|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Nadrabiam!
Pstryniu, Ill, ale chłopaki zasuwają! ![]() Bokeh Mała śliczna! Black Tort miodzio. Ja mam tego zappa, kocham go ![]() Nie pamiętam co jeszcze miałam pisać. Byliśmy w Ikei w weekend, kupiłam szafkę do kuchni i dwie do Miśkowego pokoju. Fewciu słonko, przyszedł zwrot podatku! ![]() To z pociągami, chyba bym na zawał padła. Michał dziś 3 razy zasypiał na drzemkę. Raz z łóżka spadł ![]()
#2822 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, extra ma przekładane siedzisko, a podstawowa wersja już nie - więc masz extra.
![]() To też jest fajne - http://allegro.pl/wozek-spacerowy-sa...923522649.html Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-02-10 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do Tż to porozmawiaj z nim poważnie, potrząśnij nim, może ma jakieś zaćmienie albo coś.
![]() |
#2824 |
Zakorzenienie
|
A widziałyście to - http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...rs_rule_id=102
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też włąsnie teraz szukam jakiejś spacerówki, bo marita kobyła to cięzka jak diabli i bedzie ona na działce, a tu jakiś do miasta wózeczek mały lekki by się przydał i też myśle o ..lirze...Lady ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Zakorzenienie
|
Ja mam to samo, szukam małej spacerówki najlepiej parasolki, bo jak maritę do bagażnika załaduję to już nic więcej.
#2827 | |||
Rozeznanie
|
Współczuję przeżyć! Masakra. Na szczęście wszystko ok
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czyli 7 dobrych decyzji ![]() ![]() Cytat:
A tak w ogóle to dzień dobry! Zaczęłam nadrabiać w pracy, zostały mi jeszcze 2 strony, ale póki co już nie mogę. Właśnie spędziłam prawie 2 godziny w Orange, chcąc przepisać nr na firmę. Masakra. Sama procedura zajeła 5 minut, natomiast oczekiwanie - koszmar. Dobrze, ze miałam z kim pogadać, to i przyjemniej się czekało. Za to z robotą jestem 2 godziny do tyłu. Zabieram sie zatem. Wpadnę wieczorem, buźka! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2828 |
Zakorzenienie
|
To widzę, że wszystkie mamy podobne przemyślenia.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, widziałam że niektóre chciały iść na finanse i rachunkowość - odradzam!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2832 |
Zakorzenienie
|
Deli, nie, w dodatku kasa poszła się ebać, bo musieliśmy wyremontować naszą sypialnię... Coś się psuło pod sufitem.
![]() ![]() Okej, kupiłam. ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-02-10 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2833 | |
Zakorzenienie
|
![]() hmm, czy to promo to nie wiem ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie tani i fajny. Ciekawa jestem czy nie bedzie wywrotny. Czekam na kumpele a tak chce mi sie spac... jakies przesilenie wiosenne chyba;p
![]() ![]() |
![]() |
#2835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej poszukać czegoś innego. Przepraszam Cie ale ja bym nie chciała mieszkać w takim czymś z dzieckiem. Wynajmowaliśmy takie mieszkanie gdzie pleśń zaczęła wychodzić i to nie jest nic fajnego. A co Cie tam tak trzyma ?? No chyba.zdrowie dziecka najważniejsze Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2836 |
Zakorzenienie
|
dziołszki, czy któraś mi powie, czy zima jeszcze wróci?
![]() ![]() Deli, lira fajna ![]() ![]() ![]() Black, fajny wózeczek, no i super ma kosz, lira ma fatalny koszyk na zakupy, ale reszta rekompensuje tą wadę ![]()
#2837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() narazie szal jest na taka gwiazdke http://allegro.pl/munchkin-swiecaca-...929662450.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2838 |
Zakorzenienie
|
aha moje dziecko zaliczyło glebę roku
![]() pamiętacie to? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=DO2JDtvCaQ8 to patrzcie na mojego bąbla, koło 44 sek ![]() http://youtu.be/EXnYP3pV1bw w tle głos teścia, więc możecie wyłączyć dźwięk ![]()
#2839 |
Zadomowienie
|
Witam się po intensywnym weekendzie
![]() Do tylu rzeczy miałam się odnieść, że nie wiem od czego zacząć ![]() Nawijko pytałaś o nasze nocki, jak wam napisze jak one obecnie wyglądają to się złapiecie za głowę z pytaniem czy to jest lepiej, ale tak u nas nadal mamy kilkanaście pobudek w nocy, wiercenie się, około 8 razy trzeba nosić na rękach, ale tak, jest lepiej, bo nie ma już tych niekończących się histerii, jest płacz, są rączki i jest spokój, na jąkąś krótszą bądź dłuższą chwilę ![]() Insolito kilka dni temu pytałaś o hybrydy na paznokciach, ja też mam podobny problem z paznokciami, lakier wytrzymuje max kilka godzin, w czwartek byłam u kosmetyczki po południu a w piątek rano nadawały się do zmycia, kiedyś próbowałam hybryd (całość OPI) i też mi odpryskiwały ![]() ![]() Fewciu współczuję nerwów z rana ![]() Hope i Yellow wy jesteście obie młodziutkie dziewczyny, całe życie przed wami, mi się wydaje, że to ostatni moment, zeby potrząsnąć szanownymi Panami! Przecież dziecko się samo nie zrobiło, mama i tata po równi są za niego odpowiedzialni, a nie, że tylko matka ma z siebie flaki wypruwać! Nasze brzdące są coraz bardziej kumate i jeśli będą świadkiem tego jakie relacje ma mama z tata, czy jak się do siebie odzywają, wtedy długo nie trzeba będzie czekać na to, żeby takie same komunikaty dostał rodzic od dziecka. Mi ostatnio, tata powiedział, że jak został ojcem w wieku 23 lat, to teraz dopiero to widzi, że był niegotowym na to smarkaczem i on też nie zmieniał nam pieluch, uciekał w pracę, ale dużo pomagał w domu i dbał o dobrobyt rodziny, 11 lat temu znowu został tatą i tu mama mówi, że tata dopiero dorósł, żeby być ojcem z prawdziwego zdarzenia. Ja to teraz widzę, że ja i mój brat w podobnym do mnie wieku mamy z tata dużo słabsza wieź niż ten najmłodszy brat, my z najmniejszym problemem, radością czy smutkiem biegamy tylko do mamy, mama jest zawsze na pierwszym miejscu. Neti jak byś się kiedyś wybierała w odwiedziny do meneq to może Ci się to miejsce spodobać, można tam przy kawce poprzytulać żywe sowy http://www.techeblog.com/index.php/t...real-life-owls więcej nie pamiętam, co miałam jeszcze napisac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2840 |
Zakorzenienie
|
Lady on na buziulę poleciał?
![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- co do TZta.. To właśnie - Yellow ma dużo gorzej niż ja. Ja po prostu stwierdziłam że nie będę płakać jak on się nie zmieni. Pójdę w dupę z Młodym i koniec. Ludzie się z różnych powodów rozstają. Ja już wczoraj mu powiedziałam. Nie mam zamiaru wiecznie dzielić się z jego matką. Nie można jej wiecznie usprawiedliwiać że mało zarabia że sama z córką i babką w domu została. Jest dorosłą kobietą a nie babuszka na łasce dzieci. |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Zadomowienie
|
![]() Black ja mam ten wozek tylko w kolorze takim jagodowym, jako dodatkowy do bagaznika mial byc ale mialam go nawet w Polsce teraz jak bylam. Na poczatku byl fajny ale szybko kola zaczely szfankowac i teraz tez jestem na etapie szukania nowej spacerowki i tez zastanawiam sie nad quinny zappem ![]() ![]() Lady dosc groznie to wygladalo, mam nadzieje, ze nic sie Pietraszkowi nie stalo?
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-02-10 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
Zakorzenienie
|
Dopiero zwróciłam uwagę na ten ogromny kosz.
![]() Mam nadzieję, że będzie fajny - to będzie wózek typowo do miasta, na dobre drogi, do marketu czy centrum handlowego itp itd. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
jakby się coś młodemu stało to bym nie wstawiała filmiku
![]() ![]()
#2844 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kosz to najlepsza rzecz w calym tym wozku. Meeega pojemny, po prostu rewelacyjny ![]() Wiem, ze nie pytalas mnie o zdanie ![]() ![]() ![]() Lady tak myslalam, ze jakby cos mu sie stalo to wstawilabys inna buzke ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-02-10 o 15:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2845 |
Zakorzenienie
|
Kochane opisalam wam czesc naszego pobytu wCZDz w k reszta wieczorem bo Julek wstal i koniec pisania wlasnie zjada ladowarke od tableta
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2846 |
Zakorzenienie
|
ezzo nie, wlasciwie u nas nigdy nie bylo problemow, tym bardziej teraz.
Zrobilas neti smaka, a to daaaleko ode mnie. W miare w poblizu jest kawiarnia, w ktorej koty sa, a u mnie jest stacja kolejowa, ktora zawiaduje kot |
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do oparcia - dobrze wiedzieć. ![]() ![]() Generalnie to nie ma wózków idealnych chyba. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2848 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba nie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2849 |
Zakorzenienie
|
Ania, oba są piękne.
![]() A co do fortuny, to fakt. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 |
Zakorzenienie
|
Byłyśmy u pediatry - ale u innego niż zwykle, bo mój lekarz jest w inne dni. Zbadała młodą, zważyła, zmierzyła (rozdarła się biedna jak ją ode mnie pielegniarka wzięła, chyba się boi lekarza..
![]() Lekarka chyba średnio zajarzyła co ja do niej mówię, bo cały czas .. dawać żółtko, dawać mięso itp...już na końcu skwitowałam, że się niczego innego nie robię, tzn staram się ale.. ![]() No nic, ważne, że mam syrop. Dziecię nie miało przez to drzemki i kurdę teraz śpi, o dziwnej porze, boję się, że znowu zasnie po 22. No ale co zrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.