|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2732 |
Zakorzenienie
|
Oglądam na hbo zaczarowana
![]() ![]() Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
#2733 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() tugeza u nas trwała od 23 do 1 ![]() ![]() a na obiad dzisiaj typowo niedzielne danie czyli pizza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mi się jeszcze te podobają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jesteś pewna że u Amelki to brzuszek? Po czym wnioskujesz? ![]() ![]() hope - współczuję. Mój TŻ bardzo mi pomaga jak jest w domu. W nocy wstaję ja bo wiadomo kp ale w weekendy zawsze młodego rano bierze do salonu a ja odsypiam, choćby i o 5 Igor wstał. Przewija bardzo często i bardzo chętnie to robi, nie ma dla niego różnicy czy kupa czy siuśki. Kąpie praktycznie sam, ja w tym czasie przygotowuję wszystko do ubranie, przewinięcia itd. Jak już to ogarnę to wtedy dopiero do nich idę i myjemy ząbki. Kurde nie docierają do niego argumenty że inni tatusiowie pomagają? I udało mi się młodego nagrać...krótko bo on biegnie a nie idzie i musiałam wyłączyć bo już za plecami miałam schody ![]() http://www.youtube.com/watch?v=18fxerusC9w
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2014-02-09 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Zakorzenienie
|
Deli, no właśnie skąd wiadomo,że to brzuszek?
przecież zwykłe kolki w nocy to raczej średnio prawdopodobne u tak dużego dziecka, w dzień tez by jej coś było kurcze bardzo Wam wspołczuje Ilussion- ale zasuwa ![]() u nas dziś było bardzo cieplo, dopiero teraz zaczęło się chmurzyć ,zaliczyliśmy spacerek i odpoczywamy |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() jesteśmy u rodziców, tylko nie wiem do kiedy, miałam zostać na tydzień ale tż coś pogaduje że w poniedziałek załatwiamy sprawy w zabiera nas ze sobą ![]() nie wiedziałam że moje dziecko tak ładnie chodzi ![]() ![]() ![]() Muszę jeszcze pochwalić lenusię, w piątek przyjechaliśmy na wieś ale musieliśmy jeszcze jechać do banku, zostawiłam Lenkę i nie było nas 4 godz , bardzo ładnie się bawiła z Alicją, wcale nas nie szukała, została pierwszy raz ![]() Idziemy do banku a tż do mnie- daj mi rękę, nie pamiętam kiedy tak chodziliśmy ![]() dziś jeszcze jedziemy w odwiedziny do znajomych ![]() ![]()
#2737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do pogrubionego to wiem o co kaman, takie dziwne uczucie jak idzie się za rękę a nie cigle pcha się wozek heeheh też się tym zachwycam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiecie co mój duży chłopczyk dzisiaj robił? Pomagał mi wypakowywać zmywarkę tzn. talerze sama powyciągałam bo wiadomo jak by się to skończyło ale sztućce sam wyciągał z koszyczka po jednym i mi podawał ![]()
![]() |
#2739 |
Zakorzenienie
|
Ale Igus zasuwa !
![]() Ja nie wiem kiedy szlam za rękę... Mam taka marude w domu ze myślałam ze sama bede z nią płakać. Nic nie da zrobić jak stoję np w kuchni to mi sie przylepia do nog, jak siedzę to sie na mnie wspina, jak coś jest nie tak jak chce to mega syrena! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2740 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pół na pół - część jest na cieście takim a'la babkowym, a część na rzucanym. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Wtajemniczenie
|
O właśnie, zapomniałam: Black - super torcik
![]()
#2743 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Igus jaka torpeda ![]() ![]()
![]() |
#2744 | ||||
Zakorzenienie
|
a w tym wypadku to akurat ją zj*bał, że to nie jego dziecko itp.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie mi z kolei przynosi swoje kubeczki miseczki do prania, wyciąga garczki czyste ![]() ale ulubionym zajęciem jest; -wkładanie brudnych rzeczy do rpalki -wyciąganie prania -wieszanie prania tj. wyciąga mi z szaflika po jedej sztuce i spinacze podaje -odkurza (na wyłączonym odkurzaczu ![]() - no i hit od wczoraj: mop obrotowy. Dziecka ponad godzine nie było bo dom szlifowało ![]() Cytat:
![]() nie byłam dziś u t. ![]() Byłam u moich rodziców i wróciliśmy tutaj tj. do mieszkania ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Wtajemniczenie
|
Aniu no oczywiście że wstawiałam zdjęcia
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3593
#2746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() F**k, zrobilam caly dzban koktajlu i jak sciagalam go z tej dolnej czesci blendera to cale koleczko z nozykami odczepilo sie (zostalo na tej dolnej czesci) i wszysciutko sie rozlalo ![]() ![]() Z calego serca nie polecam Wam tego blendera: http://www.amazon.co.uk/Philips-HR20...lender+kenwood ![]() ![]()
![]() |
#2747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuzka też tak mi pomaga ![]() A z praniem jest tak ja u Hope ![]() Moje dziecko o 18 zasypialo na siedząco. To szybko ja umyłam, mleczko dałam i oczywiście nie śpi. Szaleje jeszcze. Black piękny torcik ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Igi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() w każdej chwili zastanawiam się skąd dzieci wiedzą różne rzeczy. Dzisiaj np. Blanka wyciągnęła opaskę z szuflady w łazience i założyła sobie na głowę ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... Ale to chyba nie zęby... Nie wiem już sama. Może skok? :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2750 |
Konto usunięte
|
Bokeh, u nas identycznie, NIC nie można zrobić, jak zombiak chodzę ostatnio.
Kupiłam krzesełka dziewczynom w ikei ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Dziewczyny, ostatkiem sił bluzgi trzymam w gębie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45067123 |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45067053]Bokeh, u nas identycznie, NIC nie można zrobić, jak zombiak chodzę ostatnio.
Kupiłam krzesełka dziewczynom w ikei ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Dziewczyny, ostatkiem sił bluzgi trzymam w gębie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45067123[/QUOTE] Cóż.... Widać jak bardzo chce dziecka ![]() No u Nas tak od dwóch dni a na dodatek tz jedzie w delegacje :/ oszaleje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2752 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45067053]Bokeh, u nas identycznie, NIC nie można zrobić, jak zombiak chodzę ostatnio. Kupiłam krzesełka dziewczynom w ikei ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Dziewczyny, ostatkiem sił bluzgi trzymam w gębie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45067123[/QUOTE] omatko ![]() bokeh zrobiłam pizze z Twojego przepisu z k. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2753 |
Zakorzenienie
|
Jestem już w domu. Nareszcie. Tż ładnie wysprzątał wszystko po remoncie. Daria śpi a ja idę się nacieszyć mężem bo mało w tym tygodniu się widzieliśmy a jutro idzie do pracy
![]() A więc jutro Was poczytam i nadrobię. Dobranoc ![]()
#2754 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecej nie napisze, bo by mnie zbanowali ![]() ![]() ![]() Na naszym wątku jest kilku tztów, których nalezałoby wystawic na najwyzszy piedestał z podpisem: oto męzowie i ojcowie na medal ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
teh herezji ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Dadus jest bardziej perfejcyjny niz PPD i TżBokeh razem wzieci ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45067053]Bokeh, u nas identycznie, NIC nie można zrobić, jak zombiak chodzę ostatnio. Kupiłam krzesełka dziewczynom w ikei ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Dziewczyny, ostatkiem sił bluzgi trzymam w gębie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45067123[/QUOTE]widze, ze troche sobie ulzyłąs, ale to jeszcze nie jest Szaja w pełnej okazalosci ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zakorzenienie
|
Hope- co do Tz to tak jak Sylwietta napisała,brak słów bo można powiedzieć za wiele a szkoda by nas banowali
mop obrotowy powalil mnie na lopatki u nas hitem jest miotła a jak znajdzie pieniązka (TZ z kieszeni jak wypadają) to od razu tatusiowi zanosi hehee ale wczesniej tarmosi w lapce i przyglada mu sie baaaardzo dlugo dziewczyny trzymajcie kciuki moja mama ma jutro rozmowę o pracę- ONA NIGDY NIE PRACOWAŁA!!!!- to jej być albo nie być ![]() Igi- kochanie, duuużo zdróweczka, rośnij nam zdrowo i bądz zawsze pocieszką dla rodziców, buziaki ogromne Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-02-09 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ALe Kochana... Najgorsze co ja przeżywam to że t. mi nakradła Michaszków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() wiecie co. On jest kawał ch*ja reszta dziada, ale czasem to aż mi wstyd że go tak obsmaruję tutaj, bo jest źle ale jeszcze nie bardzo źle. Albo ja mam wysoki prób tolerancji Albo jestem pier.dolnięta jak lato z radiem ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2758 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, kciuki oby to byly zęby
![]() Hope, no właśnie piszesz,że masz wysoki prób tolerancji, jak to widzisz dalej w takim razie? czego oczekujesz od niego konkretnie ?jakiś zmian? |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Zakorzenienie
|
Kochane pdzepraszam was ale padam na mordke jutro w pracy postaram sie opisac co u nas dzis dzien pelen wrazen a Julus zlapal katar i budzi sie co chwike z ciekawostki dzisiejszej prosilam mame zeby mi wloch orzywiozka sloiczki z parmezanemni prosiuto dla Julka chcialam mu odmienic troche a znalazlam takie na stronce wloskiej firmy
I dzis dostalismy prosiuto z mozzarella jagniecine i uwaga ... kangura ciekawe czy zje mama mowi ze byly jeszcze z roznychbryb i zolwia ale zabronilam jej kupowac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nam obojgu zmiany i czasu trzeba. albo rozstania jeśli nic się nie zmieni, bo dziecko rośnie i więcej będzie rozumieć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.