|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
no to już nie mogę się doczekać
Cytat:
![]() Cytat:
jak to czytam to aż serce mi się kraje taki maleństwo... widać, że silny chłopak jak sam sobie rurkę wyją i dobrze, że powoli wszystko się normuje ja ciągle trzymam kciuki za Waszą trójkę i całego serca wierzę, że będzie dobrze ![]() Cytat:
no to powodzenia w wytrwaniu w diecie ![]() Pradip do wymyślenia mam pokój do maluszka i nasz salon ale najpierw muszę się zorientować jakie w ogóle są tapety
|
|||
|
|
|
#2372 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wielkie brawa dla niego za siłę i upór i trzymamy kciuki dalej ![]() Cytat:
Mogłabyś coś więcej o tej diecie napisać tak dla zdrowotności jaki miałaś cukier po glukozie?Cytat:
![]() Cytat:
A ja się witam i uciekam po pracy wiec miłego dnia i do zobaczenia po południu |
|||||
|
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tapetę chce, bo mieszkamy przy głównej ulicy prowadzącej do autostrady i jeszcze jakiś zbiornik na powódź robią w okolicy, więc ściany strasznie pękają od nawału samochodów i tirów a pod tapetą tego nie widać ![]() jeszcze nie wiem co mi się podoba do pokoju młodego chciałam szarość z zielenią ale pokój jest mały 2x4 m do tego skos ale mamy pomarańczową kanapę, więc trochę mi się to będzie gryzło i muszę wymyślić inne zestawienie barw ![]() salon teraz mamy taki (jutro usunę jak nie zapomnę - to zdjęcia od razu po remoncie) a widziałam fają fioletową tapetę a do tego parę pasów białych z fioletowymi kwadratami tylko jeszcze nie wiem gdzie te pasy białe nakleić
Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2014-02-06 o 08:43 |
|
|
|
|
#2374 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mam usg to ostatnie genetyczne 18 lutego, już nie mogę się doczekać kiedy zobaczymy naszą córeczkę Meduzko nasza mała cały czas jest też ułożona miednicowo, lekarz powiedział mi, że może się przekręcić w każdej chwili ale najlepiej by było gdyby to zrobiła właśnie do tego usg. Ale ja do tego podchodzę jakoś spokojnie, najwyżej jak się nie będzie chciała obrócić to będę miała cc. Cytat:
Bardzo się ciesze, że macie taką fachową opiekę, to naprawdę bardzo dużo znaczy Cytat:
Cytat:
U mnie ciągle ten sam termin 10kwiecień Ja malutka będzie taka punktualna jak mama to urodzi się idealnie w wyznaczony dzień Cytat:
Chyba i ja będę musiała wstawić wam zdjęcie naszego pokoju, bo przed porodem chcemy go pomalować a nie mam wogóle na niego koncepcji Mi nerka trochę odpuściła, to wróciły problemy z reumatyzmem, przez pół roku miałam spokój, to teraz ból wrócił z podwójną siłą A miałam jeszcze napisać, że przyszły mi zmówione rzeczy, wanienka, termometr i pieluchy. wszystko ok tak więc polecam sprzedawców
|
|||||
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44989293]
Bardzo ładnie macie zrobiony salon Chyba i ja będę musiała wstawić wam zdjęcie naszego pokoju, bo przed porodem chcemy go pomalować a nie mam wogóle na niego koncepcji Mi nerka trochę odpuściła, to wróciły problemy z reumatyzmem, przez pół roku miałam spokój, to teraz ból wrócił z podwójną siłą A miałam jeszcze napisać, że przyszły mi zmówione rzeczy, wanienka, termometr i pieluchy. wszystko ok tak więc polecam sprzedawców [/QUOTE]W domku jednorodzinnym ale na poddaszu ![]() tak chętnie pooglądam Twój pokój, bo zawsze byłam zakochana w Twoim mieszkanku ![]() biedna jak nie nerka to reumatyzm oby szybko odpuściło i końcówka ciąży była idealna ![]() To co wyprawka już prawie cała skończona? |
|
|
|
#2376 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Padniecie jak Wam coś napiszę Jednego dnia miałam nawał pokarmu, a więc wczoraj ograniczałam picie wody tak jak mi kazali i co? Wieczorem miałam za mało pokarmu i mały się nie najadał i płakał Fiona - używaliśmy mąki ziemniaczanej, ale widocznie pampersy mają silniejsze alergeny:/ teraz smaruję Go Nivea bo lekarz kazał. Dziś juz jest lepiej w nocy już nie płakał przy zmianie pieluszki.---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
Chusteczki są kupione na wyjście ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
Duży pokój zrobiła bym bordowo brązowy. Fajna tapetę z mocnym wzorem za TV, a resztę w brązie i do tego białe dodatki, typu doniczki, poduszki, zasłony, firany no i do tego będzie kanapa pasować. ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
Ja mam bardzo delikatną skórę, jak ogolę sobie "małą" to muszę zawsze posmarować jakąś maścią bo inaczej bym chyba umarła z bólu, mam zaraz pełno krostek, a przy goleniu leje się krew, więc Marcel pewnie ma po mnie delikatną skórę. Dla mnie jedynym wyjściem jest albo depilacja woskiem piposzki, albo laser, kiedyś chodziłam na wosk raz na 2 tyg, a pp ślubie poszłam na laser i dla mnie nie ma nic lepszego, ale jak zaszłam w ciąże musiałam przestać chodzić na zabiegi, więc do końca nie usunęłam kłaków, muszę teraz poczekać. Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2014-02-05 o 10:37 |
|||
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
U nas coraz lepiej
zaczeli go karmic wczoraj i toleruje mleko - nabiera sil a dzis odlaczaja go od monitorowania mozgu i nie widac nic niepokojacego choc musimy czekac jeszcze na szczegolowe wyniki. Dziekuje ze mnie wysluchujecie ![]() ja niestety nie widze zdjec i strasznie jestem ciekawa jak wygladaja te pokoje ![]() ciesze sie z wami wszystkimi zakupami ![]() Ewelika - bidulo ty, reumatyzm potrafi dac w kosc a ty bralas na to leki prawda? Pradip - a ty masz jakies nowe wiesci? wyniki? |
|
|
|
#2378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o bordzie nie myślałam, jakoś mnie ciągnie do fioletu bo mam już dodatki w tym kolorze hmmm ale musze to przemyśleć, a myślisz, że tylko za tv to wystarczy? a ten brąz to jakiś ciemniejszy byś widziała?oj wiem co mówisz o małej, też mam dokładnie ten sam problem zawsze chciałam iść na depilacje laserową ale się wstydziłam nawet na zwykła depilacje woskiem nie chodziłam bo się wstydziłam![]() Cytat:
super, że Kacperek nabiera sił
|
||
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam zawsze chodzę do jednej kosmetyczki na depilacje, a później do Niej na laser Kiedyś Tz mi woskował małą, ale był ubaw ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- a tapetę do pokoju dziecinnego wzięła bym w pionowe paski zielony, pomarańczowy, niebieski i wtedy kanapa będzie pasować i pokój będzie ładnie ożywiony, tylko te paski muszą być delikatne, pastelowe
|
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - jak tam samopoczucie?
co do pieluch to chyba tak jak ze wszystkim... jednym dzieciom beda odpowiadac a innym nie... a ty na poczatku nie uzywalas psmpersow? |
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym pokojem młodego super pomysł chociaż pewnie przy zakupie tapet jak akurat będzie tam cała szefowa to ona robi projekt za darmo i muszę przyznać, że fajne ma pomysły ja też mam swoją kosmetyczkę ale to taka znajoma i jestem z niej zadowolona ale jakoś nie mogę się przełamać i poprosić ją o depilację a laserowej to ona nie robi |
|
|
|
|
#2382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
http://alletapety.pl/esprit-142115-w...ie-p-2410.html http://alletapety.pl/esprit-142313-w...ie-p-2420.html http://alletapety.pl/schoner-wohnen-...as-p-5561.html http://alletapety.pl/schoner-wohnen-...s-p-19267.html http://alletapety.pl/piccolo-271522-...h-p-22973.html DO salonu za TV tez mogłaby pasować ta tapeta i do tego brązowe, albo kremowe ściany i białe dodatki http://alletapety.pl/african-queen-4...h-p-10687.html ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Do salonu : http://alletapety.pl/velvety-310020-...s-p-22039.html ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Dla malucha: http://alletapety.pl/code-red-567130...ps-p-5351.html ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- http://alletapety.pl/elegance-181596...s-p-23768.html ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Nasi znajomi zamawiali z tej strony tapety i byli bardzo zadowoleni, ceny maja przystępne i jest z czego wybierać
|
||
|
|
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie super te tapety które pokazałaś ![]() a co do salonu to mam pytanie do tych brązów to akurat była pierwsza którą otworzyłam i nie przeglądałam innych ale iść mniej więcej w takich ciemnych barwach jak to http://alletapety.pl/avenzio-267351-...et-p-9742.html czy raczej beże? bo beże powiem szczerze kiepsko mi się widzą, teraz mam beże i po 3 latach mamy czarno w pokoju i to nie brudno a czarno w rogach |
|
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - a teraz rozumiem, bo pamietam ze kupowalas dlatego pytam. Niech Marcelowi to szybko przejdzie bo na pewno go to okropnie meczy
ja dzis sie dowiem czy kacperek przyjdzie do mnie czy bedzie musial zostac w szpitalu a mnie wypisza. |
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ty juz na pewno już wychodzisz? To oby Kacperek mógł wyjść razem z Tobą
|
|
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin - no wlasnie jesli zdecyduja ze przychodzi do mnie to jeszcze zostane pewnie ten dodatkowy dzien, ale jesli jeszcze tam zostanie na górze, to mnie dzis wysla do domu. on na pewno niestety nie wyjdzie z nami.
położna obejrzała moje szwy i az sie zdziwila ze nie mam siniakow po tylu szwach i kleszczowym porodzie i mowila ze goi sie bardzo ładnie. moze jeszcze kiedys przydam sie na cos mężowi a moze to dzieki tym jego masażom
|
|
|
|
#2387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sent from my GT-P5110 using Wizaz Forum mobile app
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
|
#2388 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki...
Nie mogłam spać całą noc....jakoś brzuch mnie pobolewał i plecy.... Dzisiaj troszkę też mnie bolą....martwię się czy wszystko jest dobrze
|
#2389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Magalska - nie przez porod kleszczowy, gdzies łyknął smółke i to przez to a poza tym zaczelam dostawac temperatury i tak sie to potoczylo.
ja dzis trzymalam mojego ukochanego syneczka na klatce zrobili nam skin to skin. jestem taka szczesliwa choc nadal obawiam sie o jego zdtiwie. Wychodze dzis i niestety bede musiala zostawic go w szpitalu ale przynajmniej wiem ze ma dobra opieke...
|
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie Kacperek jest pod bardzo dobrą opieką i zajmą się nim najlepiej jak potrafią a za parę dni jak wszystko sprawdzą będziecie mogli się cieszyć powrotem maluszka do domu
|
|
|
|
|
#2392 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi się podoba Wasze mieszkanko choć sama pewnie przełamałabym czymś te berze i brązy. Teraz w salonie mamy brąz i zieleń i beżowy kamień na kominku i bardzo odpowiada mi ta kolorystyka. Podoba mi się też zieleń z pomarańczem do dziecinnego ale to trzeba dobrać odpowiedni odcień. A w ogóle to jaki macie metraż bo wygląda bardzo przestronnie? No i zazdroszczę kącika telewizyjnego [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44989293]Fajny prezent będziecie mieli na walentynki Ja mam usg to ostatnie genetyczne 18 lutego, już nie mogę się doczekać kiedy zobaczymy naszą córeczkę Meduzko nasza mała cały czas jest też ułożona miednicowo, lekarz powiedział mi, że może się przekręcić w każdej chwili ale najlepiej by było gdyby to zrobiła właśnie do tego usg. Ale ja do tego podchodzę jakoś spokojnie, najwyżej jak się nie będzie chciała obrócić to będę miała cc. U mnie ciągle ten sam termin 10kwiecień Ja malutka będzie taka punktualna jak mama to urodzi się idealnie w wyznaczony dzień Chyba i ja będę musiała wstawić wam zdjęcie naszego pokoju, bo przed porodem chcemy go pomalować a nie mam wogóle na niego koncepcji Mi nerka trochę odpuściła, to wróciły problemy z reumatyzmem, przez pół roku miałam spokój, to teraz ból wrócił z podwójną siłą A miałam jeszcze napisać, że przyszły mi zmówione rzeczy, wanienka, termometr i pieluchy. wszystko ok tak więc polecam sprzedawców [/QUOTE]Jej to Wy już święta spędzicie w komplecie Trzymam kciuki żeby mała się grzecznie przekręciła i żeby była punktualna ![]() Współczuję reumatyzmu ale cieszę się że z nerką lepiej Napiszesz jaki termometr zamówiłaś bo tylko sprzedawcę chyba podałaś. Cytat:
Cytat:
Ty jeszcze masz głowę żeby o takich drobiazgach pamiętać? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A mnie znów wzięło na puzzle ![]() Wczoraj napaliliśmy sobie w kominku i zaczęliśmy układać a dziś już mąż działa w piwnicy a ja układam dalej ![]() I jeszcze się Wam pochwalę że w weekend jedziemy na zajęcia do szkoły rodzenia (Meduzko mój też kręcił nosem że po co, że on nie chce itd więc to nie tylko u Ciebie taka gadka )
|
|||||||
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2394 |
|
Wtajemniczenie
|
Wzięłam dwie nospy , ale dalej mnie boli to podbrzusze
![]() Jeśli nie przejdzie do jutra to muszę iść do lekarza chyba...
|
#2395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Polsce zawsze dziecko jest z matką, a u Was widocznie jest inaczej. Mnie jak chcieli teraz zostawić przez cycki to kazali Tż jechać do domu, żeby spakował i przywiózł małego do mnie do szpitala. ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
Pokarm już wraca, ale od dziś zaczynam pić koper włoski, wolę mieć nadmiar i ściągać go laktatorem niż braki i słuchać płaczu dziecka bo jest głodne, Ja jakoś dam sobie radę z nadmiarem, a maleństwo z głodem nie bardzo.---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
Ja bym jedną ścianę zrobiła w kolor i na niej powiesiła ramki ze zdjęciami, albo jakieś obrazki w kolorach ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Pierwszy spacer zaliczony Marcelkowi bardzo się podobało, cały czas spał zdjęć niestety nie zrobiliśmy bo byłam z mama i zagadałyśmy się i przypomniało mi się o aparacie jak odprowadziłam mamę już do pracy.
Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2014-02-05 o 19:09 |
|||
|
|
|
#2396 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam tak okropne bole glowy a przez to goraczke.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2397 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zadowolimy się zdjęciem z drugiego spacerku ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wróciłam dopiero z pracy, ale jest mi tak W h...j przykro, ze nawet nie wiecie. Tak się dziś zawiodłam na osobie której ufałam- a mało jest takich ludzi, że nie wiem czy usnę. ![]() Malgos najważniejsze, ze synek pod dobra opieką i nawet jak wyjdziesz bez niego to będzie w dobrych rękach. Justii czytałam, że zaliczyłaś pierwszy spacerek ![]() Meduzka masz rację lepiej jutro idź do lekarza nie ma co . |
|
|
|
#2399 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie ja nigdy migreny nie miałam. Ciśnienie mam niskie.
Fiona najgorzej jak najbliżsi nas zawodza. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2400 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No właśnie kurcze ja zamiast mieć dolegliwości typowo ciążowe to łapie mnie co innego. Gdyby nie ta głupia nerka i reumatyzm, to ta ciąża by była wspaniałym stanem. Oczywiście boli mnie czasami kręgosłup ale podchodzę do tego jak do czegoś normalnego gdy brzuch jest coraz większy Cytat:
Tak brałam, odstawiłam je z momentem rozpoczęcia starań. Nie chciałabym ich brać jeszcze przynajmniej przez pół roku po ciąży, bo są bardzo silne i napewno nie mogłabym biorąc je karmić. Ale nie wiem czy dam radę, zobaczę jak to będzie po porodzie z tym bólem. Cytat:
Malutki będzie miał napewno dobrą opiekę. Lepiej, żeby jeszcze trochę go poobserwowali, niż miałabyś się zamartwiać w domu, że coś jest nie tak. Cytat:
Termometr mam taki http://allegro.pl/termometr-kapielow...897592980.html Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co się stało? Justii zazdroszczę tego pierwszego spacerku |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

to i zdjęcia będą 
strasznie płacze przy przebieraniu 

jaki miałaś cukier po glukozie?
- to zdjęcia od razu po remoncie) a widziałam fają fioletową tapetę a do tego parę pasów białych z fioletowymi kwadratami tylko jeszcze nie wiem gdzie te pasy białe nakleić
no i zostałam bez wizji mieszkania, bez tapet i bez firan na dwa tygodnie

Ślub 25.08.2012
)