|
|
#541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
|
|
|
|
#542 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam butelkę z Medeli, a smoczki chyba Baby Ono i chciałam sprawdzić czy będzie dobrze trzymał. Ale ja nie dałam rady jak Twój TŻ, znudziło mi się po minucie. Stanowczy za wolny ten przepływ 1 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawa jestem czy ja tak spojrzę i powiem bez zastanowienia "cześć czopie, to na bank Ty" ![]() Dla wszystkich mamuś, które kupiły coś dzisiaj w lidlu, rossmanie, u rp_77 etc - kupiłam dzisiaj 3 bluzki - SOBIE Przymierzyłam jedną i stwierdziłam, ze średnio ma to sens
|
|
#543 |
|
Raczkowanie
|
a ja już wiem że mam ciążowy mózg
loguję się już od godziny aby wam odpisać i chol.ercia zapomniałam hasła, potem mnie zablokowano na 15 min potem znowu złe hasło czy co i znowu blokada itd. no ale udało się ale jaja ... ![]() Cayenne GRATULUJĘ buziaczki dla Juliana od cioć wizażowych pisz co u was słychać jak będziesz czuła się na siłach i jak ci Julianek pozwoli a ja dzisiaj wieczornie czuję się jak by mnie coś przejechało normalnie, kręciło mi się w głowie to się położyłam, potem na wymioty mnie brało ale moja córunia przyniosła mi pojemniczek na wymioty i chusteczki abym się potem wytarła - ale nie było to potrzebne, a na koniec przyniosła mi wodę do łóżka bo nie mogłam wstać .... a w dodatku jakaś zgaga cały dzień ... no to ponarzekałam ![]() a po za tym to jutro mam wizytę po 17 i proszę o kciuki. Malutka szaleje dzisiaj jak nigdy. Siedziałam w kuchni i brzuch mi normalnie falował dziewczyny tetrowe pieluszki można wyprasować jak są suche tylko musicie dobrze parę nastawić lub skropić amelka2006 brawa za wizytę miałam jeszcze coś napisać ale z tego wszystkiego mi uciekło .... ![]() teraz będziemy zaglądać na wizaż i patrzeć czy któraś już nie urodziła ... ale fajnie
07.10.2009 M. 30.03.2014 P. Szczęścia moje dwa plus Mąż Edytowane przez uparta8210 Czas edycji: 2014-02-10 o 22:08 |
|
|
|
#544 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#545 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sytuacji z biedry nie komentuję, bo nie przeklinam przy moim dziecku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zjadłam chyba 1kg winogron z Biedry i nie moge się ruszać
|
|
#546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Duży chłopczyk , teraz jak najszybciej do domku
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
uparta8210
o to witaj w klubie, aj dzisiaj przez godz rejestrowałam karte rossne już fiśka dostawałammoże to złe samopoczucie bo mała się rozpycha? już zaciśnięte
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#548 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Racja! też tej wersji będę się trzymać ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
elunka no bo ja się już zastanawiałam czy naprawdę to te wody Ci odeszły w końcu a tu się okazuje że mnie wkręcono
to dobrze bo ja chce już małego przy sobie i gdybyście się teraz zaczeły rozpakowywać to bym była zazdrosna ![]() mi jeszcze trochę zostało ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- a robiłam dzisiaj tą pastę brokułową z jajkiem i majonezem i jest bardzo dobra
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#551 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oby tak sie utrzymalo nie badz wobec siebie taka krytyczna ![]() teqiba ja tam prasowalam jak wyschly
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#553 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No kurcze Ja też nie ![]() ![]() Cytat:
za brak choleostazy a babę bym ![]() Cytat:
a sorbet wolę z Majką cytrynowy tańczyła przy tym w brzuchu jak szalona ![]() Dzisiaj odpuścilam i nic z listy nie robiłam ![]() Suty ![]() Cytat:
![]() Wróciłam po lodach szczęśliwsza i oczywiście bogatsza o nowe ubranko i opaski na głowę dla córci no, ale co poradzę, że H&M był po drodze ![]() Dostałam gazetkę Tesco mają duzo produktów dla dzieci w promocjach http://itesco.pl/pobierz/gazetki/51/...hm/gazetka.pdf |
||||
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie krzesełko jak na str 6 kupiliśmy w tamtym roku siostrzenicy na chrzest
|
|
#555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za wizytę jutrzejszą
|
|
#556 |
|
Zadomowienie
|
za jutrzejsze/dzisiejsze wizyty.Bebe- :klaski: za wage malej Agunia- jak dzien po przeprowadzce? Paulina- gratuluje czopusia rozwarcia juz mniejPostanowilam polozyc sie dopiero, jak bede bardzo wymeczona, zeby od razu zasnac... I nic z tego. Leze w lozku i sen nie chce przyjsc... ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Kate-
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pewnie usnę gdzieś za godzinę
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie i ja
no i gratulacje dla Julka teraz szybko do domku wracajcie któras z was mówiła ze tez miała jak ja 1 cm rozwarcie otóż ja w 1 ciazy tez miałam ale teraz do tego mam bardzo krótką szyjke i wyrazne skurcze( mała lezy w kanale bardzo bardzo nisko) które musze niwelować magnezem no spa i luteiną , na szczescie troche mija i juz sytuacja sie stabilizuje twardnienia i skurcze jeszcze sa ale słabsze i rzadsze ... humor mam za to do ...d..uu..p...yyy ... no i chyba przez luteine pojawiła sie niewielka ilosc siary brawa za wizyty za dobre wyniki i za zakupy
|
#559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nazbierało się tych gratów przez lata U mnie tez sen nie przychodzi, ale juz sie z tym pogodzilam
Impossible is nothing I ślubuję Ci... Szczęśliwa żona od 9.11.2013r. I kocham Cię ponad wszystko... Szczęśliwa mama od 06.04.2014r. Sławcio Edytowane przez agunia4ever Czas edycji: 2014-02-11 o 01:02 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#560 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę spać
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla pisanki ![]() Cytat:
Mi też lekarze dziwnie liczą tygodnie Ja ich sposobu nie ogarniam ![]() Cytat:
A baba z biedronki - bezczelna i tyle ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie zamówiłam butelki aventu po 11.80 na allegro, a w tesko na promocji ponad 2 razy drożej ja biorę nospe, prawie codziennie, dzisiaj miałam taki skurcz brzucha, że prawie się popłakałam, na szczęście trwał chwilkę; Bardzo zastanawia mnie jak mała jest ułożona, bo cały czas wali mi po dole brzucha/pachwinach, więc chyba jest główką do góry no i wciąż nie mam siary, z Mateuszem i z Kubą mi od 6tego miesiąca leciała; mogły mi się cycki popsuć? albo zużyć?
|
|
|
|
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
Wieczorem z usypianiem problemów nie mam, ale w nocy musi być conajmniej godzina bez snu :/
Może pójdę cos poczytać lub pooglądać... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pierwsza noc od tygodnia przespalam
No,ale pewnie tera bede miala problem by zasnac znowu, Bo chyba nie musze mowic,ze cala obolala jestem ![]() Kate ja bym chyba dala.sobie spokoj z wywolywaniem, jak ma przyjsc to przyjdzie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#564 | |||||
|
Zakorzenienie
|
daję jej czas tylko na dojedzenie mandarynek
Cytat:
Pocieszam się tylko, że każdy dorosły Piotr jakiego znam jest przedsiębiorczy i spokojny, ale dzieci to żywe srebro ![]() Cytat:
już niedługo będziemy sexy mamusie Ja sweterek w H&M kupiłam bez przymierzania M i mogę z nim chyba skakać zamiast spadochronu...ja nie wiem przeceniłam swoje możliwości a kartki urwałam, teraz to nawet ciażowy brzuch bym w niego wcisnęła Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#565 |
|
Moderator
|
Ja wieczorem zasypiam bez wiekszego problemu, za to budze sie stanowczo za wczesnie...
Moze organizm sie przestawia na brak snu?
|
|
|
|
#566 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej
Cytat:
śpię całą noc (z przerwami na siku) i w dzień też mogę spać normalnieCytat:
Cytat:
![]() Wstałam z takim leniem, że szok, a akurat dzisiaj mam parę rzeczy do zrobienia
|
|||
|
|
|
#567 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. U mnie też ciężka noc. Wszystko mnie bardzo bolało. I kazde z 7 wstawan siku to byla masakra. Do tego mialam cala noc twardy brzuch i jakis niedowlad palcow prawej reki dostalam. Nawet cos tak prozaicznego jak wstanie z lozka to jest wielki wysilek.
Boje sie wejsc na wage. Widze ze brzuchol mi urósl a wiec lokator juz musi niezle ważyc. Jak ja go wycisne ![]() Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#568 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Kawusie sobie wypij
|
|
|
|
|
#569 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A teraz mam skróconą szyjkę od 27tc, na szczęście bez rozwarcia ![]() Cytat:
![]() Ja w 1 ciąży czułam walenie w pachwinach, po pęcherzu i córka była ułożona główką w dół. Teraz czuję głównie nad pępkiem lub w jego okolicach i córka główką w górze. Ja się cieszę, że siara mi nie leci ![]() Ja też nie jestem fanką brania leków w ciąży, ale biorę nospę, jak mam często skurcze. Nie chcę, żeby mi się ta szyjka nadal skracała a od skurczy może. Narzekacie na bezsenność a ja śpię, jak dziecko. Za to mój tż w nocy spać nie może... |
||
|
|
|
#570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyprawiłam dziecko moje do przedszkola i leże w łóżku i mąz mi śniadanko przyniósł normalnie życ nie umierać Miłego dnia
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

wczoraj wieczorem postanowił wypróbować butelkę i smoczek Małego nalał sobie mleka do 150ml butli i ciągnął
właśnie znalazłam pierwsza część słynnego czopusia. Na razie bez podbarwionych części...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

już fiśka dostawałam
już zaciśnięte

no, ale co poradzę, że H&M był po drodze