|
|
#421 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
W drugiej mam ciuszki codzienne, pajacyki, spodenki, śpichy i wszystko inne co będę ubierać maluszkowi. W trzeciej mam kocyki, śpiworki i rzeczy drugiej potrzeby. Rzeczy większe mam w pudełkach na szafie. Na razie nie będą mi potrzebne. Jak mały wyrośnie z tych najmniejszych, przełożę większe do szuflady. |
|
|
|
|
#422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z czego się bardzo cieszy. On też z widzewa. Całusy dla Was ![]() Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#424 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje! ![]() ![]() jesteś mega dzielna!!
|
|
#427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przesyłam małego
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
Kate niegrzeczna Majka :P najwyraźniej podoba jej się w brzuszku mamy
![]() Nadzwyczajna za tydzień ale Ci sie porobiło:/ ale tak zawsze jest, że im bardziej kasy potrzeba to pojawiają się problemy :/Cayenne witamy na świecie Twojego synka!!! wybrałaś imię widze Aaa dziewczyny rozmawiałam z położną i powiedziała że panuje jelitowka więc jeśli czujecie mdłości i zdarzają się biegunki to wlaśnie od tego ![]() Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tam wolę dmuchać na zimne, bo widzę przerażenie w oczach rodziny jak słyszą że ktoś nadaje dziecku to imię |
||
|
|
|
#430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() amelka daj znać jak wyniki
|
|
#431 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, bardzo dziękuję za gratulacje, Julian też dziękuję ciociom!
Nap.dala mnie teraz jak cholera, ale i tak cieszę się, że brzuch a nie wszystko na dOle w czasie porodu. Julo ma dziś 4000, w dniu porodu terminowego miałby ok 4400 ![]() Mara, ja w zasadzie wciąż "mieszkam" na Widzewie, mam tam swoje mieszkanie i Julian będzie umiał śpiewać "Widzew to jest potęgą, Widzew najlepszy jessssst" ![]() Dziewczyny, wcale nie czułam jeszcze wczoraj, że to takie szczęście mieć go po tej stronie brzucha, a dziś mam przy sobie szefa wszystkich szefów, nie da się ukryć, Julo rządzi na razie śpi, ale jest slodziak na maksa, jak ustale jak to wkleje zdjeciaWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#432 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a czemu na tlenie? Coś nie tak? jak Ty się czujesz? Cytat:
więc jeszcze nie wiem jak będę układaćside męża masz przezabawnego niech się podzieli z moim |
|||
|
|
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
Tak sobie myślę dziewczyny, że zostałyśmy ciociami wizażowymi po raz trzeci
Więc jeszcze tylko kilkadziesiąt razy i będziemy wszystkie rozpakowane
|
#434 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję!!! Cudownie że masz go już przy sobie
Edytowane przez mona1 Czas edycji: 2014-02-10 o 14:25 |
|
|
|
#435 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje!!! ![]() ![]() Śliczne imię
Edytowane przez teQiba Czas edycji: 2014-02-10 o 14:28 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
jesteśmy z Tobą i 3mamy oby wszystko było dobrze, lekarze na pewno Ci pomogą Cytat:
Cytat:
super, że wszystko dobrze i że imię już wybrane b. ładne Cytat:
![]() ja dzisiaj w Lidlu nabyłam krem, oliwke do kąpieli i emulsje do kąpieli z Hippa, podpaski maxi dla siebie po porodzie do domu i chusteczki nawilżane bo Sroka chwaliła ![]() z ubranek jednak zrezygnowałam w gazetce wydawały się ładniejsze i jakościowo też mnie nie powaliły z Loveli też zrezygnowałam po opisie Side. Kupie jakiś zwykły sensitive a później jeśli nie będzie problemów normalny.
Edytowane przez martyna141 Czas edycji: 2014-02-10 o 14:34 |
|||||
|
|
|
#437 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
boję się, że czegoś nie założę, a Mały już z tego wyrośnie ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- w ogóle zapomniałam się pochwalić kolejnym cudownym pomysłem tżta wczoraj wieczorem postanowił wypróbować butelkę i smoczek Małego chyba z pół godziny mu zajęło opróżnienie całej i na końcu stwierdził, że biedne będzie to nasze dziecko jeśli będzie musiało pić po kropelce
|
||
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś oglądał w Lidlu te śpiworki do fotelika do auta po 49,90zł?? Wyglądają fajnie. http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-857FE...Detail&id=7651
|
|
|
|
#439 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ciągnął już cycusia? Dobrego samopoczucia życzę Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
wewillrockyou
sprawdź czy smoka nie przegryzł przez przypadek
|
|
|
|
#442 |
|
Wtajemniczenie
|
side85- też dużo dobrego słyszałam o Gliwicach, koleżanki z pracy siostry tam rodziły i sobie chwaliły. Nawet nie wiem gdzie tam jest szpital, bo ja nie z tych okolic w ogóle. Wiem, że w razie czego z Pyskowic dzieci wiozą do Gliwic albo w cięższych przypadkach do Katowic ale ja zakładam, że będzie wszystko ok
W sumie najbliżej mam inny szpital, ale on jest duży i słyszałam dużo opinii że rodzi się tam jak na taśmie produkcyjnej więc wolę trochę dalej i jechać do Pyskowic. |
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Kate,trudno powiedzieć czy wywoływane boli bardziej. Nieprzyjemne jest zakładanie cewnika faleya (czy jak to sie nazywa). No i oksy która podobno daje bóle krzyżowe.
Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam 1 szufladę z ciuszkami i 2 półki. W szufladzie mam poukładane ubranka 56 i w kupkach mam np. tu bodziaki, tu spodenki, tu kaftaniki. A na półce mam rozmiar 62 i tak samo kupkami. Cytat:
Ja otulaczka nie kupuję, bo i tak mam za dużo kocyków... Mama co chwilę przynosi z ciucholandu Ale ostatnio się ucieszyłam bardzo, bo taki fajny bawełniany upolowała. W sensie z materiału, jak taki mięciutki, ale gruby podkoszulek - do otulania po kąpieli albo do szuszania na kolanach przy napadzie płaczu ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Idę robić naleśniki... Ludzieee, jak mi się nie chce. |
|||
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Cayennenoc!gratulacje ogromne! Witamy Juliana! Piękne imię! Czekamy na zdjęcia i na szczegóły. Jak w ogóle sie czujesz?
Virginia cieszę sie że wreszcie rodzina zmieniła podejście ![]() Lewek faktycznie gdzieś mi umkneło,wybaczysz? ![]() Majka wychodz!!! Czekamy niecierpliwie na pierwsza królewne ![]() Pochwaliłam Zu i mam za swoje. Tej nocy dała nam popalić... Od północy wycie. I nawet u nas w łóżku to samo. Później zasneła ale na krótko. Może że cztery godziny spała... Oby ta noc była lepsza. Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może jak taki odważny to sprawdzi czy z cycusia też tak wolno leci
|
|
|
|
|
#448 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No własnie,nasze kłótnie są rzadkie, ale wszystkie przez kłopoty finansowe. Ja chwilami nie dźwigam sytuacji. On unika bliskości. Przedwczoraj się przyznał że ma problemy spowodowane ciągłym stresem i martwieniem się. Ale w końcu go przekonałam i nie nie było tak źle jak on myślał że będzie ![]() Ja w ciąży mam wciąż bardzo wysokie libido i bardzo potrzebuję jego bliskości. Oderwania się od tych wszystkich problemów i poczucia, że jesteśmy dla siebie i bardzo się kochamy. Mój TŻ pracuje najkrócej. Reszta pracuje długo i dotąd niby on był wypłacalny, czasem spóźniał się o tydzień, ale kasa była. A teraz jest tragedia. Może w końcu się postawią bo ja sobie nie wyobrażam. Teraz czekam na 13tkę jak na zbawienie. A jak urodzi się mały bedzie becikowe i pieniądze z ubezpieczenia. Dzięki temu uda się jakoś załatać dziury w budżecie i spłacić trochę długów. Całe szczęście dostaliśmy ten wózek i nie musimy już kupować. |
|
|
|
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
Oj tam, oj tam. 3majmy się pierwszej wersji
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#450 | ||
|
Rozeznanie
|
on sam powiedział, że bobo nie ma zębów, to on też jakoś bezzębnie będzie ciągnął
chyba mu się udało, bo smoczek cały ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
ale w sumie sama wybrałam komodę dla młodego,to nie mogę teraz narzekać ![]() zawzięty chłopak 'musi tak jak jego dziecko' ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
fajnie masz z mamą moja jakoś nie ma weny do lumpków ![]() ale zadeklarowała się, że uszyje ochraniacz do kołyski i przybornik na pampki itp
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

tyle małych elementów.. no ale cóż, mam co chciałam 

)) 

za tydzień 

więc jeszcze nie wiem jak będę układać
jesteśmy z Tobą i 3mamy
oby wszystko było dobrze, lekarze na pewno Ci pomogą
boję się, że czegoś nie założę, a Mały już z tego wyrośnie