Miłośniczki Zary- część XXXVI - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-10, 20:36   #3781
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh
Dot.: Miłośniczki Zary- część XXXVI

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
No to teraz do lodówki

Dobre i to

Eeee, się nie martw na zapas Ja mam mnóstwo przepisów na ciasta bezglutenowe Brownie, babki, kruchą bazę do wszelkich innych cudów Serniki i tak bez glutenu, wszelkie creme brulee, panna coty Da się wyżyć Tylko na drożdżowe sposobu nie ma A chlebek też piekę, ale bardzo rzadko, bo nie odczuwam ciągot w tym kierunku

No to tak trzymać Kurczę, a ja oddawałam S-kę tydzień temu

W sobotę online działa do 16-tej z tego co wiem.
No tak ale ciasto u teściowej?
A czym zastepujesz pieczywo?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:38   #3782
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość

Za 60 zł żal nie brać
Ja chciałam go kliknąć za 199 zł
Boże głupek ze mnie haha

baaa

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
też je chciałam
gdzie tam xs na mą wielką dupę

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Naczytałam się strasznie dużo wpisów i komentarzy że dziewczyny rzuciły się dosłownie na Ewke i ćwiczyły codziennie killera/turbo itp i efekty były marne i dziwiły się dlaczego im nic nie spada. A mięśnie niestety się kwaszą i osłabiają , co skutkuję tym że bronią się przed takim treningiem magazynując tłuszcz który się zjada w ciągu dnia. Najlepiej w te 2 dni zrobić sobie regenerację, a jeśli koniecznie się coś chce robić to np coś z pogranicza pilatesu/stretchingu

Mam koleżankę która tak się wkręciła że spędzała po 3 godziny dziennie na siłowni - i nic, dosłownie parę cm zleciało, za to jak odstawiła siłownie na tydzień na wakacjach to cm same leciały organizm potrzebuję odpoczynku szczególnie przy takich treningach intensywnych, interwałowych przy których znacznie podwyższamy sobie tętno

Polecam Wam fajny blog - tu dziwczyna pisze właśnie czego unikać podczas ćwiczeń w treningach - http://fitness-all-day.blogspot.com/...efektow_9.html

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Ja bym polecała robić 3 dni plus jeden regeneracja ( lub wtedy zrobić sobie stretching,pilates ). Każdy trener powie że odpoczynek to również trening
właśnie miałam zapytac co ile przerwa robic a tymczasem uciekam skalpel wyzwanie robic
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:39   #3783
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Naczytałam się strasznie dużo wpisów i komentarzy że dziewczyny rzuciły się dosłownie na Ewke i ćwiczyły codziennie killera/turbo itp i efekty były marne i dziwiły się dlaczego im nic nie spada. A mięśnie niestety się kwaszą i osłabiają , co skutkuję tym że bronią się przed takim treningiem magazynując tłuszcz który się zjada w ciągu dnia. Najlepiej w te 2 dni zrobić sobie regenerację, a jeśli koniecznie się coś chce robić to np coś z pogranicza pilatesu/stretchingu

Mam koleżankę która tak się wkręciła że spędzała po 3 godziny dziennie na siłowni - i nic, dosłownie parę cm zleciało, za to jak odstawiła siłownie na tydzień na wakacjach to cm same leciały organizm potrzebuję odpoczynku szczególnie przy takich treningach intensywnych, interwałowych przy których znacznie podwyższamy sobie tętno

Polecam Wam fajny blog - tu dziwczyna pisze właśnie czego unikać podczas ćwiczeń w treningach - http://fitness-all-day.blogspot.com/...efektow_9.html

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

T
Ja bym polecała robić 3 dni plus jeden regeneracja ( lub wtedy zrobić sobie stretching,pilates ). Każdy trener powie że odpoczynek to również trening
Tak sobie wytlumacze jak nie będzie mi sie chciało haha
Ale to prawda, tez swego czasu spędzałam 3 godz na siłowni dzień w dzień i jakiegoś wielkiego spadku nie widziałam

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
dziękuję

Piękne masz włosy! Zastanawiam się nad kupnem termowałków Remingtona i nie wiem czy wziąć takie o 3 grubościach czy te jumbo, bo nie umiem się zdecydować czy wolę tylko odbicie od nasady i lekki skręt czy sam skręt, żeby coś z tymi włosami się działo, bo nie mam czasu ich układać i nie umiem zresztą tego za bardzo robić.

To prawda! Pamiętam jak 1,5 roku temu miałam mega zryw z Ewką Ch. i wtedy co chwile coś jadłam, a i tak byłam baaaardzo chuda, ale na górze, nie w nogach
Kup sobie 3 rozmiaru. Takie fajne fale są super !!
Moje włosy są podatne na loki, wiec Ja jak poprawie lokówka to trzymają sie aż do umycia.
Mam lokówke taka okrągła z zaciskaczem

Stary 2014-02-10, 20:42   #3784
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:

trzy dni pod rząd i jeden odpoczynek?
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:43   #3785
martita_26
Zakorzenienie

Cytat:
Boskie są to prawda, nawet nie są aż tak krótkie
Uważam, że fajnie wygląda ta długość

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:

A i przytargałam dziś oczywiście sweterek ten milutki z suwak z tyłu za 99 zł, wygląda fajnie do koronkowej spódniczki
A fotki?
martita_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:46   #3786
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dziekuję za przydatne informacje
Ja jestem daleko od tego, aby forskowac sie dziennie po kilka godzin, po prostu chciałam co dzien coś cwiczyc, maxymalnie po 55 minut. Ale skoro piszesz, ze bez przerwy to bezsensowne, w takim razie 3 dni będe cwiczyc, potem dzień przerwy i zaś 3 dni i znowu. Z tym, ze w dzien wolny chcialam poćwiczyc brzuszki, to tez zbyt forsowne bedzie?

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 21:09   #3787
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Dziekuję za przydatne informacje
Ja jestem daleko od tego, aby forskowac sie dziennie po kilka godzin, po prostu chciałam co dzien coś cwiczyc, maxymalnie po 55 minut. Ale skoro piszesz, ze bez przerwy to bezsensowne, w takim razie 3 dni będe cwiczyc, potem dzień przerwy i zaś 3 dni i znowu. Z tym, ze w dzien wolny chcialam poćwiczyc brzuszki, to tez zbyt forsowne bedzie?
nie,brzuszki jak najbardziej Podziwiam w ogóle za wytrwałość, rzadko komu się chce tak dbać o siebie, szczególnie jak nie musi ( patrz w lustro) A przecież ruch to zdrowie

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez martita_26 Pokaż wiadomość
Uważam, że fajnie wygląda ta długość

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

A fotki?
Fotki będą, ale najpierw idę robić kolacje i na spacer z psiurem
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 21:12   #3788
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
nie,brzuszki jak najbardziej Podziwiam w ogóle za wytrwałość, rzadko komu się chce tak dbać o siebie, szczególnie jak nie musi ( patrz w lustro) A przecież ruch to zdrowie

Jak ja się na coś upre, jak sobie coś postanowie, potrafie sie tego trzymac, jak dzika
Ruch mi dobrze robi, lepiej się czuję, a nie taka jakaś zaśniedziała od siedzenia na d***

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-02-10, 21:15   #3789
Kashaya
Zakorzenienie

Aroniasty, fajny blog. Dodany do ulubionych będę czytać.

Jeszcze nie zrobiłam Mel B , tylko na orbim pedałowałam 6 km.
Kashaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 21:15   #3790
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Tak sobie wytlumacze jak nie będzie mi sie chciało haha
Ale to prawda, tez swego czasu spędzałam 3 godz na siłowni dzień w dzień i jakiegoś wielkiego spadku nie widziałam

Kup sobie 3 rozmiaru. Takie fajne fale są super !!
Moje włosy są podatne na loki, wiec Ja jak poprawie lokówka to trzymają sie aż do umycia.
Mam lokówke taka okrągła z zaciskaczem

Mam czas do 14.02 na decyzję co chcę ;p
A używasz dodatkowo kosmetyków utrwalających albo nabłyszczających?

Cytat:
Napisane przez magmal81 Pokaż wiadomość
Tak Droga Koleżanko -- zaraz widać, że pedagog pedagoga wyniucha od razu...nie??

Co do ćwiczeń - ja póki co ćwiczę kiedy mogę. Ćwiczyłam w sobotę, ndz i dziś niestety nie mogę, postaram się jutro i w środę jak obowiązki pozwolą... Za to w ferie już regularnie 3+1.
Corii, tego 1 dnia naprawdę można sobie odpuścić ćwiczenia - przecież nasze codzienne ruszanie się - sprzątanie, zakupy, mycie się itp. "pierdoły" to też aktywność fizyczna
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 21:17   #3791
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...7p1607002.html

fajnie by mogły wymodelowac sylwetke,ale zostały same xs
Ja je zamowilam, przyszly dzisiaj, nie mierzylam jeszcze Tydzien temu kliknelam inne leggi (te z fotki) i myslalam, ze to sa takie same. Niestety, material inny, bardziej matowy, sierscioczepny (mam kota i to dla mnie istotne ). Te z fotki leza jak marzenie, ach gdybym tylko sie zapiela
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7909854800_1_1_1.jpg (48,5 KB, 45 załadowań)

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 21:18   #3792
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba oddaję Mam w drodze lepsze Może na Tobie lepiej się będą układać. U mnie jest w sumie dobrze, tylko te kolana... Marszczą się, do tego ten materiał się wyróżnia i to potęguje
Redzik ciekawe jakie, chyba się domyślam
Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Ewcik, takie.
Beti widziałam je... tylko nie pamiętam kiedy.. jak będe to popatrzę Ci.. 37:?
Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Zrobiłam zdjęcia do domowego ałfitu (wiem, bardzo ponętne skarpetki). Gatki mam poniżej pępka. I już do takiej wysokości jest ok (oczywiście z podkoszulką pod spodem)

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Irja, sukienka doszła Dziękuję ślicznie. Sukienka piękna Ale niestety S-ka byłaby lepsza. Chyba. W sumie nie wiem. Dziwnie się układa, w ramionach za duża. Będę się jeszcze zastanawiała co dalej. Muszę się przespać "z nią"

I w związku z tym zrobiłam podsumowanie wyprzedaży. Wydałam kupę kasy, ale z wszystkiego jestem zadowolona Większość rzeczy już odmetkowane i noszone. I z tego miejsca chciałam bardzo podziękować przede wszystkim Anastazji , Faa , Ewcikowi i Irji za pomoc w zakupach, ale też wszystkim dziewczynom które cały czas rozglądały się za moimi chciejstwami. Dziękuję dziewczyny, jesteście WIELKIE! I mam nadzieję że w następnych wyprzedażach będę mogła się Wam odwdzięczyć
Skersik wszystko mi się podoba

Bardzo się cieszę że mogłam pomóc Polecam się na przyszłość
Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
widziałam dzisiaj w h&m te torby http://www.hm.com/pl/product/16778?a...SIMILAR_TO_PD# była błękitna, czarna i beżowa. Tą ostatnią przytargałam do domu
Moja sis ją ma (czarną) i podoba mi się chyba też jedną z nich zakupię tylko dużo lasek ją ma...
Cytat:
Dziewczyny odebrałam dziś spodnie ze skórzaną wstawką na kolanach - będe mieć do zwrotu 36 , 34 zostawiam sobie. 59 zł. Jakby któraś byla chętna to proszę pisać!
:
pewnie na mnie 34 będą za duże
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 21:18   #3793
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Co do ćwiczeń - ja póki co ćwiczę kiedy mogę. Ćwiczyłam w sobotę, ndz i dziś niestety nie mogę, postaram się jutro i w środę jak obowiązki pozwolą... Za to w ferie już regularnie 3+1.
Corii, tego 1 dnia naprawdę można sobie odpuścić ćwiczenia - przecież nasze codzienne ruszanie się - sprzątanie, zakupy, mycie się itp. "pierdoły" to też aktywność fizyczna
Ale ja się bardzo mało ruszam, więc u mnie każda aktywnosć jest mile widziana

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-02-10, 21:20   #3794
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
A bo pewnie jej wesolo szkoda, ze jej nie kliknelam

Tak ...ta wlasnie mierzylam i taka cieniutka, ale nie wiem czy jednak jej nie kupie

Pewnie kaza przyjechac na drugi dzien..mi nie przyjeli reklamacji bo niby w sobote online nie pracuje wiec nie mogli sie z nimi skontaktowac.
Pracuje, pracuje
Ostatnio tylko w sobotę rano do Z. jeżdżę i przy oddawaniu kremowych wosków pani konsultowała telefonicznie zwrot właśnie z on-line
Cytat:
No to teraz do lodówki

Dobre i to

Eeee, się nie martw na zapas Ja mam mnóstwo przepisów na ciasta bezglutenowe Brownie, babki, kruchą bazę do wszelkich innych cudów Serniki i tak bez glutenu, wszelkie creme brulee, panna coty Da się wyżyć Tylko na drożdżowe sposobu nie ma A chlebek też piekę, ale bardzo rzadko, bo nie odczuwam ciągot w tym kierunku

No to tak trzymać Kurczę, a ja oddawałam S-kę tydzień temu

W sobotę online działa do 16-tej z tego co wiem.
I to by mi pasowało....
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 21:21   #3795
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Wstawiam foty mierzonych dzisiaj spodni wezy z % i bluzki z NK. Bluzka do mnie nie przemawia, kolor za ciemny, Lubię garanat, ale ten odcień akurat mi nie pasował za bardzo. Skusze sie chyba na całkiem rozpinaną niebieska i biała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wezeee.jpg (23,6 KB, 166 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gran.jpg (31,8 KB, 178 załadowań)

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-02-10, 21:26   #3796
havana
Zadomowienie

Cytat:
Jak nie potrzebujesz zrzucić wagi, to spokojnie wystarczy Ja zaczynałam od 20 minut dziennie na nogi i pupencję i było bardzo dobrze
No to super głównie chciałabym poprawić brzuch i talię, w drugiej kolejności udka. Reszta jest nawet ok (a to było właśnie ćwiczenie pozytywnej samooceny)
havana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 21:30   #3797
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Mam czas do 14.02 na decyzję co chcę ;p
A używasz dodatkowo kosmetyków utrwalających albo nabłyszczających?

No wlasnie, nic nie używam do włosów szampon i odżywka :p

Stary 2014-02-10, 21:42   #3798
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Pokazałabyś się w tych spodniach?
Jasne,jasne, obiecuje,że się pochwalę, doprowadzę tylko mą metamorfozę do końca.
Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak to jest jak jest uszkodzone opakowanie? Bo ten zasrany kurier mi powiedział, że jak czegoś będzie brakowało, to jego to nie interesuje Ja mam odbiór podpisać, a że czegoś będzie brakować????
To jest pan z UPS, zaraz po pracy dzwonię do centrali bo mnie cham odrzucił, kiedy do nego mówiłam
A to nie jest tak,że odbiór powinno się podpisać ( kurier nie wyda paki bez podpisu). Z kolei, jeśli coś się nie zgadza przy otworzeniu spisujecie protokół reklamacyjny? U mnie tak było.

Cytat:
Tak sobie czytam wątek i widzę, ze nastał szał ciał na ćwiczenia fitness, już chyba mało która z nas nie ćwiczy Nagle każdej się zachciało być fit ciekawe skąd to parcie
Ja to widzę,że dziewczyny już u nas zaawansowane, a że tematyka wraca, to i chętne się znajdują.
Cytat:
Corii wyglądasz bosko, brzusio

Ja wogle ostatnio strasznie grubo sie czuje. Myśle ze to siedzi w głowie.

Wrzucam zdj z moich zakupów. Kliknąłem tez koszule której nie kupiłam jak była sweterek troszkę krótki wiec nadaje sie do wyższych spódnic
Świe-tnie! Koszula moro, ha! Było brać jak była.
A jakie to masz dżiny na pierwszym zdjęciu? Podasz link/ref.?
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 21:45   #3799
Kashaya
Zakorzenienie

Cytat:
Wstawiam foty mierzonych dzisiaj spodni wezy z % i bluzki z NK. Bluzka do mnie nie przemawia, kolor za ciemny, Lubię garanat, ale ten odcień akurat mi nie pasował za bardzo. Skusze sie chyba na całkiem rozpinaną niebieska i biała
do jasnych spodni np. jeansów i będzie ok, tak myślę bo kliknęłam
Kashaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 21:46   #3800
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
Redzik ciekawe jakie, chyba się domyślam

Beti widziałam je... tylko nie pamiętam kiedy.. jak będe to popatrzę Ci.. 37:?

Skersik wszystko mi się podoba

Bardzo się cieszę że mogłam pomóc Polecam się na przyszłość

Moja sis ją ma (czarną) i podoba mi się chyba też jedną z nich zakupię tylko dużo lasek ją ma...

pewnie na mnie 34 będą za duże
Tak Ewcik 37.

Też myślę nad torebką, niebieską.

Edytowane przez bbbeee
Czas edycji: 2014-02-10 o 21:49
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 21:47   #3801
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
No wlasnie, nic nie używam do włosów szampon i odżywka :p

wooow, to naprawdę masz super te włosy
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 21:50   #3802
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Kashaya Pokaż wiadomość
do jasnych spodni np. jeansów i będzie ok, tak myślę bo kliknęłam
Moze dla kogoś tak, ale zdecydowanie nie dla mnie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-02-10, 21:51   #3803
Irja
Zakorzenienie

W końcu znalazłam idealny trening dla siebie
Dawno nie czułam się AŻ tak znakomicie po ćwiczeniach Coś czuję, że po banishu w końcu będą efekty Z wielką przyjemnością i uśmiechem na ustach ćwiczał razem z Jill This is it!!!
Stary 2014-02-10, 21:51   #3804
magda20003
ex Moderator

Mel B na brzuch zrobione Dziś już nie wyglądałam jakby mi piątej klepki brakowało i w miarę płynnie mi to szło

I brasno se klikłam na All złotą

aroniaczku, pisałam też dziś do Ciebie PW ale nie wiem, czy w ogóle dochodzą ode mnie wiadomości Napiszę tutaj: w czwartek zrobiłam Ci przelew i napisałam adres do wysyłki ale może to nie doszło

Edytowane przez magda20003
Czas edycji: 2014-02-10 o 21:53
magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 21:52   #3805
maroonia
Rozeznanie

hej, dziewczyny czy któraś z Was je ma i może się wypowiedzieć czy są wygodne? kręcę się koło nich już drugi tydzień i sama nie wiem, w sumie 59 zł to nie tak dużo... ale nie chce kupić butów tylko do stania/siedzenia bez opcji przemieszczania się ;/
ps. nie wiem czy jest na to jeszcze boom ale dzisiaj w złotych tarasach widzialam naszyjniki kate middleton. Pamiętam, że jakiś czas temu były bardzo pożądane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Unknown.jpg (6,4 KB, 8 załadowań)
maroonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 21:53   #3806
assicka
Zakorzenienie

Kasiula, w weekend w DDTVN Kinga Rusin miała na sobie Twoją pasiastą spódnicę z Zary
Bardzo mi się spodobała - szukałam wczoraj w Zarze, ale niestety nie znalazłam Na stronie też jej nie widzę, albo jestem ślepa

Reporterka natomiast miała na sobie pudrowy płaszczyk z TRF

Ja za to zamówiłam szarą marynarkę - mierzyłam 2 tygodnie temu w sklepie i niestety bardzo mi się spodobała
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ku...2p1733014.html
Stary 2014-02-10, 21:55   #3807
bbbeee
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy na stronie bershki jest śledzenie przesyłki?
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 22:01   #3808
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Jasne,jasne, obiecuje,że się pochwalę, doprowadzę tylko mą metamorfozę do końca.

A to nie jest tak,że odbiór powinno się podpisać ( kurier nie wyda paki bez podpisu). Z kolei, jeśli coś się nie zgadza przy otworzeniu spisujecie protokół reklamacyjny? U mnie tak było.

Ja to widzę,że dziewczyny już u nas zaawansowane, a że tematyka wraca, to i chętne się znajdują.

Świe-tnie! Koszula moro, ha! Było brać jak była.
A jakie to masz dżiny na pierwszym zdjęciu? Podasz link/ref.?
Trza było fakt haha
Dżiny to są czarne woskowane z zary, sprzed 2 lat chyba

Stary 2014-02-10, 22:02   #3809
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
W końcu znalazłam idealny trening dla siebie
Dawno nie czułam się AŻ tak znakomicie po ćwiczeniach Coś czuję, że po banishu w końcu będą efekty Z wielką przyjemnością i uśmiechem na ustach ćwiczał razem z Jill This is it!!!
Czyli jednak
Tylko nie mow, ze w ogole nie bylas zmeczona w trakacie i po

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-02-10, 22:05   #3810
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Mel B na brzuch zrobione Dziś już nie wyglądałam jakby mi piątej klepki brakowało i w miarę płynnie mi to szło

I brasno se klikłam na All złotą

aroniaczku, pisałam też dziś do Ciebie PW ale nie wiem, czy w ogóle dochodzą ode mnie wiadomości Napiszę tutaj: w czwartek zrobiłam Ci przelew i napisałam adres do wysyłki ale może to nie doszło
a wszystko zrobiłaś?
Ja jak pamiętam początki to niektóre ćwiczenia nie wszystkie zrobiłam na równi z Mel też tak miałyście, czy tylko ja taka nie dorajda....

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy na stronie bershki jest śledzenie przesyłki?
tylko tam w transporcie to ze jest w drodze a tranzyt to odbiór
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości