Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-08, 20:08   #3481
Kaigara
Rozeznanie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Gratulacje To dobrze, że się tak cieszysz

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Mamy z moją Mamą podobne refleksje, masakra Mama jest trochę przy kości, a przy tym ma problemy skórne i chce mieć sukienkę z rękawkiem minimum do łokcia, a do tego długość do pół łydki. Znalazłyśmy kilka świetnych sukienek, ale wszystkie do kolan... Jeśli Twoja mama nie ma tak wygórowanych oczekiwań, to możecie zerknąć tutaj http://modbis.pl/ Komentarze klientek bardzo dobre.

Ja właśnie dzisiaj o tym myślałam, że chcę juuuż, a tu jeszcze ponad 200 dni, a jak zostanie poniżej 100 dni to będę wariować Wcale się nie dziwię Twojej ekscytacji

Moja mama myśli o tym, żeby ubrać kolorową bluzkę i do tego jakąś garsonkę i spódnice. Czy Wasze mamy ubierają sukienki?
Cytat:
Napisane przez Mhall Pokaż wiadomość
Nie mogę uwierzyć, że dopiero teraz trafiłam na ten wątek! 25 części w życiu nie zdążę przeczytać

Ślubuję 16 sierpnia i widziałam w kalendarzu, że na tą datę jest Nas całkiem sporo

Lokal, orkiestra, foto, video - załatwione. Suknia kupiona (KLIK), bukiet (KLIK), chyba że uda się znaleźć holenderskie piwonie w sierpniu to będzie taki: KLIK. Moim zmartwieniem na teraz jest, czy do mojej sukni będzie pasował dłuugi prosty welon (KLIK) Jak myślicie?
Długi welon pasuje
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:16   #3482
Dotka90
Zakorzenienie

Moja mama ubiera sukienkę

IMO wesele to nie okazja, na którą się wkłada spódnicę + bluzkę i żakiet
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:17   #3483
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Nie mogę uwierzyć, że dopiero teraz trafiłam na ten wątek! 25 części w życiu nie zdążę przeczytać

Ślubuję 16 sierpnia i widziałam w kalendarzu, że na tą datę jest Nas całkiem sporo

Lokal, orkiestra, foto, video - załatwione. Suknia kupiona (KLIK), bukiet (KLIK), chyba że uda się znaleźć holenderskie piwonie w sierpniu to będzie taki: KLIK. Moim zmartwieniem na teraz jest, czy do mojej sukni będzie pasował dłuugi prosty welon (KLIK) Jak myślicie?
Cześć piękną masz sukienkę bardzo w moim stylu moge zapytać ile za nią dałas? jest naorawde wow welon bedzie pasować idealnie

A, jestesmy tez juz zapisani na nauki, do ojców Franciszkanow 28-29 czerwca wszystko robi sie w końcu realne
Mielismy z TZ swietowac podpisanie umowy ale biedaczek z tych emocji zasnął

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:18   #3484
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Ona nie lubi sukienek Próbowałam ją namówić na zakup jakiejś, ale się nie dało.
Stary 2014-02-08, 20:21   #3485
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Obiecuje, ze Was dzis troche nadrobie ale póki co wszystkim gratuluje zalatwionych spraw i coraz mniej dni slubu

My dzis jedziemy podpisywac umowe na sale strasznie sie stresuje bo to bedzie nasza pierwsza umowa
to jaka jest ostatecznie wybrana sala i gdzie ?
Stary 2014-02-08, 20:23   #3486
Lg_ago
Zadomowienie

Kaigara moja mam najlepiej poszłaby w spodniach Ale doszła do wniosku, że raczej nie wypada. Rozmawiały ostatnio ze swoją siostrą (jej syn/mój kuzyn miesiąc przed nami ma ślub), to ma taki sam problem. Doszły do wniosku, że do kościoła ubiorą sukienkę, a na salę wskoczą już w spodnie I obie zadowolone
A jak sukienka - to tylko z krótki lub nawet dłuższym rękawem. Źle się czuje w odkrytych ramionach, twierdzi, że w jej wieku już nie wypada

I tu zgodzę się z Wami - kupić coś ładnego na kobietę (nie na dziewczynę), co by nie wyglądało jak dla dużo starszych pań graniczy z cudem !!

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:28   #3487
emdzik
Zakorzenienie

Mhall piękna suknia, welon jak najbardziej do niej pasuje

Jeśli chodzi o sukienke dla mamy, to fakt - jest ciężko. Ja z mamą będziemy chyba szły do takiego sklepu gdzie szyją też pod zamówienie, poprzymierza tam coś, będzie wiedziała między innymi w czym się dobrze czuje i wtedy powie babce jaki fason kolor itp i mam nadzieję, że to uszyją (i za dobrą cenę )

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:29   #3488
myboyismine
Zakorzenienie

ja z moją jeszcze nie rozmawiałam co ubiera... sama nie zapytała mnie o sukienkę.
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:41   #3489
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
to jaka jest ostatecznie wybrana sala i gdzie ?

Bytom, The Piano mialam dzis zrobić zdjęcia bo na zywo wygląda duzo piękniej, ale zapomniałam cena na os 245zł ze wszystkim (wodka b/o, piwo b/o, napoje b/0, tort, ciasta, slodycze, nocleg dla PM, mercedes czarny dla PM, kwiaty na stolach, wystroj sali, barman, fontanna czekoladowa). Jestesmy zadowoleni

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Kaigara moja mam najlepiej poszłaby w spodniach Ale doszła do wniosku, że raczej nie wypada. Rozmawiały ostatnio ze swoją siostrą (jej syn/mój kuzyn miesiąc przed nami ma ślub), to ma taki sam problem. Doszły do wniosku, że do kościoła ubiorą sukienkę, a na salę wskoczą już w spodnie I obie zadowolone
A jak sukienka - to tylko z krótki lub nawet dłuższym rękawem. Źle się czuje w odkrytych ramionach, twierdzi, że w jej wieku już nie wypada

I tu zgodzę się z Wami - kupić coś ładnego na kobietę (nie na dziewczynę), co by nie wyglądało jak dla dużo starszych pań graniczy z cudem !!
Bardzo dobrym pomysłem na wesela dla pań lubiących spodnie sa kombinezony moja psiapsioła lat 43 była w zeszłym roku u swojego brata na weselu w kombinezonie (ecru dol, zlota góra) i zrobila szał wszyscy sie zachwycali ona akurat kupowała w Promod, tam zawsze jest na wiosne/lato pełno pieknych kombinezonow sama mam jeden, ale czarny, bardziej wieczorowy

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-02-08, 20:42   #3490
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Polecam tą stronę, zamówiłam tam sukienkę na wesele dla babci dla dmiany, bardzo dobra jakość, szybka wysyłka - babcia zadowolona i nie trzeba było jej ciągać po sklepach - bezcenne
O, super! To tym bardziej moje zaufanie do tego sklepu wzrosło

Moja mama szuka sukienki, ale ja ją widzę też w eleganckich spodniach i fajnej tunice Wiem, że wtedy by się nie stresowała tak swoim stanem skórnym (ma łuszczycę, która się zaognia w okresach stresowych, a do takich pewnie będzie dla niej należał mój ślub), a wygląda w takich zestawach bardzo dobrze. Byłam ostatnio na weselu, gdzie mama PMki była tak ubrana i wyglądała bardzo dobrze Ale poza tym na pewno będzie miała jakąś sukienkę, taki spodniowy strój to na przebranie, choć nie wykluczamy też spódnicy plus bluzki, ale nie taki komplet garsonkowy z żakietem, tylko jakieś fajne zestawienie, nie stricte komplet trzyczęściowy.
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 20:54   #3491
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość

Ja sama najchętniej poszłabym w spodniach.
Fajny pomysł tylko u nas tylko to przyjęcie (u Ciebie też, dobrze myślę? ) i chyba nie za bardzo ma sens przebieranie się tylko do jedzenia?
Ona nie tyle sukienek nie lubi, co nie chce wyglądać grubo, a jakoś nie może znaleźć takiej, w której dobrze by się czuła.
Zawsze wydawało mi się, że żakiet jest elegancki.

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Bytom, The Piano mialam dzis zrobić zdjęcia bo na zywo wygląda duzo piękniej, ale zapomniałam cena na os 245zł ze wszystkim (wodka b/o, piwo b/o, napoje b/0, tort, ciasta, slodycze, nocleg dla PM, mercedes czarny dla PM, kwiaty na stolach, wystroj sali, barman, fontanna czekoladowa). Jestesmy zadowoleni

Bardzo dobrym pomysłem na wesela dla pań lubiących spodnie sa kombinezony moja psiapsioła lat 43 była w zeszłym roku u swojego brata na weselu w kombinezonie (ecru dol, zlota góra) i zrobila szał wszyscy sie zachwycali ona akurat kupowała w Promod, tam zawsze jest na wiosne/lato pełno pieknych kombinezonow sama mam jeden, ale czarny, bardziej wieczorowy
Fajna sala. Gratulacje. Trzymam kciuki za narzeczonego, żeby się za bardzo nie denerwował weselem

O czymś takim jak kombinezon nie pomyślałam, ale do tego chyba trzeba mieć idealną figurę?
Stary 2014-02-08, 21:07   #3492
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Ja sama najchętniej poszłabym w spodniach.
Fajny pomysł tylko u nas tylko to przyjęcie (u Ciebie też, dobrze myślę? ) i chyba nie za bardzo ma sens przebieranie się tylko do jedzenia?
Ona nie tyle sukienek nie lubi, co nie chce wyglądać grubo, a jakoś nie może znaleźć takiej, w której dobrze by się czuła.
Zawsze wydawało mi się, że żakiet jest elegancki.

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Fajna sala. Gratulacje. Trzymam kciuki za narzeczonego, żeby się za bardzo nie denerwował weselem

O czymś takim jak kombinezon nie pomyślałam, ale do tego chyba trzeba mieć idealną figurę?
Absolutnie nie dużo pań tak myśli, i strasznie mnie to wkurzalo jak pracowałam jeszcze w Promodzie w moim obecnym sklepie nie ma kombinezonów raczej
Wiekszosc nowoczesnych kombinezonów ma dosc swobodny fason. Nigdzie sie nie opinaja ani nic tylko ladnie opływaja sylwetke ta kolezanka jest w prawdze szczuplutka, ale za to ma 150cm wzrostu a w kombinezonie wygladala super ja z kolei mam 170 cm i rozm 48 a jak gdzies ide w kombinezonie to same pochwaly zbieram i sama sie tez dobrze czuje ale przede wszystkim do kombinezonu trzeba się przekonac i uwierzyć, ze to fajna rzecz u nas w Polsce niestety dosc malo popularna
Ale tak jak mowie, w sezonie zawsze są w Promod, czasami widzialam piekne w HM dla tych lubiacych wyzsza pólke widzialam ostatnio tez jeden rozowy na witrynie u Ewy Minge

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-02-08, 21:08   #3493
swiat_katarzyny
Zadomowienie

czekolada chwal sie koniecznie wszystkie nie możemy się doczekać

Widze że na tapecie temat sukienek dla mam to istna ma-sa-kra! moja mama nosi rozmiar 48 a tu to w ogóle kompletna porażką

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Mamy z moją Mamą podobne refleksje, masakra Mama jest trochę przy kości, a przy tym ma problemy skórne i chce mieć sukienkę z rękawkiem minimum do łokcia, a do tego długość do pół łydki. Znalazłyśmy kilka świetnych sukienek, ale wszystkie do kolan... Jeśli Twoja mama nie ma tak wygórowanych oczekiwań, to możecie zerknąć tutaj http://modbis.pl/ Komentarze klientek bardzo dobre.
niektóre naprawde boskie już podeslałam mamie stronke, niech przegląda

Cytat:
Moja mama myśli o tym, żeby ubrać kolorową bluzkę i do tego jakąś garsonkę i spódnice. Czy Wasze mamy ubierają sukienki?
mama PM musi wyglądać mega elegancko...

Pysia gratuluje podpisania pierwszej umowy

Edytowane przez swiat_katarzyny
Czas edycji: 2014-02-08 o 21:09
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 21:12   #3494
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj Przepiękna sukienka. Bardzo w moim stylu

Co do sukienek. Moja Mamcia też przeżywa swoją kreację. Chciałaby jakąś albo jasną sukienkę, albo koralową, lekko przed kolano, raczej dopasowaną. Rozmiar 38/40.

pysia
Gratuluję umowy!

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 21:14   #3495
Mhall
Raczkowanie

Cytat:
Cześć piękną masz sukienkę bardzo w moim stylu moge zapytać ile za nią dałas? jest naorawde wow welon bedzie pasować idealnie
Dziękuję! Sama zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia 3400zł - trochę dużo, ale taka okazja zdarza się tylko raz

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Mhall piękna suknia, welon jak najbardziej do niej pasuje
Dzięki

Cytat:
Długi welon pasuje
Dziękuję! Właśnie to chciałam usłyszeć
Mhall jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-08, 21:14   #3496
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Może to niezbyt idealne miejsce na ślubne zakupy, ale jak. Wasze mamy sa pelniejsze to polecam dział odzieżowy w Tesco
Ja ostatnio jedynie tam kupuje eleganckie rzeczy kupilam juz tam sukienke na slub siostry, urodziny cioci na sali, stroj na rozmowy kwalifikacyjne, elegancką koszule rozmiarówka dobra, a gatunkowo naprawde fajne rzeczy (mowie to ja-maniaczka ciuchow ). Czasami cos ladnego eleganckiego znajdzie sie tez cos w Kappahlu
No i w Bon Prix (trzeba czytac komentarze pod ciuchami!!!).

Ok, królewicz wstał idziemy świętować

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-02-08 o 21:23
Stary 2014-02-08, 21:34   #3497
Kaigara
Rozeznanie

Też pokażę mamie tę stronkę od Was Spróbuję ją namówić na sukienkę, niech też wygląda pięknie

Cytat:
Może to niezbyt idealne miejsce na ślubne zakupy, ale jak. Wasze mamy sa pelniejsze to polecam dział odzieżowy w Tesco
Ja ostatnio jedynie tam kupuje eleganckie rzeczy kupilam juz tam sukienke na slub siostry, urodziny cioci na sali, stroj na rozmowy kwalifikacyjne, elegancką koszule rozmiarówka dobra, a gatunkowo naprawde fajne rzeczy (mowie to ja-maniaczka ciuchow ). Czasami cos ladnego eleganckiego znajdzie sie tez cos w Kappahlu
No i w Bon Prix (trzeba czytac komentarze pod ciuchami!!!).

Ok, królewicz wstał idziemy świętować
Ja też kupiłam kilka rzeczy w tesco i też jestem z nich zadowolona Często mają dużo lepszą jakość te ubrania niż "szmatki" z h&m czy innych tego typu sklepów
Stary 2014-02-08, 22:07   #3498
marlenqa22
Zadomowienie

Hej

Nie było mnie parę dni, więc nie nadrobię, bo tego jest tak dużo!

Dzisiaj zamówiłam firmę dekoratorską do kościoła. Nie wiem czy pamiętacie ale pisałam Wam że mam środkowy ślub, pierwszy i ostatni ślub biorą taką dziewczynę z mojej rodzinnej miejscowości ale mi absolutnie się nie podoba jak ona ubiera. Najpierw rozważałam pójście na kompromis i dorzucenie się do ich dekoracji.
Ale dzisiaj przejechałam się do tej firmy która mi się podoba i po obejrzeniu katalogów już wiedziałam że moim marzeniem jest by oni stroili mi kościół bo naprawdę są w tym świetni!
No i się wyłamałam, będę mieć inną dekorację, a ta firma mi powiedziała że ich jest sporo osób więc ubrać kościół zajmuje im 10 minut i gwarantują mi że zdążą ze wszystkim

Zamówiłam też zawieszki na alkohol, za 3 tygodnie zamówię zaproszenia z tej samej serii

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 22:14   #3499
puchaczmalinowy
Rozeznanie

elrosa po prostu piękne te Wasze obrączki!

Atomoowka i to za pyszną muffinę - barrrrdzo czekoladową i z wiśniami kandyzowanymi

cornflower dziękuję no z teściową mamy konflikt wizji i ona sobie ubzdurała, że ja będę chciała te muffiny z kremem - może dla niej młoda jestem ale swój rozum mam i wiem, że w czerwcu krem to nie jest najlepszy pomysł będziemy mieli babeczki na kruchym cieście z masą budyniową i owocami zamiast tego - serio, nawet te babki cukierniczki się dziwnie na nią patrzyły jak tego focha strzelała a mi już się nie chce bić o takie pierdoły postanowiłam więc, że muffiny będą tak czy siak ale na początku na winietki, a co!

Z zespołem spotkanie udane, mam dobre przeczucia!

aneczka też chcę taką sukienkę! eh, cudo!

czekooczekoladatrzymam kciuki aby udało się znaleźć model TEJ JEDYNEJ w optymalnej cenie, choć ja pewnie już bym na cenę nie patrzyła, gdybym poczuła z sukienką "to coś"! czekam niecierpliwie na fotki!

Postanowiłam, że do końca lutego znajdę sobie makijażystkę i już w marcu zrobię sobie próbny - żebym w razie czego miała czas szukać kogoś innego i zastanawiam się też nad zmianą fryzjerki, bo w sumie słusznie zauważyłyście, że powinna służyć mi radą a nie "jak pani coś wymyśli, to pani przyjdzie".

Zrobiłam dzisiaj takie niby zaproszenia dla rodziców - w sumie nie planowałam bo oni wykładają $$$ i tak myślałam, że bez sensu, ale jak adziia wysłała mi tekst do środka to zmieniłam zdanie, a TŻ też się pomysł spodobał i wiem, że takie pierdoły cieszą rodziców mimo wszystko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0191.jpg (104,5 KB, 33 załadowań)

You made me feel like a million bucks
You do… I was made for you

"Na zawsze" składa się z wielu "teraz".
puchaczmalinowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 22:16   #3500
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez puchaczmalinowy Pokaż wiadomość
Zrobiłam dzisiaj takie niby zaproszenia dla rodziców - w sumie nie planowałam bo oni wykładają $$$ i tak myślałam, że bez sensu, ale jak adziia wysłała mi tekst do środka to zmieniłam zdanie, a TŻ też się pomysł spodobał i wiem, że takie pierdoły cieszą rodziców mimo wszystko
Bardzo ładne zaproszenie dla rodziców
edit.
Warto zapraszać rodziców. Moi na początku nie chcieli zaproszeń, potem zmienili zdanie. Więc dostali i się ucieszyli i ja też, że mogłam im je dać byłam zadowolona. Rodzice narzeczonego nie chcieli i ciągle mówili, że to głupie i że mamy im nie dawać, bo go NIE CHCĄ. A potem... nagle im się odwidziało i zachciało, bo się dowiedzieli, że moi dostali.

Edytowane przez Kaigara
Czas edycji: 2014-02-08 o 22:19
Stary 2014-02-08, 22:21   #3501
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Polecam tą stronę, zamówiłam tam sukienkę na wesele dla babci dla dmiany, bardzo dobra jakość, szybka wysyłka - babcia zadowolona i nie trzeba było jej ciągać po sklepach - bezcenne

Z moją mamą z koleji był ten problem, że ma super figurę i wygląda młodo i też nie mogła znaleźć sukienki, bo chciałą wyglądać, młodo (nie jak babcia), ale też gdodnie jak przystało na mamę PM, a nie jak podfruwajka.
Najpierw znalazłyśmy sukienkę ładną w HEXELINE, ale cena + żakiet nas wmurowała. Potem znalazłyśmy bardzo podobną w BOLERO (cena z żakietem, tyle co za samą sukienkę w poprzednim sklepie)

enzunio moja mama właśnie taką ma, ze 2cm za kolano, na grubych zamiączkach, z dekoltem w serek w jaśniutko szare i srebrne mazgańce do tego biało-perłowy żakiecik
My szukamy czegoś w tym stylu (tylko inny kolor i stacjonarnie)
tylko w jasnym kolorze i stacjonarnie...
Albo coś takiego
Cytat:

Długi welon pasuje

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Hej

Nie było mnie parę dni, więc nie nadrobię, bo tego jest tak dużo!

Dzisiaj zamówiłam firmę dekoratorską do kościoła. Nie wiem czy pamiętacie ale pisałam Wam że mam środkowy ślub, pierwszy i ostatni ślub biorą taką dziewczynę z mojej rodzinnej miejscowości ale mi absolutnie się nie podoba jak ona ubiera. Najpierw rozważałam pójście na kompromis i dorzucenie się do ich dekoracji.
Ale dzisiaj przejechałam się do tej firmy która mi się podoba i po obejrzeniu katalogów już wiedziałam że moim marzeniem jest by oni stroili mi kościół bo naprawdę są w tym świetni!
No i się wyłamałam, będę mieć inną dekorację, a ta firma mi powiedziała że ich jest sporo osób więc ubrać kościół zajmuje im 10 minut i gwarantują mi że zdążą ze wszystkim

Zamówiłam też zawieszki na alkohol, za 3 tygodnie zamówię zaproszenia z tej samej serii
Gratuluję dekoratorki, my idziemy do naszej od kościoła (mamy inną do kościoła a inną na salę) w poniedziałek
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 22:25   #3502
puchaczmalinowy
Rozeznanie

Cytat:
Bardzo ładne zaproszenie dla rodziców
edit.
Warto zapraszać rodziców. Moi na początku nie chcieli zaproszeń, potem zmienili zdanie. Więc dostali i się ucieszyli i ja też, że mogłam im je dać byłam zadowolona. Rodzice narzeczonego nie chcieli i ciągle mówili, że to głupie i że mamy im nie dawać, bo go NIE CHCĄ. A potem... nagle im się odwidziało i zachciało, bo się dowiedzieli, że moi dostali.
dzięki
zawsze trzeba pamiętać, że jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził i masz rację, pewnie będzie im miło i przyjemnie, że jednak taki gest wykonujemy

You made me feel like a million bucks
You do… I was made for you

"Na zawsze" składa się z wielu "teraz".
puchaczmalinowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 22:37   #3503
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
My szukamy czegoś w tym stylu (tylko inny kolor i stacjonarnie)
tylko w jasnym kolorze i stacjonarnie...
Albo coś takiego

Gratuluję dekoratorki, my idziemy do naszej od kościoła (mamy inną do kościoła a inną na salę) w poniedziałek
U nas na szczęście z salą nie ma problemu bo w cenie jest sala ubrana Tylko muszę im powiedzieć że chcę kwiaty z różem bo róż to mój kolor przewodni

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 22:41   #3504
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość

Moja siostra w dniu wesela została bez fryzjerki, bo przyszła do salonu i dowiedziała że babka wpisała ją na kolejny tydzień i że dziś jej nie uczesze bo ma inna klientkę. Nie mogła zrobic nic bo nawet żadnej karteczki nie miała...

Zamówiliśmy garnitur!
Ales mnie nastraszyła tą fryzjerką...w poniedziałek do nie zadzwonię się przypomnieć! Gratuluję zamówienia garniaka!

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
laski znalazłam chyba TĄ JEDYNĄ
chyba sie zmówiny udało, bo wszystkie czekamy na te suknię, a Ciebie nie ma

Cytat:

Witaj! Cudna suknia bukiety tez - uważam, że dłuuuugi wlon będzie bardzo pasował

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Ja tez chcę moją mamę w sukience na wesele

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2014-02-08 o 22:42
Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 22:55   #3505
Opiumalfa
Zakorzenienie

Moja mama chyba tez bedzie zamawiac z tego sklepu co wstawialyscie

Sent from my iPad using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 23:31   #3506
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
iza powodzenia dzisiaj! bardzo fajny grawer
Dziękuję!

Kochane! Już pośpiewane w sali weselnej. Ogólnie to niestety źle mi się śpiewało, ale reszta super. Jedzenie i obsługa na 5! Jestem happy!
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 00:03   #3507
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

M&G
27 sierpnia 2015

W związku od: 05.08.2009
Zaręczyny: 06.10.2013
Ślub: konkordatowy, parafia pw. Opatrzności Bożej w Katowicach
Wesele: restauracja The Piano w Bytomiu
Kolor przewodni: fiolet i ecru
Muzyka: Dj Marek (najprawdopodobniej)
Pierwszy taniec: I love you, Celine Dion (najprawdopodobniej)
Suknia: odkupiona od wizażanki, szyta na wzór San patrick Bahamas
Welon: a własciwie dwa, jeden katedralny długi, drugi potrójny 100cm, obydwa wysoko upiete
Na ramiona w razie chłodu: żakiet cekinowy Camaieu
Buty: zakupione, kolekcja ślubna Ryłko, 5cm
Bukiet: z broszek
Makijaż: fioletowy smokey eye lub mocno różowe usta Agnieszka Badura
Fryzura: klasyczny kok
Pan Młody: klasyczny czarny granitur, fioletowy krawat i fioletowe skarpetki
Foto: Jarosław Grządka-plener, do kościoła i na wesele wciąż poszukiwany
Obrączki: najprawdopodobniej klasyczne złote
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg piano.jpg (47,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pierścień mocy.jpg (23,0 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg moja suknia.jpg (78,7 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0925.jpg (56,0 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0927.jpg (114,5 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg moje buty.jpg (44,3 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet.jpg (40,4 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg oko.jpg (33,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg żakiet.jpg (117,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koki.jpg (44,3 KB, 28 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-02-17 o 18:18
Stary 2014-02-09, 00:04   #3508
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Kishlaczkowa, poprosze o dołączenie wyżej dodanego postu do pierwszej strony i zmiane daty na 27 sierpnia 2015

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-02-09, 00:07   #3509
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ja z moją jeszcze nie rozmawiałam co ubiera... sama nie zapytała mnie o sukienkę.
a ty jej powiedziałaś, co ubierasz? nie przejmuj się

Mhall piękna ta sukienka! cudo
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 00:39   #3510
hihihi
Zakorzenienie

moja mama na pewno idzie w sukience na wesele uwielbia sukienki, mimo, że nosi rozmiar 46-48 ale w dobrze dobranej sukience super wygląda
myślę, że z jej sukienką będzie ciężej niż z moją
ale tą stronkę co pokazałyście też jej podeślę!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości