalam o tym i nie bylam Przez moją ciąże nieco wypadlam z obiegu więc nadrabiam
|
|
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadrób, nadrób. http://zumbanight.pl/ Jak bąble? Czemu kurier wciąż nie przychodzi z moimi ciuszkami? Ooo, właśnie dzwoni. Wystarczyło się pożalić. ![]() |
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Raczkowanie
|
o super dzięki!! tez pojde sobie na ten wieczorny maraton !!
moje przypuszczenia są też takie że zamykają przez tą sprawe sadowoą z sąsiadami którą przegrali w sądzie. A kupilas ciuszki zumbowe nowe jakies ? Mi się strasznie podobają te nowe butki http://zumbasklep.pl/shop/buty-zumba...owe-p-658.html patrze na instruktorów ktorzy będą i mało tych z Poznania. Piotr Musiałkowski teraz Warszawa ale wcześniej mieszkał w Poznaniu bo chodzilam do niego na latino i pozniej też na Zumbe ![]() i do tego mialabym super blisko na piechotkę moge isc
Edytowane przez sniegowa7 Czas edycji: 2014-01-31 o 12:19 |
|
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż pewnie Sylwia mi naplotkuje, ostatnio prowadziła u nich zajęcia.Cena butów powala... Ciekawe, jak się tańczy. Kupiłam i dostałam: http://zumbasklep.pl/shop/images//SS...00547-bern.jpg http://zumbasklep.pl/shop/images//SS...00522-bern.jpg Jeszcze czekam, aż będą dostępne te fioletowo-różowe legginsy, mam obiecane na prezent. Polecam koszulkę, jest obcisła, tylko się człowiek zaplątuje w ten topik pod spodem. ![]() Ja znam tylko kilku, ale np. Milhausena obejrzałam na youtube i pomysłów na choreografię wielkich nie ma, ale skoczny jak pchełka.
|
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Raczkowanie
|
jeśli też bedą czekać na monike to dłuzej niż rok
ciaża a potem urlop macierzynski pol roku albo rok zalezy jak będzie chciala ![]() to prawda , cena butów powalająca i bije się z myslami czy je kupić ![]() Faktycznie Milhaus skoczny bardzo ![]() Znam wlasnie Piotrka , oczywiście Karoline bo ona w sumie zajęcia prowadzi raczej we Wrzesni ale bywała w Z-studio i na maratonach w Poznaniu. Z filmikow w necie znam Roberta i Przemka . Reszte to się zobaczy Mysle że będzie fajnie i już sie doczekać nie mogę !! ![]() |
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że będziesz. Ja zaczęłam właśnie ryczeć, bo nie wiem, co z moją Zumbą. Ogólnie od stycznia jestem bez pracy, nie przyjęłam oferty, bo godziny kolidują z Zumbą. Poszła moja mama, w sumie pracowały we dwie i już było wiadomo, że druga do końca stycznia jedynie będzie plus dwa tygodnie wypowiedzenia. Podjęłam męską decyzję, że tym razem pójdę, jeśli mnie zechcą, żegnając się z Zumbą na jakiś czas. Zarobię na Pragę z Beto, na spokojnie poszukam innej pracy. Myślałam, że przez te dwa tygodnie pochodzę sobie do oporu, "pożegnam" się. Ale mama powiedziała dziś, że może od początku lutego już, bo tamta nie chce chodzić na wypowiedzeniu. Więc to by był koniec na te parę miesięcy. Zostałyby tylko maratony, chyba że znalazłabym sobie jakąś Zumbę na weekendy, w Poznaniu czy gdzieś. Niby zawsze coś, ale ja już k...wa nie umiem żyć bez Zumby. Nie wiem, jak dam radę przez ten czas.
|
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Raczkowanie
|
serce mowi kup te butki ale rozum mowi : czyś ty oszalała , nie za tą cene
zobaczymywiesz niestety bardzo czesto praca koliduje z zajęciami. Jeśli masz Multisporta to jeszcze jeszcze jakoś można pokombinowac i gdzies się zajęcia znajda. Ale kupic gdzies karet i pozniej nie mozesz chodzic bo praca to lipa na maxa. A która strona Poznania Cię interesuje jesli chodzi o zumbe ? wiem dzie odbywają się w Centrum zajęcia w Poznaniu w sobote , i u mnie na wildzie w niedziele o 66 w Fabryce Formy jest super zumba
Edytowane przez sniegowa7 Czas edycji: 2014-01-31 o 15:05 |
|
|
|
|
#1120 |
|
Naczelny Hipster
|
A ja nie byłam na zumbie MILION LAT
![]() A tu Niemce w ogóle zumbować nie potrafią, to coś tutaj nie ma nic wspolnego z zumbą. |
|
|
|
|
#1121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto prowadzi?Znalazłam miejsce do zbadania w Swarzędzu. Cytat:
Najbardziej mnie rozbroiły reakcje tych, co już wiedzą. Jeden obiecał, że mi opłaci zajęcia, taksówki, ciuszki i co tylko chcę, a mama przyszła, patrzy i mówi: Nie musisz pracować, czemu mówisz, że musisz? Będę ci dawać na tą Zumbę, poradzimy sobie. Nie wiem, czy tak mnie kochają, czy boją się moich dołów bezzumbowych.
|
||
|
|
|
|
#1122 |
|
Raczkowanie
|
w Fabryce Formy w GreenPoint w niedziele o 16 prowadzi Harrison. Bardzo fajnie prowadzi zajęcia. Po dzisiejszej zumbie jeszcze bardziej go doceniam. Oczywiscie Monia dzisiaj nie skakała tylko była raczej gospodynia, a zajęcia prowadziło z 5 instruktorek +Gelmis. To niestety nie to... ;( do Moni czy Izy im daleko, a porownując je do zajęc prowadzonych przez Harrisona to on naprawde daje chłopak rade
![]() od dworca na Wilde do FF masz z 10 minut tramwajem nr. 10 a w soboty w fit dace jest zumba na godzine 11 prowadzona przez Justyne Kazimierczak ( tez bardzo fajnie moim zdaniem prowadzi) z dworca pewnie też dojazd z 15 min do Pl. Wolności a potem na piechote kawałek ![]() To fajnie że masz taką kochającą rodzinke i chcą pomóc
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, chciałabym zapisać się na zumbę, ale nie wiem czy ogarnę te wszystkie układy. Przecież jak zapiszę się do danego klubu, to tam dziewczyny już będą umiały kroki i "choreografię" :P
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bój się, pierwsze zajęcia będa trudne ale później już sama będziesz kojarzyć te układy.
|
|
|
|
|
#1125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie udało się pożegnanie? Cytat:
A ile śmiechu jest, jak się człowiek myli!
|
||
|
|
|
|
#1126 |
|
Raczkowanie
|
pożegnanie się udało
pochlipilismy troszkę sobie , powspominaliśmy dawne czasy itd... Jednak instruktorki po prostu nie dorównują Monice czy Izie ![]() A tego to nie wiem odnosnie karnetów bo na stronie nie ma takich informacji. Jest natomiast cos takiego jak jednodniowe darmowe wejście Możesz sobie wtedy przyjechac na zumbe i zobaczyc jak wyygląda
Edytowane przez sniegowa7 Czas edycji: 2014-02-02 o 21:11 |
|
|
|
|
#1127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale polecam!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1128 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
przynajmniej były ze 3 lata temu j, ak zumba jeszcze raczkowała...teraz chyba wiekszosc ma porobione kursy i prowadzi po prostu zumbe |
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Przyczajenie
|
Hejka! Szukam dwóch piosenek i pomyślałam, że może będziecie umiały mi pomóc
![]() 1. Bum bum bum bum - tyle pamiętam Oprócz tego pojawia się quatro, a także one two three four. Piosenka jest mocno akcentowana. Fragment leci bum! <pyryryryryryrym> bum! <pyryryryryryrym> bum <pyryryryryrymm> bum! bum! bum! bum! itd ![]() 2. Łooo! Nadaje! <tararatata> Łoo! Nadaje! - bardziej melodyjna, ale też skoczna. Może jest tam jakaś mama, czy seniorita, czy meliota. I na pewno jest amor! Będę wdzięczna, gdybyście spróbowały rozwiązać tę zagadkę! ![]() Pozdrowionka
|
|
|
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie bogactwo tekstu wskazuje na Pitbulla. Najpierw myślałam, że Bon bon, ale raczej nie.
|
|
|
|
|
|
#1131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1132 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=BQMEnEgjiQ0 |
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Naczelny Hipster
|
|
|
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Zadomowienie
|
mi też to 1 brzmi jak el amor
heheh
|
|
|
#1137 |
|
Raczkowanie
|
Maraton Zumba night przelozony na maj... powalilo ich z terminem
szkoda że nei grudzien od razu zażądałam zwrotu kasy |
|
|
|
|
#1138 |
|
Przyczajenie
|
Ślicznie dziękuję "kajochaa" i wam wszystkim! Tak to oczywiście el amor!
![]() Ale ta druga piosenka to niestety nie jest miss latina, a Pitbull i bon bon to w ogóle nie podobne Ale i tak dzięki moniczorek i mini007 za próbę odgadnięcia Te "nadajje" jest bardzo charakterystyczne i dla mnie wyraźne, po prostu śpiewają "łooo nadajje!" Macie jeszcze jakiś pomysł? Pliska
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=m6oqS4_f2lk&feature=kp
|
|
|
|
#1140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

Rozmwialam z nią i skladalam już gratulacje 

I dlatego zamykają?