Scent Bar LI - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-06, 23:19   #4021
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Mam bardzo złą skórę w złym stanie
Już nieporównywalnie wręcz lepszą niż x lat temu ale jak widać wciąż bliższą do skóry żółwiej jeśli chodzi o gąłdkość .
Tylko Clarins leżą na mnie ludzko. TYLKO. Przeleciałąm już wszystko.

Albo może poprostu te konkretne nie dla Ciebie, albo krem nie zgrał się z nimi....no bo przeciez z EDM też chyba nieżle Ci coś podeszlo, no i ta Hera co kiedyś teściłaś nie była najgorsza, tylko odcień nie bardzo....czyli w sumie nie jest tak najgorzej.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 23:35   #4022
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
masz rację i ujęłaś to idealnie
to trzymam w takim razie kciuki żeby plan się powiódł

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Da się , da się Tylko na spokojnie jak śpiewał miszcz W. Młynarski
"róbmy swoje"
Mój plan zakłada dużo więcej, niż robić swoje (czyli zlecenia i malowanie dla siebie) - ziścić może się myslę za parę lat w rzeczywistości, ale w rzeczywistości wirtualnej - dużo szybciej

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 23:37   #4023
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Albo może poprostu te konkretne nie dla Ciebie, albo krem nie zgrał się z nimi....no bo przeciez z EDM też chyba nieżle Ci coś podeszlo, no i ta Hera co kiedyś teściłaś nie była najgorsza, tylko odcień nie bardzo....czyli w sumie nie jest tak najgorzej.
Jesteś kochana - szklanka zawsze w połowie pełna ?

Ale coś w tym jest, kluczem są składy, a co za tym idzie koegzystencja
Im płynniejasza, cieńsza tym lepiej dla mnie.
Wkurza tylko fakt, że po raz kolejny krem dedykowany do moich potrzeb jest nie wart złotówki. No ale bywa. Absolutnie nei będzie mi to spędzało snu z powiek, choć w sumie, zważywszy na moje sny, to może byłoby lepiej
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 23:41   #4024
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Hej!

Macham znad chałwy

I padam na cyc! Po dzisiejszym dniu w pracy
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 00:18   #4025
HABANITA 72
Spod wody.....

Napisane przez rachell111:Widuję lekkie zwiewne pastele na ślubach i zaiste jesli nie jest się brunetką o oliwkowej cerze wszystkie te brzoskwinki i mięty wyglądają tanio, tandetnie, niemodnie.
Dlatego napisałam, że nie znając Jej urody typuję w ciemno, i nie zgodzę się, że "bladziochy" nie wyglądają dobrze w pastelach (poniżej przykłady jak dla mnie obłędne)

Uważam, że teraz jest już inny dress code weselny niż tylko koronki i żorżety, zrobiło się nowoczesniej, i przede wszystkim gustowniej . Ale co najważniejsze, należy ubrać się tak jak sie wygląda dobrze. Są sylwetki i typy urody, które potrzebują ciemnej oprawy - moi Dobrze ubrana kobieta, czyt, stosownie do swego typu urody, figury, zawsze będzie wyglądać dobrze.

Akurat koronki i szyfon nigdy nie są demode, to jest klasyka z którą się nie dyskutuje - tak jak "mała czarna". Inna sprawa, że nie każdemu musi się podobać

Czerń już jest nasza masowo. Pogrzeb jest przeciwieństwem narodzin A cel Neski to zakasaować - czyli biel pasuje jak ulał (tylko będzie w niej źle wyglądać

A jeśli chcemy być już takie skrupulatne, to pogrzeb jest przeciwieństwem chrzcin, bo przeciwieństwem narodzin jest śmierć

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Nie wiedziałam, że tu się tak łapie za słówka
Ja chciałam tylko pomóc, nie zaszkodzić I najważniejsze, żeby czuć się dobrze we własnej skórze - czy to bladej czy oliwkowej
Dobranoc Bladolice i Oliwki

I nie mogłam sobie odmówić wstawienia jeszcze jednego zdjęcia mojej ukochanej Bladolicej Tildy I nie uważam, żeby obydwie Panie wyglądały tandetnie w pastelach

"Gdy długo patrzysz w otchłań, otchłań zaczyna patrzeć w Ciebie"

Edytowane przez HABANITA 72
Czas edycji: 2014-02-07 o 00:37
HABANITA 72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 00:41   #4026
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ja mam jeszcze ślubnosukienczane przemyślenia dla Neski ale już dziś nie napiszę bo idę poćwiczyć. Tak czy siak przydała by się fota jeśli mamy z sensem doradzić

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 00:41   #4027
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HABANITA 72 Pokaż wiadomość
Napisane przez rachell111:Widuję lekkie zwiewne pastele na ślubach i zaiste jesli nie jest się brunetką o oliwkowej cerze wszystkie te brzoskwinki i mięty wyglądają tanio, tandetnie, niemodnie.
Dlatego napisałam, że nie znając Jej urody typuję w ciemno, i nie zgodzę się, że "bladziochy" nie wyglądają dobrze w pastelach (poniżej przykłady jak dla mnie obłędne)

Uważam, że teraz jest już inny dress code weselny niż tylko koronki i żorżety, zrobiło się nowoczesniej, i przede wszystkim gustowniej . Ale co najważniejsze, należy ubrać się tak jak sie wygląda dobrze. Są sylwetki i typy urody, które potrzebują ciemnej oprawy - moi Dobrze ubrana kobieta, czyt, stosownie do swego typu urody, figury, zawsze będzie wyglądać dobrze.

Akurat koronki i szyfon nigdy nie są demode, to jest klasyka z którą się nie dyskutuje - tak jak "mała czarna". Inna sprawa, że nie każdemu musi się podobać

Czerń już jest nasza masowo. Pogrzeb jest przeciwieństwem narodzin A cel Neski to zakasaować - czyli biel pasuje jak ulał (tylko będzie w niej źle wyglądać

A jeśli chcemy być już takie skrupulatne, to pogrzeb jest przeciwieństwem chrzcin, bo przeciwieństwem narodzin jest śmierć

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Nie wiedziałam, że tu się tak łapie za słówka
Ja chciałam tylko pomóc, nie zaszkodzić I najważniejsze, żeby czuć się dobrze we własnej skórze - czy to bladej czy oliwkowej
Dobranoc Bladolice i Oliwki

Kochana - luzik, nikt nikogo nie łapie za słówka. Wszystko jest wężykiem, bynajmniej z moich ust, bo za nie only ręczę. Miejmy dystans, normalnym jest mówić tu ( i chyba wszędzie, czyż nie? ) co uważamy, czy musimy się zgadzać? Of kors że nie. I to też jest luz. rili.

To jest wszystko - dalej ręczę tylko za siebie - mówione lekko, z uśmiechem, z przymrużeniem oka. Wiem, że chciałaś dobrze. Ja też. Każdy mówi co myśli i tak być powinno i basta. Cóż w tym złego ? Nic - miejmy różne zdania, gusta, i nie zacietrzewiajmy się niepotrzebnie To jest bardzo proste. Luuuuuuuuz.

(Wiem, że kiepska jestem w emotkach, i owszem, pisemnie czasem można źle zinterpretować intencje, to jest jakby z założenia trudniejsze niż na żywo, zatem rozumiem, ale proszę zrozum, że ja to mówię z całkowitym luzem, dystansem, przymrużeniem oka, no słowem lekko. Jak gdyby na babskich ploteczkach przy herbatce -Coś jak Nie, mnie sie własnie podoba ciemne. A pitolisz, białe jest be. Jesne jest rozmywające ... etc etc etc.

A co do bledziochów wyglądających dobrze w bladych kolorach - zanim jeszcze dotarłam do załącznika, wiedziałąm, że pewnie albo fotka modelki albo celebrycka. Otóż, oświetlenie i sytuacja kamer tivi robi swoje. To nie jest laska na weselu. I to jest zasadnicza różnica. Niemniej, Gliwa ma coś w sobie tak oryginalnego, że przyznam stylizują ją doskonale. Na tej fotce to ma ręce i nogi. ( Wiem co napiszecie - nóg nie ma )

Bardzo sie cieszę, że ją wstawiłaś - Tildę - jest moją ukochaną również Tildy - nigdy dość. (BTW nie potrafię wyrzuć z głowy jej roli w "Musimy porozmawiać o Kevinie" Film przewidywalny ale rola przejmująca. ) Nie tylko ze względu za unikatowy typ urody. Ale no litości fotka Tildy to już masterpiece cyfrowej fotografii i obróbki , gra światła. Kontrastu - to wciąż nie wesele, jak mniemam. I jej odcień kiecy, jak również mniemem, to nie pastele? Ale tu mogę się mylić.I się mylę - to pewnie pastelowa szarość, którą ja widzę na monicie jako zimno-niebieską biel.
A przy naszaniu pasteli ważny jest kontrast, by wyglądać żywo. Tildy ciałko ożywili/ocieplili na fotce. Jak ktoś tego nie ma, nie zrobi bo nie może, nie lubi, nie chce, to będzie Gliwą, co akurat na żywo wyglądać może ekstrawagancko, niekorzystnie, acz przyznaję, na tej fotce - czadowo. Ale to jest CHARAKTERYZACJA. Do tivi. Niemniej najważniejsza jest swoboda.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-02-07 o 01:17
Stary 2014-02-07, 01:18   #4028
HABANITA 72
Spod wody.....

Cytat:
Kochana - luzik, nikt nikogo nie łapie za słówka. Wszystko jest wężykiem, bynajmniej z moich ust, bo za nie only ręczę. Miejmy dystans, normalnym jest mówić tu ( i chyba wszędzie, czyż nie? ) co uważamy, czy musimy się zgadzać? Of kors że nie. I to też jest luz. rili.

To jest wszystko - dalej ręczę tylko za siebie - mówione lekko, z uśmiechem, z przymrużeniem oka. Wiem, że chciałaś dobrze. Ja też. Każdy mówi co myśli i tak być powinno i basta. Cóż w tym złego ? Nic - miejmy różne zdania, gusta, i nie zacietrzewiajmy się niepotrzebnie To jest bardzo proste. Luuuuuuuuz.

(Wiem, że kiepska jestem w emotkach, i owszem, pisemnie czasem można źle zinterpretować intencje, to jest jakby z założenia trudniejsze niż na żywo, zatem rozumiem, ale proszę zrozum, że ja to mówię z całkowitym luzem, dystansem, przymrużeniem oka, no słowem lekko. Jak gdyby na babskich ploteczkach przy herbatce -Coś jak Nie, mnie sie własnie podoba ciemne. A pitolisz, białe jest be. Jesne jest rozmywające ... etc etc etc.

Gdybym była obrażalska, to w ogóle bym się nie odezwała

A co do bledziochów wyglądających dobrze w bladych kolorach - zanim jeszcze dotarłam do załącznika, wiedziałąm, że pewnie albo fotka modelki albo celebrycka. Otóż, oświetlenie i sytuacja kamer tivi robi swoje. To nie jest laska na weselu. I to jest zasadnicza różnica. Niemniej, Gliwia ma coś w sobie tak oryginalnego, że przyznam stylizują ją doskonale. Na tej fotce to ma ręce i nogi. ( Wiem co napiszecie - nóg nie ma )

Bardzo sie cieszę, że ją wstawiłaś - Tildę - jest moją ukochaną również Tildy - nigdy dość. (BTW nie potrafię wyrzuć z głowy jej roli w "Musimy porozmawiać o Kevinie" Film przewidywalny ale rola przejmująca. ) Nie tylko ze względu za unikatowy typ urody. Ale no litości fotka Tildy to już masterpiece cyfrowej fotografii i obróbki - to wciąż nie wesele, jak mniemam. I jej odcień kiecy, jak również mniemem, to nie pastele? Ale tu mogę się mylić.I się mylę - to pewnie pastelowa szarość, którą ja widzę na monicie jako zimno-niebieską biel.
A skąd wiesz, że się nie urwała z jakiegoś wesela w remizie? Życie bywa zaskakujące
Dodałam Ją jako symbol Bladolicych Jako aktorka jest niesamowita, delikatna, eteryczna, a jednocześnie charyzmatyczna i silna osobowość. Lubię ją, ponieważ jest inna od tych plastikowych sztucznych manekinów zwanych gwiazdami

Lecę pod pierzynkę, pobudka 5.30

"Gdy długo patrzysz w otchłań, otchłań zaczyna patrzeć w Ciebie"
HABANITA 72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 01:25   #4029
Murszafka
To ja :)

Pax, Pax między chrześcijany...
Miałam dość nieciekawy dzień, coś chyba wisi w powietrzu... Jakieś nerwy wszędzie... No ale już jestem spakowana i gotowa

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 01:34   #4030
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HABANITA 72 Pokaż wiadomość
A skąd wiesz, że się nie urwała z jakiegoś wesela w remizie? Życie bywa zaskakujące
Dodałam Ją jako symbol Bladolicych Jako aktorka jest niesamowita, delikatna, eteryczna, a jednocześnie charyzmatyczna i silna osobowość. Lubię ją, ponieważ jest inna od tych plastikowych sztucznych manekinów zwanych gwiazdami

Lecę pod pierzynkę, pobudka 5.30

1. Jakoś tak czuję, że nie

Ale reszta all true tylko no własnie - symbol. Dobrze oswietlony, dobrze sfotografowany, etc etc - się powtarzam Swoją drogą stylizują ja na Tildę troszku, czyż nie? Jak sądzisz? Niedoścignioną i wyjatkową Tildę, ale jednak ma się wrażenie chęci Sylwii deptania po Tildowych piętach?

2. Rispeeeeeeect - absoluuutny szacunek Jesteś silna.
Dobranoc ja jeszcze kończę serial

---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Miałam dość nieciekawy dzień, coś chyba wisi w powietrzu... Jakieś nerwy wszędzie... No ale już jestem spakowana i gotowa
No to eeee eeee bogowie z Tobą ? czy kto tam inny?

No słowem szczęśliwej podróży i wycieczki - ależ Wam faaaaaaajnieeeeeeeeeee

Czekam na foty i niepsodziewanki Have Fun
Stary 2014-02-07, 07:19   #4031
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
baw się dobrze

Jak dobrze ze piątek

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 09:39   #4032
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ad sinupret kiecek.

Nesko, wg mnie odpada co następuje:
- biel - bo to będzie prostackie i ostentacyjne "ubrałam się na biało bo nie miałam lepszego pomysłu jak zakasować PM"
- czerń - ok, możesz w niej wyglądać super i w ogóle czerń rzondzi ale wszystkie pociotki spojrzą "się ubrała jak na pogrzeb a taka ładna dziewczyna..." Wszak chodzi o robienie szału, czerń na weselach szału nie robi, jedynie wzbudza kontrowersje zamiast zazdrości itp.
- wszystkie 3 kiecki z H&M. Pierwsza jest zaledwie poprawna ale zwykła, druga biurowa i szpile nie pomogą, trzecia najfajniejsza jeśli chodzi o krój ale również codzienna. Widząc ją pomyślałam "o, chciałabym taką na lato do pracy ale nie noszę kolorów". Czyli żaden szał.

Co do kolorów, materiałów i fasonów:
- bladolicym i jasnowłosym pięknie jest w równie jasnych kolorach (mi się podoba jasny stalowy, srebrzysty, beżowy, kawowy) ALE to wszystko wygląda super na modelkach i na podrasowanych zdjęciach a na żywo jeszcze nie widziałam nikogo, kto by wyglądał w tym zachwycająco
- podobają mi się bladolice w kolorach: szmaragdowy, śliwkowy, czerwone wino, kobaltowy (ale ten ostatni sobie daruj bo jest wyeksploatowany do bólu)
- wydaje mi się, że szyfon i koronki (od siebie dodam aksamit) nie wychodzą z mody. Ostatnio jest szał na ten szyfon ale zazwyczaj w postaci źle uszytej asymetrycznej sukienki z odstającym szwem na brzuchu - ble, to tylko robi szyfonowi koło ogona
- fason wiadomo, zależy od figury ale baby zazdroszczą innym babom: cycków, talii i nóg więc lepiej nie brać wora a coś dopasowanego odsłaniającego kończyny. Długie kiecki ponownie wyglądają oszałamiająco na modelkach a na żywo różnie to bywa. Jeśli figura jest super to ja osobiście najbardziej zwracam uwagę na panny ubrane w dopasowane, wąskie sukienki.
I na koniec kilka sukienek, które IMO mogłyby zakasować pospólstwo:
Trochę kijowy materiał
Ponownie długa
I znowu...
Krótka, kolor taki se
Gdyby nie miała cekinów
Gdyby nie miała diamentów
Ciężka sprawa, w każdej coś nie pasuje. Sory, że same zielone

Stary 2014-02-07, 09:46   #4033
justynaneyman
Zakorzenienie

To ja wam powiem...odbarwiacz już kupiony
Chcę rozjaśnić o 2 tony
i nawet nie czuję, jak mi się rymuje

W każdym razie z szatę mam zamiar przejść do brązu, nasyconego

I chciałabym sprzedać Muchę z Zupie (Nietoperza też) - idę czarować rzeczywistość (czyli robić zdjęcia fragmentów i wstawić na fb)

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Poza tą z cekinami wszystkie takie jakieś jak zasłona
I drapowanie na cycu
to, co piszesz, całkowicie do mnie przemawia

Stary 2014-02-07, 10:20   #4034
neska951
Zakorzenienie

Hej hej na szybciocha

Odpisze pobieżnie na szybciocha bo lecę do sklepu

Habanito Tilda wcale wbrew pozorom nie jest aż tak bardzo biała , i dzięki temu można uzyskać mały kontrast miedzy pastelem a nią.
Gliwa również nie jest biała, na dodatek ma czarne brwi co bardz du żo zmienia , ja mam białe I takie zostaną to mój znak rozpoznawczy

Wklejam obiecane zdjęcie wakacji. Na zdjęciu jestem z chłopakiem kuzynki i podkreślam on wcale nie był bardzo ciemny
śmiał się że jestem wampirem a on wilkołakiem Mówił że nie będzie siadał obok mnie przy stole bo boi się wampira A na jego pytanie dlaczego nie piję alkoholu ,z przemiłym uśmiechem powiedziałam mu że przecież ja piję tylko krew

Ps. włosy wyszły jak zwykle na zdjęciach obrzydliwie żółte, nie są takie w rzeczywistości, po prostu balans kolorów jak zwykle wariuje jak aparat ma na celu białą istotę

Redziu W pierwszej bym się widziała i to bardzo chętnie

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-07 o 12:03
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 10:28   #4035
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

- bladolicym i jasnowłosym pięknie jest w równie jasnych kolorach (mi się podoba jasny stalowy, srebrzysty, beżowy, kawowy) ALE to wszystko wygląda super na modelkach i na podrasowanych zdjęciach a na żywo jeszcze nie widziałam nikogo, kto by wyglądał w tym zachwycająco
- podobają mi się bladolice w kolorach: szmaragdowy, śliwkowy, czerwone wino, kobaltowy (ale ten ostatni sobie daruj bo jest wyeksploatowany do bólu)
1 No właśnie takich kolorów próbowałam 100 razy i za każdym razem wygląda to źle
2 Zgadzam się ze wszystkimi kolorami poza kobaltem jest dla mnie za mocny a niby powinien być ok

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Mój plan zakłada dużo więcej, niż robić swoje (czyli zlecenia i malowanie dla siebie) - ziścić może się myslę za parę lat w rzeczywistości, ale w rzeczywistości wirtualnej - dużo szybciej
Dokładnie to miałam na myśli

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
I drapowanie na cycu
to, co piszesz, całkowicie do mnie przemawia

No nie idę do sklepu bo o 14 mam gości
Stary 2014-02-07, 10:51   #4036
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ad sinupret kiecek.

- biel - bo to będzie prostackie i ostentacyjne "ubrałam się na biało bo nie miałam lepszego pomysłu jak zakasować PM"
- czerń - ok, możesz w niej wyglądać super i w ogóle czerń rzondzi ale wszystkie pociotki spojrzą "się ubrała jak na pogrzeb a taka ładna dziewczyna..." Wszak chodzi o robienie szału, czerń na weselach szału nie robi, jedynie wzbudza kontrowersje zamiast zazdrości itp.
- wszystkie 3 kiecki z H&M. Pierwsza jest zaledwie poprawna ale zwykła, druga biurowa i szpile nie pomogą, trzecia najfajniejsza jeśli chodzi o krój ale również codzienna. Widząc ją pomyślałam "o, chciałabym taką na lato do pracy ale nie noszę kolorów". Czyli żaden szał.

- wydaje mi się, że szyfon i koronki (od siebie dodam aksamit) nie wychodzą z mody. Ostatnio jest szał na ten szyfon ale zazwyczaj w postaci źle uszytej asymetrycznej sukienki z odstającym szwem na brzuchu - ble, to tylko robi szyfonowi koło ogona
-
All true Święte słowa. Prawie ze wszystkim się zgodzę.
Z tym wyjątkiem co do koronek i szyfonów, które z kolei mnie sie wydają również zbytnio wyeksploatowane. Pewnie jednak sporo zalezy od jakości i fasonu.
Pogrubione - Otóż to ! Bingo!.

Cytat:
Wklejam obiecane zdjęcie wakacji. Na zdjęciu jestem z chłopakiem kuzynki i podkreślam on wcale nie był bardzo ciemny
śmiał się że jestem wampirem a on wilkołakiem Mówił że nie będzie siadał obok mnie przy stole bo boi się wampira A na jego pytanie dlaczego nie piję alkoholu ,z przemiłym uśmiechem powiedziałam mu że przecież ja piję tylko krew

Ps. włosy wyszły jak zwykle na zdjęciach obrzydliwie żółte, nie są takie w rzeczywistości, po prostu balans kolorów jak zwykle wariuje jak aparat ma na celu białą istotę
No nie masz lekko Zwłaszcza, że ciężko sobie wyobrazić teraz żółte włosy jako nie żółte
Niemniej, gratuluję zmyłkowego doboru nicka

Jakbyś powrzucałą fotki w jakiś ciuchach kolorystycznych? Jesli Ci sie chce of kors.
Wydaje się, że faktycznie najodpowiedniejsza zimna, szmaragdowa zieleń, albo taka flamastrowa - jaskrawsza.
Jako rasowy wampir widzę Cię w wizji Redziowej, w kolorze czerwonego wina.

Czas edycji: 2014-02-07 o 10:55
Stary 2014-02-07, 10:59   #4037
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Dokładnie to miałam na myśli

A ja Cię widzę w chłodnym graficie wpadającym nieznacznie w lekki fiolet

Stary 2014-02-07, 11:04   #4038
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ju, co do zasłon i marszczeń to jeśli kiecki czegoś takiego nie mają to mają dla odmiany cekiny, brokat, diamenty, kurze pierze, sztywny taftowy materiał, rozpierdasek do pasa - w myśl zasady, że przecież musi się coś dziać Ogólnie nie bardzo jest w czym wybierać.

Neska, to będzie ślub eksżeta?

Jeszcze a propos sukienek, przeglądając na modowym lub na Szafie wklejane kreacje jestem zazwyczaj załamana a) modą b) gustem c) jakością szycia tzn. to, co w teorii ma ładnie leżeć na człowieku wygląda w większości jak kompletnie niedopasowane i źle skrojone.
Dlatego najbardziej lubię elastyczne lub lejące materiały, przynajmniej nie robią człowiekowi "zbroi".

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2014-02-07 o 11:06
Stary 2014-02-07, 11:10   #4039
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
All

No nie masz lekko Zwłaszcza, że ciężko sobie wyobrazić teraz żółte włosy jako nie żółte
Niemniej, gratuluję zmyłkowego doboru nicka

Jakbyś powrzucałą fotki w jakiś ciuchach kolorystycznych? Jesli Ci sie chce of kors.
Wydaje się, że faktycznie najodpowiedniejsza zimna, szmaragdowa zieleń, albo taka flamastrowa - jaskrawsza.
Jako rasowy wampir widzę Cię w wizji Redziowej, w kolorze czerwonego wina.

Fotki bym powrzucała jakbym miała niestety na większości imprez ja robię zdjęcia i siłą rzeczy nie mam mnie na zdjęciach...
Mam jeszcze jedno z wakacji gdzie kolor włosów mniej więcej jest przybliżony ...Tyle że u mnie bardzo duże znaczenie ma światło włosy sa raz bardziej złote raz bardziej popielate Trochę zdjęłam żółtego

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:

Jeszcze a propos sukienek, przeglądając na modowym lub na Szafie wklejane kreacje jestem zazwyczaj załamana a) modą b) gustem c) jakością szycia tzn. to, co w teorii ma ładnie leżeć na człowieku wygląda w większości jak kompletnie niedopasowane i źle skrojone.
Dlatego najbardziej lubię elastyczne lub lejące materiały, przynajmniej nie robią człowiekowi "zbroi".
1 Mam na pieńku z teściową

2 Coś w tym jest

Rachelo To była moja pierwsza myśl że by tak sukienka czerwona była tyle że jak do tąd nie znalazłam fasonu

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-07 o 13:58
Stary 2014-02-07, 11:11   #4040
Maja102
Zakorzenienie

Tilda Swinton jest boska

Cytat:
jaki bladzioch
Cytat:
ano
mne najbardziej wkurza, jak na zdjęciu w sieci wyfotoszopowana modelka, a w rzeczywistości byle jak uszyta chińszczyzna. Dlatego boję się kupować kiecki w sieci
na przykład z tą kiecką tak mam
http://allegro.pl/sukienka-mala-czar...952195829.html

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-02-07 o 11:16
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 11:11   #4041
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

1 Mam na pieńku z teściową, s ślub jest siostry Negatywa

2 Coś w tym jest

Rachelo To była moja pierwsza myśl że by tak sukienka czerwona była tyle że nie znalazłam jeszcze fasonu

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-07 o 11:12
Stary 2014-02-07, 11:13   #4042
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

trzeba Ci zaufać bo widziałaś mnie na żywo
Stary 2014-02-07, 11:32   #4043
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Dlatego tak bardzo przemawiała do mnie ta szara nr 2 - ale to był mysi-siwy szary biurwowy. Taka wersja jaką proponujesz jest bardzo elegancka i taka hmmm gładka, wypolerowana, śliska. Ale może to dlatego, że widziałam tylko w wersji grubej mięsistej sztywnej satyny? Widziałam na kimś, nie w sklepach, bo po nich nie chodzę Moja Mama ma taki lakier do paznokci. I podkładki pod talerze, też szklące. Fajny zimny kolor. Wyrachowany)

Czas edycji: 2014-02-07 o 11:33
Stary 2014-02-07, 11:53   #4044
Maja102
Zakorzenienie

budynie popsuli!
Przez tyle lat robiłam masy do ciast z kupnych budyni, a teraz zaczynają mieszać w składzie i zamiast masy wychodzi ciapa pierwsze zepsuły się delecta parę lat temu, potem winiary ("Nowa aksamitna konsystencja" job ich mać ), kupowałam tylko najtańsze marketowe, a ostatnio budyń z kauflanda też mi się nie zsiadł mimo, że gotowany w połowie ilości mleka
Dziś robię z biedronkowego, a tu widzę nowe opakowanie i boję się, że też go spaprali
I co tu robić? Umiem zrobić tylko masę z mąki, ale taką do ucierania z margaryną, a ja najczęściej robię tak, że zagniatam kruchy placek, na to daję ciepły budyń (ugotowany w połowie mleka), na wierzch drugi kruchy placek i sru wszystko do pieca

Poza tym sobie jeszcze ponarzekam, że w sklepach pełno kiecek we wszelkich kolorach, ale wszystkie mają modny teraz malutki półokrągły dekolt pod samą szyję, co przy dużych cyckach wygląda i leży fatalnie w tym jedna czarna kiecka z bokach ze sztucznej skórki ech...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-02-07 o 12:03
Stary 2014-02-07, 11:56   #4045
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Jesteś kochana - szklanka zawsze w połowie pełna ?

Ale coś w tym jest, kluczem są składy, a co za tym idzie koegzystencja
Im płynniejasza, cieńsza tym lepiej dla mnie.
Wkurza tylko fakt, że po raz kolejny krem dedykowany do moich potrzeb jest nie wart złotówki. No ale bywa. Absolutnie nei będzie mi to spędzało snu z powiek, choć w sumie, zważywszy na moje sny, to może byłoby lepiej
1. No niestety , albo i ststy W sumie to zalezy, z ktorej strony na to patrzeć

2. No i tak powinno być. Znaczy olać, no ale fakt że to wkurzające i utrudnia życie. Ja już się auczyłam,ze czytam co z tylu napisane , nie na froncie opakowania...i koleżanki też mi się zaczynają powoli uczyć....wreszcie
Cytat:
Ad sinupret kiecek.

- fason wiadomo, zależy od figury ale baby zazdroszczą innym babom: cycków, talii i nóg więc lepiej nie brać wora a coś dopasowanego odsłaniającego kończyny. Długie kiecki ponownie wyglądają oszałamiająco na modelkach a na żywo różnie to bywa. Jeśli figura jest super to ja osobiście najbardziej zwracam uwagę na panny ubrane w dopasowane, wąskie sukienki.
I na koniec kilka sukienek, które IMO mogłyby zakasować pospólstwo:
Trochę kijowy materiał
Ponownie długa
I znowu...
Krótka, kolor taki se
Gdyby nie miała cekinów
Gdyby nie miała diamentów
Ciężka sprawa, w każdej coś nie pasuje. Sory, że same zielone
2. Fajna, reszta nie bardzo

Cytat:
Ju, co do zasłon i marszczeń to jeśli kiecki czegoś takiego nie mają to mają dla odmiany cekiny, brokat, diamenty, kurze pierze, sztywny taftowy materiał, rozpierdasek do pasa - w myśl zasady, że przecież musi się coś dziać Ogólnie nie bardzo jest w czym wybierać.

1. no ale prawda...zawsze jakieś beleco przyczepione..

2. Lejace, zwiewne są super
Elastyczne, to jak ktoś ma Twoją figurę. Jak ma jakieś waleczki gdziekolwiek to masakra , wygląda się w elastycznym jak parowka....przynajmniej ja tak mam....
Cytat:
Fotki bym powrzucała jakbym miała niestety na większości imprez ja robię zdjęcia i siłą rzeczy nie mam mnie na zdjęciach...
Mam jeszcze jedno z wakacji gdzie kolor włosów mniej więcej jest przybliżony ...Tyle że u mnie bardzo duże znaczenie ma światło włosy sa raz bardziej złote raz bardziej popielate Trochę zdjęłam żółtego

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

1 Mam na pieńku z teściową

2 Coś w tym jest

Rachelo To była moja pierwsza myśl że by tak sukienka czerwona była tyle że jak do tąd nie znalazłam fasonu
A ja Cię kompletnie nie widzę w czerwieni, takiej normalnej, tradycyjnej. Znaczy, zależy jeszcze jaki odcień czerwieni. Raczej jakiś malinowy, nie totalna czerwień, tylko zgaszona, przelamana jakaś czymś....

Nie rozumiem kompletnie tych zachwytow nad urodą Tildy. Jako aktorka jest super. No zoperowana nie jest. Nie jest silikonowa. Oryginalna. Ale ładną trudno ją nazwać....tymbardziej ,że chyba na wszystkich fotach jest zrobiona, umalowana, wystylizowana....
Ale to to, co było wyżej, każdy ma inny gust, każdemu podoba się co innego...
Na tych zdjęciach co Habanita wkleila wygląda przerażająco...jak trup poprostu...
Nie bić
Stary 2014-02-07, 12:00   #4046
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Nie rozumiem kompletnie tych zachwytow nad urodą Tildy. Jako aktorka jest super. No zoperowana nie jest. Nie jest silikonowa. Oryginalna. Ale ładną trudno ją nazwać....tymbardziej ,że chyba na wszystkich fotach jest zrobiona, umalowana, wystylizowana....
Na tych zdjęciach co Habanita wkleila wygląda przerażająco...jak trup poprostu...
Nie bić
Bo ona jest tak brzydka że aż piękna
Stary 2014-02-07, 12:04   #4047
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ona jest tak brzydka że aż piękna
A
To mniej więcej jak ze zwierzakami, im barzdiej brzydki tym piekniejszy i ma się jeszcze większą niż normalnie ochotę zaopiekować takim stworkiem
Stary 2014-02-07, 12:08   #4048
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
A
To mniej więcej jak ze zwierzakami, im barzdiej brzydki tym piekniejszy i ma się jeszcze większą niż normalnie ochotę zaopiekować takim stworkiem
Stary 2014-02-07, 12:18   #4049
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Nie bić
no i o to chodzi - uwielbiam turpizm

sama ubolewam, że moja blada cera latem się błyskawicznie opala i zamiast bladolicej cmentarnej zjawy robi się ze mnie cyganka

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-02-07 o 12:19
Stary 2014-02-07, 12:18   #4050
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ja się cieszę, że nie trafiają mi się imprezy, na których miałabym ambicje olśniewać i przyćmiewać inne baby, nawet jakby mi coś takiego wypadło to i tak bym nie poszła bo nie dałabym rady się tak odstawić A iść jako szara mysza byłoby mi fstyd... Co by nie mówić ciężkie jest życie kobiety

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości