|
|
#3811 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Cytat:
Nie ukrywam, że mi się trochę odwidziało ![]() Pragnę Villoresi Aura Maris ![]() |
|
|
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała Jil Sander Eve i znowu Shalimara PI edp
|
|
#3813 |
|
Wtajemniczenie
|
marzy mi się Tom Ford Tobacco Vanille. Testowałam parę lat temu i nie zrobił na mnie wrażenia, przetestowałam ostatnio dla przypomnienia - cudo
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
:-P A kiedy rozbiorki? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw kupujemy, potem głodujemy Ja swój nabytek mogę już śmiało odnotować jako spełnione marzenie zakupionymi tuż po życzeniach noworocznych ![]() Ponadto 4 pakiety próbek, wszystkie z listy zapachowych marzeń do tegorocznego poznania, w tym najnowszy to taki powiedzmy walentynkowy wstęp do preludium z uwzględnieniem kilku nowości.Teraz czekam z niecierpliwością na paczuchę z kolejnym zapachowym marzeniem taki sobie strzał w ciemno
|
|
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista jest beznadziejnie długa, a szanse na spełnienie choćby części marzeń niewielka
No to jedziemy: Amouage Interlude - męskie Zapas Black Cube Molvizara Guerlain - Bois d'Armenie, Elixir Charnel Oriental Brulant, Gourmand Coquin, Spirituese Double Vanille ICONOfly Attache Moi Blood Concept Black B i nowy Rock Crystal, bo we flaszce już widać dno ![]() Na razie tyle ![]() Aaaaa, zapomniałam jeszcze o jednym - zatęskniłam znowu za Statkusem, ale tym razem chyba nikt mi go z Litwy nie przywiezie
Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2014-02-06 o 12:55 |
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miej tu człowieku dobre serce i chciej pomóc, to Ci... jęzor wywalą i tyle z tego masz Ja tu całkiem poważnie pytam, skąd konkretnie miałabym przywieźć tego Statkusa, ale widzę, że chyba się nie dowiem
|
|
|
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3823 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Naszła mnie ostatnio chęć na Maroussię i Soir de Paris. I niewykluczone, że jednak na Wisha.
A oprócz tego:Guerlain Shalimar Tesori D'Oriente Jasmin di Giava Sarah Jessica Parker Twilight Chopard Madness Halle Berry Halle Lolita Lempicka Au Masculin Cartier Eau de Concentree Masaki Matsushima Chocolat Mat YR - Iris Noir Aquolina Pink Sugar Sparks Różowe Opium Guerlain Mitsouko
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-02-07 o 23:47 |
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Marzenie moje jest skromne Lancome L'Autre Oud i to nawet nie musi być cała flaszka
|
|
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista coś się wydłuża ciągle...
Na pierwszym miejscu razem: Versace Crystal Noir , Innocent TM, Shalimar i Merry Me! Lanvin Potem (ale ciągle wysoko) Nina N.Ricci (po raz kolejy), Elle YSL i słonik od Kenzo. I jeszcze Desire me Escady mi się marzy Na razie tyle Aż się boję bo w pon. wypłata...
|
|
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O taaak |
|
|
|
|
|
#3827 |
|
Raczkowanie
|
Gucci Gardenia edt 100ml już w piątek
![]() jimmy choo edp 100ml Moschino I love I love 100ml ![]() i do końca wakacji dam sobie spokój:P
|
|
|
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3829 |
|
Raczkowanie
|
Eau de Shalimar
19 Poudre Coco EDP Shalimar L' imperatrice Pure Poison Coś ładnego od Jacobsa na lato (Daisy, Dot itp.) Likierowy Alien Alien EDP La Vie Est Belle Herba Fresca Nerolia Bianca Chance EDP/EDT Miss Dior (nie wiem jeszcze jaka wersja) Coś pudrowego, dziecięcego (testuję Bvlgari Petits Et Mamans)
|
|
#3830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo przy obecnym kursie walut nawet jeśli cena perfum nie wzrosła, to poniżej 200 zł raczej nie ma szans ![]() Cytat:
no i niestety Ukrainy nie mam w swoich planach ale może jakaś dobra, pomocna duszyczka się znajdzie ![]() Istnieje duże prawdopodobieństwo, że w Akropolisie lub Mega można je znaleźć. Przy okazji sprawdzę i dam znać ... no i przetestuję, bo zapachu nie znam, a narobiłyście mi smaka
|
||
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, dzięki za info
Emiksiu, w tej chwili faktycznie sporo drożej wychodzi, ale na pewno mniej niż jakiś czas temu na Allegro. Zresztą ostatnio w ogóle się nie pojawia Tak, że dowiedz się, dowiedz, bom bardzo zainteresowana A czy zapach może Cię oczarować? Trudno powiedzieć, bo to specyficzne kadzidło, takie kakaowo-paczulowe. Ma bardzo dużo wspólnego z Coconem, więc jeśli nie przepadasz...
|
|
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czasami ktoś wyczuje podobieństwo, a dla innych osób takowe nie istnieje Wszelakie kadzidła są mile widziane, no może te surowe, mistyczne z pewną dozą powściągliwości, ale poznawać wszystkie pragnę Odezwę się, jak sprawdzę, tylko upraszam się o cierpliwość, bo nie nastąpi to w miesiącu lutym
|
|
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
choruje na Coco Mademoiselle
|
|
|
|
|
#3834 |
|
Konto usunięte
|
Oud Malaki jest już u mnie, a Memoir jest w drodze
Do tego leci odlew Sander Man Musz-mieć: - Amouage Memoir Man - Chopard Oud Malaki - Thierry Mugler A*Men (uzupełnienie 30 ml do mojego metalowego mundurka, najlepiej w starej wersji) - Paco Rabanne Black XS L'Exces PH (odlew 10 ml wystarczy) - Cristiano Fissore Cashmere Uomo (choć odlew 10 ml) - Gucci PH (zapas w dobrej cenie by się przydał) Musz-wąch: - Acqua di Parma: Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi; Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Cipresso di Toscana - Ajmal: Carbon - Amouage: Beloved Man, Fate Man, Opus VI - Annayake: Undo PH - Annick Goutal: Les Orientalistes - Encens Flamboyant - Bond No 9: Bleecker Street, Bond No. 9 Perfume, Coney Island, Gramercy Park, Great Jones,Little Italy, Riverside Drive, Saks Fifth Ave. Las Vegas, So New York, Texas - Clive Christian: 1872 Men, C Men, No. 1 Men, V Men - Comme des Garcons: Amazingreen, Blue Cedrat, Blue Encens, Blue Santal - Creed: Bois de Cedrat, Bois du Portugal, Chevrefeuille, Cypres Musc, Erolfa, Green Valley, Himalaya, Imperial Millesime, Neroli Sauvage, Original Santal, Original Vetiver, Royal Delight, Royal Oud, Royal Water, Santal Imperial, Vetiver - Demeter: Cypress - James Heeley: Agarwood - Maison Francis Kurkdjian: Absolue Pour le Matin, Acqua Universalis, Acqua Universalis Forte - Montale: Aoud Collection - Aoud Flowers, Embruns d'Essaouira, Fougeres Marines, Moon Aoud, Royal Aoud - Nasomatto: Pardon - Olivier Durbano: Jade - Profumum Roma: Alba, Ambra Aurea, Aquea Nobilis, Vanitas - Tom Ford Private Blend: Italian Cypress - Serge Lutens: La Vierge de Fer - Angel Schlesser: Essential PH - Avon: O2 PH - Carolina Herrera: Herrera Aqua PH - Cartier: Santos de Cartier - Chanel: Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - Dior: Dior Homme Cologne 2013 - Ermenegildo Zegna: Indonesian Oud - Giorgio Armani: Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Hermes: Voyage d'Hermes Eau de Parfum - Issey Miyake: L’Eau d’Issey Edition Bois PH, L`Eau d`Issey Gold Absolute PH, L’Eau d’Issey Noir Absolu PH, - Jaguar: Vision - Jil Sander: Sander for Men - Lalique: Encre Noire Sport - Lanvin: Oxygene PH - Oriflame: Signature Heritage - Prada: Amber PH Intense - Shiseido: Zen Sun PH - Vercase: Oud Noir PH, V/S Homme, Versus Uomo * - priorytety do obwąchania * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania |
|
|
|
|
#3835 |
|
Konto usunięte
|
na razie marzą mi się tylko dwie flaszki najbardziej Noa Perle i Max Mara Le Parfum w dobrej cenie i dużej pojemnosci
|
|
|
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po kiego zachciało mi się testować tak drogie perfumy...teraz muszę, no muszę mieć...Clive Christian C for man |
|
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja po długiej nieobecności na wizażu zrobię update mojej listy
![]() MUST HAVE (jak najszybciej): !!! Angel Eau Sucree 1. Chloe Roses 2. Lancome Tresor edp Lumineuse 3. Nike 5th Element 4. Juliette Has A Gun Miss Charming 5. Katy Perry Killer Queen Oh So Sheer 6. Van Cleef & Arpels Oriens 7. Juicy Couture Viva La Juicy Noir 8. Lancome La Vie Est Belle edp Legere 9. YSL Manifesto L'Eclat 10. Lalique Amethyst 11. Thierry Mugler Angel Aqua Chic 2013 Kiedyś na pewno nabędę: 1. Armani Diamonds edp 2. Chloe Intense 3. Lalique Le Parfum 4. Lalique Nilang Do przemyślenia: 1. Juicy Couture Viva La Juicy 2. Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza 3. Diesel Loverdose Tattoo 4. Guerlain L'instant EDT to by było na razie na tyle, wątku działaj!! czerwone - zrealizowane
"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano." Edytowane przez lexxi Czas edycji: 2014-05-04 o 22:06 |
|
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm Teraz to bym chyba chciala flaszke Teint de Neige, cos z AA, bo sie prawie wszystkich pozbylam i mi teskno
Ostala sie tylko Lys Soleia, a chcialabym jeszcze Herba Fresca, Pamplelune, MandarinPrzyjdzie odlewka Eau d'Italie Decima, to potestuje i pozniej moze i flaszke ![]() Cos z Diptyque'ow - pewnie Hesperides albo Dans L'eau jak pokoncze wszystkie odlewki ![]() Moze Aube Pashmina i Vohina ![]() Pozostale butikowe Loewe ( Tras la Tormenta i Un Balcon ...) Cos z Montale - moze Mango Manga ![]() Vocalise Loewe Quizaz Quizaz Quizas, jak potestuje sampla Cuir Ottoman, Daim Blond - cos skorzanego, zamszowego koniec ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3840 |
|
Zadomowienie
|
Tak, i to już od dłuższego czasu widzę tester w sephorze,bynajmniej w moim mieście
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i do końca wakacji dam sobie spokój:P