|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Hejka
Dawno się nie udzielałam ale dzielnie poczytywałam Nareszcie już po sesji i obiecuję będę częściej zaglądać.Ze spraw załatwionych: -sala -kamerzysta -foto -zespół -godzina w kościele -kupiona suknia -obrączki -fryzjer, make up -pudło na koperty -zaproszenia w trakcie drukowania A tak poza tym ,, jeszcze tyle mamy czasu".... jak to ciągle powtarza mój TŻ
|
|
#3302 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dotka, prosta sprawa wygląda tak, że pewnie ceny na targach całkiem przypadkiem są podwyższone, że nawet jak dostaniesz rabat to oni zarobią. Po jednym wyjściu na targi turystyczne, gdzie wystawcy bardziej byli zainteresowni sobą niż kimkolwiek innym (jeden w trakcie rozowy ze mną się nagle odwrócił i poszedł do znajomego z innego stoiska...) odpuszczam sobie targi wszelakie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
). Ale to jak nam zaczną spływć potwierdzenia to ssię zaczniemy martwić.Cytat:
Masakryczna szopa. Fuj.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||||||
|
|
|
#3303 |
|
Zadomowienie
|
swiat_katarzyny, z podlaskiego. Jeśli dobrze kojarzę, to trochę daleko
Dotka90 bardzo ładne![]() anka1897, świetny wybór, gratuluję ![]() coffee lover, jeśli chociaż przez chwilę się sobie bardzo spodobałaś, to bierz czekooczekolada, ja kupiłam w biedrze po 2 zł/szt. Może jeszcze są? madzixx88, piękna story ![]() cornflower_girl kasia1201, ładne zaproszenia
|
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
kaszuszka witaj
no tak, jeszcze TYLE czasu naszczęście mój TŻ już tak nie myśli zostały 4 miesiące i tydzień ![]() TŻ chce smoking myślicie, że smoking można później wykorzystać czy nie bardzo?
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
My chyba się zdecydujemy na:
Ubi tu Ibi ego - gdzie Ty, tam ja. Tylko chyba podzielimy na 2 cześci, na mojej Ubi Tu + data, na TZtowej Ibi ego + data ysia, jak dam radę przynieść to spoko, ale tutaj karma waży 15kg, więc to niemało. Poza tym oni nie wysyłają do paczkomatów (gabaryty), jest do wyboru K-ex/Siódemka i odbiór osobisty. Odbiór niedaleko, ale na kompletnym zapupiu, a poza tym potem nie będę tachać tego na II piętro jak głupek, skoro powyżej 100zł mam kuriera za darmo (a karma kosztuje 150zł). |
|
|
|
#3306 |
|
Raczkowanie
|
Do tej pory jak byłam na ślubach przy PM siedzieli świadkowie u nas też tak będzie. Dopiero później rodzice wraz ze swoim rodzeństwem.
Jestem teraz na etapie szukania fioletowych butów. Jak mi się coś ubzdura to już koniec. Tak musi być i już. Ale nigdzie ich nie ma
|
|
#3307 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3308 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() (zamiast listu ma być serduszko, ale Wizaż uparcie mi je wycina) Cytat:
ja u siebie walczyłam z podobnym problemem - wszystkie dwuosobowe pokoje przy naszej sali okazały się wyposażone w podwójne łóżka. Jest chyba 5 "jedynek", ale w pokojach trzyosobowych. A do tego kandydatów do pojedynczych łóżek naliczyłam chyba siedmiu. Ja już wpadłam w panikę, ale teściowa kazała mi się nie przejmować, stwierdziła, że ona ułoży tak, żeby mi nic nie brakowało skoro ona nie widzi problemu, to co ja się będę przejmować?
|
|
#3309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Ysia , Posivite Rebel wrzuciła dziś tą stronkę z fryzurami : http://Tanyaborisova.com
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
w Brukseli otworzyli butik Louboutina!!! aaaaaaaaa
|
|
|
|
#3312 |
|
Raczkowanie
|
Nadrobiłam uff
![]() Ostatnio mam mało czasu i przyznaję się,że tylko podczytuje - wybaczcie Co do graweru to ja mam rozmiar 12 i zmieściło się i imię i data oraz skrót listu do Koryntian który jest czytany na większości ślubów(jubiler narzekał że nie da rady i w ogóle,ale ja uparta i jakoś dało radę i zostało troszkę wolnego miejsca) Walentynki?My idziemy 15 na koncert a 14 pewnie spędzimy w domku-winko,jakieś dobre jedzonko i ... wiadomo ![]() Wczoraj dostałam z akces 2 wiadomość,że moje butki ślubne zostały wysłane-już się nie mogę doczekać ok uciekam do pracy-byłam już rano i teraz mam drugie wejscie-a w przyszłym tygodniu czeka mnie masakra-ale co tam dam rade ![]() Miłego dnia Postaram się jeszcze zajrzeć
|
|
|
|
#3313 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najlepiej pogadać z życzliwymi osobami i poprawić sobie humor i siły wracają![]() Cytat:
|
|
|
#3314 |
|
Raczkowanie
|
swiat_katarzyny makijaż przepiękny
też taki chcę positive rebel te dwie fryzury na górze są cudne!! już zapisane anka1897 gratuluję idealnej sukni say-hello jestem jak najbardziej za pomysłem na walentynki ![]() namisek1990 do takich czekoladek można włożyć co dusza zapragnie np. jakiś owoc kandyzowany albo żelkę ![]() Waniliova Mój TŻ był przeciwnikiem smokingu dopóki znajomy nie dał mu do przymierzenia swojego ślubnego. Od tamtej pory TŻ jest pewny, że chce smoking Ten znajomy już wykorzystywał swój smoking na wesela innych więc jak widać przydaje się ![]() A tak poza tym: gości usadzamy (byłam już na weselach gdzie goście polecieli zaklepywać sobie miejsca i orkiestra kilka razy musiała prosić żeby przyszli na przywitanie Pary Młodej i z części zrezygnowała, bo stwierdziła, że będzie ich za dużo
|
|
#3315 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
u nas rodzice będą siedzieli koło nas ale i koło osób w swoim wieku więc nie będą się nudzić. A jako dziewczyna świadka gdzie siedzieliśmy między młodymi a rodziną młodych... koszmar... Sami sobie polewalismy a raczej ja sama sobie, bo tz jako świadek nie pił do 12.Cytat:
![]() Wysłane z telefonu |
||
|
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byliśmy tylko na jednym weselu z winietkami, w tym jeszcze nazwisko TŻ napisano z błędem Na pozostałych nie było winietek, nikt nie rzucał się, nie biegał z torebkami, żeby gdzieś zajmować miejsce. Obojętnie gdzie usiedliśmy dobrze się bawiliśmy, niezależnie od wieku gości. Były tematy do rozmowy i bardzo miło.
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2014-02-07 o 12:59 |
|
|
|
|
#3317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() tu jeszcze suknia podobna do mojej! to już chyba zostanę przy tym kucyku na bok. Chociaż jeszcze ta mi się podoba, i wtedy już bez welonu
|
|
#3318 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
I to w sumie fakt, bo jak zapraszamy paczkę dobrych znajomych to wiadomo, że będą robić tak, żeby usiąść razem, nie trzeba im tego wypisywać na kartkach ![]() Ja byłam w swoim życiu na trzech weselach i na dwóch nie było winietek i było świetnie, bo każdy się ze swoim towarzystwem dogadał i było miło, a na tym jednym co były winietki to nie dość, że dużo nazwisk było źle napisanych to jeszcze wielu gości było niezadowolonych ze swoich miejsc i w trakcie się przesiadali |
|
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Ysia piękne te fryzury, do Twoich włosów akurat. ta ostatnia najbardziej mi się podoba.
|
#3320 |
|
Zadomowienie
|
say-hello właśnie cały czas się zastanawiam co zrobić z tym welon, bo z jednej strony kupiłam i chciałabym założyć(bo do kościelnego na pewno nie będę miała welonu) a z drugiej tyle się nasłuchałam że welon bez sensu, że się boje że będę się źle czuła w nim. W najgorszym wypadku założę na sesje, a do urzędu odpuszcze...
|
#3321 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!
czekooczekolada Zabawy będzie dużo, ale ja jestem cierpliwa!Obiecałam to wstawiam fotki tych foremek: Ad rem, mysza93, Dziękuję kulbensikowa gratulacje! My też już po trzeciej rocznicy zaręczyn...sweetsunday, Lg_ago Dziękuję za rady! Skorzystam, popróbuję! Te kandyzowane owoce kuszą ![]() kaszuszka Sporo załatwione już ![]() say-hello siedzę i przeglądam te fryzury... cudne! ![]() Miałam koszmar ślubny! Śniło mi się, że moja suknia ślubna pożółkła! brrrrrrrrrr...
|
|
#3322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurier nie wnosił mi mebli, dywanów, a nawet karniszy!
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
Justynkie, ale tutaj nie było problemu, że on mi powiedział, że mi nie wniesie
Więc nic nie muszę sprawdzać
|
|
|
|
#3324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
byłam święcie przekonana że kurier nie chciał tej karmy wnieść na górę
|
|
#3325 |
|
Zadomowienie
|
hełmofon :p
przy mojej gęstości włosów to cudów nie zdziałamy , wiec chyba jakaś dopinka mnie tylko ratuje :p Dziewczyny jadę na weekend do Białki więc będę podczytywać bo odpisywać z tego tapa coś nie umiem :/ . Jeszce tylko błagam o coś sprawdzonego na katar bo od 4 dni mnie tak męczy i nic mi nie pomaga...zasmarkam się chyba na tym stoku
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
21klaudyna ja polecam tabletki CIRRUS - są super na katar !! opakowanie koło 20 zł (dość drogo) ale mi i całej mojej rodzince pomagaja
|
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Na katar polecam tabletki Sudafed.
|
|
|
|
#3328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
https://www.google.pl/search?q=xylom...37%3B300%3B300 U mnie w mieście kosztuje kilka złotych, ale wiem, że w większych może być nawet i 3 krotnie wyższy. Na mnie działa super
|
|
|
#3329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do stronki - na zdrowie Dla tych które mają Insagrama : tanya_wedstylist. To ta sama babeczka a zdjęć nieco więcej. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmowa z moją świadkową ŚWIADKOWA: I co, stresujesz się ślubem już? JA: Czy ja wiem? Raczej nie... Do maja i tak niewiele mogę pozałatwiać. ŚWIADKOWA: ALE JA SIĘ STRESUJĘ TAK BARDZO, ŻE AŻ CHYBA NIE WYTRZYMAM!!! Biedna Co do winietek, to my jak najbardziej będziemy gości usadzać tak, żeby osoby mówiace po angielsku siedziały razem. A przy naszym stole będą siedzieli tylko świadkowie z osobami towarzyszącymi.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2014-02-07 o 14:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

Nareszcie już po sesji i obiecuję będę częściej zaglądać.

bardzo ładne

serduszko wyszło z drugiej strony obok kamienii no ale rozumiem że na rozmiarze 12 cudów sie nie zrobi i cięzko tak utrafiś w środek
15.09.2014 

to już chyba zostanę przy tym kucyku na bok.

Śniło mi się, że moja suknia ślubna pożółkła! brrrrrrrrrr...