|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Dziewczyny szukami odlewek lub flaszek- Naomi klasyczna i One CK
Do oddania to co w wątku.
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
szukam Gucci Guilty i wersje Intense aby na spróbowanie
![]() do wymiany mam: ZAPACHY: - 100 ml Dior J'adore edp z małym ubytkiem - 100 ml CK Eternity, tester, szary kartonik - 100 ml DKNY Be Delicious 100 ml, 2x psiknięte, pełnowymiarowe - 50 ml Lacoste pour femme, raz psikniete pelnowymiarowe - 100 ml Signorina edp 2 razy psiknięta - Cacharel Noa wersja 25 ml z kartonikiem - Jimmy Choo edp, odlewka, ilość ml do uzgodnienia ok 15 ml
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2014-02-09 o 20:02 |
|
|
|
#603 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuję większej ilości Minifesto YSL na wymianę mam Narciso Rodriguez For Her edt ok 90/100ml, może ktoś chętny?
|
|
|
|
#604 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję rozpaczliwie perfum L'occitane NOTRE FLORE MYRTE.
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
|
|
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#606 |
|
Zadomowienie
|
Oddam:
flakony -Yver Rocher Moment de Bonheur 50ml + pudełko -Oriflame Marcel (ubytek na zdjęciu) + pudełko odlewki: -Dior Bois d'argent ok. 9ml -Angel Schlesser Oriental II ok. 8ml -CK in2u 4ml -Six scents serie 01 no 2 ok. 3ml -Six Scents serie 01 no 5 ok. 2ml -Monotheme Amber Wood 4ml -Monotheme Leather 4,5ml -Monotheme Black Oud 4,5ml Szukam na testy: Trussardi Donna Trussardi Delicate Rose Lalique Perles Hermes Jour d'Hermes Hermes Kelly Caleche Elie Saab (wszyskie wersje) Dita Von Teese Erotique Cartier Baiser Vole Guerlain Samsara Guerlain L'Instant Guerlain Insolence edt/edp Chanel no 5 Chanel no 5 Eau Premiere Proszę o PW
|
|
|
|
#607 |
|
Raczkowanie
|
Szukam Comme des Garcons Garage. Czy ktoś ma lub wie gdzie mogę je zdobyć?Bardzo proszę o wiadomość.
|
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
dokładam:
-Burberry, Body EDP, ok. 1,8ml -Cartier, Baiser Vole EDT, 1,5ml bez psika -Clinique, Simply, 1,2ml -Diesel, Zero Plus Feminine, 1,5ml -Escada, Especially, 2ml bez psika -Gucci, Flora Eau Fresh, EDT, 2ml -Kenzo, Amour, ok. 0,2ml -Mont Blanc, Legend Pour Femme, 2ml bez psika -Oriflame, Love Potion, ok. 0,5ml -M. Micallef, Patchouli, ok. 0,5ml |
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię
Odlewki i próbki: -Arabian Oud Arabian Prestige Original 4/5ml -Eau des Baux L'Occitanne 4/10ml -Olivier Durbano Lapis Philosophorum 1.5/5ml -Olivier Durbano Heliotrope 2.5/10ml -Laboratorio Olfattivo Daimiris 2/5ml -Maria Candida Gentile Gershwin 4/10ml -Mona di Orio Les Nombres D'or Vanille 4.5/10 ml -Untitled Maison Martin Margiela 1/1.5ml edt -Serge Lutens Santal Majuscule 1ml -Serge Lutens Bas de Soie 1ml -O des Soupirs LM Parfums 1ml -Fleur de Louis Arquiste 1ml -Atelier Cologne Grand Neroli 1.2ml -Atelier Cologne Bois Blonds 1.2ml -Atelier Cologne Trefle Pur 1.2 ml -Parfumerie Generale Felanilla 2ml -Embers Rouge Bunny Rouge 1.5ml -Bois d'Ombrie Eau d'Italie 0.5/1.6 ml -Guerlain Encens Mythique Orient 0.5 ml -Dorin Un Air d'Arabie Ambre 1ml -Illuminium Wild Tobacco 1ml -Missispi Medicine D.S. Durga 0.8ml I flakony: -La Collina Toscana Signoria Fortress- 50/100ml -Demeter Russian Leather Oil 8ml-ubytek testowy -Moksha Ava Luxe 15/30 ml, bez nakrętki Szukam wyłącznie zapachów niszowych, kadzideł, drewien i oudów bez róży. Najpilniej poszukiwane to Bois d'Oud Perris Monte Carlo, Red Aoud Montale, Coze Parfumerie Generale i Odin 11 Semma.
|
#610 |
|
Raczkowanie
|
Oddam Charles Jourdan The Parfum EDP 50 ml
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Herni, a Kourosa nadal szukasz? Mam setkę z 2001 r
|
|
|
|
#612 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Szukam Jil Sander Everose i Chopardowskiego Wisha. Ktoś może ma?
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
a czego szukasz zań? może u mnie coś znajdziesz, zajrzyj do wątku z podpisu
|
|
|
|
#614 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
|
|
|
#615 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Podziele sie CK in2 U jak by ktos chcial
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Przy okazji się zaktualizuję
![]() - Flakony - mogę z niektórych również zrobić odlewki: - Giorgio Armani Gio - unikat - flakon 35 ml, zdjęcie w wątku - Badgley Mischka Fleurs de Nuit - 100 ml, nowe zafoliowane - Kenzo 7:15 AM in Bali - 50 ml - Charles Jourdan The Parfum - 50 ml - M. Micallef Dentelles - 45 ml - unikat - Laura Mercier Eau Gourmande Violette - 50 ml - Roberto Cavalli Oro - prawie pełny flakon 75 ml - YSL Saharienne - prawie pełny flakon 125 ml - Lalique Tendre Kiss - nowy flakon tester 50 ml - Celine Dion Belong - ok. 85 ml / flakon 100 ml - Cacharel Liberte - ok. 20 ml / flakon 50 ml - Diesel Loverdose Tatoo - ok. 28/30 ml - DKNY Women - ok. 20 ml / flakon 50 ml - Estee Lauder Pure White Linen - ok. 35 ml / flakon 50 ml - Yves Rocher Cedre Bleu - już unikat, zdjęcie w wątku, flakon 125 ml - Yves Rocher Iris Noir - 50 ml nowe zafoliowane - Yves Rocher Moment de Bonheur - 50 ml nowe zafoliowane - Yves Rocher Comme Une Evidence L'eau de Parfum - 50 ml nowe zafoliowane - Miniaturka Ralph Lauren Ralph odlewki oraz próbki: - Illusions Noires Si Lolita Eau de Minuit Lolita Lempicka - 10 ml - Prada Candy L'eau - 10 ml - Prada Amber - 9 ml - Rochas Absolu - 8 ml - Vivienne Westwood Libertine - ok. 7 ml - Mauboussin Historie D'Eau Amethyste - ok. 6 ml - La Perla Dark Extacy - ok. 5 ml - za coś super, z listy wish - Annick Goutal, Mandragore - 5 ml - ok. 5 ml Cavalli Oud Edition - Badgley Mischka Fleurs de Nuit - ok. 5 ml - 3 zapachy Boadicea The Victorious: Delirious - 5 ml, Momentous - 5 ml oraz Divine - 5 ml - ok. 12 ml Rihanna Reb'l Fleur - Kelly Caleche edp - ok. 4 ml - Banana Republic Malachite - ok. 3-4 ml - Ivoire de Balmain (nowa wersja) - ok. 3-4 ml - Agent Provocateur Maitresse - ok. 3-4 ml - Flowerbomb Rose - ok. 3 ml - Mugler Alien Aqua Chic 2012 - ok. 3 ml - Comme de Garcons Wonderwood - ok. 2 ml - Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune - ok. 1 ml - Gucci by Gucci edp - firmowe próbki 2 ml (8 sztuk) - Loewe 7 - ok. 2 ml - Lalique Perles - 1 ml F - Lolita Lempicka edp - ok. 0,5 ml -próbki firmowe Bond no.9: - New York - West Side - Andy Warhol Union Square Możliwe również odlewki: Molinard Nirmala Mark Buxton Devil In Desguise - za coś z listy wish Mark Buxton Wood&Absinth Thierry Mugler Angel La Rose Estee Lauder Bronze Goddess 2013 Dior Forever & Ever |
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chciałabym się pozbyć flaszek, które u mnie stoją i się kurzą, wiec jakby ktoś chciał to mam na zbyciu:
1. Prada Amber 20/50ml 2. Zara Woman Black - 26/30ml nieaktualne 3. Hanae Mori (motylek) - 42/50ml 4. Tesori d'Oriente Jasmin di Giava i Fiore del Dragone (obie flaszki 100ml tylko testowane) 5. Yves Rocher kokos-ananas 17/20ml Najbardziej poszukuję: Lancome Tresor Eau de Parfum Lumineuse, Chloe Roses i Chloe Intense, Signorina Eleganza, Juicy Couture Viva La Juicy, Roberto Cavalli Nero Assoluto, Guerlain L'instant, ale inne propozycje też rozważę. nie pogardzę też letnimi wersjami Angela ![]()
"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano." Edytowane przez lexxi Czas edycji: 2014-02-13 o 12:25 |
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, coś u mnie za odlewki/próbki - Giorgio Armani Gio - unikat - flakon 35 ml, zdjęcie w wątku - Diesel Loverdose Tatoo - ok. 28/30 ml - DKNY Women - ok. 20 ml / flakon 50 ml - Estee Lauder Pure White Linen - ok. 35 ml / flakon 50 ml - Flowerbomb Rose - ok. 3 ml - Mugler Alien Aqua Chic 2012 - ok. 3 ml Dior Forever & Ever[/QUOTE] |
|
|
|
|
#620 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
#621 |
|
Raczkowanie
|
ZAKUPIĘ perfumy z avonu LAUGH OFTEN
(niestety ta seria nie jest juz produkowana, aczkolwiek wiem, że co jakiś czas wystawia ją ktoś na allegro... może któraś z Was posiada je, lecz są jej zbędne..?) ![]() kontakt przez priv
|
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
dorzucam:
* Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic ok. 20-25/125 ml, płyn zmętniał, ale zapach jest bez zmian, chętnie za Pamplelune * Satellite Padparadscha ok. 14/100 ml * Max Mara Max Mara ok 30/40 ml, jest kartonik * Chanel Allure Pour Homme 40/50 ml * Guerlain L'Heure Bleue 50 ml z ubytkiem testowym, kartonik * Hermes Hermessence Vetiver Tonka 9/15 ml Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2014-02-11 o 00:40 |
|
|
|
#623 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#624 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuję przynajmniej 5 ml
Coco M edt Chanel Chance edt Chanel Cristalle Jimmy Choo edp/edt Chanel No 19 Chanel No 19 Poudre CK One Davidoff Cool Water albo coś innego słodkiego, mocnego i trwałego a może sama nie wiem czego mi się chce----- KUSIĆ Elizabeth Arden Efter Five 25/125 ml Coty Pret a Porter 70/100 ml Oriflame Dancing Lady 25/50 ml Mexx Ice touch 10/20 ml CK Obsession Night 80/100 ml Neonatura cocon miniaturka 5 ml C- thru pearl garden 70/75 ml dns Adidas Fruithy rythm ponad 200 ml w kilku flakonach Avon elegance 45/50ml Beyonce Heat edp 50 ml tester dwa razy użyty Coty Vanilla Fields 10/11 ml nowe kupione na początku stycznia 2014 r. Fm 34 odpowiednik Chance 30 ml- raz psiknięte Odlewki: CK In2U, 8/10 ml CK DownTown 5 ml Lalique Amethyst 3 ml Prada Amber 9/10 ml Guess woman 9/10 ml próbki: Roma kelly Caleche Hermes Bond no 9 - New york Park Avenue i Bond no 9 Tha scent of peace- pozzziomka mnóstwo avonów (tressele mistique, tomorrow, jet femme, perceive, little red dress, outspoken, pure o2, city rush glamour, perceive dew, only imagine, lacroix noix, far away, ultra sexy Cindy Crawford Summer day Chech& speake mimoza oriflame love potion Giordani man issey miyake l'eau d'issey Ungaro party Dokładam Dokładam Beyonce Heat Rush 80/100 ml Euphoria CK 30/100 mogę zrobić odlewkę ok 10 ml Próbka CK Beauty Odlewka 9/10 ml Angel ou Demon Givenchy Rochas Tocade 2 ml Próbka Due Donna próbka wody cudów Hermesa raz psiknięta próbka lady million 1/3 próbka Lacoste pour femme - prawie cała 2 ml Coco Chanel Mademoiselle edp 10/35 ml- wymienię tylko na wersję edt
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Podzielę się Etro Raving , mogę odlac sporo ale atomizerki mam tylko 5 ml;
poza tym na wylocie wielka flacha Piment Brulant raz psiknięta, prosto z truskawy - najchętniej za Kashminę, starą Dolce Vitę, Etrę Etro, jakieś ładne drewienka oraz zapraszam do wątku z podpisu |
|
|
|
#626 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Habanito, nic nie znalazłam dla siebie. Szukam:
Angel Taste of Fragrance Addict edp Hypnotic Poison Elixir ZEN Shiseido Soir De Lune oddam: Midnight Poison - 25ml/50ml, jest kartonik Envy edt klasyk - 24ml/30ml, jest pudełko Elle Intense edp - 25ml/30ml, jest kartonik Dune edt - 15ml/30ml - brak kartonika (wersja z 2010r.) Ange ou Demon Le Secret 50ml/100ml |
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jak zwykle na wydaniu:
Próbki: - A. Basi In Red 2,5 ml (r) - Avon Herve Leger Femme 0,8 ml (f) - Avon Love edt 1 ml (f) - Avon Outspoken Intense 0,9 ml (f) - Benetton United Colors 3,5 ml - CK Eternity Purple Orchid 2 ml (r) - Diesel Plus Plus edp 3 ml - Givenchy Organza edp 0,6 ml (r) - Ghost The Fragrance 1 ml (r) - Hugo Boss essence de femme 1,3 ml (f) - Isabella Rossellini Manifesto 1,5 ml (f) - L'Artisan Nuit de Tubereuse 0,6 ml (r) - Liz Claiborne Curve Soul Vintage 2 ml (r) - Lubin Gin Fizz 0,4 ml (r) - Moschino Hippy Fizz 1,5 ml (r) - Parfum d'Empire Wazamba 0,3 ml (r) - S.T. Dupont Blanc 2 ml (r) - Valentino V (f) ok. 1,8 ml - Valentino V Ete 2 ml (f) Odlewki: - Custo Barcelona Glam Star 10 ml minus 2 psiki - Ch. Audiger Ed Hardy women ok. 9 ml - Eisenberg J'Ose 5 ml atomek nie psika i trzeba sobie przelać do innego ![]() - essence Vampire's Love ok. 4 ml - M. Carey Luscious Pink dowolna ilość - Montana Pafrum de Femme 4,5 ml
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Minidokładka
![]() - Guerlain L'Instant de Guerlain - ok. 1 ml - Michał Szulc Sale 01 - ok. 3 ml - L'Erbolario Meharees - ok. 1,5 - 2 ml - Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic - ok. 1,5 - 2 ml |
|
|
|
#630 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Czego szukasz za Szulca?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.