Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 372 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-05, 20:18   #11131
tola3804
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Mila!
Naprawdę wielkie dzięki raz jeszcze! Uratowałaś mi życie! Kupiłam stanik i figi i mam koplet.
Stary 2007-06-05, 20:24   #11132
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi0711 Pokaż wiadomość
Lenka spróbuj jeszcze w Aparcie w Tesco, byłam wczoraj i widziałem delikatne srebrne kolczyki z cyrkoniami i na dole z zawieszoną perełką, kosztowały chyba 59 zł. Ja także wczoraj dokonałam wyboru, kupiłam sobie kolczyki z perełkami i cyrkoniami oraz pożyczam naszyjnik z pereł od teściowej.

Witaj Ola .
Dziewczyny (indygo79, kasiakkk) to już tylko 3 dni. Jak tam wasze przygotowania?
Tola38 co wybrałaś na menu?
Kurcze gdzieś posiałam tą kartkę z menu, muszę jej poszukać. W każdym razie same przysmaki Ale podobno wszystko tam mają pyszne! Także o jedzonko raczej się nie martwię. Zastanawiam się tylko nad wiejskim stołem. My raczej nie chcieliśmy, ale mój tato nalega, więc teraz sama nie wiem... Ty chyba nie zamawiałaś, nie?
Stary 2007-06-05, 20:44   #11133
gabi0711
Raczkowanie

Nie my nie zamawialiśmy, bo mamy prosiaka dodatkowo. Jedzonko mają fajne, już nie mogę się doczekać by wszystkiego spróbować, zwłaszcza że ostatnio odmawiam sobie przysmaków
gabi0711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 21:13   #11134
anadun
Rozeznanie

No proszę, że tu się można mnóstwa rzeczy dowiedzieć to wiem od dawna , ale żeby indywidualne zakupy? Pięknie się rozwijamy
Stary 2007-06-05, 21:21   #11135
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Cytat:
Troszkę kiepsko w piątek jeszcze do pracy, u mnie też już prawie wszystko, ale ciągle jestem zmęczona, bo tyle załatwiania na ostatnią chwilę. Wczoraj kupiłam kolczyki, a dzisiaj jeszcze biegałam za koszami dla rodziców. Będziemy je robić sami, bo takie gotowe to 60-200 zł. Znalazłam kosze za 10-14 zł w zalezności od wielkości i kupimy jakieś słodkości oraz dodamy ładną ramkę z naszym zdjęciem (wczoraj zamówiłam ramki 38 zł za dwie). Czeka mnie jeszcze robienie zawieszek na alkohol, dziś odebrałam papier no i jeszcze ozdoby do włosów muszę zrobić. Jako że nie chciałam mieć typowego stroika we włosach wymyśliłam sobie taką opaskę-wstążkę we włosach na którą nakleję koronkę, tą co mam na gorsecie, zobaczymy co mi wyjdzie. Jutro jeszcze ostatnia lekcja tańca, kupno butów dla TZ i mój egzamin na prawko i spotkanie z promotorką, bo niestety chyba obrona na wrzesień. oj padam musze przyspieszyć z tym wszystkim
gdzie kupiłas takie tanie kosze????
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 21:26   #11136
anadun
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alessandra3 Pokaż wiadomość
Witam Wszystkich!
Mam na imię Ola. Właśnie trafiłam na forum i trochę sobie czytam.
My ślubujemy 18 sierpnia o godz. 13 w katedrze w Zamościu, ale mieszkamy w Lublinie i tu załatwiamy większość rzeczy.
Mamy już:
1. Restaurację (Hotel Orbis Zamojski), muzykę (Dj Delegat ze Świdnika), skrzypka (Krzysztof Szot, violino), fotografa (Wojtek Kornet z Lublina)
2. Dekoracje tkaninami, kwiatami, wiązanki i dekoracje na samochód (Passja Flora, Anna Wieczorkiewicz-Smolińska)
3. Suknię (Pronovias Joana) i dodatki, garnitur.
4. Zaproszenia już prawie rozdane.
5. 16 czerwca zaczynamy nauki weekendowe na Staszica.
Jeśli są jakieś Panny Młode z Zamościa to proszę o odzew - potrzebuję namiarów na dobrego fryzjera i wizażystkę.
Pozdrawiam cieplutko
Ja od dawna chodze do Edonilu na Ormiańskiej. Co prawda niewiele powiem o układaniu włosów, bo jakoś nie mogę się do tego przekonać i niedawno pierwszy raz miałam fryzure - upięcie na ślub kuzynki. Ale byłam zadowolona - fryzjerka czesała mnie na podstawie zdjęcia z netu i wyszło całkiem podobnie. Mnie się podobało (i nie tylko mnie )
A wizazystki... sama szukam
Stary 2007-06-05, 21:36   #11137
tola3804
Zakorzenienie

Dziewczynki!
Doradźcie coś w sprawie pedicure! Gdzie robią fajnie i w rozsądnej cenie? Bo na manicure jestem już umówiona, ale nie robią tam pedicure... i nie wiem, gdzie uderzyć...
Stary 2007-06-05, 21:37   #11138
mila25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Mila!
Naprawdę wielkie dzięki raz jeszcze! Uratowałaś mi życie! Kupiłam stanik i figi i mam koplet.
Bardzo się cieszę, że mogłam Ci pomóc!
Stary 2007-06-05, 21:39   #11139
mila25
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki!
Doradźcie coś w sprawie pedicure! Gdzie robią fajnie i w rozsądnej cenie? Bo na manicure jestem już umówiona, ale nie robią tam pedicure... i nie wiem, gdzie uderzyć...
Ja tez się przyłączam do pytania. Jutro idę do kometyczki tam tez jest dziewczyna, która robi pedikiur- zapytam i dam Wam znać. Ale jeśli macie kogoś sprawdzonego, to piszcie
Stary 2007-06-05, 22:12   #11140
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez calva Pokaż wiadomość
ale śliczne obrączki
grawerjujecie coś???
jeśli można spytać po ile są obrączki z bioałego złota??pozdrawiam<przytul >
dziekuuje Grawerujemy swoje imię i date ślubu. Powiem Ci, że nawet nie wiem dokładnie ile te obrączki będą kosztowały bo Pani podawała nam jeszcze ceny kilku innych i sie zakręciłam ale cos ok 900zł. Za 2 tygodnie bede znała dokładną cenę
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 22:21   #11141
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
Witaj Olu!Ja jestem z Łecznej nie znam Zamościa więc nie pomoge.Fajnie ,że do nas dołaczyłas
Lenak ja tez szukam biżuterii, potrzebuje kolczyków i bransoletki.Naszyjnika nie będe miala.Nic jeszcze nie wpadło mi w oko.
Wiolu gdzie masz wesele?Ja w ta sobotke tez sie bawie na weselu jako gość.Ostatni raz weme udział w oczepinach
W piątek bylismy w Olimpie i moj Grzes kupił super buty i kamizelke razem z krawatem kaskadowym i butonierką.Póżniej załozył wszystko w domu i wygląda super)Ja mam tez juz wszystko tylko brakuje mi tej bizuterii.Zamówiłam sobie szal.Musze założyc go do kościoła.Moim zdaniem jest zbędny ale ksiądz prosił żeby w kościele plecy były zakryte...
alusiu welese mamy w cycowie Ja zadnego szala nie zakładam, bede miała welon wiec plecy gołe nie bedą a ksiądz z kościoła mnie nie wyrzuci za to chyba
Stary 2007-06-05, 22:23   #11142
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Olu, Tygrysiak witam

szczęsliwa a za Was trzymam kciuki
Stary 2007-06-05, 23:22   #11143
iwigol
Przyczajenie

i ja tez bardzo czekam na Twoje wrazenia gdyz u nas tez ma goscic zespol alien-za wszelkie info bede zobowiazanapozdrawiam serdecznie dobrej nocki
iwigol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 08:16   #11144
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Dziewczynki!
moja koleżanka robiła bardzo ładny gdzieś w salonie na Jana Sawy, ale niestety nic bliższego nie wiem... może się przyda...

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 09:29   #11145
calva
Raczkowanie

GG do calva

Cytat:
Napisane przez Tygrysiak Pokaż wiadomość
Witam lubelskie panny mlode
Jestem 3 dni po zareczynach i choc jeszcze data slubu nie ustalona (ale przewidywana na czerwiec lub sierpien 2008) to juz dzis chcialabym sie dołączyć do wątku zeby byc na bieżąco ze wszystkim
Pozdrawiam
witaj TYGRYSIAK na pewno znajdziesz wiele interesujących info
ja ślubuję w sierpniu 2008, więc na pewno będziemy się wymieniać wiadomościami i miło spędzimy ten rok

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 09:31   #11146
calva
Raczkowanie

GG do calva

Cytat:
Napisane przez alessandra3 Pokaż wiadomość
Dziękuję Kobietki za miłe przyjęcie
witaj a naszym gornie

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 09:35   #11147
Tygrysiak
Rozeznanie

witam dziekuje za ciepłe przyjęcie
Tygrysiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 09:36   #11148
andzia27
Raczkowanie

Cytat:
Nie my nie zamawialiśmy, bo mamy prosiaka dodatkowo. Jedzonko mają fajne, już nie mogę się doczekać by wszystkiego spróbować, zwłaszcza że ostatnio odmawiam sobie przysmaków

A gdzie zamawiacie tego prosiaczka? Może jakieś namiary?
I jeszcze raz sie zapytam czy któraś z was wie gdzie można kopic w Lublinie naklejki obrączki złote?
Ślubujemy 14 lipca 2007 godz 17:00 Niemce
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007071401801830.png
andzia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 09:42   #11149
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andzia27 Pokaż wiadomość
A gdzie zamawiacie tego prosiaczka? Może jakieś namiary?
I jeszcze raz sie zapytam czy któraś z was wie gdzie można kopic w Lublinie naklejki obrączki złote?
Naklejki z obrączkami można kupić w drukarni Retor na ul. Krochmalnej 12
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 09:47   #11150
andzia27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Naklejki z obrączkami można kupić w drukarni Retor na ul. Krochmalnej 12
Dziękuje
Ślubujemy 14 lipca 2007 godz 17:00 Niemce
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007071401801830.png
andzia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 09:50   #11151
nicky_1981
Rozeznanie

Wink Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Dzien doberek wszystkim! Witaj Tygrysiak - dobrze trafiłaś!
Co do pedicuru to na al Piłsudskiego (na przeciwko MPWiK ale ciut wyżej w strone Lipowej) jest taki salon, który specjalizuje sie w pielęgnacji stóp! Niestety nie wiem jak sie nazywa - codziennie tamtędy jeżdze a nigdy nie zwróciłam uwagi na nazwę tego salonu. Pozdro
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 10:01   #11152
sade
Raczkowanie

Witam wszystkie kobietki, właśnie trafiłam na forum i postanowiłam do Was dołączyć. Ślubuję dopiero w maju 2008 więc spędzimy ze sobą troszkę czasu Mam nadzieję że będę pomocna pozdrawiam wszystkie forumowiczki)
sade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 11:27   #11153
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Cytat:
Napisane przez sade Pokaż wiadomość
Witam wszystkie kobietki, właśnie trafiłam na forum i postanowiłam do Was dołączyć. Ślubuję dopiero w maju 2008 więc spędzimy ze sobą troszkę czasu Mam nadzieję że będę pomocna pozdrawiam wszystkie forumowiczki)
Hej Sade!! a co macie już załatwione? bo nie chcę Cię straszyć ale my ślubujemy 26 lipca 2008 i mamy już godzinę w kościele, fotografa, salę, orkiestrę, samochód i kucharki
Dziewczyny którą pasmanterię polecacie?? pytam na przyszłość bo będziemy sami robić zaproszenia
Widzę prawie wszystkie mamy nowe avatarki
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 11:44   #11154
sade
Raczkowanie

Sylwunia jak narazie mamy załatwioną salę, orkiestrę, fotografa i lada moment będzie kamerzysta.. powoli przymierzamy sie do księdza)lepiej zaklepać wcześniej coby potem nie zostać z godziną 13
Stary 2007-06-06, 11:47   #11155
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Cytat:
Sylwunia jak narazie mamy załatwioną salę, orkiestrę, fotografa i lada moment będzie kamerzysta.. powoli przymierzamy sie do księdza)lepiej zaklepać wcześniej coby potem nie zostać z godziną 13
A jakiego kamerzystę zamawiacie? Bo my ciągle się zastanawiamy, ale chyba zdecydujemy się na Pana Widło tak polecanego na tym forum My mamy godzinę 18 a jesteśmy z Parczewa więc mała parafia a już godzina 17 była zajęta
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 11:50   #11156
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Witam serdecznie - ja również ślubuję w 2008 tyle, że później, bo 16 sierpnia

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 11:55   #11157
sade
Raczkowanie

My najprawdopodobniej zdecydujemy sie na "Bracia studio" przy al. Warszawskiej naprzeciw skansenu. Był u kilku naszych znajomych i ogólnie efekt jego pracy bardzo nam się podobał....także na 90 % tam
Stary 2007-06-06, 11:56   #11158
sade
Raczkowanie

Miss.hot witaj serdecznie)
Stary 2007-06-06, 11:56   #11159
SELKA*
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki!
Witam Was bardzo serdecznie Od kilku tygodni podczytuję sobie ten wątek i powiem szczerze- gdyby nie Wy kompletnie nie wiedziałabym jak ugryźć temat "slub i wesele" Na wstępie ogromne DZIĘKI Doszłam do wniosku,że najwyższa pora trochę poudzielać się na forum, proszę o wyrozumiałość- dopiero raczkuję
Może kilka słówek o mnie- mam na imię Agnieszka., lat 20 z hakiem i co najważniejsze- ślubuję 07.06.2008
Nie przynudzam już
Miłego dnia wszystkim życzę
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 12:02   #11160
mila25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki!
Witam Was bardzo serdecznie Od kilku tygodni podczytuję sobie ten wątek i powiem szczerze- gdyby nie Wy kompletnie nie wiedziałabym jak ugryźć temat "slub i wesele" Na wstępie ogromne DZIĘKI Doszłam do wniosku,że najwyższa pora trochę poudzielać się na forum, proszę o wyrozumiałość- dopiero raczkuję
Może kilka słówek o mnie- mam na imię Agnieszka., lat 20 z hakiem i co najważniejsze- ślubuję 07.06.2008
Nie przynudzam już
Miłego dnia wszystkim życzę

Witaj Agnieszko, bardzo nam miło, że do nas dołączyłaś

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości