Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'13,cz.V - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 0 0%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku 0 0%
Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki 14 37,84%
Na czworaka zaraz stanę i zachwycę moją mamę 1 2,70%
Czy deserek, czy obiadek, oby nie był ze mnie niejadek 0 0%
Wcinam obiad, deser, mleko, do pół roczku niedaleko 11 29,73%
Skonczyły się już kolki, wszak wyrastam z mej gondolki 2 5,41%
Żółwik, słonik, hipopotam, ja dzidziusia swego kocham 4 10,81%
Normy obrotów, siadania i mowy nie moga wyjść mamusiom z głowy 1 2,70%
Mamo w rękę weź łyżeczkę i sprawdź czy mój płacz, to przez ząbeczek 0 0%
Powoli się rozkręcam, z brzuszka na plecy się już przekręcam 4 10,81%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-07, 14:17   #3481
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Ja bylam na basenie z 5-6 miesiecznym dzieckiem, to najpierw ogarnelam malą(byl przewijak) i dalam ja przyjaciolce ktora ze mna byla i sama sie ogarnialam.Musialam tylko doplacic bo nie wyrobilam sie w te 10 min co dawali na suszenie.

A latem jak bylismy w Niemczech to tak samo, tylko dziecko juz ogarniete dawalam mezowi i czekali na mnie.Tylko jak byl upal to wiele czasu nie zajmowalo to, nie trzeba bylo wlosow suszyc, tylko zdjac mokre gacie, ubrac suche kiecke i tyle.I w de to sie placilo za caly dzien i siedzialo ile chcialo wiec nie trzeba bylo czasu pilnowac.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 14:38   #3482
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Hej. Za tydzień mamy szczepienie i zastanawiam sie czy go nie opóźnić. O ile można przesunąć kolejne szczepienia? Jeśli min to 6 tyg to ile max? To bedzie 5in1 i rota nawiasem mówiąc.

Mi też lecą włosy koszmarnie. Bajka kiedys polecala sdobry szampon, ale qrcze nie zapisałam sobie.
cece med do wypadajacych wlosow, szampon dostac mozna w rossmanie, ale lepszy z tej serii jest lioton

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Czy owocki dla diecka podgrzewacie?
albo delikatnie, albo w tem pokojowej.

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
ja też już tak noszę
i zgadzam sie co do czworakowania !
tez tak nosze, ale robilam to intuicyjnie, nie wiedzialam ze tak jest zalecane.

sorki ze tak po lebkach odp ale nadrabiam poki mam chwile, rodzice u mnie sa wiec nie ma czasu, a akurat z psem poszli i zabrali Blanke
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 15:11   #3483
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
tak

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
U nas jest specjalna szatnia rodzinna z przewijakami i wszystkim dla dzieci, jedna osoba wchodzi pływać, a druga może do szatni przebrać dziecko i wejść popatrzeć Sama raz próbowałam wszystko ogarnąć i to była MASAKRA, nawet z jednym dzieckiem, z dwójką sama na basen bym nigdy nie poszła
Ja byłam sama z Adasiem na basenie, ciężko było, ale dałam radę. Na czas mojego ubierania dałam go do fotelika.
Stary 2014-02-07, 15:24   #3484
LaLoca
Zakorzenienie

Dzieki Bajka.
Planuje też zastosowac wcierke Jantar. Juz kiedys uzywalam i chyba pomogla. Chyba, bo stosowałam masowy atak i nie wiem co pomogło.
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 15:40   #3485
pszczoua
Zakorzenienie

Co do obiadkow to wszystko podgrzewam ale to dlatego ze sama robie i trzymam w zamrazarce/lodowce. Podgrzewam tylko nieznacznie, tak ze jest letnie i w sumie szybko studzi sie do temp. pokojowej. Dzisiaj zrobilam Julkowi marchewke z ziemniaczkiem i dodalam troche jabluszka do smaku zeby go nie zatwardzilo. Jesli dobrze bedzie tolerowal to jak wprowadze kaszki na wieczor chcialabym podawac jaglana z moim mleczkiem lub mm (w zaleznosci czy dam rade odciagnac) z lyzeczka przetartego ugotowanego jabluszka
Stary 2014-02-07, 15:42   #3486
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki Bajka.
Planuje też zastosowac wcierke Jantar. Juz kiedys uzywalam i chyba pomogla. Chyba, bo stosowałam masowy atak i nie wiem co pomogło.
U mnie na wypadanie nie działa, ale za to na przyrost i baby hair działa świetnie

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 16:16   #3487
nena_milka
Wtajemniczenie

wpadam jak po ogień
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
cześć.piękny dziś dzień! nadrabiam

przeczytałam "miesiączek"
jo tyż
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
a wiecie ze najstarsze dzieci watkowe zaczęły 8 miesiąc (nasze blizniaki-ciekawe co u nich
a córka dirty za 10 dni skonczy 7 miesiecy>????
to jest kosmos jak ten czas ucieka
łeeeee jak czytam jakie duże już wasze dzieci to aż mnie trzepie na myśl o szukaniu pracy

Ala
Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam dziewczyny za życzenia.Jakoś nie czuję radości z tych urodzin,chyba ze zmęczenia.W ogóle to łapię jakiegoś egzystencjalnego dola.Tyle czekałam na tą moją Kruszynke,a teraz nawet nie umiem się w pełni cieszyć macierzyństwem.Natura to źle wymyśliła,dzieci powinny w nocy spać,żeby mamy mogły nabrać sił na dzień.Ech takie moje marudzenie.Smutno mi

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
nie smutaj...
najlepszego
Cytat:
No ale wiecie, mąż i tak dostał opieprz,że ma jeździć ostrożniej, bo przecież nie chce chyba osierocić naszego dziecka.................. ............Miałam ochotę go udusić!!!!

Co to ja chciałam...Natka leży w łóżeczku z gołym dołem, robi pffffffff i wypuszcza bąbelki
A rano leżała w łóżeczku i zawołała Mama, mój małż też słyszał. Wprawdzie to przypadkiem,ale może to zapowiedź pierwszego słowa?
w sensie to pffff to buzią robi? czy goła pupa ma coś do tego
Cytat:
Idziemy za ciosem, zapisałam Natkę na zajęcia basenowe na przyszłą niedzielę. Niestety mój mąż będzie musiał założyc obcisłe kąpielówki (a on w ogóle takich nie ma, bo nie znosi, zawsze ma takie surferskie szorty)- jak mu o tym powiedziałam,to się załamał
mój by nie poszedł
Cytat:
nie. chyba że mam z lodówki to kładę na chwilę koło kominka żeby ogrzać do temp pokojowej.

chyba nam się skok kończy ((odpukać) bo młoda śpi dziś w dzień ale dała ognia w tym tygodniu
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 16:20   #3488
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
U mnie na wypadanie nie działa, ale za to na przyrost i baby hair działa świetnie
A mozesz cos polecic na wypadanie? Uzywalam też Revalid i Radical. Tabsów teraz sie boje a Radical zadziałał ale swedziala po nim skóra.
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 16:20   #3489
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Igły to moja największa fobia. Nienawidzę ich! Pamiętam jak w ciąży mi krew pobierali kilka razy to potem zawsze wymiotowałam mimo że ogólnie mnie w ciąży mdłości nie męczyły. A jak miałam kilka lat temu zabieg na głowie to nie myślałam o tym że mi się to przytrafiło czy że mi będą głowę golić tylko o tym że mi będą igły w łeb wbijać
brrrr nie przypominaj mi ja miałam 2 razy wyciane na głowie takie czerwone plamki wiec miałam po mniej więcej 10 zastrzyków (10 plam) znieczulających w głowe wiec później jak znieczulenia puściły to była masakra!!myślałam ze mi głowe rozsadzi :/ złe wspomnienia no ale musiałam je usunąć żeby w razie czego nie zadrapać grzebieniem przez co niestety mam liche włosy i cienkie a kiedyś miałam takie grube fajne...ehhh
Stary 2014-02-07, 16:22   #3490
dodinha
Wtajemniczenie

Dziewczyny,tak się zastanawiam,czy to możliwe,że moje mleko się rozrzedza,bo piję dużo wody,zwłaszcza po południu i dlatego mała sie nie najada,bo nie jest wystarczająco sycące na wieczór?
Stary 2014-02-07, 16:28   #3491
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
A mozesz cos polecic na wypadanie? Uzywalam też Revalid i Radical. Tabsów teraz sie boje a Radical zadziałał ale swedziala po nim skóra.
nie znam się, też by mi coś się przydało, bo lecą mi na masę

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2014-02-07, 16:30   #3492
inwersja
dryfuję słowami

maharet, którą konkretnie butelke Aventu macie do kaszki? zwykłą czy natural? i który smoczek?
z łyżeczki jeść mi nie chce kaszki, a 3 z TT to jednak porażka :/
Stary 2014-02-07, 16:39   #3493
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego!!!
Czemu Cię nie cieszą urodziny?

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Jak ubieracie dzieci najczęściej?
Ja lubię pajace, półśpiochy. Może pora bym częściej ubierała spodnie na wyjście, a po domu półśpiochy.
moja na noc ma kr body i na to pajac a w dzień zostawiam te kr body i na to bluzeczka spodnie i skarpetki
Stary 2014-02-07, 16:45   #3494
dodinha
Wtajemniczenie

https://mamotoja.pl/pub/rozne/kalend...ania-diety.pdf może sie przyda
Stary 2014-02-07, 16:50   #3495
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
wpadam jak po ogień

jo tyż

łeeeee jak czytam jakie duże już wasze dzieci to aż mnie trzepie na myśl o szukaniu pracy

Ala

nie smutaj...
najlepszego

w sensie to pffff to buzią robi? czy goła pupa ma coś do tego

mój by nie poszedł

nie. chyba że mam z lodówki to kładę na chwilę koło kominka żeby ogrzać do temp pokojowej.

chyba nam się skok kończy ((odpukać) bo młoda śpi dziś w dzień ale dała ognia w tym tygodniu
haha w sumie to było pffff buzią i purkanie pupą

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 16:58   #3496
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
brrrr nie przypominaj mi ja miałam 2 razy wyciane na głowie takie czerwone plamki wiec miałam po mniej więcej 10 zastrzyków (10 plam) znieczulających w głowe wiec później jak znieczulenia puściły to była masakra!!myślałam ze mi głowe rozsadzi :/ złe wspomnienia no ale musiałam je usunąć żeby w razie czego nie zadrapać grzebieniem przez co niestety mam liche włosy i cienkie a kiedyś miałam takie grube fajne...ehhh
Ja mialam czerniaka i nie dosc ze mnie wymeczyli przy zabiegu to jeszcze musialam chodzic ponad miesiac z takim przypalowym opatrunkiem na glowie a sciaganie szwów to tez masakra byla. Az sie dziwie ze tak porod dobrze znioslam, no ale przy porodzie zastrzykow i igiel nie bylo przynajmniej ja zadnych nie widzialam

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 16:59   #3497
logoasia
Zakorzenienie

hej
moje dziecko przechodzi samego siebie, nie wiem czy to nie zęby, jakiś koszmar

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
pamiętasz co pisałam o TŻ siostrzeńcach, nutella, nesquiki i cola same witaminy.

strzeliłam sobie leszka z sokiem malinowym...

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
człowiek się uczy na błędach, szkoda, że na własnym dziecku

"dobre rady" wujków, ciotek i pociotek to ja mocno segreguję. najgłupszą i nie do zaakceptowania przeze mnie jaką do tej pory usłyszałam to zatykanie dziecku nosa aby nie mogło oddychać wtedy gdy ma czkawkę (autorstwa teściowej oczywiście, tak jak i zasłanianie ust szalikiem gdy jest mróz i przykrywanie głowy i buzi pieluchą gdy dziecko śpi)

mam guza przysadki, który pod wpływem karmienia może się powiększyć. Poziom prolaktyny utrzymuje mi się na poziomie 200 (zdrowa kobieta karmiąca ma około 100). endokrynolog wyraził zgodę na karmienie do 3 miesiąca, ale mam problemu z odstawieniem Synka.
czuję się jak wyrodna matka gdy on domaga się piersi a ja mu butlę daję...:-(

znam to z autopsji. i mam masę koleżanek z przeróżnymi dolegliwościami związanymi z płodnością

masakra!

zgadza się

buziaki dla Zuzinki!!!!

dziewczyny, czy któraś z Was spotkała się z czymś takim, że niemowlę ma za małą głowę? jutro idziemy na usg i jestem poddenerwowana
przepraszam, gdzies mi umknęło. Bardzo Ci współczuję, jeśli ma pomóc to odstawiaj powolutku. A synek ssie butelke ze smoczkiem?
Cytat:
Oj ja też,albo drineczka z whisky mniammm

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Znam 8 latka jedzacego zupe przez slomke.... a na weselu rodzice szli mu po chipsy bo byl glodny..
bosz

nadrabiam dalej

Edytowane przez logoasia
Czas edycji: 2014-02-07 o 17:02
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 17:25   #3498
angelikada
Wtajemniczenie

moja też się nie obraca nawet nie probuje nie mówiąc o przekręceniu na brzuch ! chociaż na brzuchu kombinuje cos i się trochę kreci jakby się chciała przekrecic ale jeszcze jej daleko do tego, a np. Misi Kornel już się przekręcił i dzieci są różne i wiem że moja do tego dojdzie tak samo z ząbkami Kornelek już ma moja nie a są w tym samym wieku co do dnia na każdego bąbla przyjdzie czas

a moja leży sobie na macie i "pluje"
Stary 2014-02-07, 17:27   #3499
butterfly20
Zakorzenienie

http://9gag.com/gag/6466041?ref=mobile wow niesamowity!!!

Stary 2014-02-07, 17:32   #3500
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

kurcze rozhajcowałam w piecu i teraz mam saune w domu
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 17:36   #3501
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś kupiłam Radical ampułki do wcierania. Mam nadzieję, że zadziała, bo jeszcze chwila i zostanę łysa :banghead:

Cytat:
Dziewczyny,tak się zastanawiam,czy to możliwe,że moje mleko się rozrzedza,bo piję dużo wody,zwłaszcza po południu i dlatego mała sie nie najada,bo nie jest wystarczająco sycące na wieczór?
Z tego co się orientuję, ilość wypitej wody nie ma wpływu na wodnistość pokarmu. Byłoby gorzej gdybyś w ogóle nie piła. Coś czuję, że myślisz nad podaniem mm ja też się zastanawiam, bo wydaje mi się, że w nocy się nie najada, a może to przejściowe?
Logoasia pomóż proszę, powiedz, że będzie lepiej, że to tylko taki okres

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-02-07, 17:42   #3502
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Ja dziś kupiłam Radical ampułki do wcierania. Mam nadzieję, że zadziała, bo jeszcze chwila i zostanę łysa :banghead:

Z tego co się orientuję, ilość wypitej wody nie ma wpływu na wodnistość pokarmu. Byłoby gorzej gdybyś w ogóle nie piła. Coś czuję, że myślisz nad podaniem mm ja też się zastanawiam, bo wydaje mi się, że w nocy się nie najada, a może to przejściowe?
Logoasia pomóż proszę, powiedz, że będzie lepiej, że to tylko taki okres

Już od dawna zastanawiam się nad podaniem mm na noc, bo chyba naprawdę się nie najada,może byłoby lepiej dla nas obu.A Emilka też się tak często budziła,oprócz dzisiejszej nocy?

Edytowane przez dodinha
Czas edycji: 2014-02-07 o 17:46
dodinha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 18:08   #3503
matallewar
Zakorzenienie

Dziecko mi ucieka Foto w k wrzuciłam

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2014-02-07, 18:34   #3504
butterfly20
Zakorzenienie

http://www.wykop.pl/link/1810562/rew...skimi-w-soczi/

czy was też wzrusza ta reklama?

A mój mąż, zapalony sportowiec, który chce też Tuśkę uczyć sportu to już w ogóle się rozkleił

Stary 2014-02-07, 18:38   #3505
pszczoua
Zakorzenienie

Nie wiem dziewczyny czy mm na noc cos pomoze. Ja juz dwa czy trzy razy podalam bo maly plakal ewidentnie glodny, nie chcial z nerwow chwycic brodawki a ja na szybko odciagnelam moze 20 ml wiec na mm sie skonczylo. Budzil sie potem na pierwsze karmienie wczesniej niz po kp wiec to nie jest wg mnie regula...

Czy wasze dzieci tez tak smiesznie pelzaja na brzuszku jak gasienice? Julek pokonal dzis w krotkim czasie jakies pol metra. Lezy na brzuszku, raptem bierze glowke w dol, podkurcza nozki i prostuje przesuwajac sie jednoczesnie do przodu. Wyglada to przekomicznie
Stary 2014-02-07, 19:15   #3506
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Nie wiem dziewczyny czy mm na noc cos pomoze. Ja juz dwa czy trzy razy podalam bo maly plakal ewidentnie glodny, nie chcial z nerwow chwycic brodawki a ja na szybko odciagnelam moze 20 ml wiec na mm sie skonczylo. Budzil sie potem na pierwsze karmienie wczesniej niz po kp wiec to nie jest wg mnie regula...

Czy wasze dzieci tez tak smiesznie pelzaja na brzuszku jak gasienice? Julek pokonal dzis w krotkim czasie jakies pol metra. Lezy na brzuszku, raptem bierze glowke w dol, podkurcza nozki i prostuje przesuwajac sie jednoczesnie do przodu. Wyglada to przekomicznie
No mój próbuje. Faktycznie fajnie to wygląda

A i moje kochane dziecko pierwszy raz przekręciło się z plecków na brzuszek . Walczył dzielnie i w końcu mu się udało . A tak się tym ucieszyłam że mój zabawny mąż chciał mi pampersa dać abym z radości nie popuściła

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:

A mój mąż, zapalony sportowiec, który chce też Tuśkę uczyć sportu to już w ogóle się rozkleił

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 19:24   #3507
kahunia
Zadomowienie

Cytat:

taak

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 19:26   #3508
misia332
Zakorzenienie

laloca nie jestem nerwowa, po prostu faceci nie raz przeginają, prosty przykład z dzisiaj, mówie przynieś warzywa na zupę jarzynową, to mi przyniósł dwie marchewki, pora i kawałek pietruszki.

czy jak zamawiam parę rzeczy na amazon to płace za przesyłke raz ? jak to działa ?

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 19:37   #3509
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
laloca nie jestem nerwowa, po prostu faceci nie raz przeginają, prosty przykład z dzisiaj, mówie przynieś warzywa na zupę jarzynową, to mi przyniósł dwie marchewki, pora i kawałek pietruszki.

czy jak zamawiam parę rzeczy na amazon to płace za przesyłke raz ? jak to działa ?

A trzeba mu bylo z tego zupke ugotowac ciekawe jakby zajadal

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 19:40   #3510
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Już od dawna zastanawiam się nad podaniem mm na noc, bo chyba naprawdę się nie najada,może byłoby lepiej dla nas obu.A Emilka też się tak często budziła,oprócz dzisiejszej nocy?

Budziła się, ale nie aż tak często. Od kilku dni musi sobie więcej pojeść w nocy. 2 miesiące temu przesypiała mi nawet do 5:40. Ja absolutnie nie narzekam, tylko martwię się czy nie jest przypadkiem głodna
Już wiem od czego te jej gazy jak je to chyba jej za dużo leci i nie nadąża z połykaniem i dużo powietrza łyka. Dałam jej teraz Infacol, może cos pomoże. Zaraz jak trochę, to lecę do apteki po coś innego, bo już się skończył.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości