|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
|
|
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ukochana Daisy z fiołkami, owocami i piżmem Lempicka w zestawieniu jaśminu z fiołkiem, a do tego werbena.. Bergamotka z maliną na cedrze w wydaniu Zary.. I specyficzne perfumy Guerlain, którym warto dać szansę Nie wiem, w jakich zapachach czujesz się dobrze, nawet nie obiecuję, że z czymś trafiłam, aczkolwiek myślę, że powąchać przy jakiejś okazji warto. A nóż trafi się ten jedyny? ![]() Szukać czegoś cynamonowo-przyprawowego ?---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Mówię poważnie.. wąchałam, wąchałam, aż w końcu kasłać zaczęłam
|
|
|
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
przyjście na ten wątek to najlepsza decyzja w życiu
TŻ się ze mnie śmieje, że co mam problem lecę na wizaż i zaraz problem się rozwiązuje
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Organza, czyli cynamon z wanilią i paczulą. Koniecznie powąchaj. Bardzo ciepły i orientalny.
Dolce Vita Dior- ja tu czuję przede wszystkim cynamon, cała reszta schodzi na drugi plan. Kolejne ciężkie i korzenne. Tygrys Kenzo, czyli cynamonowe ciastka. (na all ostatnio widziałam miniaturkę za 40zł) Cynamon z piernikiem w oprawie fekalnego flakonu. Mimo, że flakon paskudny- zapach jest niczego sobie. Cynamon z fiołkiem, wanilią i pomarańczą. Może tu coś wpadnie w oko? Przepraszam za ceny perfum (jak się szuka, to można znaleźć świetne oferty), jednak nie mam serca pokazywać czegoś, co ma pachnieć ładnie, a rozwija się do zapachu kostki do toalet. ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Słuchajcie, miałam się spytać już dawno. Zrobił mi się strupek, a w zasadzie, to może narosła mi warstwa skóry na pieprzyku. Nawilżam, natłuszczam, a to dalej jest szorstkie i twarde. Jakieś pomysły?
Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2014-02-06 o 22:00 |
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Flokony niektore faktycznie "ciekawe" ![]() A ceny cóż, dobre rzeczy kosztują, a raz można poszaleć ![]() Zwłaszcza, że dziś dostalam moją umowę, że nie wiem czy się śmiać czy płakać, coś na pocieszenie potrzebne A TŻ dostał maleńką podwyżkę za to, więc no będzie dobrze
|
|
#2589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otóż to. Raz na jakiś czas nikomu nie zaszkodzi ![]() W takim razie gratuluję. Lepsza ta umowa, niż brak pracy, przynajmniej na razie. A w międzyczasie przecież możesz się za czymś rozglądać ![]() Jakby co- wal śmiało z pytaniami
|
|
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Poprzeglądalam na szybko allegro, coś tam znajdę w probkach, a resztę to chyba już pójdę z listą wąchać do drogerii
|
|
#2592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45022219] Ale w tym roku nie była ubrana na czerwono na egzaminie [/QUOTE] A to zazwyczaj jest? Moje ulubione .Cytat:
Chociaż dla mnie Organza wali trochę katedrą i starszą panią, Kenzo za to uwielbiam! Choć chciałabym coś mniej letniego, mniej ziołowego, a takie mam odczucia przy Kenzo... Resztę chętnie powącham przy okazji i może wreszcie zakupię.
|
|
#2593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez przesady ![]() Coz, co nos, to inne odczucia, dlatego trzeba wachac i testowac.. No dla mnie Kenzo w miare delikatne jest.. ![]() Cytat:
Pamietaj tylko, ze perfumy testuje sie na skorze, najlepiej natluszczonej, a nie na kartce. Przy jednym podejsciu nie wachaj wiecej niz kilka zapachow, a na skorze rozpyl jeden i obserwuj jak sie z czasem rozwija
|
||
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() [lanowałam na dwa nadgarstki jechać
|
|
#2595 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45024748]U mnie na egzaminie miała czerwony kostium i pamietam te czerwone paznokcie, a wczesniej znajomi z wyższych lat potwierdzili czerwony strój prof To samo chciałam napisać EdizA watkowy Master of fragrances [/QUOTE]To u mnie nikt się specjalnie nie ubiera
|
|
#2597 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Genialny konkurs |
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Lipa jak rzadko.
No cóż, bronię magisterkę i wyjeżdżam za granicę. Nic mnie tutaj nie trzyma.
|
#2599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz jeden miałam doklejanie 1 : 1, no bo spróbować należało. Drugiego razu nie będzie. Używałaś kiedyś w ogóle płynu micelarnego ? Wiesz jak powinien działać i jaki efekt zostawiać na skórze ? Cytat:
Czego ryczysz ?! Mnie się moje trzy miesiące temu skończyły i zaporowa cena sprawiła, że już więcej nie kupię. To dopiera tragedia ![]() Że się tak zapytam : a jakie to są klasyczne perfumy ? [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45020148]Ja kupiłam Versace Bright Crystal- ubóstwiam je [/QUOTE] Sprawdzałaś przed kupnem czy pif paf w ciemno ? To przecież nie ma zapachu. Przynajmniej ja tak tą wodę odbieram. Cytat:
Między "odlewki" a "perfum" nie ma spacji. Musiałam tak napisać, bo Wizaż kropkuje. Ad. 1 - przykro, że "tanga" nie będzie. Ad. 2 - każdemu to mówię : masz najmniejszą możliwość - uciekaj jak najprędszej. Nawet na Wyspy Owcze lub do Nowej Zelandii. A ja wiem, co mówię. |
|||
|
|
|
#2600 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dostałam ostatnio perfumy Miss Dior . Są tak drogie, że jeszcze ich nie użyłam, a odsprzedać mimo, że za niższą cenę- ciężko . Cytat:
Udało mi się zapuścić podobnej długości, tylko jajeczka,ale skubańce pękają mi nad linią uśmiechu . Wczoraj zbuntował się fak, więc będę musiała spiłować znów wszystkie A już koleżanki myślały, że tipsy Co robisz z pazurkami, że tak wyglądają i wytrzymują w takim stanie ?Edi, Twa wiedza powala mnie ![]() Cytat:
Swoją drogą, wszystkiego, co najwspanialsze! Zdrowia, bezgranicznego szczęścia w każdym aspekcie życia, stabilizacji, miłości, spełnienia wszystkich marzeń i pragnień- nawet tych najskrytszych, przeżywania samych cudownych chwil, wiecznego uśmiechu i radości z wszystkiego, co Cię otacza .
|
|
#2601 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego, Kaś.
![]() Niechaj się wszystko układa jak tylko sobie wymarzysz.
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś, wszystkiego najlepszego, niekończących się pomysłów na wpisy na blogu, nowych lakierowych dzieci, w życiu prywatnym wreszcie odpowiedniego faceta, dużooo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń!
|
#2603 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego: zdrowia, szczęścia, zadowolenia z życia, powodzenia z doktoratem, dużo kasy, samych GHD i GFD, miłości, samych sukcesów, żeby bylo coraz więcej czytelników bloga, spełnienia marzeń, wygranej w lotka i wszystkiego co tylko chcesz aby się spełniło Cytat:
To będzie mój drugi flakon tych perfun
Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e Czas edycji: 2014-02-07 o 08:48 |
||
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Ojacież. Wyszłam wczoraj z egzaminu i melanż tak mnie poniósł, że wróciłam dopiero dzisiaj do domu.
![]() Kasiek, robaku mój, siostro ma, wszystkiego najlepsziejszego! Miłości, uśmiechu, dużo wiary w siebie, dużo lakierów i samych dobrych dni włosowych! Aby Ci dobrze w życiu było! Sto lat!
|
#2605 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż, życie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Dziewczyny! Ogólnie to spałam dwie godziny, nie mam kaca ( ), nic mnie nie boli ( ) i czuję się wyspana ( ). Nie wiem, co się dzieje Wiecie, jak facet walnie Wam pierzasto-złożoną wypowiedź na temat tego, że miłości nie ma, a on dobiera sobie partnerkę na zasadzie "dobrych genów" to każda część ciała opada. Nadmienię - był trzeźwy
|
|
#2606 |
|
Wtajemniczenie
|
100 lat, 100 lat niech żyje Nam Kascysko! Przede wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń, bo to sprawi, że będziesz szczęśliwa
No i oczywiście pięknych loków do końca życia ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- EdiZa pomożesz i mi z tymi perfumami? Bardzo lubię Euphorię klasyczna, Ethernity też jest fajne. Z letnich zapachów lubię Funny Moschino. Podoba mi sie Aqua di Gioia od Armaniego. Szukam teraz czegoś pośredniego, żeby nadawało się i na dzień i na noc na wszystkie pory roku, bo zorientowałam się, że wszystkie perfumy mam w dużych pojemnościach, a przydałoby się coś uniwersalnego wyjazdowego
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45024748]
To samo chciałam napisać EdizA watkowy Master of fragrances [/QUOTE]Przesada ![]() Dobrze to opisalas ![]() Cytat:
Mamusiu ![]() Kascysko, sto lat, stoo lat : * A facet.. moze po dopalach.. |
|
|
|
|
#2608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kasiu:
Stoooo lat sto lat! Żeby Ci się zaczęło wreszcie układać tak, jak tego chcesz, bo zasługujesz na to! ![]() Cytat:
To udany melanż widzę ![]() Cytat:
|
|
#2609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A lata mi to. Co ja jestem, koń na targu? Może mi jeszcze w zęby zajrzy? ![]() Cytat:
No ![]() Dziękuję Dziołchy!
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
O w mordkę, Ty się ciesz, że chciało mi się o ósmej z rana na pocztę iść, a dopiero potem na egzamin.
Mam nadzieję, że dzisiaj dojdzie, mam ją cały czas na podglądzie.
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2014-02-07 o 09:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

Dziękuję bardzo 

?

Ostatnio spodobał mi się zapach Rihanny, to było chyba Nude. Wyjątkowo długo utrzymywał się na mojej skórze i pięknie się rozwinął.
.

), nic mnie nie boli (