![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
A na moje liście:
- Aoud Micallef (ale będzie malutka odlewka ![]() - Vetiver Oriental Lutens (jw. ![]() - Santal Blanc Lutens (niestety nie będzie na razie ![]() - Gaiac Micallef - ociupinkę mam jeszcze, ale... ![]() - no i przydałoby się trochę karmelu, co to go od Nevady potestowałam ![]() Chciałabym mieć pełniutkie flaszki powyższych, ale pewnie przez dłuższy czas nie ziszczą się moje marzenia ![]()
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2007-06-07 o 09:42 Powód: skleroza |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
The Parfum ustrzelone, a ponieważ natura nie znosi pustki na listę wpisuję wszelakie Aniołki
![]()
#1683 |
Zadomowienie
|
A mnie się coś ubzdurało na zapachy Balmain - Balmyę ustrzeliłam wczoraj (co niektóre Wizażanki coś o tym wiedzą
![]() A teraz chce mi się Eau d'Amazone - w dodatku nie wiem jak to pachnie, ale tak mi się spodobał opis na El nino, że chce mi się bardzo. Czy ktoś to zna??? Jestem skłonna nawet zaryzykować zakup na truskawie, gdzie dotychczas nie miałam odwagi jeszcze nic kupić |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
Moja lista marzeń troszkę się skróciła dzięki sprawczej mocy tego wątku
![]() -Puma Aqua(najlepiej 30ml) -Zara Femme ![]() -Zapas Pink Sugar i Lacoste pour Femme -Max Mara złota -Esprit Nightlife(śliczne kokosy) i może nowa Neonatura S..Nie czuję żadnych ogórasów-wręcz przeciwnie bardzo mi się ona podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
a tak zara maja łądne zapachy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
a ja ostatnio w Zarzy byłam i nawet zastanawiałam się czy nie powąchać ichniejszych zapachów, ale jakoś stwierdziłam, że nawiedzę jednak Sephorę
![]() będę w takim razie musiała przy najbliższej okazji wywąchać co mają ciekawego ![]() moja lista niestety cały czas taka sama - Śródziemnomorski, Scenty, zastanawiam się nad Glorią - czy nadaje się na ciepłe dni... koniecznie muszę na coś zapolować, od wieków nic nie kupowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
lipiec na maksa!!! :)
|
cysterna Escady Magnetism
![]() Ralph Lauren Hot Ghost Chocolovers Flowerbomb Escada Magnetic Beat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
U mnie kolosalne przetasowanie:
Dżing! Passage D'Enfer Nevegar Ananas Fizz Dilmun JPG Classique i dwa wiadra Smoka na zapas ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2007-06-10 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
Ja się właśnie załamałam, ponieważ łażę po Allegro i robię listę flakoników, które chciałabym mieć. I co? Wyszły mi 23 pozycje jak na razie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie jest tylko jedna(jak na razie,bo jeszcze wszystko się może zdarzyć) pozycja na tej liście,Elixir EdM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Raczkowanie
|
A ja bym chciała EC(najbardziej fioletową), klasycznego Scenta i Cologne. I tęsknię jeszcze za pozbytym się na targowisku Fragile Edt
![]()
#1693 |
Rozeznanie
|
tak się przymierzałam do wypisania wszystkich swoich zachcianek i w końcu postanowiłam to zrobić, a więc:
Lolita EDP I Love Love Valentino Rock 'n Rose Organza Indecence Wish Pamplelune Moschino Funny! Escada Sunset Heat Lacoste Touch of Spring Flowerbomb Euphoria Eau d'Orange Verte Apparition więcej grzechów nie pamiętam ![]()
Oscar Wilde Edytowane przez czarnaorchidea Czas edycji: 2007-06-12 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
A ja chwilowo mam malo marzen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. Romance - na teraz 2. Euphoria - jesien/zima 3. cos z gatunku owocowych swiezuchow z nutka slodkosci, np. Promesse albo Paris Hilton |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Raczkowanie
|
To i ja wypiszę tutaj swoje najpilniejsze zapachowe potrzeby
![]() Amarige Mariage (ale już niedługo będą moje ![]() Insolence klasyczna Coco Lolitka EDP Flowerbomb Ambre et Vanille Oprócz tego ![]() Angel Shalimar EDP Premier Figuier Extreme Paris Organza Indecence Miss Dior Cherie Tygrys ![]() + nieskończone źródełko Poison i Classique ![]() ... no to sobie trochę poczekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Upolowałam w końcu mój numer jeden, czyli A*mena. Cały czas testuję próbki (całe szczęście, że rzadko cos mi się tak bardzo spodoba, że chciałabym to mieć) i moja lista aktualnie wygląda tak:
Cocon (na razie mam miniaturkę) Hypnotic Poison Trouble Madness (najnowsze odkrycie) Shalimar Simply Dune Wczoraj dostałam kasę z urzędu skarbowego i w pierwszej chwili się rozmarzyłam co nowego pachnącego sobie za to kupię. Ale potem przyszła chwila namysłu i ... chyba wydam kasę na co innego. To co jest na mojej liście to raczej zapachy nie na wielkie upały, nie trudnodostępne, nie wycofywane, gdzie trzeba łapać okazję i na nie jeszcze przyjdzie pora. Tak sobie zakładam, że jak wykończę coś co mam na półce (a mam kilka mocno "zużytych") to wtedy kupię coś z wishlisty. Najpilniej chcę czegoś nieskomplikowanie letniego, np. Green Tea czy Life Circle Leaf z Oriflame. I taki będzie mój kolejny zakup. A tak prawdę mówiąc to ostatnio jestem w miarę usatysfakcjonowana perfumeryjnie. I dobrze mi z tym!
#1697 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Wtajemniczenie
|
Hmm..niewiele chcę
![]() - Gaiac ![]() - Dzing - Tea for Two - Słoń |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
XS Black męskie - Nuta zapachowa:
paczula, drzewo ebony, czarna ambra, cynamon, czarny kardamon, herbat , aksamitka. Dianthus Etro Eau des Merveiles Constelation Hermes Aniołek rożany
#1700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Code Pink Sugar Agent Provocateur ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
Marzą mi się obecnie:
kolejna setka Moschino Funny 50-tka słonika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
Na liście marzeń są obecnie:
Rush 1 i Classique - to mam zamiar zakupic niebawem ![]() Amor Amor, Angel i na zapas Rush 2 - z tym poczekam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym:
-Halloween -Zielonego gruszkowego Lagerfelda -Adidas Pure Lightness -kapkę Heliotrope ![]() -małe The Parfum -Bamboo i Neonaturę S. z YR -zapas kilku moich ulubionych zapachów |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Konto usunięte
|
Myślę o:
Escada Magnetism (miałam, poleciała w inne ręce, nie mogę odżałować), Addict 2, najlepiej teraz, na lato, Lolita Lempicka L Le Feu Light, ale to już pewnie nieosiągalne marzenie Może jeszcze NR edt, ale powstrzymuję się, bo moja druga połowa wybitnie go nie znosi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Oj tak
![]() Cytat:
![]() Co do Etry i Messe to zazdroszczę(czy może raczej wspólczuję ![]() ![]() Acha i jeszcze przypomniało mi się co do Wishlisty-chcę L'eau par Kenzo damskie albo męskie(oba mi się podobają i nie wiem,które bardziej ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A zatem pragne jedynie ![]() 1. Amarige Mariage 2. Insolence 3. Coco Chanel 4. Ambre et Vanille 5. Flowerbomb Zapasy się nie liczą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
lipiec na maksa!!! :)
|
1. Kenzo Amour
![]() 2. Lancome Hypnose ![]() 3. Flowerbomb ![]() 4. Ghost 5. Chocolovers 6. Escada Magnetic Beat 7. Joop! All about Eve 8. Apparition Ungaro 9. Moschino I love love 10. Pure Wish Chopard 11. Lolita Lempicka EDT 12. Escada Sentiment Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2007-06-18 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
Marzę o kremie do ciała w szklanym słoju oczywiście z linii OI, tak bardzo chciałabym go mieć, a niestety nie mam gdzie upolować
![]() Przykro mi bardzo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.