Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'13,cz.V - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 0 0%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku 0 0%
Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki 14 37,84%
Na czworaka zaraz stanę i zachwycę moją mamę 1 2,70%
Czy deserek, czy obiadek, oby nie był ze mnie niejadek 0 0%
Wcinam obiad, deser, mleko, do pół roczku niedaleko 11 29,73%
Skonczyły się już kolki, wszak wyrastam z mej gondolki 2 5,41%
Żółwik, słonik, hipopotam, ja dzidziusia swego kocham 4 10,81%
Normy obrotów, siadania i mowy nie moga wyjść mamusiom z głowy 1 2,70%
Mamo w rękę weź łyżeczkę i sprawdź czy mój płacz, to przez ząbeczek 0 0%
Powoli się rozkręcam, z brzuszka na plecy się już przekręcam 4 10,81%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-05, 16:19   #2821
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Jeczal, poszla po sliniak i chcialam mu robic jedzenie, ale jak wrocilam to zasnal i dalej spi
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 16:19   #2822
dodinha
Wtajemniczenie

Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
dla dzielnej Helenki

Dziękujemy
Stary 2014-02-05, 16:20   #2823
tassia
Zakorzenienie

a ja od eczoraj sie bie udzielam bo spedzam czas u tesciowej
zaraz jade na silownie wczoraj mialam gigantyczny bol glowy i nie pojechalam
normalnie bolalo jakby mialo rozsadzic lepetyne

dzis bylam na silowni dzieciaczkowej z malym
potem dwie godziny na spacerze

kupilam mu odpowiednik konika morskiego z chicco i jestem zachwycona
krolikiem
jak dlugo gra ten konik pod rzad?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 16:21   #2824
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
termoopakowanie. ja mam z Canpola pasujące do szerokich butelek Aventu i TT.
A mogłabyś podać link?
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 16:21   #2825
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
a ja od eczoraj sie bie udzielam bo spedzam czas u tesciowej
zaraz jade na silownie wczoraj mialam gigantyczny bol glowy i nie pojechalam
normalnie bolalo jakby mialo rozsadzic lepetyne

dzis bylam na silowni dzieciaczkowej z malym
potem dwie godziny na spacerze

kupilam mu odpowiednik konika morskiego z chicco i jestem zachwycona
krolikiem
jak dlugo gra ten konik pod rzad?

Coś około pięciu minut,a ten królik
Stary 2014-02-05, 16:26   #2826
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Coś około pięciu minut,a ten królik
no wlasnie duuupa bo dwie

[/RIGHT]
Stary 2014-02-05, 16:28   #2827
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
dokładnie, wczoraj się śmialiśmy z TŻ, że te eko u nich to pic na wodę, dzisiaj młody jadł ziemianiaka z czymś tam, a oprócz teho jeszcze mąka z ryżu.
Ale wolał brać łyżeczkę do buzi, wypluć na śliniak, albo na mnie i zjadać resztki.
widoczie sam jeszcze chciał przetworzyć odpowiednio
Kornelowa obróbka jedzenia
Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
wg mnie spokojnie można, tyle, że rozcieńczyć z wodą
już tyle razy patrzyłam na ten sok, muszę się w końcu skusić
Ja kupiłam ostatnio w Auchan, pycha ,polecam
Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
jak nie lubię piwa, to takie chętnie bym wtrąbiła, no ale muszę poczekać do zakończenia karmienia

ej a dlaczego szukasz mm? Czyżbyś kończyła kp ?

Ja taką płytę dostałam jeszcze w ciąży i do tego teczkę na kartę ciąży i badania

tak moja miała chyba 2 dni bardziej senne

Dostałam paczkę z gemini. W życiu tyle folii bąbelkowej nie widziałam Czy wy też dostajecie za każdym razem tyle gratisów?
ooo tak foli więcej niż produktów
ja dostaje zawsze próbki
a Tobie co dali ?

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 16:32   #2828
misia332
Zakorzenienie

Kornel śpi od 14.50, a ja nadal szukam tej nakładki na palec.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 16:32   #2829
tassia
Zakorzenienie

ja w gemini zawsze dostaje witaminy dla mamy karmiacej w gratisie

[/RIGHT]
Stary 2014-02-05, 16:35   #2830
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
A wiesz może czy zmieszczą się do tego termoopakowania z tt butelki z aventu?

Raz dostałam pomadke ochronną dax, a teraz próbki kremów 40+. Zamawiałam 2 razy za ponad 300 zł.

Ja dzisiaj znów spędziłam dzień w czytelni. Dzisiaj chce wysłać promotorowi plan pracy i mam nadzieję że poprawi i zaakceptuje
Nie mam pojęcia, ale avent ma swoje termoopakowanie:

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 16:42   #2831
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia, ale avent ma swoje termoopakowanie:
tylko nega drogie
ja mam do aventu chyva canpola

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

krolicze gra tylko dwie minuty ale za to jest piekny

edit: nie zalaczylo mi sie zdjecie
nie wiem czemu bo to juz ktorys raz

[/RIGHT]

Edytowane przez tassia
Czas edycji: 2014-02-05 o 16:44
Stary 2014-02-05, 16:42   #2832
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
A mogłabyś podać link?
http://allegro.pl/termoopakowanie-do...910937820.html sprawdzone

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 16:43   #2833
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Poczytalam ta ksiazke na wyrywki i srednio mi sie podoba tamtejsze podejscie do zycia, bardzo sztywne i restrykcyjne.Takie jak nie karmienie dziecka kiedy jest glodne tylko czekanie do kokretnej godziny, albo wielkio nacisk na nie tycie w ciazy. Jakby mi kos pozwolil na zjedzrnie jednej szostej bagietki i gryza sera jak mnie z glodu skreca to chyba bym zjadla ta osobe.
Moze te zasady maja jakies pozytywy, ale dla mnie zbyt meczace i nie koniecznie cel warty srodkow.
Nie dla mnie chyba Francja elegancja, jam prosta baba heheheheh

Ale to tylko pierwsze wnioski, moze zmienie zdanie po normalnym przeczytaniu
Stary 2014-02-05, 16:46   #2834
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
a wlasnie! zapomnialam napisac co u nas

-wczorajsze chrzciny sie udały! Julia o dziwo byla bardzo grzeczna w kosciele, zaintrygowaly ją glosne glosy, chór i te lampy mocno swiecace chyba bo ani nie kwękła impreza pozniej w karczmie tez sie udala choc kolo 17 malutka juz byla strasznie wykonczona.U nas bylo wino na stołach i nie obylo sie bez glupich komentarzy. Nalalam sobie wina i na mnie spoczelo pełno zdziwionych twarzy ze jak to matka karmiaca i pije? ja mowie ze juz nie pije to oczywiscie dociekania jak moglam przestac, czemu tak wczesnie, co sie stalo itd....

-po drugie wybieramy dla Julki meble i chcemy jej juz urządzic pokoik.
Myslicie ze takie beda fajne?tzn z tych bym skompletowala do jej pokoju i np uchwyty rozowe albo rozowo-zielone?

-i na koniec sie musze pożalic troche tak mnie dzis t. wkurzyl ze mialam ohote go wywalic za drzwi....
tata TŻta jest nienormalny.Juz nie moge go zniesc, ja mu zawsze grzecznie zwracam uwage bo mi glupio naskakiwac na niego,on wie jakie jest moje zdanie a specjalnie mi dopierdziela i mi robi na zlosc. Dzis nie chcialam mu robic wojny przy rodzinie
Byla ciocia tżta i babcia to ten przylazł, jak zwykle nigdy nie mozna spokojnie z nikim pogadac bo ten musi wszystko wiedziec i przychodzi z dołu jak tylko slyszy ze (mnie/nas) ktos odwiedzil
no i mala sie ladnie bawila na macie to on od razu ją wydziera z tej maty ze bedzie ją nosil, no i skacze tanczy kreci sie do okola i tupie z nią na co ciocia zeby ją odlozyl
skoro spokojnie lezy i nie placze i ze sie dziecka ciagle nie nosi a on na to: a ja bede i co?a ciocia ze jest juz wieczor i mala juz strasznie byla spiaca to juz bylo jakies 20 min przed
usypianiem i zeby jej tak nie chuptał bo bedzie ciezko ją uspic i w nocy nie bedzie spac a on na to:to trudno, oni bedą mieć problem nie ja.
Potem ja sie odezwalam ze ciocia ma racje i ze to nie on potem caly dzien z nią siedzi i ją musi nosic bo tak nauczona a on na to:zachciało się slubu i dziecka to masz.Ciocia znowu delikatnie
ze sie tak dziecka nie buja caly dzien a on na to: a ja bede robil co chce i ją bede nosil caly dzien.Potem na zlosc zaczal jeszcze bardziej sie obkrecac wokol wlasnej osi i skakac strasznie, mala nie
wiedziala co sie z nią dzieje biedna i on ją tak wysoko podrzucil;/ a ja na to zeby jej tak nie robil ze jest jeszcze za mala a on na to ze bedzie jej tak robil ze nic jej nie bedzie i ze on bedzie z nią
tanczyl i spiewal.Az sie we mnie zagotowalo.Nie chodzi o to noszenie jej , ale o fakt ze mi robi na zlosc i mi dopierdziela i o to ze ona ma tylko 4 miesiace a on z nią tak biega skacze potrząsa ze ona nie wie o co chodzi i boje sie zeby jej krzywdy nie zrobil Ja mu tyle razy mowilam co o tym wszystkim mysle a ten dalej swoje, dzis bylam wyjatkowo mila bo nie chcialam przy jego rodzinie odwalac.....

Jak dla mnie to ten czlowiek za madry nie jest...
zabrałabym mu mała i zagroziła że jak tak będzie robić to nie będzie jej widywał to dla mnie chore żeby tak się zachowywać :| współczuje../
Stary 2014-02-05, 16:47   #2835
badzia987
Wtajemniczenie

Trochę jeszcze o glutenie-

Czemu akurat Holle a nie kasza manna np. firmy KUPIEC?

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 16:56   #2836
czaszka_
Zakorzenienie

dziewczyny ja mysle ze jesli chodzi o to spanie to na to sposobu nie ma, kazde dziecko jest inne, jakby byl jakis sposob to by to zostalo opatentowane i by wszystkie dzieci spaly w nocy
to tak samo jak mnie wkurza ciotka tzta bo mowi ze to nie do pomyslenia ze niemowle nie lezy w ciagu dnia spokojnie w lozeczku i czemu ja jej tak nie kłade i ze to moja wina itd.....ale co ja mam jej zrobic jak Julka 5 min spokojnie nie ulezy, mam jej dac sie zaplakac? i tak codziennie?
jedne dzieci spokojnie umieja sie same zabawic a inne potrzebuja ciagle uwagi i towarzystwa

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 16:59   #2837
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
dziewczyny ja mysle ze jesli chodzi o to spanie to na to sposobu nie ma, kazde dziecko jest inne, jakby byl jakis sposob to by to zostalo opatentowane i by wszystkie dzieci spaly w nocy
to tak samo jak mnie wkurza ciotka tzta bo mowi ze to nie do pomyslenia ze niemowle nie lezy w ciagu dnia spokojnie w lozeczku i czemu ja jej tak nie kłade i ze to moja wina itd.....ale co ja mam jej zrobic jak Julka 5 min spokojnie nie ulezy, mam jej dac sie zaplakac? i tak codziennie?
jedne dzieci spokojnie umieja sie same zabawic a inne potrzebuja ciagle uwagi i towarzystwa
To jest w sumie racja,każde dziecko ma swój charakter i usposobienie,my ewentualnie możemy próbować coś zmienić.Poczekajmy aż pójdą do szkoły,wtedy ich z wyra nie wywalimy
Stary 2014-02-05, 17:03   #2838
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Moj tez tak mowil, twierdzil, ze nie mamy tyle szczescia
u mnie to samo nie wierzyl bo zawsze miałam nieregulrne @ ale kobieca intuicja mowila co innego
Stary 2014-02-05, 17:08   #2839
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Poczytalam ta ksiazke na wyrywki i srednio mi sie podoba tamtejsze podejscie do zycia, bardzo sztywne i restrykcyjne.Takie jak nie karmienie dziecka kiedy jest glodne tylko czekanie do kokretnej godziny, albo wielkio nacisk na nie tycie w ciazy. Jakby mi kos pozwolil na zjedzrnie jednej szostej bagietki i gryza sera jak mnie z glodu skreca to chyba bym zjadla ta osobe.
Moze te zasady maja jakies pozytywy, ale dla mnie zbyt meczace i nie koniecznie cel warty srodkow.
Nie dla mnie chyba Francja elegancja, jam prosta baba heheheheh

Ale to tylko pierwsze wnioski, moze zmienie zdanie po normalnym przeczytaniu
A ja nie mogę jej otworzyć,nie mam odpowiedniego programu buu

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-02-05, 17:08   #2840
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Ogarniała imprezy

Powiem Wam, że to jakaś masakra ze współczesnymi problemami z ciążą. Jakieś 80% naszych znajomych ma z tym problem. Kłopot z zajściem, poronienie na wczesnym lub późnym etapie.
Parę dni temu dobra koleżanka miała wywoływany poród jakoś chyba w 6 miesiącu, bo maleństwo zmarło Już było wiadomo, że to chłopiec
moja nastarsza sis jest 10 lat po slubie i dalej nie maja dziecka moja kuzynka ma już 2,5 letnią córeczke i chcą drugie i się starają a nie mogą zajść w druga ciążę :/ i do niedawna mojego kuzyna żona również straciła dziecko wyczekiwana córeczke w 7 miesiącu a mają już dwóch synów..
Stary 2014-02-05, 17:08   #2841
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
hej
dzięki za miłe powitanie z powrotem
bardzo mi brakowało wizażu, pewnie też dlatego, że na moim zadupiu jest mało dziewczyn z maluszkami i nie bardzo jest z kim pogadać o kupach, mleku itd itp także dziewczyny dla Was!!!

ja używam obcinaczek specjalnych dla niemowląt i szczerze powiem, że zależy jaki malutki ma dzień, jak dobry to obetnę bez problemów, a jak mu tylko coś nie pasi to nawet na śpiocha nie da rady

czyli nie tylko ja tak mam, że powinnam kłaść się wcześniej a śpię po dwie trzy godziny i chodzę nieprzytomna

a dlaczego chodzicie na rehabilitacje? przepraszam za pytanie, ale nie jestem w temacie

nie jesteś dziwna. a jeśli jesteś to jest nas już dwie jak Szymek ostatnio śmiał się na głos do zasłony to się rozpłakałam ze wzruszenia

masakra, aż mi ciarki przechodzą... ja mojej ciąży nie uważałam za piękny okres oczekiwania tylko za codzienną walkę o dziecko. nasza droga po maleństwo też była bardzo trudna, bo u nas dla odmiany to lekarze mówili, że nie będę matką. ale.... to było i minęło a teraz mamy nasze szczęścia

kiedy zaczęłyście wprowadzać słoiczki, kaszki? Szymcio kończy niedługo 4 miechy i się zastanawiam co i jak z tym jedzeniem....

ja na długo przed porodem wiedziałam, że będzie cc, więc miałam czas się do tego przygotować psychicznie, ale jakoś tak trudno było mi się pogodzić z myślą, że nawet nie mogę spróbować sn. największe wyrzuty miałam jak w szpitalu oddawałam małego na noworodki na noc, ale niestety nie byłam w stanie w nocy się nim zająć :-(
a teraz dla odmiany zadręczam się kwestią karmienia, ponieważ muszę Szymka odstawić od piersi a nie bardzo mi to wychodzi, bo on z tych cyckolubnych jest
a czemu konczysz karmienie?
Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
właśnie przyszła paczuszka z bebilonu a w środku płyta kołysanki instrumentalne fajnie
hm ja kilka mc temu dostałam te płyte
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Jak chwytam Julię za ręcę albo daje jej swoje kciuki,to ona mocno mnie trzyma i podnosi głowę do góry... bardzo wysoko! Już nie wiem, czy jej na to nie pozwalać, czy wręcz przeciwnie?

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
A ja nie dostalam tej plyty w paczce od nich

Mamusie chlopcow. Mam pytanie natury technicznej Chcialam jutro pobrac Julkowi mocz do badania. Woreczki juz mam, wiem ze przed naklejeniem trzeba dokladnie umyc siusiaka. Czy w takim przypadku nalezy odsunac calkowicie napletek czy wystarczy tylko troszke? Lekam sie odsuwac go do konca...
nie polecam pobierac do woreczków bo często są zabrudzone. Jałowy pojemnik wydaje mi się pewniejszy. A są jeszcze takie specjalne płytki do obsikania
a co do napletka to tyle ile sie uda i spryskać octeniseptem
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 17:11   #2842
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
A ja nie mogę jej otworzyć,nie mam odpowiedniego programu buu

Mi Okular otwiera, ale ja pod linuxem
Stary 2014-02-05, 17:14   #2843
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:

Raz dostałam pomadke ochronną dax, a teraz próbki kremów 40+. Zamawiałam 2 razy za ponad 300 zł.
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość

ooo tak foli więcej niż produktów
ja dostaje zawsze próbki
a Tobie co dali ?
ja dostałam 2x po 2 szt Unimer (sól fizjologiczna) dam to bratowej, bo ostatnio kupiłam w innej aptece 50 szt i VitaMarin Junior Omega 3+wit E 5 opakowań po 15 kapsułek ciekawe po co mi to, no chyba, że Kamil zje już wolałabym dostać próbki kremów po 40, bo już niedaleko
Stary 2014-02-05, 17:16   #2844
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
moja nastarsza sis jest 10 lat po slubie i dalej nie maja dziecka moja kuzynka ma już 2,5 letnią córeczke i chcą drugie i się starają a nie mogą zajść w druga ciążę :/ i do niedawna mojego kuzyna żona również straciła dziecko wyczekiwana córeczke w 7 miesiącu a mają już dwóch synów..
Straszne jest to,co się teraz dzieje z ciazami a raczej z trudnością poczęcia.Nam też zajęło pięć lat ponad,okropne to jest,jak wszyscy wkoło mają dzieci,zachodzą w ciążę,a ty nie możesz

Stary 2014-02-05, 17:16   #2845
ja-ika
Zakorzenienie

właśnie popatrzyłam na datę ważności tego VitaMarin jest do końca lutego 2014
Stary 2014-02-05, 17:18   #2846
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi Okular otwiera, ale ja pod linuxem
A ja mam windowsa,poczekam na męża,wróci jutro z pracy,to pokombinuje

Edytowane przez dodinha
Czas edycji: 2014-02-05 o 17:23
dodinha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 17:27   #2847
LaLoca
Zakorzenienie

Znacie to? http://www.youtube.com/watch?v=DXLA9GfAR9c przyjemne z pożytecznym.
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 17:33   #2848
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Znacie to? http://www.youtube.com/watch?v=DXLA9GfAR9c przyjemne z pożytecznym.
udostepnialam to jeszce w ciazy
ale babka juz dawno nie zamieszcza nic nowego
a szkoda

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

jest jeszcze na fb fit mama wraca do pracy i tam laska pracuje nad zestawem cwiczen z maluchami chociaz moj tz co drugi dzien robi pelen trening z malym na rekach

[/RIGHT]
Stary 2014-02-05, 17:34   #2849
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaabuu Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy Wasze dzieci też tak spały po szczepieniach? Wczoraj mieliśmy szczepienie...Antosia wieczorem padła i dziś w ciągu dnia też długo śpi jak nigdy. U Was też tak było?....aż się boję co będzie w nocy
u nas też Hubi był bardzo śpiący po szczepieniu

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość

hah oni zawsze szaleją z tymi bąbelkami
do mnie też dotarło dziś zamówienie z gemini w tym inhalator dla Jasia moze wkoncu pozbędziemy się tego kataru na dobre

dużo gratisów?
ja dostałam 2 saszetki z kremem dla pań 45+
jaki inhalator zamówiłaś?
Stary 2014-02-05, 17:37   #2850
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
udostepnialam to jeszce w ciazy
ale babka juz dawno nie zamieszcza nic nowego
a szkoda

O widzisz, to przeoczyłam No szkoda, ale i te zestawy są fajne. Ja już teraz z Mają ćwiczę, bo mi zawsze brakuje czasu na samodzielne ćwiczenia, ale robię proste wygibasy, bo wiadomo, że jeszcze za mała. Przyda się na przyszłość

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

A to znacie: http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/...8,9861715.html ? Bardzo ciekawe
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości