Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Czy kolejną część robimy na odchowalni ??
tak 22 57,89%
nie 16 42,11%
Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-06, 13:27   #4411
Roane
Wtajemniczenie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Ja też jestem za tytułem wątku z Dominikiem.
Np:

Kończy się zima a Dominik schabowego wcina
Pierwsze wiosenne deszcze, Dominik udko obgryza a mleko ciumkają leszcze
Stary 2014-02-06, 13:27   #4412
em ma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
wszystko kręci się wokół cycków cycek rządzi!!!
cycoholizm wszechobecny
Cytat:
chcę kupić termofor z pestek wiśni i mam pytanko- czy są jakies różnice w tych termoforach oprócz wielkości? na all sa różne ceny i różne termoforki, jaki rozmiar najlepiej kupić? okrągły czy prostokątny?
jak to Wam się sprawdza?
dla Doris mam mały prostokątny. Jest ok.
Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
Emma!!!!!!!!!!!!!

Dziecko moje obudziło się z krzykiem. Wziełam koc zawinełam jak na fimie pobujałam jak na filmie jak dr karp radził pokołysałam poszyszałam do ucha i śpi...

Oby to nie było przypadkowo
Ja stosuje od ponad miesiaca i działa za kazdym razem (no chyba ze ja cos bardzo boli). Spróbuj zastosowac na noc-u nas dzieki temu 5-6 godzin snu (odruch moro jej nie wybudza).
Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość
Chodzi o ten film który ostatnio ktoś wrzucał? Żeby dziecko zawinąć w taki ciasny toboł i położyć na boczku, na swojej ręce? I to działa?
Warto wypróbowac. Polecam ten dłuzszy filmik obejrzec-mądrze jest to wytłumaczone.
Cytat:
Moje wargi też utraciły urodę wszelaką i wyglądają jakby oberwały z mordę ze dwa razy

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość
Dziewczyny maja presje - urodzic zanim Dominik zje kotleta!

Doris podczas przewijania kichnęła i obsrała wszystko naokoło zrobiła taką kupiche ze musiałam ją umyc
Stary 2014-02-06, 13:28   #4413
Roane
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)
Ja mam ogromny,jem dzień i w nocy. Non stop jem i to takie mega kaloryczne rzeczy. Więc się strasznie zdziwiłam,że mam już o 13 kg mniej.
A ile byłaś utyta?
Stary 2014-02-06, 13:32   #4414
em ma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
Dziewczyny karmiące piersią- wszystkie macie takie apetyt jak się mówi, że jest przy kp ? Bo Mała wisi na cycu na prawdę często, dużo (część tego wiszenia to tulenie się do, ale gdzieś tam coś cmoknie przy okazji) a ja muszę zmuszać się do jedzenia. Nie mam jakiegoś wilczego apetytu i napadów głodu jak się nastawiałam, wręcz przeciwnie. Pilnuję się, żeby codziennie zjeść owoc, warzywko, wypić trochę mleka, skubnąć ryby i tak dalej - ale przyznaję, są to minimalne porcje. Zaczął mnie zastanawiać ten brak apetytu i boję się, że narobię bidy mojemu kp.
Mleko mi cieknie momentami aż, ale nic nie boli, córa się najada, więc chyba jest ok
Pamietaj ze masz jeszcze zapasy ciazowe tłuszczyku za jakis czas apetyt wróci. Najwazniejsze zebys duzo piła i...wrzuc na luz
Cytat:
Cytat:
Pierwsze wiosenne deszcze, Dominik udko obgryza a mleko ciumkają leszcze
Pomysłowe kobity
Stary 2014-02-06, 13:33   #4415
niebieska2323
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
OPIS PORODU

Mała śpi więc mam chwilę na zamieszczenie opisu. No to jadę szybko z koksem

"O Boże! Cezary Żak z `Miodowych lat` Ależ on posiwiał!" Gacie miałam pełne strachu. Nie wiedziałam co myśleć. Nagle przyszedł ksiądz z komunią. Pomyślałam: "O rany... jestem już w niebie?". Pyta czy chcę przystąpić do komuni. Pomyślałam: "A dawaj, w razie jakbym miała skonać (ze strachu)". Odmówił `Ojcze nasz` i `Zdrowaśkę` dał obrazek i poszedł. Przynieśli KTG, podpięli.
Dołączam jeszcze jedno zdjęcie "cesarzowej"
Córeczka śliczna a to co pogrubiłam tak mnie rozbawiło, że się popłakałam nie no świetny opis

Cytat:
Napisane przez 23Paula23 Pokaż wiadomość
Oto opis mojego porodu:

Na początku zaznaczę że marzyl mi się poród aktywny bez zzo być może nawet w wodzie z jakąs pomocą ze strony położnych w cieplej atmosferze. A bylo calkiem inaczej... Jeśli dopiero czeka Cię poród nie czytaj lepiej
tego, opisuję tu poród już po kilku dniach, na spokojnie i bez zbędnych emocji ale za to same realia...
Współczuję że trafiłaś na takich ludzi i taki szptal na szczęście to wszystko masz za sobą teraz już będzie tylko lepiej

Cytat:
Napisane przez kukurydzianaa Pokaż wiadomość
Cześć Laski! Widzę, że nie figuruję jeszcze na pierwszej stronie - pewnie sms do Ejani nie doszedł....

Ostatniego dnia stycznia o 10:20 przyszedł na świat mój maleńki mężczyzna, Krzysztof (3650 g, 56 cm, CC)
Gratuluję
Cytat:
Napisane przez Madzik14 Pokaż wiadomość
Gratulacje

No to powodzenia!! Trzymam kciuki

O kurcze ale był by numer jak byśmy się spotkały na porodówce Moja Mała w sobotę ważyła 3150g i też miała trochę mniejszy brzuszek od główki ale ginka powiedziała, że to dobrze, gorzej by było odwrotnie.
Ja cholera dalej zero skurczy, nic się nie dzieje mimo że Mała już od 3 tygodni ponoć jest bardzo nisko i wciska się w kanał....

O rany to powodzenia i kciuki za szybki i łatwy poród!

Ja coś czuję, że urodzę ostatnia jak tak dalej pójdzie... trzymam kciuki!!

Biedna... współczuję bardzo, mam nadzieję że jednak akcja ruszy niespodziewanie do przodu i jak najszybciej będziesz mogła uściskać córeczkę!

No nie wierzę GRATULACJE!!! Zrobiłaś to ekspresowo też tak chcę
NIe martw się nie będziesz ostatnia biorąc pod uwagę jaki uparciuch z mojego syna to pewnie ja będę ostatnia

Cytat:
Napisane przez Shizu48 Pokaż wiadomość
Hej kobietki moje! ja juz pisze ze szpitala, dziś o 7 wstawiłam sie na czczo, ulokowali mnie, zrobili serie badań a jutro na świat poprzez cesarskie cięcie przyjdzie mój pierwszy synek Gustaw i w końcu mam czas zeby was nadrobić

Po badaniach ktg kobieta sie zaskoczona mnie pyta czy mam regularne skurcze bo taki jest zapis, a uśmiałam sie bo Gutek nie lubi jak cokolwiek kładzie mu sie na brzuch i zwyczajnie cały czas kopał w to urządzenie

Choc lepsze było badanie mi szyjki macicy - jeden starszy doktor badał a w tym samym czasie i pokoju na wprost mojego wystawionego krocza było 6 innych osob (policzyłam) niestety lub stety nikt nie zwrócił nawet uwagi na mnie i moją atrakcyjną rozklapiochę

Obok dwie kobiety rodzą naturalnie - ja jescze poł godziny temu bałam sie cewnikowania - DAWAJCIE TEN CEWNIK, ja chce cc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

cebulova, senira gratulacje!!!!!!

Trzymamy kciuki

Cytat:
miłośnik cycoli i jego główne zajęcie zaraz po fascynacją cycusiami

tak na niego patrzę i cały czas się zastanawiam jak on się w tym brzuchu zmieścił, caly czas nie wierzę, że tam siedział

co do wagi- 9 dni po porodzie mam 6,5 kg do tyłu, myślicie, że to prawidłowo? zostało mi jeszcze jakieś 8 kg...
Piękny

Cytat:
Nie jestem fanką wymyślnych tytułów wątków, ale to by się nadawało na pierwszy wątek na odchowalni "Mamusie styczniowo-lutowe: urodzić zanim Dominik zatopi zębiszcza w schabowym"

Jak spróbujemy metodą na Senirę to może uda się urodzić przed następnym odcinkiem "Na wspólnej"

Wogóle mam mafiozki plan - zamierzam zgwałcić TŻa 13 lutego, a potem memlać sutki dopóki starczy mi sił w paluchach. Chcę urodzić w walnetynki!
Zacny plan

Senira Gratulacje a jeszcze wczoraj pisałaś że nie masz ani jednego skurczybyka, a tu proszę jaka akcja
niebieska2323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 13:35   #4416
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Witam
dziewczyny czy waga Wam spada cały czas ? Bo u mnie stoi w miejscu i wyjdzie na to ze bede musiała bardzo sie napracowac zeby zgubic to co mi zostało
Stary 2014-02-06, 13:37   #4417
selena85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kukurydzianaa Pokaż wiadomość
Cześć Laski! Widzę, że nie figuruję jeszcze na pierwszej stronie - pewnie sms do Ejani nie doszedł....

Ostatniego dnia stycznia o 10:20 przyszedł na świat mój maleńki mężczyzna, Krzysztof (3650 g, 56 cm, CC)
W czwartek wieczorem trafiłam do szpitala właściwie szczęśliwym trafem, bo poród jeszcze nie postępował - i całe szczęście, bo w piątek rano na usg okazało się, że poziom moich wód jest drastycznie niski (ponoć aż dziwne, że ktg wyszło mi normalnie). Zapadła szybka i zgodna decyzja lekarzy o cc, zwłaszcza że ja to pół-wskazanie ortopedyczne miałam. Mały dostał początkowo 9 pkt, bo jego kolor był nie taki - był fioletowo siny. Po krótkim czasie dostał jednak jeszcze ten jeden brakujący punkcik

Od dziś jesteśmy w domu i próbujemy się tu urządzić (bajzel mamy od popołudnia ). Nie nadrabiam z przyczyn oczywistych.

Przeżywam dramat i osobistą tragedię w kwestii laktacji. Nawet nie przypuszczałam, że to będzie takie trudne....

Pozdrawiam forumowe mamusie, a nowym gratuluję!
Przyszłym mamusiom na pocieszenie w ich dolegliwościach napiszę, że dla takich małych bąbli naprawdę warto się ze wszystkim przemęczyć
Kukurydziana GRATULACJE!!!
Zatem jest popcorn

A co nie tak z Twoją laktacją?
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140129744753.html
selena85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-06, 13:38   #4418
Muminek1991
Rozeznanie

magnusia- Adaś jest boski , i jaki spokojniutki

Cytat:
Moje wargi też utraciły urodę wszelaką i wyglądają jakby oberwały z mordę ze dwa razy
02.03.2014- Benjaminek
Muminek1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 13:44   #4419
selena85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Selena ja też miałam przyjemność we wtorek z tym lekarzem od tych krzaków zamiast brwi, nie mogłam się skupić na rozmowie tak mnie te brwi rozpraszały, i ta burza białych włosów
Dobry jest na maxa

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

[QUOTE=forester;45006614]
Selena widac ze poczucie humoru Cie nie opuszcza. swietny opis.
/QUOTE]

Staram się nie tracić poczucia humoru pomiędzy moimi obecnymi ekstremalnymi dniami i nocami
Jest głOśno...

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

[QUOTE=krolowa_nilu;450069 90][B]
Selena- masz baty od mojego TŻta W nocy czytałam twój opis, przy "Cezarym Żaku" jeszcze dałam radę się powstrzymać, ale przy "stole obitym super miękką skórą" wybuchnęłam tak głośnym śmiechem aż się obudził mój biedaczek I jeszcze obrażony mówi do mnie, że od dziś na noc zabiera mi telefon. A niech sobie zabiera, i tak nie działa

/QUOTE]

hehehe
Biedny TŻ, zbudzony głośnym śmiechem z twardego błogiego snu
Pewnie aż podskoczył pod sufit po tym obudzeniu
Stary 2014-02-06, 13:44   #4420
patrycjja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
Pamietaj ze masz jeszcze zapasy ciazowe tłuszczyku za jakis czas apetyt wróci. Najwazniejsze zebys duzo piła i...wrzuc na luz
spokojnie, luz jest - może wiadomość wyglądała na spanikowaną ale tak nie jest . nie mam aż takiego parcia. tzn bardzo chce kp ale jeśli coś by było nie tak to trudno - sama jestem wykarmiona mm i żyję zdrowo
kwestia tylko tego, że jeśli już karmię to chce, żeby ta moja córa dostawała "pełnowartościowy produkt" i tak to wygląda.
bo że Mała się najada to wiem, widzę i czuje
Stary 2014-02-06, 13:45   #4421
selena85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez celin10 Pokaż wiadomość
hehe u nas podobnie,tyle ze ja z małżem czytaliśmy razem opis a w momencie stołu z miękka skórą niemal z krzeseł spadliśmy. Selena porównania masz boskie[COLOR="Silver"]
To dobrze, że udało się nie spaść z tych krzeseł bo miałabym Was na sumieniu....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-06, 13:47   #4422
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Migotko spokój najważniejszy. Twój spokój.

Boski!

Co do wagi. Dziś się zważyłam przy okazji,bo byłam w przychodni. Miałam aż + 20 kg,a w 2 tyg po porodzie zeszło mi już 13 kg. Więc bardzo się cieszę,że tyle w ciąży przytyłam. I mogłabym już nie chudnąć

U Eryka używałam cały czas pampers pieluszek,dopiero niedawno odkryłam tescowe. Kacperkowi też kupiłam. Ale dopiero rozmiar 1 używamy. Są bardzo dobre

Ja już z chin nie zamawiam nic. Sparzyłam się. Bo niby coś miało być markowe,miało metkę,a jakość nie była ta. Nie wiem czemu...

Skąd wiesz?
Słoni sie tak ze przebierany jest co minutę nareszcie tez wiem pi co podkłady na materac. Siku nie przyjely ani razu za to potoki śliny owszem. Do tego ma jakby spulchnione takie rozmemlane dziąsła

iwantyou99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 13:48   #4423
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
Np:

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Ja mam ogromny,jem dzień i w nocy. Non stop jem i to takie mega kaloryczne rzeczy. Więc się strasznie zdziwiłam,że mam już o 13 kg mniej.
Ja też nie mam apetytu... teraz jak jestem jeszcze chora to dpiero
Zmuszam się do każdego psiłku.

spadku wagi
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Witam
dziewczyny czy waga Wam spada cały czas ? Bo u mnie stoi w miejscu i wyjdzie na to ze bede musiała bardzo sie napracowac zeby zgubic to co mi zostało
Nie jesteś sama..
Ja chcę zacząć już ćwiczyć, ale jeszcze nie mogę

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

marieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 13:53   #4424
upadly_aniol00
Zakorzenienie

mariee ja czekam te 6 tyg i zaczne niby mi juz wszytko przestało cieknac ale nie chce ryzykowac .
tylko najgorsze jest to ze nie mam wogole sily biore witaminy ale jest cienko w nocy czasem budze meza bo nie mam sił podnies malego do odbicia
Stary 2014-02-06, 13:58   #4425
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
U mnie stanęło na -10 kg i stoi
Stary 2014-02-06, 13:59   #4426
Roane
Wtajemniczenie

Cytat:
mariee ja czekam te 6 tyg i zaczne niby mi juz wszytko przestało cieknac ale nie chce ryzykowac .
tylko najgorsze jest to ze nie mam wogole sily biore witaminy ale jest cienko w nocy czasem budze meza bo nie mam sił podnies malego do odbicia
Sprawdź czy nie masz anemii. W połogu to bardzo groźne, może się skończyć krwotokiem.
Stary 2014-02-06, 14:05   #4427
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
Może powinnaś zrobić badania krwi... i w tedy ewentualnie uzupełnić niedobory witamin,
Ja niby siłę mam.. ale zaczęły wypadać mi włosy, w ilości hurtowej

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
U mnie stanęło na -10 kg i stoi
Czyli przybij piątkę
Przypomniało mi się zdjęcie które kiedyś wrzuciłaś, a propos mieszczenia się w spodnie

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

Stary 2014-02-06, 14:07   #4428
Hosenka*
Zakorzenienie

Em ma:
dobrze kojarzę, to Twoje dziecko ma takie "coś" wkładane pod materacyk dzięi czemu dziecko jest nachylone i nie powinno ulewać?

Jak to się nazywa (pustka w głowie...) i czy zdaje egzamin?

Mam już dość ulewania Kacpra - to pewnie przez nie przybył tylko 0,5kg w 4 tygodnie i teraz waży 3kg. Kupiłam też w aptece Nutriton - może pomoże na ulewanie.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 14:07   #4429
magnusia
Zakorzenienie

dostałam prezent od męża jestem zachwycona, uwielbiam te bransoletki, chciałam kupić sobie samą literkę i dołożyć do tej co mam a tu mąż mi taki prezent zrobił
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0187.jpg (71,6 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0190.jpg (79,6 KB, 84 załadowań)
Stary 2014-02-06, 14:10   #4430
upadly_aniol00
Zakorzenienie

z tymi badaniami dobry pomysł musze się wybrać .
Mi po porodzie spadło -12 i od miesiaca stoi waga
Stary 2014-02-06, 14:10   #4431
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
dostałam prezent od męża jestem zachwycona, uwielbiam te bransoletki, chciałam kupić sobie samą literkę i dołożyć do tej co mam a tu mąż mi taki prezent zrobił

Mąż się postarał cudo.

Mój od kiedy razem mieszkamy miewa węża w kieszeni... eh..

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

Stary 2014-02-06, 14:11   #4432
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
padłam
Stary 2014-02-06, 14:11   #4433
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
z tymi badaniami dobry pomysł musze się wybrać .
Mi po porodzie spadło -12 i od miesiaca stoi waga
A ile przybrałaś w czasie ciąży?

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

Stary 2014-02-06, 14:13   #4434
senira666
Zakorzenienie

Z tym sikaniem to nie latwo bo mi to sie nawet nie chce... Ale w czasie porodu malo pilam i moze dlatego. Jeszcze moja to taki cycek ze nawet nie mam jak do wc isc zeby "poczekac na przyplyw"

Send from my IPhone
Stary 2014-02-06, 14:14   #4435
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Em ma:
dobrze kojarzę, to Twoje dziecko ma takie "coś" wkładane pod materacyk dzięi czemu dziecko jest nachylone i nie powinno ulewać?

Jak to się nazywa (pustka w głowie...) i czy zdaje egzamin?

Mam już dość ulewania Kacpra - to pewnie przez nie przybył tylko 0,5kg w 4 tygodnie i teraz waży 3kg. Kupiłam też w aptece Nutriton - może pomoże na ulewanie.
Nutritrion jest niezły ale zagęszczamy tez kupki. Klin to sie chyba nazywa

Stary 2014-02-06, 14:15   #4436
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość

tak emma wrzucala dwa filmiki jeden trwa dlugo bo prawie 40 min, wiec czekalam az Borys zasnie. Ale warto obejrzec
My też oglądaliśmy ten filmik i uczyliśmy się wiązać kocyk na pluszaku

Cytat:
Wogóle mam mafiozki plan - zamierzam zgwałcić TŻa 13 lutego, a potem memlać sutki dopóki starczy mi sił w paluchach. Chcę urodzić w walnetynki!
Mam taki sam plan Chociaż z tym gwałtem to nie wiem jak wyjdzie, bo dzisiaj tż tak mnie wkurzył, że jedyne na co mam ochotę kopnąć go w sam środek dupska! Uryczałam się przez głąba jak durna!
Nawet przyszedł mi do głowy pomysł, że jak coś zaczęłoby się dziać, to nawet bym go nie informowała tylko sama pojechałabym do szpitala .
Stary 2014-02-06, 14:21   #4437
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Np:

-
.
ha ha ha

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-06, 14:38   #4438
Madzik14
Zadomowienie

Cytat:
padłam ale opis bardzo trafny jak tak patrzę na swoje

Cytat:
O kurcze, to się mąż postarał, piękna! Super masz męża
Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość
My też oglądaliśmy ten filmik i uczyliśmy się wiązać kocyk na pluszaku

Mam taki sam plan Chociaż z tym gwałtem to nie wiem jak wyjdzie, bo dzisiaj tż tak mnie wkurzył, że jedyne na co mam ochotę kopnąć go w sam środek dupska! Uryczałam się przez głąba jak durna!
Nawet przyszedł mi do głowy pomysł, że jak coś zaczęłoby się dziać, to nawet bym go nie informowała tylko sama pojechałabym do szpitala .
oj Tak to już z tymi facetami bywa...

Co do filmiku też obejrzeliśmy z mężem i mamy zamiar stosować te metody, muszę właśnie zmolestować jakiegoś pluszaka, żeby mieć wprawę jak przyjdzie do motania Małej

Ja mam dzisiaj jakiś mega senny dzień, noc znowu była tragiczna a jeszcze rano musiałam na badania ostatnie skoczyć i teraz mimo dwu godzinnej drzemki dalej jestem jak zombi :/
Madzik14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 14:46   #4439
krolowa_nilu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Le La Pokaż wiadomość

krolowa nilu powiedz mi jak odstawilas bobotic, to pod jakim wzgledem jest lepiej? Ze nie ma gazow w ogole, czy sa, ale bezbolesne? Bo ja od wczoraj Alkowi nie podaje i mam nadzieje, ze mu sie poprawi choc troche, a nie pogorszy
Gazy są nadal, ale puszczanie bąków jest jakby mniej bolesne i takie hmm... naturalne a nie wymuszone.

Iwantyou działa u was ten Delicol? Ja już nie ufam preparatom z symetykonem, ciekawe jak sprawdzi się Delicol

Migotko, każda z nas ma chwilę załamki. Ja kiedyś po prostu musiałam zostawić w łóżeczku drącą się którąś z kolei godzinę Nelę. Czułam się bezsilna, byłam wściekła, ale nie na dziecko tylko na sytuację, zmęczenie i irytacja brały górę, miałam ochotę trzaskać drzwiami. Wyszłam do łazienki, odkręciłam kran, policzyłam do 60, wróciłam spokojna, opanowana, gotowa do dalszej walki, a w łóżeczku zastałam... śpiące dziecko
krolowa_nilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 14:51   #4440
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krolowa_nilu Pokaż wiadomość
Gazy są nadal, ale puszczanie bąków jest jakby mniej bolesne i takie hmm... naturalne a nie wymuszone.

Iwantyou działa u was ten Delicol? Ja już nie ufam preparatom z symetykonem, ciekawe jak sprawdzi się Delicol

Migotko, każda z nas ma chwilę załamki. Ja kiedyś po prostu musiałam zostawić w łóżeczku drącą się którąś z kolei godzinę Nelę. Czułam się bezsilna, byłam wściekła, ale nie na dziecko tylko na sytuację, zmęczenie i irytacja brały górę, miałam ochotę trzaskać drzwiami. Wyszłam do łazienki, odkręciłam kran, policzyłam do 60, wróciłam spokojna, opanowana, gotowa do dalszej walki, a w łóżeczku zastałam... śpiące dziecko
Tak delicol działa. Ja juz dawno pisałam ze na saby i inne bobotici trzeba uważać.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości