Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22. - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-05, 09:12   #1111
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

Tasia zmartwiłaś mnie... co się u Was dzieje...

Onyks niewesoło mam nadzieję, że obędzie się bez operacji. Mnie też neurochirurg straszył. Mam wrażenie że oni to od razu pod nóż chcą... Na razie przeszło ale było już tragicznie.

hej!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 09:20   #1112
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

Nie gadam z TŻ, dobrze że Kamil gada bo by było jak w grobowcu.
Na szczęście zaraz koleżanka wpadnie, wypijemy kawę i idziemy na podwórko. A potem już obiad i sobie pójdzie do szkoły.. i dobrze bo nienawidzę żyć w takiej "małżeńskiej ciszy".
Stary 2014-02-05, 09:23   #1113
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

czesc Laseczki my znowu mamy problem przez naszych wspollokatorow... musimy szukac mieszkania bo tamci się wyprowadzają. a my sami nie damy rady oplacac tego mieszkanka nawet jeśli poszłabym do pracy..... ehh na razie mnie nie będzie..... na pewno doWas wroce jak się wszytsko unormuje mam nadzieje ze nastapi to szybko bo jestem w totalnej rozsypce
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 09:23   #1114
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Na szczęście zaraz koleżanka wpadnie, wypijemy kawę i idziemy na podwórko. A potem już obiad i sobie pójdzie do szkoły.. i dobrze bo nienawidzę żyć w takiej "małżeńskiej ciszy".
co się dzieje?

Przesilenie zimowe daje się we znaki chyba wszystkim

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 09:27   #1115
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Tasia,ooo.. co się dzieje? a z zakupami zdążysz, i też pewnie jakieś promocje znajdziesz. brawo za 31tydzień

Butter, poleż... naładujesz się energią za kilka dni pewno

Żabcia, jak było w muzeum? i jak się czujesz?
Stary 2014-02-05, 10:23   #1116
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Asiuk, ale jesteś zarobiona ostatnio, co?
Ano jestem, ale odpowiada mi to.
Poza tym, nie chcę zapeszać, ale dobrze się czuję
Z młodą też znacznie lepiej - w sensie moje nastawienie do niej.
Ale niegrzeczna jest strasznie...

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Butter może sobie odpuść jeszcze dzień dwa.
A chęci same wrócą.
No właśnie.
Nic na siłę.

Cytat:
Ojej, a czemu?
Ja tak w ogóle nie umiem. U nas wczoraj było spięcie, z hasłami "wypad stąd, bo mnie wkur..." włącznie (to mój tekst, oczywiście ), natomiast normalnie gadaliśmy ze sobą już po 5 minutach

Cytat:
Napisane przez martynka1916 Pokaż wiadomość
czesc Laseczki my znowu mamy problem przez naszych wspollokatorow... musimy szukac mieszkania bo tamci się wyprowadzają. a my sami nie damy rady oplacac tego mieszkanka nawet jeśli poszłabym do pracy..... ehh na razie mnie nie będzie..... na pewno doWas wroce jak się wszytsko unormuje mam nadzieje ze nastapi to szybko bo jestem w totalnej rozsypce
Martynko, widzę, że masz generalnie ciężki okres w życiu. Mam nadzieję, że sobie to szybko poukładasz i wyjdziesz na prostą

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 11:47   #1117
onyks
Zakorzenienie

Mysia, Strong, Ana, Asiuk, Blonde, Gucia
Właśnie wróciłam z rehabilitacji z zabiegów, do tego mam zastrzyki i urlop, zobaczymy czy do pon trochę wydobrzeję bo nie jest za ciekawie.

Nataszka zaczyna mówić po swojemu, na pytanie "a gdzie chcesz iść?" odpowiada "da da" I co chwilę woła daa (daj) i baa (baja) i takie tam

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Strong, a co się stało?

Martynka, oby wszystko się poukładało!

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-05, 14:01   #1118
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Jak nie wiadomo o co chodzi to o kasę... auto się rozkraczyło, znów w nocy stanęło ale z braku paliwa, a ja odrazu że to badziew itp. TŻ się wkurzył bo tylko marudzę a to tylko brak paliwa, i w sumie bez kłotni przestał się odzywać... wina leży po obu stronach. Pozatym jak nie ma kasy to wiecie jaka jest atmosfera... piórko rzucone na podłoge może wywołać wielki huk! No i milczymy... boli mnie to trochę ale co kajać się nie będę...

Onyks,oby było Ci lepiej

Martyna, współczuję

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Asiuk, a my właśnie się nie kłócimy tylko... słowo po słowie i cisza na dzień, dwa... a potem z niczego "co tam słychać"... ale swoje trzeba odczekać.

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Jestem twarda ale nie ukrywam że szczypie :/
Stary 2014-02-05, 16:08   #1119
zaaaabcia
Zakorzenienie

Hej

strong - ughh to nie dobrze , oby Wam szybko minely ciche dni

Dziekuje ze pytasz czuje sie dobrze jedynie co to troche kondycja mi padla i co jakis czas musze sobie odsapnac ale nie jest zle

martynka - wspolczuje i trzymam mocno kciuki zebyscie znalezli jakies fajne i tanie mieszkanie!

butter - ja tez mam takiego lenia ze glowa mala

strippi - wszystkiego naj dla Julci!

malenstfo - wszystkieg naj dla Asi i Dominiki!

onyks- wracaj szybko do formy!

Dzieki dziewczyny ze pytacie o nasz wczorajszy wypad do museum Bylo super! Pierwszy raz bylismy w tym miejsce troche daleko bo jechalismy ponad godzine ale bylo warto! Dzieciaki mialy radoche byly rozne pomieszczenia z zabawkami edykacyjnymi , zjezdzalnie , klocki , puzzzle. Pomieszczenie gdzie mozna bylo sie bawic woda i pileczkami ( dzieciaki mialy urbane specjalne wdzianka jak mali naukowcy ) Byla tez kafejka gdzie moglismy zjesc cos na cieplo. Dominikowi i Majce wogole sie nie usmiechalo ze musimy wracac do domu. Ale jak tylko ruszylysmy autem to padli Wrzuce Wam w k. zdjecia zaraz Juz planujemy kolejna wycieczke!

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2014-02-05 o 16:15
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 17:59   #1120
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Mysia, Strong, Ana, Asiuk, Blonde, Gucia
Właśnie wróciłam z rehabilitacji z zabiegów, do tego mam zastrzyki i urlop, zobaczymy czy do pon trochę wydobrzeję bo nie jest za ciekawie.

Nataszka zaczyna mówić po swojemu, na pytanie "a gdzie chcesz iść?" odpowiada "da da" I co chwilę woła daa (daj) i baa (baja) i takie tam

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

No to super! Mam nadzieje, że rehabilitacja i zastrzyki przyniosą Ci ulgę.
A Nataszka jaka kochana!

Cytat:
Powodzenia! I jak najmniej problemów i zmartwień
Cytat:
Uuu.. to powaznie. Oby 'ciche dni' szybko minęły

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Dzieki dziewczyny ze pytacie o nasz wczorajszy wypad do museum Bylo super! Pierwszy raz bylismy w tym miejsce troche daleko bo jechalismy ponad godzine ale bylo warto! Dzieciaki mialy radoche byly rozne pomieszczenia z zabawkami edykacyjnymi , zjezdzalnie , klocki , puzzzle. Pomieszczenie gdzie mozna bylo sie bawic woda i pileczkami ( dzieciaki mialy urbane specjalne wdzianka jak mali naukowcy ) Byla tez kafejka gdzie moglismy zjesc cos na cieplo. Dominikowi i Majce wogole sie nie usmiechalo ze musimy wracac do domu. Ale jak tylko ruszylysmy autem to padli Wrzuce Wam w k. zdjecia zaraz Juz planujemy kolejna wycieczke!
Ale była zabawa Super!

No ja dzisiaj na obiad pożeram pizze. Jak zamawiałam od razu mi się Ana z kluczami przypomniałaCieka we jakbym mi na 4 pietro dostarczył
No i chyba coś mnie bierze, głowa boli, gardło jakoś drapie. No nic.. zafunduje sobie gorący prysznic, mleko z czosnkiem i aspieynke i pod kołderkę
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 07:09   #1121
Gucia0987
Zakorzenienie

Strong trzymam kciuki, żeby "czas rozmów" nastał szybko.
Nie znoszę cichych dni. Ja bym najchęttniej wszystko wykrzyczała, wydarła się a później przeszła do normalności. Ale mój mąż niestety woli milczeć w takich sytuacjach, a mnie nosi. I paplam. Ale sama do siebie,a to już nie to samo

Onyks odpoczywaj!

Żabciu super, że wypad udany

Mysiu jak się dzisiaj czujesz?

dzień dobry. Wiecie, że już czwartek?

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-06, 07:17   #1122
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Mysiu jak się dzisiaj czujesz?

A dziękuję. Chyba sytuacja opanowana. Dziękuję , że pytasz

Wiemy

Ja dzisiaj po pracy musze załatwić ubezpieczenie mieszkania a potem obiad i winko z kumplem.
Marcel <3

Stary 2014-02-06, 07:58   #1123
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Cze Laseczki dziękuję za wsparcie....cieszę się że mogę się wygadać.... u nas z mezem jak się klocimy to pokrzyczymy , pokrzyczymy trochę się nie po odzywamy a pozniej się godzimy powiem Wam, że znaleźliśmy mieszkanie ,co prawda nie w domku ale w bloku 3 pokojowe .... cena no za tanio nie jest, no ale musimy cos robić... tak mam generalnie ciężki okres..... planuje przerwac macierzyński i isc do pracy tam gdzie maz pracuje.... tyle ze przez agencje wtedy jak on mialby wolne ja bylabym w pracy ... mysle nad tym bo teraz z macierzynskiego dostaje 40 zl no porazka totalna mijalibyśmy się no ale na razie tak musiałoby być.... z nerwow od paru dni boli mnie brzuch i mam biegunke aaaa z tych dobrych rzeczy to Wikusia ma zabka od 11 stycznia ( taki prezent dostałam od córci)teraz idzie jej drugi, noce sa nie przespane ale takie uroki macierzyństwa
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 08:42   #1124
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Cze Laseczki dziękuję za wsparcie....cieszę się że mogę się wygadać.... u nas z mezem jak się klocimy to pokrzyczymy , pokrzyczymy trochę się nie po odzywamy a pozniej się godzimy powiem Wam, że znaleźliśmy mieszkanie ,co prawda nie w domku ale w bloku 3 pokojowe .... cena no za tanio nie jest, no ale musimy cos robić... tak mam generalnie ciężki okres..... planuje przerwac macierzyński i isc do pracy tam gdzie maz pracuje.... tyle ze przez agencje wtedy jak on mialby wolne ja bylabym w pracy ... mysle nad tym bo teraz z macierzynskiego dostaje 40 zl no porazka totalna mijalibyśmy się no ale na razie tak musiałoby być.... z nerwow od paru dni boli mnie brzuch i mam biegunke aaaa z tych dobrych rzeczy to Wikusia ma zabka od 11 stycznia ( taki prezent dostałam od córci)teraz idzie jej drugi, noce sa nie przespane ale takie uroki macierzyństwa
no to fajnie, ze macie mieszkanie. Obyscie zamieszkali tam na dłuzej i najwazniejsze, ze sami. Nie wyobrazam sobie dzielic mieszkania z kims obcym majac dzieci...
Powodzenia z praca
My sie tez mijamy, Tz z pracy ja do...wczesniej pracowalam w weekendy to tez ich wspolnych nie mielismy...no coz nie ma wyboru...najwazniejsze by to praca była i pieniadze z tego
Trzeba myslec pozytywnie

Zaabcia super

Strong

Onyks

Czesc...
spadamy do przedszkola...
Stary 2014-02-06, 09:18   #1125
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
... który dla mnie jest piątkiem! Jutro mam wolne

Ale żeby nie było tak kolorowo, to calusieńki dzień poświęcę na dodatkowe zlecenie, wieczorem odwiedzę rodziców, bo już tęsknią, a ja wiecznie nie mam czasu no i w końcu potem musimy wypisać formularze z zaproszeń!

Zaproszenia kupione w niedzielę,a jeszcze do tego nie usiedliśmy

Cytat:
Cześć,
Sytuacja nie ciekawa, ale grunt to się nie poddawać i iść do przodu!
Ogromne kciuki za powodzenie i szczęście w Waszym życiu

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Czesc...
spadamy do przedszkola...
Cześć Kochana Coś ostatnio małomówna jesteś , wszystko w porządku ?

Strong i jak ciche dni ? Poszły w zapomnienie ?
Wiem co to są kłopoty finansowe i chyba aż za dobrze...

Dzień dobry,

Mówcie do mnie dziś leń ! Jak mi się nic nie chce... Mam mnóstwo zakwasów, pełno spraw porozpoczynanych w pracy i brak weny.

Cały tydzień po pracy wracam i siadam do pisania... jestem zmęczona, ale jutro już ostatni dzień. W weekend mam nadzieję odpocząć. W sobotę idziemy na 13 urodziny mojego siostrzeńca. Nie wierzę, że z Niego już taki chłop! Jak dziś pamiętam jak mu tyłek myłam

Z frontu ślubnego:
Zaproszenia kupione, buty wybrane, welon wybrany Teraz jeszcze trzeba stworzyć koncepcję na kwiaty i je zamówić.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 10:35   #1126
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Malensstfo super, ze impreza urodzinowa udana

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Muszę wybrać Ewie nowe łóżko (choć ona już się buntuje na samą myśl o zmianie jej kochanego łóżeczka ), na razie śpi w niemowlęcym
T. chciałby piętrowe, tzn. podniesione, pod którym zmieszczą się pudła z zabawkami.
to bardzo dobre rozwiazanie,

Martynka oby wszystko sie szybko ulozyło,

zaaaabcia super ze wypad do muzem sie udal

dodaja prosze o pokazanie zaproszen i butow

wczoraj i dzis nie spie od 4,30 moj stekajacy syn nie pozwala spac
wczoraj bylam w pracy pokazac swe mlodsze dziecko, byl grzeczniutki, dziewczyny nie chcialy uwierzyc ze w domu tak placze
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 10:43   #1127
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
... który dla mnie jest piątkiem! Jutro mam wolne

Ale żeby nie było tak kolorowo, to calusieńki dzień poświęcę na dodatkowe zlecenie, wieczorem odwiedzę rodziców, bo już tęsknią, a ja wiecznie nie mam czasu no i w końcu potem musimy wypisać formularze z zaproszeń!

Zaproszenia kupione w niedzielę,a jeszcze do tego nie usiedliśmy

Cześć Kochana Coś ostatnio małomówna jesteś , wszystko w porządku ?

Dzień dobry,

Mówcie do mnie dziś leń ! Jak mi się nic nie chce... Mam mnóstwo zakwasów, pełno spraw porozpoczynanych w pracy i brak weny.

Cały tydzień po pracy wracam i siadam do pisania... jestem zmęczona, ale jutro już ostatni dzień. W weekend mam nadzieję odpocząć. W sobotę idziemy na 13 urodziny mojego siostrzeńca. Nie wierzę, że z Niego już
taki chłop! Jak dziś pamiętam jak mu tyłek myłam

Z frontu ślubnego:
Zaproszenia kupione, buty wybrane, welon wybrany Teraz jeszcze trzeba stworzyć koncepcję na kwiaty i je zamówić.
Fajnie, ze masz wolne
Ja mam wolny weekend
Ale dzis i jutro jestem w pracy do 21, a nie do 22, jak we wtorek i srode.

kolejne załatwione sprawy zwiazane ze slubem

Dziekuje ze pytasz. U mnie nie najlepiej ostatnio...dopadło mnie przeziebienie, zdolowało mnie auto i takie tam...

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

wczoraj bylam w pracy pokazac swe mlodsze dziecko, byl grzeczniutki, dziewczyny nie chcialy uwierzyc ze w domu tak placze
Stary 2014-02-06, 10:45   #1128
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

Muszę wybrać Ewie nowe łóżko (choć ona już się buntuje na samą myśl o zmianie jej kochanego łóżeczka ), na razie śpi w niemowlęcym
T. chciałby piętrowe, tzn. podniesione, pod którym zmieszczą się pudła z zabawkami.
Seba bardzo długo spał w niemowlecym
Całkiem niedawno dostał nowe, rozkladane z szufladami. O takie:
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/50080315/
Stary 2014-02-06, 10:45   #1129
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
Wie, że w gościach należy się zachować

Pokażę zarys zaproszeń, bo buty będą robione z kilku modeli plus inny kolor- pochwalę się jak przyjdą do mnie

Stary 2014-02-06, 10:46   #1130
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Dziekuje ze pytasz. U mnie nie najlepiej ostatnio...dopadło mnie przeziebienie, zdolowało mnie auto i takie tam...

Rozumiem... Pamiętaj,że zawsze możesz się wygadać
Stary 2014-02-06, 11:08   #1131
metkaa
Zakorzenienie

blonde

Dodaja bardzo ladne zaproszenia
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 11:22   #1132
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Rozumiem... Pamiętaj,że zawsze możesz się wygadać

Bardzo ładne zaproszenia

Metko
Stary 2014-02-06, 11:44   #1133
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dziękuję dziewczyny !

Trochę miałam przeprawy z zaproszeniami, bo ja myślałam, że wybiorę 5, pokażę tż i wybierze jedno. Niestety, ale ŻADNA moja propozycja mu się nie podobała... Szukaliśmy, szukaliśmy i w końcu są ! Nie mogę się doczekać aż zobaczę je na żywo i zaczniemy je rozdawać... Wtedy wszystko stanie się takie realne... Zaraz 4 miesiące do ślubu, a ja dalej w to nie wierzę
Stary 2014-02-06, 12:01   #1134
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Zabcia, powiększasz się więc i kondycja maleje fajne te Wasze muzeum... my w okolicy nie mamy takich atrakcji.

Mysia, dzieki

mleko z miodem pomogło?

Gucia0,
Cytat:
Nie znoszę cichych dni. Ja bym najchęttniej wszystko wykrzyczała, wydarła się a później przeszła do normalności. Ale mój mąż niestety woli milczeć w takich sytuacjach, a mnie nosi. I paplam. Ale sama do siebie,a to już nie to samo
no u nas tak samo.. ja chodzę i gadam licząć na odzew... ale paplać sobie mogę.

Martynka, rzeczywiście macie pod górkę, współczuję.

Dodaja,
Cytat:
Zaproszenia kupione w niedzielę,
zazdroszczę

Cytat:
Strong i jak ciche dni ? Poszły w zapomnienie ?

Cytat:

Asiuk, patrz jaki bajer znalazłam jak szukałam łóżka dla Kamila KLIK no ale nam te akurat nie będzie pasować i kupimy cos takiego KLIK

Blonde,
Cytat:
Rozchmurz się

Dodaja, ładne zaproszenia

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Jak Wam opowiem co nas spotkało...

Rano przed 7 TŻ sobie gdzieś pojechał, oczywiście nie odpowiedział gdzie...
przed 8 do łóżka pakuje mi się Kamil, wskakuje na mnie i trzask! dwa razy coś mu strzeliło w rączce, płacze i płacze aż zasnął, po 30 min budzi się z płaczem i widzę że nie rusza tą ręką a dotknięty płacze bardziej. dzwonie do męża a on... nie odbiera! Pewnie celowo... dzwonie do teścia czy go tam nie ma, wyżaliłam się przy okazji że TŻ obrażony wziął auto i ja teraz nie mam nawet jak do lekarza jechać. Powiedział że pośle szwagierkę. Ubieram siebie i małego aż do domu wchodzi mąż i mówi że on z nami pojedzie. Ubrać go nie szło bo ręką uciekał ale jakoś się udało. Maż przemówił i zapytał jak to się stało. Pojechaliśmy do ortopedy czekamy w długiej kolejce i... Kamil zaczyna się wspinać po krzesłach! Podciąga się i wdrapuje! Mąż mu dotyka ręki, rusza prawo lewo a młody nic! Poszliśmy do pielęgniarki i mówimy że chyba bez sensu czekać bo jemu nic nie jest! I poszliśmy do domu tyle że mąż musiał już jechać do mechanika i powiedział że podrzuci nas do szwagierki i ona nas odwiezie. Szwagierki nie było więc zrobiliśmy zakupy i wróciliśmy busem (pierwszy raz). Kamil w domu zasnął i nic mu nie jest. Nie wiem ale chyba miał cudowne ozdrowienie!
Stary 2014-02-06, 12:32   #1135
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
łaaa super idę zdjęcia oglądać

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość

No ja dzisiaj na obiad pożeram pizze. Jak zamawiałam od razu mi się Ana z kluczami przypomniałaCieka we jakbym mi na 4 pietro dostarczył
No i chyba coś mnie bierze, głowa boli, gardło jakoś drapie. No nic.. zafunduje sobie gorący prysznic, mleko z czosnkiem i aspieynke i pod kołderkę
No, no no! też nie wiem co bym zrobiła jeszcze kilka lat temu, jak właśnie mieszkałam na 4 sąsiad z klatki obok by mógł odebrać i podać balkonem

Dodaja śliczne te zaproszenia

Martynko obyście tam na dłużej zamieszkali...

Hej! Ja dzisiaj urządziłam sobie dzień piżamowy ale pora zakończyć to dobre i co na siebie wciągnąć poszłam spać o 1, wstałam o 5 i oczy jak 5zł, dopiero koło 9 znowu się przespałam w ogóle nie mogę spać.
Miałam wczoraj wizytę, relacja wiecie gdzie

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2014-02-06 o 12:35
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 12:36   #1136
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Mysia, dzieki

mleko z miodem pomogło?

Jak Wam opowiem co nas spotkało...

Rano przed 7 TŻ sobie gdzieś pojechał, oczywiście nie odpowiedział gdzie...
przed 8 do łóżka pakuje mi się Kamil, wskakuje na mnie i trzask! dwa razy coś mu strzeliło w rączce, płacze i płacze aż zasnął, po 30 min budzi się z płaczem i widzę że nie rusza tą ręką a dotknięty płacze bardziej. dzwonie do męża a on... nie odbiera! Pewnie celowo... dzwonie do teścia czy go tam nie ma, wyżaliłam się przy okazji że TŻ obrażony wziął auto i ja teraz nie mam nawet jak do lekarza jechać. Powiedział że pośle szwagierkę. Ubieram siebie i małego aż do domu wchodzi mąż i mówi że on z nami pojedzie. Ubrać go nie szło bo ręką uciekał ale jakoś się udało. Maż przemówił i zapytał jak to się stało. Pojechaliśmy do ortopedy czekamy w długiej kolejce i... Kamil zaczyna się wspinać po krzesłach! Podciąga się i wdrapuje! Mąż mu dotyka ręki, rusza prawo lewo a młody nic! Poszliśmy do pielęgniarki i mówimy że chyba bez sensu czekać bo jemu nic nie jest! I poszliśmy do domu tyle że mąż musiał już jechać do mechanika i powiedział że podrzuci nas do szwagierki i ona nas odwiezie. Szwagierki nie było więc zrobiliśmy zakupy i wróciliśmy busem (pierwszy raz). Kamil w domu zasnął i nic mu nie jest. Nie wiem ale chyba miał cudowne ozdrowienie!
Pomogło

No historia ciekawa Ci powiem

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

No, no no! też nie wiem co bym zrobiła jeszcze kilka lat temu, jak właśnie mieszkałam na 4 sąsiad z klatki obok by mógł odebrać i podać balkonem
A właśnie!! Mój balkon przylega do balkonu sąsiada z mieszkania naprzeciwko mnie - oddzielony jest tylko mleczna szybą
Musze pamiętać! Dzieki Ana
Marcel <3

Stary 2014-02-06, 13:19   #1137
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Strong, ojej... pewnie się Kamil wystraszył i dlatego tak. Najważniejsze, że dobrze się skończyło

Dodaja, bardzo ładne zaproszenia Super....
Kurcze, dopiero co się chwaliłaś, że zaczynacie planować, a tu do ślubu 4 miesiące zostały... Dużo gości będziecie mieć?

Ja dziś w ramach postępu sprzątnęłam łazienkę i starłam kurze... to dużo
Poza tym jestem cała obolała, bo drugą noc spałam na kanapie. W sypialni mam katar i mąż chrapie, to nie mogę spać

Muszę zacząć liczyć testy do mgr...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-06, 19:24   #1138
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Hej

Dodaja bardzo ładne zaproszenia.
Strong
Butter cieszę się, ze jesteś juz w domku.

U mnie sajgon ciąg dalszy. Jutro mam zjazd (mąż też). On ma ostatnie podejście do 3 egzaminów a ja egzamin z neuropsychologii więc nieźle

Buziaki

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 20:01   #1139
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Strong dobrze, że Kamilkowi nic nie jest

Mysia rozbawiłaś mnie z tą pizzą i planem jej odbioru Wyobraziłam sobie całą scenę

Butter zapraszamy ok. 140 osób. Obstawiamy, że będzie okołu 100.

Madzia powodzenia na uczelni

Przyszłam z pracy, zjadłam i siedziałam i pisałam. Mam dość. Jutro od rana maraton, bo do 15 muszę wysłać całość! Dam radę

Teraz zmykam ćwiczyć, bo tż mnie goni

Miłego wieczoru
Stary 2014-02-06, 20:16   #1140
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
U mnie sajgon ciąg dalszy. Jutro mam zjazd (mąż też). On ma ostatnie podejście do 3 egzaminów a ja egzamin z neuropsychologii więc nieźle

Buziaki
Powodzenia dla Ciebie i męża.

Cytat:

Mysia rozbawiłaś mnie z tą pizzą i planem jej odbioru Wyobraziłam sobie całą scenę

19-21 luty mam wyjazd służbowy na Mazury Będzie szkolenie, a potem ognisko, może kulig jak bedzie śnieg i inne atrakcje
Marcel <3

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości