|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Wybieramy Prowadząca II część naszego wątku | |||
| Aldrin |
|
7 | 25,93% |
| Kakusia |
|
0 | 0% |
| Berenika_26 |
|
4 | 14,81% |
| agaaga89 |
|
2 | 7,41% |
| Ramona_85 |
|
0 | 0% |
| eweden |
|
0 | 0% |
| Prowansja88 |
|
0 | 0% |
| Pradip |
|
0 | 0% |
| Sola1 |
|
2 | 7,41% |
| pater86 |
|
6 | 22,22% |
| TroppoSensibile |
|
0 | 0% |
| sylvuniaa84 |
|
0 | 0% |
| kamilla123 |
|
0 | 0% |
| beat@ |
|
0 | 0% |
| NecroKitty |
|
0 | 0% |
| Anteria |
|
0 | 0% |
| Kucyk_Truskawkowy |
|
1 | 3,70% |
| malin30 |
|
3 | 11,11% |
| alingles |
|
0 | 0% |
| Monica80 |
|
0 | 0% |
| poziomkka |
|
0 | 0% |
| Mala_Czarno_Biala |
|
0 | 0% |
| Majkela12 |
|
1 | 3,70% |
| zaaaabcia |
|
0 | 0% |
| Sylwia__88 |
|
1 | 3,70% |
| Głosujący: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Cytat:
My się cieszymy, że okresu nie ma przez 9 miesięcy, a tu...jak nie urok to sraczka ![]()
|
|
#4622 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Witam! Hehe to widzę, że jutro nie mam po co do Lidla zajeżdzać
Ale mój mąż często wpada tam przed pracą kupić sobie chrupiące bułeczki to w poniedziałki i czwartki zawsze ma problem z zaparkowaniem, tak się ludzie na promocje rzucają![]() To normalne, że teraz będziemy szybciej przybierać na wadze. Dla mnie to sprawa drugorzędna. Przyjdzie czas to będziemy zrzucać. Ciąża to nie czas na odchudzanie. Głodna chodzić nie będę, a dzisiaj np. o 6.00 obudziłam się taka głodna, że poszłam do kuchni po jakiś suchy kawałek chleba ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45066121]Jakie imiona męskie wam się podobają??[/QUOTE] Wojtuś, Adaś, Kubuś, Ignaś, Staś, Jaś, Szymek, Tymek, Piotruś, Franek, Mateusz... No trochę tego jest, gdyby u nas był chłopiec to pewnie Wojtek Ale nie patrzcie na rodzinę! Jak Wam podoba się Krystian to zostawcie ![]() Ja Helenkę, tż Julkę, a syn "Wiktolię" (ostatnio była Dominika, ale już mu się znudziła ) Więc jeszcze długa droga u nas do wyboru imienia![]() A Dzień Babci i Dziadka to gdzie mieliście? U nas normalnie był w przedszkolu i tylko dziadkowie i babcie byli zaproszeni... A ja z chęcią zobaczyłabym te występy, a tak zostały mi tylko zdjęcia
|
|
|
|
#4623 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam sie tylko pochwalić że zakupiłam dziś zestawik w pepco za 14,99 zl
spodenki,body,sliniak fote zaraz dodam z telefonu
|
#4624 |
|
Zadomowienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1392045801.515939.jpg
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4625 | ||||
|
Rozeznanie
|
U mnie też dużo śluzu wodnistego, szczególnie rano. Jak zapomnę wkładki to majtki do przebrania
![]() Mala_Czarno_Biala świetna garderoba ![]() Super Cytat:
Ja szykuję się tylko na rozmiary 62 Co dokładnie remontujecie? Cytat:
![]() D0tk4 Gratulacje za wybór imieniaCytat:
![]() eweden no to za wizytę u dentysty-sadysty![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45075318] .Mąż niby bierze urlop zaraz po urodzeniu dziecka, ale po dwóch tygodniach wraca do pracy i boję się, że będzie tak jak przy Adasiu. Że on MUSI się wyspać, bo idzie do pracy, a ja to przecież siedzę w domu, to mogę sobie spać z dzieckiem. Szkoda tylko, żę on wiecznie wymyślał sobie, że ma coś do załatwienia i nie docierało do niego, że Adaś w dzień nie spał wcale, a w nocy budził się po godzinie na karmienie, które trwało koło 40min, bo co chwilę przysypiał, więc musiałam pilnować, by jadł, potem jak się już najadł zaczynały sie od nowa ataki kolki, więc ryk, masowanie brzuszka i potem znowu godzina snu i tak do rana.... A jak przychodził weekend, to wychodził niby na chwilę, a wracał o 3-4 nad ranem, bo był na piwie (chyba nie jednym...)... [/QUOTE] No to ciężko miałaś a dla tż![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Lody wiśniowe
myślałam, że mąż się ze mnie nabija jak powiedział, że kupił "bo przecież były na liście zakupów" - fakt, wpisałam, ale nie liczyłam na litosć w tym temacie a tu proszę, otwieram zamrażarkę i SĄ
|
|
|
|
#4627 | |
|
Raczkowanie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45075318]
studiuję administrację i piszę pracę na temat: "Organizacja Biura Ochrony Rządu" A raczej mam zamiar zacząć ją pisać ![]() [/QUOTE] Ja pisałam mgr na temat "Organy podległe MSWiA" i z tego co pamiętam miałam rozdział o BOR więc jakbyś chciała to mogę ci chociaż coś z bibliografii podać (bo chyba pisałaś, że mało jest na ten temat )Cytat:
sylvuniaa84 - super zakup! Uniwersalny i idealny dla niespodzianki A ja po wizycie u dentysty, uboższa o 170 zł najbardziej z wizyty u dentysty niecierpie tego jak muszę mieć przez tyle czasu otwartą buzie, już czasem mam wrażenie, że mi się rozerwie no i mimo wielkiej sympatii do dentystki bardzo się cieszę, że narazie nie muszę jej odwiedzać
|
|
#4628 |
|
Zadomowienie
|
Wypowie mi sie ktos na temat wózka tego o http://wozki-dzieciece.pl/shop_item/...dzieciecy.html
u nas cena w sklepie około 1700 zł bez fotelika.. jak długo myślicie uzywa sie taki wózek?
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dobra amortyzacja niwelująca wstrząsy, koła zapamiętują 'kierunek', 2 kolory do wyboru, powiększana budka, bardzo dobre jakościowo materiały, spacerówka rozkładana na płasko, sporo miejsca w środku, siedzisko przodem i tyłem montowane. Często w Bebetto wielofunkcyjnych za minus podają, że mniejsze dziecko w spacerówce zjeżdża, ale poczytaj czy w Pascalu też. A ten komplecik z Pepco to w promocji czy zwykła cena? chyba się przejdę ![]() Berenika to nie zazdroszczę zachowania TŻta, od mojego oczywiście słyszałam, że siedzę w domu, co mam do roboty itp, ale w nocy jak były kolki to nosił razem ze mną, w weekendy spędzał czasu z Nami, w ogóle po pracy dużo zajmował się dzieckiem. żeby zarazków i bakterii nie wprowadzać do noworodka czekałam, aż minie najgorszy noworodkowy okres ![]() Kamila no mam zamiar się streścić właśnie ![]() Sola teraz to ja jestem posrana w gaciach a nie mokra od 2dni myślałam, że znów infekcja wróciła (zielone upławy) ale właśnie wczoraj rano zastanawiałam się czy ja mam co 1h zmieniać wkładkę? bo tak mokro, nie klejąco, a poprostu mokro i zielono... teraz mam pietra w środę mój gin. przyjmuje prywatnie, może wstąpię... boję się, że jak pojadę na IP to mnie zatrzymają a na to nie mogę sobie pozwolić ![]() Jeszcze jakoś można rozróżnić czy to śluz czy wody?? Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2014-02-10 o 18:00 |
|
|
|
|
#4630 |
|
Zadomowienie
|
Kakusia dzieku za opinie
komplecik w pepco był w przecenie za 14,99 zł.. cena przed przeceną była 24,99 zł więc sie opłacało,tym bardziej ze ja juz kiedyś sie na niego czaiłam
|
#4631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak napisałaś o tym papierku to teraz sama już nie wiem czy to był jakiś sprzęt czy coś innego. Ja kojarzę jakąś lampę świecącą na niebiesko, ale może to już mi w mózgu świeciło. Może też używali papierka Ogólnie pamiętam ten okres jak przez mgłę. Ale w sumie to chyba nieistotne Cytat:
Choć nie powiem, sama mam schizę na punkcie odchodzących wód, ale do tej pory nie pisałam na ten temat, żebyście się ode mnie nie zaraziły.Niestety nie znam się na infekcjach - moze to z tym związane. Nie wiem czy już na tym etapie dzieci mogą oddać smółkę, co sprawia że woda jest zabarwiona na zielono - czy jest to w ogóle możliwe. Ale może któraś z dziewczyn wie. Nie wiem niestety czy są jakieś inne sposoby na sprawdzenie. Wiem tylko że przy sączących może to nie być takie proste, zwłaszcza dla laika. Możesz spróbować z tym papierkiem lakmusowym jeśli uda Ci się kupić, ale ja już nie pamiętam co i jak. |
||
|
|
|
#4632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niee, Marlena nigdy w życiu i to nie dlatego, że imię mi się nie podoba, tylko baardzo źle mi się kojarzy ![]() Ja czekam na wyniki, póki co mam już morfologię i z tego co widzę to jest wzorowo |
|
|
|
|
#4633 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zjadłabym takie wiśniowe pyszności ![]() Ja też ostatnio tylko wspomniałam o lodach bakaliowych, a mąż poszedł na zakupy i też kupił Trzeba ich czasami pochwalić ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4634 |
|
Zadomowienie
|
A mój mąż właśnie odgrzewa flaki
Co do luteiny to współczuję wszystkim, które biorą do dziś. Sama pamiętam, jaka to była dla mnie męczarnia. Ale też Wam powiem, że to zależy od lekarza. Ja np jestem po poronieniu i tak: wg 1 lekarza miałam brać do 22 tc 2x1, wg 2 przez całą ciążę i to dawkę jak dla kobiet po in vitro (2x2 + 2x duphaston), a wg 3 (tego, do którego chodzę teraz) ciąża rozwijała się prawidłowo więc kazał mi stopniowo odstawiać i tak oto w 16tc odstawiłam i wszystko jest ok ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Reszta wyników też już jest - wszystko ok |
|
|
|
#4635 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do luteiny to chyba zawsze dają po poronieniach bo zwykle nie wiadomo co było ich powodem, więc lepiej dmuchać na zimne. Ale takie dawanie kompletnie bez powodu to tylko bezsensowne faszerowanie kobiet hormonami. Przy normalnie rozwijającej się ciąży progesteronu jest wystarczająco w organizmie żeby ciążę utrzymać. |
||
|
|
|
#4636 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mieszkamy tu tyle lat, teraz bedzie dziecko a ja sie sama nigdzie nie rusze, jedynie komunikacją miejską a wiecie jak to cięzko z dzieckiem... Krótko mówiąc Patologia. Nienawidzę siebie za to i szkoda, ze on mnie nie zmotywował. Teraz ma kalekę z żony. Taka jak jego mama, tylko, ze ona nie ma prawka. Narzekaja ze trzeba ją wozic, ale nikt jej auta nie dał dotknac. Taki dobry dzien mialam od rana, wytargałam super rabaty na armaturę łazienkową, piękna pogoda, udane zakupy w lidlu i tylko wrocil do domu, zaczął gadne o bracie i już po dobrym humorze. Nie chce mi się nawet z nim rozmawiać, najchetniej wyszłabym gdzieś sobie. A co do opieki nad dzieckiem? Haha mogę zapomniec o pomocy. Już teraz mu się wymskie, ze moglam cos zrobic, bo jestem w domu a on taaaaaaki zmęczony po pracy. Ciagle przeziebiony i przemęczony. Mimo, ze nie pracuje fizycznie ani jakos dlugo, klasyczne 8h. W domu nie pomaga mi NIC, nic zupełnie od kiedy jestem na L4, to i tak marudzenie nie zna granic. W weekend kiedy chce bysmy coś porobili itd, bo caly tydzien go nie ma w sumie, to on najchetniej nie wychodzil by z ☠☠☠☠zamy, bo przeciez weeeknd. Wiec teraz musze ladowac baterie, bo na jego pomoc ze wstawaniem w nocy czy czymkolwiek nie liczę. W ogole to on juz dawno zaplanował, ze z 2-3 tyg po porodzie będe we Wro az dojdę do siebie i nauczymy sie ogarniac maluszka a pozniej pojade do rodzicow, po co bede siedziala w miescie? Tam swieze powietrze, ogrod itd. Wiec pewnie bedziemy sie widywac w weekendy.. haha. Ekstra.... Mam nadzieje, że to jakieś wahania hormonalne i że się nakrecam i że mi to minie. Od paru dni chce mi się płakać. Na dobicie doszły mnie słuchy, ze zaczał sie remont położnictwa w szpitalu w którym chcę rodzic. Ma trwac do połowy lub konca maja. wstępnie. Więc jak zacznę rodzić wcześniej to jestem w czarnej d... A w pozostałych pewnie będa przez to tłumy. Znikam chyba na paręd ni. Muszę się wyciszyć i poradzić z emocjami, bo wstyd mi, że się Wam tak zalę. Cytat:
Zrobiłam zakupy: 3 pary rajstopek, bluzeczki 62/68, spodenki na 50/56, spodnie 62 i spodnie 68, wszystko ze swietnej, miękkiej w dodyku bawełenki. Ładne kolory. Tylko rozmiarówka ogromna :O Trochę mnie to przeraziło. Nie chciało mi się rozpakowywac na miejscu. Ale na pewno są wieksze niz innych firm. W ogóle ja nie nawidzę jak ludzie ubierają dzieci w za duzo ubranka w których się topią. "Bo on/ona taki duży/a" a rękawy podwinięte na 3 :/ Trzeba bardzo uwazac na firmy. W tych siciowych rozm. 56 jest naprawdę spory i dla noworodka trzeba new born 50cm. I takie nabylam do szpitala i na pierwszy miesiac. Narazie kilka bodziakow, polspiochow, dokupie pajacyki do spania i jakos przeleci... Później 56 itd, itd.. Mniejsze są ciuszki polskich firm.Cytat:
![]() PS. Jutro mam wizytę. 3majcie kciuki zeby nie bylo klopotu z przeduzeniem l4. Jak co miesiac nerwy i stres ze musze się prosić. ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Aaa nio i popieram, by nową prowadzącą została chętna osoba ![]() tytuł: "Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu wyjdą z nich maluszki" z dopiskiem cz2. Brzmi świetnie
|
|
#4637 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ja sobie odpuściłam. Myślałam o zakupie proszku do prania ale kolejna znajoma powiedziała że jej dziecko uczulił więc dałam sobie spokójCytat:
![]() Garderoba wyszła Wam super ![]() Cytat:
Polujesz na konkretny materac? Cytat:
Spróbuj z nim na spokojnie pogadać. Mój niby odkąd dowiedział się o dziecku bardzo odpowiedzialnie myśli i zachowuje się ale nie umie zrozumieć że mi już teraz bywa ciężko i oczekuję od niego pomocy. Tak jak piszesz jak się odezwę to że niby się czepiam a jak nic nie powiem to pretensja bo przecież mogłam powiedzieć Cytat:
choć ja akurat nie jestem zwolenniczką odseparowania dziecka od wszelkich zarazków to jednak mieliście czas żeby nauczyć się siebie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wózka o który pytałaś nie widziałam na żywo ale to co rzuciło mi się w oczy to mizerne koła kiedy ośki są jasne ale może to tylko wrażenie Cytat:
I kciuki na jutro ![]() Aldrin z Waszych typów Adrian mi się podoba |
||||||||||
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi się to zdanie Twojego taty odnośnie samochodu, że to kupa złomu
|
|
|
|
|
#4639 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi jedynie zależało na skarpetkach tych najmniejszych i na szczęście były ostanie pary natoiast proszku już nie było :/Cytat:
![]() Cytat:
ja idę w przyszłym tygodniu na toxo, morfologię i glukoze ![]() Dziękuje ![]() A my dzisiaj kupiliśmy wreszcie komodę oraz zamówiłam kosz na zużyte pieluchy to jedne z większych wydatków na ten miesiąc na kolejny mamy kolejną listę w ten sposób łatwiej jest wydawać kasę i zbierać wszystko po woli do kupy.
|
|||
|
|
|
#4640 |
|
Zadomowienie
|
Kakusia wyobrażam sobie jaki miałaś wtedy sajgon
ale jak widać można i dziadkowie przeżyli u mnie mama by chyba zwariowała i pod drzwiami siedziała hehehe Ale wkurza mnie to gadanie, że sobie nie poradzimy
|
|
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4642 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pajacyk i body młoda założy na gwiazdkę, a chciałam mieć ciuchy do szpitala![]() Cytat:
![]() Cytat:
Udało Ci się kupić hippa? Ja wzięłam oliwkę, mleczko, płyn i szampon. Jak coś będzie nie ten tegest to młody zużyje, albo ja sama, więc na pewno się nie zmarnujeNiebieskie gratulacje |
|||
|
|
|
#4643 |
|
Zadomowienie
|
chcialam pocytowac co nieco,ale pisze z tableta co mnie zwasze irytuje,ale dzis nie mam wyjscia Mezus zajmuje kompa,wiec..
Tak jak Ktoras napisala i tak jak i ja pisalam,ankieta nie jest niczmy na sile.Chcialam,zeby w ten sposob zglosily sie chetne i juz sie ciesze,ze cel zostal osiagniety ![]() takze mysle,ze jutro wszystko podsumujemy i bedzie gotowe do oddania.. Co do tytulu, to mnie ta zmodyfikowana wersja rowniez sie podoba i z tego co wiedze,to wiekszosci siepodoba i kolejna sprawa bliska rozstrzygniecia Anteria spokojnie,hormony robia tez swoje,ale faceci sa gorsi niz male dzieci.Ja w pierwszej ciazy mialam podobnie,najpierw TZ szalal ze szczescia,potem nastal okres "dzieciecy" czyli jakby zapomnienie o fakcie,ze sie spodziewamy dziecka i sam nim byl i mialam o to pretensje,wszystko sie zmienilo,jak brzuch zrobil sie duzy,poczul porzadne ruchy.Faceci to prawdziwi wzrokowcy,czego nie zobacza to nie uwierza im blizej porodu tym bardziej czul sie tatusiem,a jak synus przyszedl na swiat,to juz wogole byl zakochany ponuszy.Takze wydaje mi sie,ze kazdy facet przezywa to na swoj sposob i musi troche zwrocic na siebie uwage jeszcze przed porodem,bo potem nasze zainteresowanie bedzie juz mniejsze...Dotk Bartus miodzio Eweden ja tez zastanawiam sie jeszcze tak po cichu nad Ada ![]() Dziewczyny jesli sie stresujecie,ze sie cos dzieje, to jedzcie na pogotowie i nie przejmujcie sie co sobie lekarze pomysla,bezpieczenstwo Maluszkow jest najwazniejsze i zarazem Wasze samopoczucie.
Edytowane przez bazile Czas edycji: 2014-02-10 o 21:07 |
|
|
|
#4644 | |||||
|
Zadomowienie
|
Berenika współczuję złego humoru
?? A dla tz-ta A ja myślałam, że taki węglowy, ale bym zjadła teraz kiełbachę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za dobre wyniki. Bardzo fajne imię, na czasie teraz To jak już macie mocno sprecyzowane imię męskie to jak nic będzie chłop![]() Cytat:
za sesję.
|
|||||
|
|
|
#4645 |
|
Raczkowanie
|
piękne imie
a jakie jeszcze bierzesz pod uwagę?
|
#4646 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() mnie też już szlag jasny trafia Cytat:
Bo szczerze mówiąc ja nie wiem do końca jak to z tymi wodami jest... Mnie odeszły dopiero tuż przed partymi, co pamiętam jak przez mgłę i to w małej ilości, tak że nawet nie poczułam, bo leżałam już na tym łóżku do porodu rozkraczona... ![]() nie ma sprawy Cytat:
Cytat:
Cytat:
super ![]() Cytat:
![]() Co do tytułu wątku, to również podoba mi się ten rymowany
|
|||||||
|
|
|
#4647 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o prowadzenie wątku, to jakby mi ktoś wytłumaczył co i jak, to jestem chętna. [/QUOTE] czyli chetne takie : Malin Berenika pol chetne ![]() Pater Mala_Czarno_Biala Propozycja tytułu : Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II mam nadzieje,ze nic nie pokrecilam
|
|
#4648 | ||||
|
Zadomowienie
|
pater86 i kakusia sio do lekarza koniecznie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień babci/dziadka był w przedszkolu. Adaś chodzi do prywatnego, stąd takie godziny i ta niedziela. Może to i dobrze, bo dzięki temu wszyscy możemy wtedy być ![]() Co do imion to prawie tak jak u nas. Startowaliśmy ja: Helenkę (ale tylko mojej mamie się podobało i siostrze) tż Julkę/Maję a Adaś: Amelkę, teraz na topie jest Gabrysia u niego ![]() ![]() Uboższa, ale teraz masz zdrowe ząbki i możesz się tak uśmiechać ![]() ![]() sylvuniaa84 śliczny ten zestawik i cena fajna Cytat:
a za flaki , skąd ja o 21.40 flaki wezmę![]() ![]() Cytat:
co się z tymi chłopami dzieje, normalnie hormony swoją drogą, ale panowie ewidentnie przeginają Teraz kupicie wózek dla młodej, a później koniecznie wózek dla mamusi. No przecież jak dziecko będziesz woziła do przedszkola Ja prawko mam dopiero od prawie 3 lat i nie wyobrażam sobie teraz życia bez auta i nikogo nie muszę się prosić. Baaa teraz proszą mnie ![]() Co do ciuszków, już nic nie mówcie załadowałam się z tą numeracją w bambuko, miały być ciuchy do szpitala,a będą na zimę ![]() Oczywiście za jutrzejszą wizytę.
|
||||
|
|
|
#4649 |
|
Zadomowienie
|
Eweden dzisiaj naszlo mnie jeszcze na Wiktorie,ale bardziej podobaja mi sie zdrobnienia: Wiki,Wikusia jeszcze tak porzadnie z TZtem jeszcze tego tematu nie poruszylismy
a ja chcialabym juz miec.W pierwszej ciazy od 16 tyg mial byc Dawid,ale w 37 tyg Mezus poprosil mnie o inne imie.Smieje sie,ze przemyslal chlop strategie,po co denerwowac ciezarna wczesniej jak mozna pod koniec i moze porod przyspieszy sie ![]() Jeszcze male info, jutro w pytaniu na snaidanie maja mowic o materacykach dla dzieci,o mieszkajacych w nich robakach Berenika i Prowansja na pocieszenie ![]() dobranoc!
|
#4650 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za udany zakup ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ------------------------ Przez Was (flaki, lody..itp)musiałam sobie zrobić przerwę w wizazu i zaatakować lodówkę, nie ładnie Teraz idę spać z pełnym brzuchem i nie usnę i cygany będą mi się śniły
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

czyli 3 tyg męczarni z tym białym świństwem w majtkach 
My się cieszymy, że okresu nie ma przez 9 miesięcy, a tu...jak nie urok to sraczka 

)
za wizytę u dentysty-sadysty
a dla tż
)

od 2dni myślałam, że znów infekcja wróciła (zielone upławy) ale właśnie wczoraj rano zastanawiałam się czy ja mam co 1h zmieniać wkładkę? bo tak mokro, nie klejąco, a poprostu mokro i zielono... teraz mam pietra 

czy wszystkie kobity w ciążach mnogich

Udało Ci się kupić hippa? Ja wzięłam oliwkę, mleczko, płyn i szampon. Jak coś będzie nie ten tegest to młody zużyje, albo ja sama, więc na pewno się nie zmarnuje