|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
chciałam Ci tu coś napisać ale widzę ze już kupilas :p Cytat:
![]() My kiedyś z tż rozmawialiśmy że najlepiej wydane pieniądze były na tulę i na zappa właśnie ![]() Ja dziś śpię u rodziców... Tęskni mi sie za tz... Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#2852 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
Jeju, Yellow...
![]() ![]() ![]() Bokeh, a co chciałaś napisać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do Was małą prośbę w k. jakbyście miały chwilę czasu to zajrzyjcie.
Ja ostatnio nie czasowa i nie mam czasu się udzielać. Ola ząbkuje, więc jest strasznie marudna i jedyny lek to mamusia lub tatuś. W żłobku nam idzie kiepsko, ale to też zęby dają jej w kość. W domu z siostrą moja czy dziś z mamą moją też nie chce siedzieć. W efekcie ja próbuję się rozdwoić między prace a ratowanie Oli z opresji. |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Silver a jaki rozmiar wzielas spodenek? Bo ja 80 ale duże jeszcze troszkę tylko ze 74 to by na krótko już były ![]() ![]() Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, koniec końców ten wózek, który kupiłam, nie ma przekładanego siedziska.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze w mojej biedrze od ponad tyg. Nie ma płynu micelarnego. Już nawet dziś chciałam w superpharm kupić bioderme, nie sensibio tylko ta zielona bo 42zl za 500ml i z pompka a to fajne wyjście. Ale sie jeszcze wstrzymalam... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecku smakuje Ferrum..słodkie jak szlag, tofi smak.. jeszcze chciała!
![]() Ale żeby zjeść coś innego to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę,że temat spacerówek znowu na tapecie ja chyba też będę musiala pomyśleć o nowej bo nasz buzz jakiś mały się zrobił ![]() kupiłam dziś w lidlu małemu bluzeczki i spodenki, jestem zadowolona |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() Blanka drugi dzień z rzędu nie miała drugiej drzemki. ![]() ![]() trzy osoby sa ranne, na szczęście nic więcej się nie stało. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45071961] następna złośliwa ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochana tak mi smutno jak czytam Twoje posty... Co za patafian! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dowód na to, ze Amelka kocha ksiązeczki ;p zdj z ukrycia;p
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może moge jakoś pomóc? O czym piszesz?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() wpadlam na chwilke dac znac ze zyjemy ![]() na poczatku: spoznione zyczenia urodzinkowe ![]() ![]() ![]() Miki dzis kombinowal, kombinowal no i spadl ;/ ma szramke na pol glowy ;/ wystarczy wyjsc z pokoju - teraz strasznie mi go szkoda... Szaja - podaj mi linka do lozka pietrowego ktore kupilas dziewczynom? My w sobote zrobilismy przemeblowanie w mieszkaniu, takze dzieci maja teraz troche wiekszy pokoj wiec i lozko sie zmiesci ![]() Jutro w pracy czeka mnie stresowy dzien bo ma do nas na basen przyjsc trener plywacki razem z moim szefem ![]() wybaczcie ze sie nie odnosze ale za duzo nadrabiania mam ;/
#2864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skończyłam pisać maja epopeje w klubie zapomniałam dodac mielismy tez spotkanie z dietetykiem Julka niejedzenie to Kaprysy dostaliśmy kilka rad Debrah jutro wrzuce bo na kartce nam spisane
![]() |
#2865 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pwodzenia jutro! Cytat:
![]() Cytat:
![]() klubu nie dam rady przeczytac jak narazie. mamy w srode wizytacje z kuratorium ![]() ![]() ![]() mam tyle rzeczy do zrobienia ze nie wiem jak sie nazywam ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
Trzymajcie mnie!!
TZ sie sfoszyl, bo gadalam na skypie z tata, w tym czasie tv byl wylaczony, wiec on nie mogl obejrzec mjm! ![]() Wybaczcie prywate, ale musialam sie z kims podzielic tym niezrozumialym dla mnie faktem ![]() Nadrobie jak me chuliganskie dziecie usnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-02-10 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, młody rozjechal mnie dzis z finezją czołgu
![]() 3 godziny spaceru naręcznego, kazde postawienie go na nóziach wywoływało sprzeciw i płacz, a tu pogoda tak piekna, ze żal mi było go do domu zabierac ![]() ![]() ![]() ![]() padł o 20, odmówił butli, wiec na głodnego- ciekawe jak długo pospi...... tymczasem nadrabiam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co ja jeszcze miałam, a wiem, nie zacytowało mi ![]() DELI, gratki dla tzta ![]() Mój tata robi pyszne wędliny i mięska, tez w domku wędzi, dzis mama zamarynowała chyba karczek, uwielbiam takie swojskie wyroby bo to co w sklepie to bleeeee ![]() Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-02-10 o 20:47 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() MIKA, dla Julka buziaki ![]() DEBRAH, a jakie działanie ma ten syrop? DELI, Amelunia miodzio ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bawilismy sie na dywanie, wspinal sie po mnie i nagle chap.... kaszki zjadl może z 10 ml, czekam kiedy się obudzi ![]() acha a z rana dostalam pilotem w pape i nie było to pieszczotliwe uderzenie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2871 |
Lurker ;)
|
Marsi ja czasami dostaje nawet plaskuny w twarz jak cos ksiezniczce nie pasuje
![]() ![]() W sobote roczek a ja nie mam prezentu!! Nic mi sie nie podoba, a jak podoba to za drogie ;/ przegladam lale i znalazlam taka http://allegro.pl/lalka-szmaciana-ch...877513443.html za☠☠☠iaszzccza, wzielabym dla siebie ![]()
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-02-10 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny z Krakowa, moze jest ktoras zaonteresowana bonem rabatowym do super pharmu? Dostalam od mamy, wybralam sie na zakupy, obkupilam sie, pokazuje bon i
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Zakorzenienie
|
Ufff, nadgonilam
![]() Nie moglam wpasc na to jakim cudem Igi mial dzis uro skoro miesiac temu tez swietowal ![]() Yellow, tak strasznie mi przykro jak piszesz o relacjach pomiedzy Twoim TZ a Olim. Kompletnie tego nie rozumiem, smutne toto ![]() pieniaca sie Yae mnie rozwalila! Widze, ze temat wozkow na tapecie. Dobrze dobrze, z checia poczytam, bo my tez sie szykujemy na przesiadke z czolgu do czegos lekkiego. jak dzis bylo pieknie ![]() I znow sie zacznie problem pt. Jak ubrac dziecko, by nie wrocilo z dworu mokre jak szczur. z mniej fajnych rzeczy: bylismy dzis na wazeniu. Przez 2 msce Kubus przybral, uwaga, szalone 290g.... Pediatra juz nie ma pomyslu, Kuba ma apetyt, duzo je, wszystko zbadane, wyniki ok, a tu takie numery... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-02-10 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie nagminne jest szukanie mojego pępka pod ubraniem, znajdzie, palucha wcisnie i zaraz rzuca sie do gryzienia go ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wspomne o tym, ze jak mu sie bateria wyczerywala w grająco-świecącym kocie i melodyjka zacinała z tego powodu to kotu z piesci ładował aż mu nie zczerwieniała..... o matko, chyba bede częstym gosciem na szkolno-dyrektorskim dywaniku ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i super cena Cytat:
![]() Fajne takie małe chodzące ludziki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do spacerku jestem na Tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Powodzenia jutro w pracy ! Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też rano zawsze dostaję z pilota ![]()
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
o matko, powalił mnie na łopatki tytuł wątku z kuratorem
![]() dziękuje za uwagę, dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- http://demotywatory.pl/4286960/Kto-wygra |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
Jutro moi rodzice przyjadą, zabiorą Darię na spacer, a ja na spokojnie sobie okna umyję bo już takie brudne że aż wstyd
![]() Oby było jutro tak wiosennie jak dziś. Ja lecę też spać.Dobranoc
#2878 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze pamietam:
Ezzo, faktycznie, zlapac za glowe sie mozna czytajac opis tych Waszych lepszych nocek. Ogromnie Cie podziwiam, ze dajesz rade i tak niewiele tutaj narzekasz! Historia z samolotu mnie rozbawila ![]() ![]() Debrah, co za lekarka, ehhh.... Oby Wam sie wszystko juz unormowalo ![]() Na tel nie wlaczam zadnych linkow ani filmikow, takze nie myslcie, ze olalam. LADY, nie masz problemow z pamiecia wewnetrzna w chachy? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
nawijko mam straszny, szlag mnie trafia i tak naprawde to jedyna wada tego telefonu, szkoda tylko, ze tak bardzo przeszkadza w normalnym uzytkowaniu, a aplikacji naprawde mam malo zainstalowanych, mam tableta i wszystkie wazniejsze tam sa, no ale coz..... Teraz malzowi oddalam bo w swoim nowym sluzbowym nie ma nawigacji a jezdzi i potrzebuje a ta navi androidowska jest bardzo dobra.
Czimajcie mnie bo zastrzele kota obudzila mi babla juz musialam butle podac bo przypomnialo mu sie, ze glodny, ehhh... Marsi, kiedy masz zamiar oduczac jedzenia w nocy??? Ja sie boje, ze babel za duzo je tego mm, w dzien juz wcale, za to w nocy nadrabia, ostatnio na kolacje zjadl 2x 210 plus w nocy 2x210..... Boje sie, ze to zdecydowanie za duzo. Tzn to byl wyjatek zazwyczaj tylko te dwie porcje nocne ale i takie wyjatki sie zdarzaja nam czasem. Co do plaskaczy - moje dziecie na pytanie, skarbie, gdzie mama ma uszko??? Daje mi plaskacza w twarz zebym glowe obrocila i mogl mi potarmosic ucho ![]() musze przeczytac rady dot pieluszek na noc bo widzialam ze marsi zmienila na pampersy chyba??? U nas ten sam problem mlody przesikany od gory do dolu niemal co noc a zmiana pieluchy w nocy jest. W dzien sie to nie zdarza w nocy zawsze. Ciekawam, ile dziec pospi po tej butli ![]() aha, zrobilam tylko 12km, ale w takim tempie ze ja pierdziu, masakra, na ostatnich 2km myslalam, ze ducha wyzione ![]()
#2880 |
Zakorzenienie
|
Ja ubieram małej na noc te podstawowe BD, bo inne mi przemakały - ani Dada, ani Huggies, ani Pampers nie dawały rady, a tu proszę, w naszym przypadku najlepiej się sprawdziła największa taniocha.
![]() I nie chcę zapeszać, ale moje dziecię chyba powolutku się zaczyna przestawiać na całonocne spanie - ostatnie mleko je o 22:00 około, a potem dopiero o 4-5 nad ranem... Wstaje po 7. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.