Scent Bar LI - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-09, 16:31   #4171
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. specjalnie nie chcieliśmy zespołu żeby nie krzywdził oryginałów Poza tym ludzi było mało, ze 40 sztuk to bez sensu się rozpędzać z zespołem.
Piosenki lajtowe, z tego co pamiętam było np. Nothing else matters, Dziewczyna o perłowych włosach, Road to hell, I love rock&roll, coś tam Bon Jovi, Poison, Aerosmith, REM, Dżem, November rain, jakieś tam Doorsy i Zeppeliny co bardziej znane.
2. wesoło miałaś.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 16:32   #4172
HABANITA 72
Spod wody.....

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Red - imo nie ma parcia na to o czym mówisz, tak jak pisałąm, obecnie widzę tręd i parcie odwrotu od upakarzających form weselnych nazwijmy to tak delikatnie.

Habanita - widzisz, ja mam tą przyjemność nie obracać się w takich kręgach kompletnie zatem nie wiem nawet co to "chusteczka" Serio to para młoda decyduje się na taką a nie inną formę imprezy. To oni wybierają taką a nie inną muzykę etc etc. Zatem jak ktoś wybrał wodzireja od lubieżnych zabaw to sam sobie winien - no chyba że lubi ten sport, to współczuję bywalcom. Współczuję Wam. Żenująca ta młoda.
Te "kręgi" to rodzina moja Droga, a jak wiadomo rodziny się nie wybiera
Co do "chusteczki" to myślę, że każda z Was ją słyszała chociaż raz w życiu, pozwolę sobie zacytować:
"mam chusteczkę haftowaną wszystkie cztery rogi, kogo kocham kogo lubię rzucę mu pod nogi, tej nie kocham, tej nie lubię, tej nie pocałuję, a chusteczkę haftowaną Tobie podaruję"
I o ile taka zabawa w przedszkolu może wydawać się nawet urocza, tak powyżej podstawówki już nie koniecznie

"Gdy długo patrzysz w otchłań, otchłań zaczyna patrzeć w Ciebie"
HABANITA 72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 16:39   #4173
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HABANITA 72 Pokaż wiadomość
Te "kręgi" to rodzina moja Droga, a jak wiadomo rodziny się nie wybiera
Co do "chusteczki" to myślę, że każda z Was ją słyszała chociaż raz w życiu, pozwolę sobie zacytować:
"mam chusteczkę haftowaną wszystkie cztery rogi, kogo kocham kogo lubię rzucę mu pod nogi, tej nie kocham, tej nie lubię, tej nie pocałuję, a chusteczkę haftowaną Tobie podaruję"
I o ile taka zabawa w przedszkolu może wydawać się nawet urocza, tak powyżej podstawówki już nie koniecznie
No nie wybiera się masakra Trza się dobrze urodzić
żaaaart żaaaaaart (Choć de facto racja )
Takoż chusteczka, zgadzam się powyżej podstawówki - żenada.
Stary 2014-02-09, 17:08   #4174
Parabelka
Panaroja

Snad faworków i cherbaty
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Wczoraj była u mnie koleżanka pachniała bardzo fajnie byłam pewna że to EL Pleasures a jednak nie okazało się że to Chloe ... Widzicie podobieństwo?
niiii

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Wysiadamy dziś pod blokiem z samochodu i wyjmujemy zakupy z bagażnika, nagle patrzę jakaś siata ze swetrem leży a nie kupowaliśmy swetra, mówię do Tżta by zobaczył so to i ... okazało się, że to jego sweter, kupiony ok 2 miesiące temu Chyba nie był mu za bardzo potrzebny

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

machneu snad niczego albo w sumie robo co mi się jej nie chce ruszać ale muszeu

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
1. Myślimy o tym. Ale nie na stałe...
2. A już myślałam, że komuś będzie brakowało sweterka po dzisiejszych zakupach Ja tak kiedys ściągnęłam do swojej torby Jacka Danielsa komuś... Kapnęłam sie w domu, rozpakowując torby...
powinnaś często chodzić na zakupy

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
oo moje klimaty
http://pl.dawanda.com/product/493450...roduct_gallery
taka topielica w sam raz na wesele
ona wygląda jakby w trumnie stała w tym ułożeniu , genialne

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

no własnie i mogl byc to jednak nietakt, bo zamiast na pamme młodą to sie wszyscy gapili na nią.
tak przy okazji rozwazan-czerwieni tez sie nie nosi na wesela
1.
2.a to dlaczego
Cytat:
Jak ja nie znoszę tego weselnego pierdzielenia: tego nie wolno, tamtego nie wolno, tego nie wypada, tamtego nie wypada, a jak młodzi wielce drażliwi, to niech od razu zaznaczą na zaproszeniu: zapraszamy tylko w pastelach, jak ktoś ma inną kieckę, to won, i by wszyscy byli zadowoleni
ale masz świętą rację , co to za przyjemność ma być , skoro tego nie , tamtego nie , i po co to w takim razie - żeby się męczyć ? Przerażą mnie panujący terror weselny - planowanie na rok-dwa lata wcześniej , a sala taka, a baloniki , a obrusy , a kfiatki , a suknia , śfiatełka , fioki , limuzyna rany boskie , rozumiem, że ślub to poważna sprawa , ale przy takim podejściu to wygląda tak ,że ślub i wesele najważniejsze , a potem to niech nawet szlag wszystko trafi najpiękniejszy dzień w życiu to ma być ? Kurde , dziękuję , to potem ma być tylko gorzej , tak ? to lepiej się nie chajtać , czyż nie ? Chociaż i tak wszystko zależy od tego kto i jak - bo pewnie są i wesela , na których można wytrzymać

Cytat:
i nalezy uściślić, że to głównie baby są dyskryminowane, bo młody by się chyba nie czuł wielce urażony, jakby jakiś facet przyszedł w czarnym garniaku

Muszę coś wymyślić, żeby nie iśc, rzygać mi się chce na samą myśl o biesiadnym rzępoleniu i disco polo
tylko hip hopu nienawidzę bardziej
1.no właśnie , podejrzewam że by w ogóle nie zauważył
2.

Cytat:
1. Aleee eee ja piłam do tego Putina, że mu tam lecisz partnerować

2. To jest niewątpliwy plus - liczy się razy 3
1.o maaaaasz , zapomniałam o Władimirze ja nieszczęsna
2.niemniej nie równoważy pozostałych minusów których jest więcej
Cytat:
Seeeerio? To chyba tylko na głębokiej zapadlinie mentalnej. Wśród normalnych, inteligentnych ludzi na poziomie nie ma takich rozważań. Ja chwaliłam kiecki dziewczynom u mnie, moje dziewczyny chwaliły jak byłam u nich jako gość, obcym kobitkom zresztą też - ot normalna sytuacja. A nienaszanie czerwieni to elemnt dress codu. Nie panna młoda go wymyśla
co z tą czerwienią pierwszy raz słyszę , toż chyba nawet na ślubie Kate i Williama były kobity w czerwonym albo pomyliło mi się z Harrym w mundurze
ja osobiście świadkowałam koleżance w czarnej spódnicy będąc (bluskę też miałam , żeby nie było ) i nie wiem czy ktokolwiek nawet cokolwiek zauważył zdaje mi się że sztywny kanon obyczajowy co wolno a co nie już się przeterminował i nikt nikomu głowy nie urwie . No bo co - jak przyjdę w małej czarnej to mnie ze ślubu i wesela wywalą ? Pani dziękujemy bo niestosownie ubrana ? Panna młoda i tak jest tak na ogół zdenerwowana , że nie wie co się naokoło dzieje , a co dopiero patrzeć po cudzych kieckach , poza tym i tak jest gwiazdą dnia . No chyba że się robi wesele dla samego wesela jak przedstawienie teatralne ja wesel organicznie nie znoszę bo to dla mnie idiotyczny wynalazek - spraszać kupę luda , jakąś rodzinę , którą się widuje raz na rok albo rzadziej , tylko dlatego żeby się nie obrazili , robić za ciężkie pieniądze imprezę dla takiej gromady , po to żeby się nażarli , schlali , a potem obgadali , zamiast za te pieniądze pojechać sobie w podróż poślubną gdzieśtam , albo se kupić wypasioną pralkę czy coś pożytecznego albo przyjemnego można zrobić jakieś kameralne przyjęcie dla najbliższej rodziny czy dla tych co ich się naprawdę lubi i chce żeby byli i cześć . A zabawy weselne

Srobiłam wczoraj faworki . Zanim skończyłam - połowę już zeżarli

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 17:11   #4175
Parabelka
Panaroja

Cytat:
kochane , to jest stara wersja , obecnie niedopuszczalna , obecnie oficjalnie (w przedszkolach i szkołach) obowiązuje następujący wariant tekstu :
"mam chusteczkę haftowaną wszystkie cztery rogi, kogo kocham kogo lubię rzucę mu pod nogi, ciebie kocham , ciebie lubię, ciebie pocałuję " żeby dzieciom przykro nie było

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 17:18   #4176
Murszafka
To ja :)

Z tą czernia i bielą na weselach,to po prostu savoire vivre... Nie mówię, że dodatków w tych kolorach mieć nie wolno, ale całościowo, to nietakt wg mnie. Ja tam się tego trzymam. Jak i tego, że zazwyczaj obowiązują stroje wieczorowe, co często jest mylone z karnawalowymi Pamiętam, jak strasznie mi było ciężko w czasach, kiedy to ambasada egipska organizowała rauty, koktajle, wieczorki itp. No miałam problem,nie powiem... Ale jakoś zawsze się udawało

Co do planowania 2 lata wcześniej -to szaleństwo, nakręcone chyba podobnie, jak wszelkie święta -przez handlowców.

Tymczasem chciałam powiedzieć, że Węgrzy znów mnie wzruszyli... Na sali obrad Parlamentu, mają orła białego, ku czci Jagiellonów... I na poczatku zwiedzania padło pytanie, czy są w grupie Polacy, bo mamy tyle wspólnego, ale przynajmniej Ludwik Węgierski jest wyrzeźbiony w sali z klejnotami koronnymi... Jak ich nie kochać...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo

Edytowane przez Murszafka
Czas edycji: 2014-02-09 o 17:26
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 17:23   #4177
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ale mój trochę dał ciała. Chcieliśmy na pierwszy taniec Roda Stewarda Have I told you bla bla bo jak TŻ miał romantyczne zrywy to mi to puszczał ale dj stwierdził, że lepiej jak on coś zaśpiewa, że będzie bardziej nastrojowo. Bo niektóre utwory śpiewał. No to dobra, wybraliśmy sobie z jego repertuaru banał czyli Zawsze tam gdzie ty a tu dj puścił to normalnie z płyty... To po grzyba nam zawracał gitarę?

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Zapomniałam napisać, TŻ dorwał ten alkohol: http://www.sklep-ballantines.pl/Gamm...epny-3712.html
Oesu do picia wstrętny ale jak to pachnie! Takie perfumy znaleźć... Chyba wyczuwam imbir, gałkę, anyżek i cynamon, cudne.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 17:30   #4178
rachell111
Zakorzenienie

Parabell
Co do cyrków weselnych z 3 letnim wyprzedzeniem, w kwestii organizacji - ja nie ogarniam, mnie by się nie chciało marnować, czasu, sił, energii i hajsu. Ale są ludzie co to lubią. Trudno. Dla mnie bezsens, dla kogoś sens życia?

Co do koloru czerwieni, no cóż, śluby to imprezy oficjalne, i obowiązuje pewna etykieta. A ona jest jaka jest - i na litość boską nie pary młode ją ustalały więc to nie ich wina I tyle. Of kors że można se darować i robic co sie chce, i nikt nikomu nic nie urwie, bo to nie o to chodzi, nie o urwanie, tylko albo ktoś zna zasady etykiety, tak został wychowany i sie tego trzyma, albo nie. Proste. Twój wybór. Nikt nie mówi nie wolno. Jeść steka palcami w restauracji też wolno i też nikt nie urwie nam głowy To świadczy tylko o nas samych, o naszym do tego podejściu, jak chcemy żeby nas postrzegano, czy i jak się z tym liczymy. Jak mamy w doopie to miejmy. To również swiadczy wyłącznie o nas. Strój to wizytówka.

Jak dostaję w reastauracji inny widelec do ryby to się nie pytam po co, tylko stosuję. I tak dalej i tak dalej. Zgadzam się z Murszaf.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-02-09 o 17:33
Stary 2014-02-09, 17:36   #4179
Murszafka

Cytat:
Parabell
Co do cyrków weselnych z 3 letnim wyprzedzeniem, w kwestii organizacji - ja nie ogarniam, mnie by się nie chciało marnować, czasu, sił, energii i hajsu. Ale są ludzie co to lubią. Trudno. Dla mnie bezsens, dla kogoś sens życia?

Co do koloru czerwieni, no cóż, śluby to imprezy oficjalne, i obowiązuje pewna etykieta. A ona jest jaka jest - i na litość boską nie pary młode ją ustalały więc to nie ich wina I tyle. Of kors że można se darować i robic co sie chce, i nikt nikomu nic nie urwie, bo to nie o to chodzi, nie o urwanie, tylko albo ktoś zna zasady etykiety, tak został wychowany i sie tego trzyma, albo nie. Proste. Twój wybór. Nikt nie mówi nie wolno. Jeść steka palcami w restauracji też wolno i też nikt nie urwie nam głowy To świadczy tylko o nas samych, o naszym do tego podejściu, jak chcemy żeby nas postrzegano, czy i jak się z tym liczymy. Jak mamy w doopie to miejmy. To również swiadczy wyłącznie o nas. Strój to wizytówka.

Jak dostaję w reastauracji inny widelec do ryby to się nie pytam po co, tylko stosuję. I tak dalej i tak dalej. Zgadzam się z Murszaf.

Stary 2014-02-09, 17:37   #4180
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Parabell

Hej hej znad podłego nastroju

1 I ja tak pomyślałam, i zrobiłam i co od 3 lat teściowej nie widziałam i teraz muszę wyglądać ekstra

Nigdy w życiu nie słyszałam o zakazie na czerwony, a na studiach robiłam w ramach ćwiczeń szkolenie z etykiety....
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 17:37   #4181
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mój trochę dał ciała. Chcieliśmy na pierwszy taniec Roda Stewarda Have I told you bla bla bo jak TŻ miał romantyczne zrywy to mi to puszczał ale dj stwierdził, że lepiej jak on coś zaśpiewa, że będzie bardziej nastrojowo. Bo niektóre utwory śpiewał. No to dobra, wybraliśmy sobie z jego repertuaru banał czyli Zawsze tam gdzie ty a tu dj puścił to normalnie z płyty... To po grzyba nam zawracał gitarę?
Szwiniaaaaaaaaa

myśmy mieli Tinkę i Bowiego - Tonight - kupa śmiechu bo of kors śpiewaliśmy (nie do mikrofonu, ale nader wyraźnie) Wspominam imprezę jako udaną choć dla mnie męczącą bo ja nie znoszę być gwoździem programu i nie spełniłam się w tej roli. Zamiast błyszczeć plotkowałam z kumpelami testując drinki. No słowem gospodynią byłam denną ale za to bawiłąm się w deskę. Strasznie spodobała mi się młodsza część gości ze strony chuopina. Jednak co 20 lat to 20 lat. Najlepsi goście. Mieli ogień.
Stary 2014-02-09, 19:01   #4182
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Ja na pierwszy taniec miałam Erica Claptona, z płyty na szczęście

Do tego wesele na 30 osób, DJ, zero chusteczek ( o których nigdy nie słyszałam ) a moja świadkowa miała na sobie komplet czarno biały

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 19:09   #4183
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Do tego wesele na 30 osób, DJ, zero chusteczek ( o których nigdy nie słyszałam ) a moja świadkowa miała na sobie komplet czarno biały
Ty wiesz, że Twoje wesele jest nieważne?

Cytat:
Wspominam imprezę jako udaną choć dla mnie męczącą bo ja nie znoszę być gwoździem programu i nie spełniłam się w tej roli. Zamiast błyszczeć plotkowałam z kumpelami testując drinki. No słowem gospodynią byłam denną ale za to bawiłąm się w deskę.
Ja też nie bardzo, po pierwym tańcu urwaliśmy się z młodszą gawiedzią w plener czyli na Starówkę cykać fotki i pociągać ukradkiem z gwinta. Ofkors wpadło na nas kilka japońskich wycieczek więc pewnie gdzieś tam krążymy po sieci podpisani krzaczkami

O przeciwwskazaniach do czerwieni na weselu słyszałam, że niby zbyt wyzywająco i nie wypada. Ale to zawsze kwestia kiecki.

Natomiast muszę pobronić par zaklepujących salę z trzyletnim wyprzedzeniem. Podobno z dużymi salami i w miejscowościach z niewielkim wyborem faktycznie jest taki problem, o ile oczywiście ktoś nie chce ślubu w jakimś "niemodnym" miesiącu. Znajoma tak czekała 2 lata bo do wyboru miała jeszcze remizę a stwierdziła, że jej noga tam nie postanie

Stary 2014-02-09, 19:11   #4184
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Tak od 3 lat miałam jakieś podejrzenia

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2014-02-09, 19:14   #4185
Redhaired Witch
Nindżopesz

Drzwi dla Polly: http://ninadea.tumblr.com/post/76114...evolution-door

Stary 2014-02-09, 19:50   #4186
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Snad faworków i cherbaty
Tez wczoraj miałam

Ja na pierwszy taniec miałam "Sen na pogodne dni" B. Bartelik ( i tak na pewno nikt nie zna ), a na ostatni "Zawsze tam gdzie Ty".

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Chcę!
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 20:07   #4187
Katty_p13
Piers do przodu

Tekst dnia:

ja do latorośli - szukam jelonka do powieszenia prania na strychu ....

odpowiedź - Bambi tu nie mieszka

Stary 2014-02-09, 20:11   #4188
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Mój brat miał to wybrane na pierwszy taniec, zawsze jak słucham to się wzruszam

http://www.youtube.com/watch?v=UmTKS-Vhwh8

a film piękny swoją droga...

Stary 2014-02-09, 20:15   #4189
HABANITA 72
Spod wody.....

U mnie pierwszy utwór to był Louis Armstrong - What a wonderful world
( może oklepany, ale dla mnie osobiście piękny), później trochę lat 60-70 tych, Niemen (którego ubóstwiam), Nalepa, Kasia Sobczyk, następnie Dżem, Scorpions, Leonard Cohen, Norah Jones, Smokie, i wiele innych w myśl dla każdego coś miłego, na ranem nawet troszkę Ozziego Osbourne - Mama, I'm Coming Home, ale wszystko ja sobie wcześniej wybrałam, nie było przypadków i niespodzianek

Stary 2014-02-09, 20:21   #4190
Murszafka

A my nie robiliśmy wcale wesela, ale o tym dlaczego, już kiedyś pisałam, to nie będę przynudzać
Za to okazało się, że ślub mamy nieważny, bo urzędnik zapomniał przedłużyć uprawnienia i tak 2 lata pykał nieważne ceremonie

Stary 2014-02-09, 20:27   #4191
HABANITA 72
Spod wody.....

Cytat:

Film i muzyka , no ale to przecież David Lynch

Stary 2014-02-09, 20:28   #4192
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
A my nie robiliśmy wcale wesela, ale o tym dlaczego, już kiedyś pisałam, to nie będę przynudzać
Za to okazało się, że ślub mamy nieważny, bo urzędnik zapomniał przedłużyć uprawnienia i tak 2 lata pykał nieważne ceremonie
U mnie też był tylko obiad dla najbliższej rodziny po ślubie i nie narzekam, bo to była nasza decyzja ..... za to po cywilnym okazało się przypadkiem że ja mam nazwisko męża a mój mąż żony
Stary 2014-02-09, 21:14   #4193
Murszafka

Kto pamięta, kiedy ostatnio u dentysty byłam?? Czwartek chyba, albo sroda... No... To doobrze, że jutro juz w kraju będę, gdyż otóż opatrunek wytrzymał do dziś...
Juz nie wiem, co mam robić, żeby tej paszczy nie zaciskac

Stary 2014-02-09, 21:20   #4194
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
ale masz świętą rację , co to za przyjemność ma być , skoro tego nie , tamtego nie , i po co to w takim razie - żeby się męczyć ? Przerażą mnie panujący terror weselny - planowanie na rok-dwa lata wcześniej , a sala taka, a baloniki , a obrusy , a kfiatki , a suknia , śfiatełka , fioki , limuzyna rany boskie , rozumiem, że ślub to poważna sprawa , ale przy takim podejściu to wygląda tak ,że ślub i wesele najważniejsze , a potem to niech nawet szlag wszystko trafi najpiękniejszy dzień w życiu to ma być ? Kurde , dziękuję , to potem ma być tylko gorzej , tak ? to lepiej się nie chajtać , czyż nie ? Chociaż i tak wszystko zależy od tego kto i jak - bo pewnie są i wesela , na których można wytrzymać
(...)

minował i nikt nikomu głowy nie urwie . No bo co - jak przyjdę w małej czarnej to mnie ze ślubu i wesela wywalą ? Pani dziękujemy bo niestosownie ubrana ? Panna młoda i tak jest tak na ogół zdenerwowana , że nie wie co się naokoło dzieje , a co dopiero patrzeć po cudzych kieckach , poza tym i tak jest gwiazdą dnia . No chyba że się robi wesele dla samego wesela jak przedstawienie teatralne ja wesel organicznie nie znoszę bo to dla mnie idiotyczny wynalazek - spraszać kupę luda , jakąś rodzinę , którą się widuje raz na rok albo rzadziej , tylko dlatego żeby się nie obrazili , robić za ciężkie pieniądze imprezę dla takiej gromady , po to żeby się nażarli , schlali , a potem obgadali , zamiast za te pieniądze pojechać sobie w podróż poślubną gdzieśtam , albo se kupić wypasioną pralkę czy coś pożytecznego albo przyjemnego można zrobić jakieś kameralne przyjęcie dla najbliższej rodziny czy dla tych co ich się naprawdę lubi i chce żeby byli i cześć . A zabawy weselne
racja
Cytat:
Tymczasem chciałam powiedzieć, że Węgrzy znów mnie wzruszyli... Na sali obrad Parlamentu, mają orła białego, ku czci Jagiellonów... I na poczatku zwiedzania padło pytanie, czy są w grupie Polacy, bo mamy tyle wspólnego, ale przynajmniej Ludwik Węgierski jest wyrzeźbiony w sali z klejnotami koronnymi... Jak ich nie kochać...

przepraszm, pól dnia z moim chłopem i już mi się wszyćko kojarzy
Cytat:
Ja też nie bardzo, po pierwym tańcu urwaliśmy się z młodszą gawiedzią w plener czyli na Starówkę cykać fotki i pociągać ukradkiem z gwinta. Ofkors wpadło na nas kilka japońskich wycieczek więc pewnie gdzieś tam krążymy po sieci podpisani krzaczkami

Cytat:

Ograłąm chłopa w pokera 2 tygodnie temu nauczył mnie grać i już go orżnęłam, więcej chyba ze mną nie zagra na kasę
A jeszcze mi na odchodnym paluszkiem pogroził "Tylko nie przepuść na czekoladę ani nie przepij!" Ach, jak On mnie zna...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-02-09 o 21:23
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 21:24   #4195
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

U kuzyna w drodze ze ślubu do knajpy weselnej ( 80 km w sierpniu ) panna mloda zarządzila postoj na leśnym parkingu. Na flaszkę. Bo się zaczęla zastanawiać czy jednak nie popelniła blędu. 3 auta się zalapały. Mlodzi dotarli dość mocnoo spóżnieni

Cytat:
Kto pamięta, kiedy ostatnio u dentysty byłam?? Czwartek chyba, albo sroda... No... To doobrze, że jutro juz w kraju będę, gdyż otóż opatrunek wytrzymał do dziś...
Juz nie wiem, co mam robić, żeby tej paszczy nie zaciskac
Kurde
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 21:28   #4196
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Wysiadamy dziś pod blokiem z samochodu i wyjmujemy zakupy z bagażnika, nagle patrzę jakaś siata ze swetrem leży a nie kupowaliśmy swetra, mówię do Tżta by zobaczył so to i ... okazało się, że to jego sweter, kupiony ok 2 miesiące temu Chyba nie był mu za bardzo potrzebny

Cytat:
1. Myślimy o tym. Ale nie na stałe...
2. A już myślałam, że komuś będzie brakowało sweterka po dzisiejszych zakupach Ja tak kiedys ściągnęłam do swojej torby Jacka Danielsa komuś... Kapnęłam sie w domu, rozpakowując torby...

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Pakażę Wam dzisiejszą Panienkę...
Obraz dość kontrowersyjny chyba? Z racji szalonych kolorów
siedzę jak na szpilkach, bo brak kontaktu ze Zleceniodawczynią
widziałam na FB i blogu, jest super
Cytat:
C'nie, też nie chce mi się wierzyć, ze komuś przykro bo gość przyszedł w czerni. Mnie by nie ruszyło nawet jakby przyleciał na wesele w dżinsowych szortach, najwyżej ten ktoś by się głupio czuł ale to już jego problem
ja koleżankom powiedziałm od razu że na moje wesele mogą przyjść w czerni i kilka z nich skorzystało z tej okazji dla mnie żaden problem, jak dla mnie to jedyny słuszny kolor

Cytat:

Ha, ja miałam lepiej (Ci co jeszcze się nie hajtali niech nie czytają ).
grunt ze się wykurowałaś
Cytat:
kochane , to jest stara wersja , obecnie niedopuszczalna , obecnie oficjalnie (w przedszkolach i szkołach) obowiązuje następujący wariant tekstu :
"mam chusteczkę haftowaną wszystkie cztery rogi, kogo kocham kogo lubię rzucę mu pod nogi, ciebie kocham , ciebie lubię, ciebie pocałuję " żeby dzieciom przykro nie było

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Tekst dnia:

ja do latorośli - szukam jelonka do powieszenia prania na strychu ....

odpowiedź - Bambi tu nie mieszka

My pierwszy taniec tańczyliśmy do Nothing else matters, oczywisćie z płyty, z resztą wszystko było z płyty bo mieliśmy dj'a, bowiem, podobnie jak Redzia i Rejcz nie cierpię jak ktoś masakruje oryginały no i disco polo nie było, ani zabaw weselnych i jakoś to goście musieli przeżyć, co więcej podobno się większość dobrze bawiła, więc chyba jednak da się zrobić po swojemu i niekoniecznie zostać obgadanym

Wróciłam w Wisły było ciepło i ogólnie bardzo fajnie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 21:39   #4197
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
U kuzyna w drodze ze ślubu do knajpy weselnej ( 80 km w sierpniu ) panna mloda zarządzila postoj na leśnym parkingu. Na flaszkę. Bo się zaczęla zastanawiać czy jednak nie popelniła blędu.

Cytat:
( może oklepany, ale dla mnie osobiście piękny), później trochę lat 60-70 tych, Niemen (którego ubóstwiam), Nalepa, Kasia Sobczyk, następnie Dżem, Scorpions, Leonard Cohen, Norah Jones, Smokie, i wiele innych w myśl dla każdego coś miłego, na ranem nawet troszkę Ozziego Osbourne - Mama, I'm Coming Home

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
My pierwszy taniec tańczyliśmy do Nothing else matters

Stary 2014-02-09, 22:35   #4198
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Tak od 3 lat miałam jakieś podejrzenia

Cytat:

Ja na pierwszy taniec miałam "Sen na pogodne dni" B. Bartelik ( i tak na pewno nikt nie zna ), a na ostatni "Zawsze tam gdzie Ty".
o jezu kryste jak to ostatni? To straszne

Cytat:

yyyhhhyyy czuję sie coraz bardziej rodziną z Wami

Cytat:
( może oklepany, ale dla mnie osobiście piękny), później trochę lat 60-70 tych, Niemen (którego ubóstwiam), Nalepa, Kasia Sobczyk, następnie Dżem, Scorpions, Leonard Cohen, Norah Jones, Smokie, i wiele innych w myśl dla każdego coś miłego, na ranem nawet troszkę Ozziego Osbourne - Mama, I'm Coming Home, ale wszystko ja sobie wcześniej wybrałam, nie było przypadków i niespodzianek
no paczcie jak pięknie być może
My też my też - ale my bez Smokie nie zdzierżamy - niemniej to co się liczy, to właśnie zero przypadków, niespodzianek - świetnie to ujęłaś

Cytat:
No ale ale nic z tym nei robicie? w sensie ważności? w sensie prawnie? nei zależy Wam? mówię tylko o sprawach ważkich- prawnych
Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
U mnie też był tylko obiad dla najbliższej rodziny po ślubie i nie narzekam, bo to była nasza decyzja ..... za to po cywilnym okazało się przypadkiem że ja mam nazwisko męża a mój mąż żony
też pięknie Love is int he air ...
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

My pierwszy taniec tańczyliśmy do Nothing else matters, oczywisćie z płyty, z resztą wszystko było z płyty bo mieliśmy dj'a, bowiem, podobnie jak Redzia i Rejcz nie cierpię jak ktoś masakruje oryginały no i disco polo nie było, ani zabaw weselnych i jakoś to goście musieli przeżyć, co więcej podobno się większość dobrze bawiła, więc chyba jednak da się zrobić po swojemu i niekoniecznie zostać obgadanym

Wróciłam w Wisły było ciepło i ogólnie bardzo fajnie
pogrubione - naaaaaaaaaaajsssss - how true

A myśmy mieli kilka zabaw, ale takich w deskę, że matki w żałobie po raz pierwszy sikały ze śmiechu, ludzie mi dziękowali centralnie za wprowadzenie ichw ten stan. Do dziś wpsominamy. Kalambury w parach, publika zgaduje. Głównie aktorskie zadania no serio niezapomniane, jednorazowe.

Co sie fajnego robi w Wiśle? Zwłaszcza jak ciepło, tzn ekehm co poza tym co wiem, i co można robić też nie w Wiśle ?

Po Wintrowym wpisie jestem skłonna chcieć pójść an jakieś wesele

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-02-09 o 22:38
Stary 2014-02-09, 22:41   #4199
Murszafka

Cytat:
No ale ale nic z tym nei robicie? w sensie ważności? w sensie prawnie? nei zależy Wam? mówię tylko o sprawach ważkich- prawnych
Nie, no afera była i uznali, że uznają Tylko kolo musiał jakies kary popłacić... Państwu. Krajowi w sensie, nie państwu Nowakom

Stary 2014-02-09, 22:48   #4200
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, no afera była i uznali, że uznają Tylko kolo musiał jakies kary popłacić... Państwu. Krajowi w sensie, nie państwu Nowakom
I see. Kurczaczki ale też nie w kij dmuchał przygoda z adrenalinką.
Chcesz mieć święty spokój a tu takie kwiatki

Zawsze jest co wpsominać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości