|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Hej, heloooł
![]() Wszystkie mają timotei, mam i JA Miałam dzisiaj nie myć włosów ale teraz już muszę go wypróbować ![]() BEZ KOMENTARZA Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Potem robił pierwsze zdjęcia małemu i był na jego ważeniu i mierzeniu, podczas gdy mnie zszywali I też to nic nie zmieniło an gorsze, wręcz przeciwnie, kocham go coraz bardziej, i czuję że on ma to samo Sprawy łóżkowe coraz lepsze, szukamy nowych rozwiązań, i dalej mój tż baaardzo mnie pociąga i podoba mi się Dzisiaj jak zwykle obudził mnie przed wyjściem do pracy buziakami, uwielbiam to |
||||
|
|
|
#2042 | |||
|
Zakorzenienie
|
oj... olejkowy nie ma protein
![]() Cytat:
nie przetlusci raczej, moje wlosy dzis 2 dniowe i nie sa wcale tluste ten timotei pure z ta odzywka olejki to cud Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() chyba chcial odpokutowac ze wczoraj tuż PO zasnal mam cudowny nastroj
|
|
#2043 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Ty wyglądasz pięknie w tym kolorze, bardzo Ci pasuje ![]() Cytat:
Cytat:
ciekawa jestem czy mój też taki będzie przy porodzie ![]() Dzięki za pomysły na obiad
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
pikari widze ze podczytujesz, wpis 4U na blogu
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mnie całuje to go odpycham i się chowam pod kołdrę taka jestem zaspana, a on mnie odkrywa co chwilę i się wkurzam Ale potem jak już wstanę to od razu humor lepszy Oprócz tego dziś za śniadanko miałam buziaki po szyi Dobry dzień się zapowiada
|
|
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba sie wsunac pod koldre i wtedy inny temat ja nim zdaze powiedziec NIE to juz jestem na TAK z wielkim O chyba panowie wiosne czuja nie ma bata
|
|
#2047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym- tej chwili jak widać powoli wychodzącą główkę dziecka (w moim przypadku z ciemnymi włoskami) nie da się zapomnieć ![]() Ja dziś na obiad mam zupkę jarzynową z mrożonki (mrożonka ze stonki, polecam bardzo, wg. mnie mają tam najlepsze mrożonki i cenowo też przystępne ) + pancakes z syropem klonowym na drugie danie ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- I to jest właśnie prawdziwa miłość..bez względu na wszystko ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() I dobrze że czują miłości nigdy za wiele ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Hahahah dziewczyny zobaczcie jaka studniówka: www.youtube.com/watch?v=tzb5WXF5jeo
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
nie wiem co jest ,ale moje włosy ostatnio oszalały umyłam wczoraj a dziś już wyglądają nie fajnie mam tak odkąd wróciliśmy z tych naszych ferii nie wiem czy zmiana wody tam miałam super, a nic szczególnego z nimi nie robiłam końcówki też świrują już nie wiem jakiego szamponu i odzywki użyć bo po każdym mam to samo ale piekna pogoda a tu podobno znowu mrozy idą my z Tż też się dobrze bawiliśmy w nocy ![]()
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#2049 |
|
Wtajemniczenie
|
spróbuję myć, sprzątać w rękawiczkach, muszę tylko te cienkie takie "kosmetyczne" kupić bo w grubych nie dam rady...
|
#2050 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie mrozy? na dlugoterminowej widze do 20.02 5 na plusie Cytat:
te cienkie- lateksowe, winylowe wychodza drozej bo sie szybko rwa, gorzej wkladaja itp. w takich to ja tylko pracuje przy pazurach
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio widziałam na necie, że zima wraca i mają być z nowu mrozy ![]() faktycznie sprawdziłam , że ma być na plusie w takim razie coś źle widziałam
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2052 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Właśnie robię zwykłą jarzynówkę ale nie z mrożonki, oprócz tego domowe frytki z piekarnika, żeby nie było tak kalorycznie, surówka z pekińskiej i gotowana pierś z kurczaka w ziołach Mam nadzieję, ze da się zjeść ![]() Asia, nie strasz nawet, ja już przygotowana na wiosnę, w długoterminowej na razie na cały czas na plusie i niech tak zostanie
|
|
#2053 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dopiero parę stron dalej zrobiło się mało przyjemnie... To już koniec tego tematu dla mnie.Spodobała mi się taka fryzura (kształt, nie kolor) - tylko muszę trochę zapuścić jeszcze włosy, zwłaszcza pasma bezpośrednio przy twarzy, bo są krótsze od reszty. Czy te włosy są cieniowane? Chyba nie?
|
|
#2054 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Coraz trudniej mi znaleźć coś fajnego, nawilżającego, a nie z olejkami... Gdzie np. aloes? Od dawna nie widzę takich kosmetyków. ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
), to nie lubię chodzić taka "rozmemłana". Do koloru też przykładam dużą wagę i jestem w pełni świadoma, że bez farbowania na blond są dużo zdrowsze i ładniej się kręcą. Nawet kiedyś wróciłam do naturalnego średniociemnego blondu, ale wytrzymałam z pół roku tylko - nie podoba mi się moja twarz w ciemniejszych włosach i tyle
|
|
#2055 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Raz wyszłam do biedronki i nigdy więcej, myślałam, że się ze wstydu spale a miałam związane włosy. Nie uwierze też, że te żelatyny, kozieradki i inne dziady również zajmują mało czasu, skoro mi tylko mycie głowy zajmuje pare minut, a co dopiero tak rozbudowana pielęgnacja.Ja jak przypominam sobie swoje włosy gdy nawet odżywki nie używałam, to wyglądały lepiej niż teraz. Czasami mam wrażenie, że te wszystkie maski i odżywki są dla włosów turbo zniszczonych... |
||
|
|
|
#2056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2057 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2059 |
|
Rozeznanie
|
A mi nie żal, jakby mi tak córka do mnie skoczyła, to wtedy nic bym jej kupiła, niech sobie mydłem włosy umyje jak się tak zachowuje albo idzie do pracy i sama sobie zarobi a nie wykorzystuje biednych rodziców, co ciułają każdy grosz i jeszcze się na nich wydziera, że musi to mieć i już. Matka się głupio zachowuje, bo myśli, że jak córuni kupi, co ona chce, to ta córunia później będzie mamusi pomagać, będzie grzeczna i takie tam pierdoły. Będzie dokładnie na odwrót. Jak zobaczy, że matka daje się wykorzystywać, to będzie to robić na potęgę. Nie zrozumiem takich rodziców.
|
#2060 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
|
|
#2061 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
Edytowane przez milka_m Czas edycji: 2014-02-05 o 14:42 |
||
|
|
|
#2062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też nie neguję, ale warto być tego świadomym i nie wierzyć bezkrytycznie w to, co piszą inni.
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2064 |
|
Wtajemniczenie
|
w nowej gazetce rossmann od 10.02 są jakieś nowe gliss kury, million gloss, z tego co doczytałam to mają keratynę...spojrzysz Bunny na skład balsamu, tylko z rosyjskiej strony znalazłam foto
![]() imgp9084.jpg
|
#2065 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bunny jeżeli dzisiaj rano myłam włosy timotei do farbowanych, to czy jutro mogę je pomalować? |
|
|
|
|
#2066 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to wiem, tylko chciałam by mi resztę rozszyfrować, czy dobry skład czy nie. Bo np że olejki jakieś są to tez widzę, ale czy składniki najpierw lepsze czy te gorsze to już się nie znam...
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm będzie-55cm Farbuję: wella koleston 12/89 Edytowane przez shizaxa Czas edycji: 2014-02-05 o 17:39 |
|
|
|
|
#2068 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2069 |
|
Magda ;)
|
TŻ mi kupił tą waszą odżywkę Timotei drogocenne olejki
|
|
|
|
#2070 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos jak na kleopatre tylko pokrecone. widocznei jeszcze nie poczulas zewu natury ![]() Cytat:
moim wlosom na bank by to nie spasowalo...troche malo nawilzajaca...no ale ona ma nadawac blask a nie tam odzywiac wiec blask nada bo tak wlos wygladzi i zalepi ze zrobi z niego lusterko ![]() moze byc fajna na "wyjscia", na pewno nei na codzienne uzywanie. Cytat:
kolejna skuszona ale mega tanioszka co? to chyba najtansza odzywka jaka w zyciu mialam... a nie sorry... naturia byla tansza z joanny
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

Miałam dzisiaj nie myć włosów ale teraz już muszę go wypróbować 
a wszystko moze sie zdarzyc...i co powiem, ze sory nie przyjade, radz sobie sam bo mam olej na glowie 

ten timotei pure z ta odzywka olejki to cud 

nie wiem czy zmiana wody

nie znosi zapachu olejków i mówi, że przez niego tak chrapał