Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-10, 23:00   #3871
missmalezji
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez coffee lover Pokaż wiadomość
To zdjęcie powinno być większe
prześlicznie, bardzo mi się podoba
Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
pięknie

łuhuuu gratulacje!!! klask i:

laski, chwalę się moim dzisiejszym dziełem chcę takie zrobić na ślub, tylko w różu oczywiście, chociaż jeszcze to przemyślę, bo holograficzny brokat mi się też bardzo podoba
ślicznie ci to wyszło! gratuluję talentu

dziewczyny, mam koniec sesji, wszystko zdałam, dziękuję idę się wyspać

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 23:09   #3872
hihihi
Zakorzenienie

świat_katarzyny przepiękny makijaż
coffee lover śliczna suknia

ja dziś byłam na próbnej fryzurze, jestem zachwycona fryzjerka! przemiła i cudownie mnie uczesała! pokazała mi kilka możliwości, ale ogólnie wiedziałam czego chcę, więc było łatwiej jestem baaaaaaardzo zadowolona! umówiłam się już oczywiście na czesanie na ślub
i przyszła mi bransoletka z ebay śliczna! za duża o jedno oczko, spróbuję zmniejszyć czekam na kolczyki jeszcze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140210_230130.jpg (106,3 KB, 76 załadowań)

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 23:15   #3873
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość

ja dziś byłam na próbnej fryzurze, jestem zachwycona fryzjerka! przemiła i cudownie mnie uczesała! pokazała mi kilka możliwości, ale ogólnie wiedziałam czego chcę, więc było łatwiej jestem baaaaaaardzo zadowolona! umówiłam się już oczywiście na czesanie na ślub
i przyszła mi bransoletka z ebay śliczna! za duża o jedno oczko, spróbuję zmniejszyć czekam na kolczyki jeszcze
śliczna, a nie będzie haczyć?
Stary 2014-02-10, 23:20   #3874
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
śliczna, a nie będzie haczyć?
nie haczy zrobiłam test na sukni

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy

Edytowane przez hihihi
Czas edycji: 2014-02-10 o 23:36
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 23:35   #3875
enzunio
BAN stały

Dzięki dziewczyny, cała złość mi przeszła

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
enzunio a ja byłam przekonana, że masz suknię w domu! Moim zdaniem dziwne jest to, że nie pozwoliły Ci zrobić zdjęć czegoś czego kupiłaś
Bo miałam, zawiozłam na dopasowywanie (obcięcie)

Cytat:

PIĘKNA
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 00:39   #3876
sweetsunday
Raczkowanie

Anesthesia jestem za Anią

coffee lover

myha618 gratulacje

missmalezji gratulacje pozdawanych egzaminów
Stary 2014-02-11, 06:57   #3877
misia880
Zakorzenienie

Witam się

w czwartek jedziemy oglądać obrączki i chyba zamówić (takie nam sie podobaja jak w załączniu)- tylko ze z zółtego złota
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg photo_520383b394410.jpg (13,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo_520382604f724.jpg (12,1 KB, 8 załadowań)

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 07:22   #3878
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Kochane, znow nie mam czasu na wizaz, przychodze z pracy i padam na pysk, a dzis znów cały dzień, 13h jestem juz na wyczerpaniu...
Dodatkowo wczoraj o 21 obudzila mnie Tesciowa. Zaznacze tylko i przypomnę, ze do tej pory nie interesowala sie naszym slubem tylko zaznaczyla, ze po co wesele az na 80 osob a wczoraj dzwoni, ze jej koleżanka polecila sale w Szczyrku, ze jest tam bosko itd. Ze mamy tam jechac zobaczyc i rezerwować. Mowie jej, ze troche juz za pozno bo mamy zarezerwowane, a ona foch, że takie rzeczy sie ustala a przepraszam z jakiej racji? Dokłada sie do wesela czy jak?
Moja Mamcia tez sie nie dokłada, ale pyta o wszystko i cieszy sie z każdej podjętej decyzji.

Tesciowa Przypomniala rowniez, ze oni maja rodzine z zagranicy i trzeba dla tych osób załatwić nocleg. Mówię jej, ze planowalam, ze czesc rodziny ulokujemy u nas (mamy 4pokoje, w każdym podwojne lozko), u nich w domu (5 sypialni i salon) i u babci (2pokoje), a ona mi mówi, ze jak nie zalatwimy hotelu to raczej mamy nie liczyc, ze ktos przyjedzie a my nie mamy zamiaru rodzinie królewskiej opłacać hotelu (załatwiamy tylko transport z kosciola ja sale i z sali do domu, licząc ze goscie śpią po rodzinie), jesli tesciowa ma ochote prosze bardzo, niech oplaca

Z tego wszystkiego wychodzi, ze z mojej rodziny bedzie ok 45 osób, a 10 od TZta. Trudno....doprosimy znajomych. Dobrze, ze moja rodzina nie jest taka wymagajaca

Ale mi krwi napsuła, wrrr....
Tż powiedział, że mam ją olać
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 07:29   #3879
Lemon_Drop
Zadomowienie

Enzunio chociaż stanik masz z głowy No i brawa za resztę załatwionych spraw

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
No to mnie nie pocieszyłaś Ale zaproszenia które mi się najbarziej podobają mają 250 g więc miałam nadzieję że w takim razie będą ok... I teraz nie wiem co robić bo inne zaproszenia jakoś nie szczególnie mnie zachwycają.
Wypowiedziałam się o tych jednych konkretnych, nie wiem jak reszta. Ja bym zwróciła uwagę na gramaturę- w opisie było wyraźnie napisane że okładka ma 120g a papier wewnątrz 80 czy 90g, moja koleżanka się na tym nie zna i niestety jest tego efekt. Skoro gramaturę mają ok to nie powinno być problemu Pokarzesz któe wpadły Ci w oko? Jeśli mają kokardki to upewnij się że je zawiąże

missmalezji

hihihi bransoletka mega!

Pysia masakram tak wurzyć na wieczór
Stary 2014-02-11, 07:34   #3880
Ines3037200
Rozeznanie

Witam Was z rana
Przyjechałam w piątek w nocy do rodziców, powiem Wam, że to zwolnienie w miesiącu przed ślubem bardzo mi się przydaje

Wczoraj z mamą zrobiłyśmy prawie ostateczną liczbę gości i o to samo poprosiłam TŻ, bo chodziłam zdenerwowana, że za dużo ludzi zaproszonych Ale jest tak jak chciałam, lista najprawdopodobniej zamknie się w 160-170 osobach na 200-osobowej sali, czyli tak jak chciałam, żeby nie było ścisku.

Termin potwierdzenia, który napisaliśmy w zaproszeniach mija w niedzielę, w mojej rodzinie goście są jacyś bardziej subordynowani, bo większość już się określiła, a w rodzinie TŻ trochę mniej, ale też sytuacja się raczej klaruje.

Dziś jadę z mamą i przyszłym teściem chyba spotykać się z właścicielem lokalu dogadać szczegóły.

Jutro jedziemy we dwie znowu do fryzjerki, na farbę i strzyżenie, do tej co będę się tam czesać do ślubu. Muszę pamiętać, żeby jej przypomnieć o wypełniaczu do koka dla mnie.
Później do krawcowej, na kolejną przymiarkę płaszczyka dla mnie i mamy sukienki i żakietu.

W czwartek wracam do miasta stołecznego, bo w piątek przymiarka sukni, a w sobotę wieczór panieński

Dziecię w brzuchu mi się wierci strasznie ostatnio, ciekawe czy się denerwuje ślubem rodziców

Buziaki dla Was, trzymajcie kciuki, żeby wszystko szło zgodnie z planem!
Ines3037200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 07:56   #3881
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Kochane, znow nie mam czasu na wizaz, przychodze z pracy i padam na pysk, a dzis znów cały dzień, 13h jestem juz na wyczerpaniu...
Dodatkowo wczoraj o 21 obudzila mnie Tesciowa. Zaznacze tylko i przypomnę, ze do tej pory nie interesowala sie naszym slubem tylko zaznaczyla, ze po co wesele az na 80 osob a wczoraj dzwoni, ze jej koleżanka polecila sale w Szczyrku, ze jest tam bosko itd. Ze mamy tam jechac zobaczyc i rezerwować. Mowie jej, ze troche juz za pozno bo mamy zarezerwowane, a ona foch, że takie rzeczy sie ustala a przepraszam z jakiej racji? Dokłada sie do wesela czy jak?
Moja Mamcia tez sie nie dokłada, ale pyta o wszystko i cieszy sie z każdej podjętej decyzji.

Tesciowa Przypomniala rowniez, ze oni maja rodzine z zagranicy i trzeba dla tych osób załatwić nocleg. Mówię jej, ze planowalam, ze czesc rodziny ulokujemy u nas (mamy 4pokoje, w każdym podwojne lozko), u nich w domu (5 sypialni i salon) i u babci (2pokoje), a ona mi mówi, ze jak nie zalatwimy hotelu to raczej mamy nie liczyc, ze ktos przyjedzie a my nie mamy zamiaru rodzinie królewskiej opłacać hotelu (załatwiamy tylko transport z kosciola ja sale i z sali do domu, licząc ze goscie śpią po rodzinie), jesli tesciowa ma ochote prosze bardzo, niech oplaca

Z tego wszystkiego wychodzi, ze z mojej rodziny bedzie ok 45 osób, a 10 od TZta. Trudno....doprosimy znajomych. Dobrze, ze moja rodzina nie jest taka wymagajaca

Nie przejmuj się, jeszcze nieraz będzie chciała Ci krwi napsuc, ja obrałam taktykę 3 na 7, trzy razy ustąpie żeby nie było, siedem razy stanę okoniem, na teścia na razie to działa...
Trzymam kciuki za Ciebie i nerwy na wodzy

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Enzunio chociaż stanik masz z głowy No i brawa za resztę załatwionych spraw

Wypowiedziałam się o tych jednych konkretnych, nie wiem jak reszta. Ja bym zwróciła uwagę na gramaturę- w opisie było wyraźnie napisane że okładka ma 120g a papier wewnątrz 80 czy 90g, moja koleżanka się na tym nie zna i niestety jest tego efekt. Skoro gramaturę mają ok to nie powinno być problemu Pokarzesz któe wpadły Ci w oko? Jeśli mają kokardki to upewnij się że je zawiąże

missmalezji

hihihi bransoletka mega!

Pysia masakram tak wurzyć na wieczór
No nie jest tak źle, większość spraw zalatwilismy pozytywnie także najgorszy dzień w tym tygodniu z główki

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość
Witam Was z rana
Przyjechałam w piątek w nocy do rodziców, powiem Wam, że to zwolnienie w miesiącu przed ślubem bardzo mi się przydaje

Wczoraj z mamą zrobiłyśmy prawie ostateczną liczbę gości i o to samo poprosiłam TŻ, bo chodziłam zdenerwowana, że za dużo ludzi zaproszonych Ale jest tak jak chciałam, lista najprawdopodobniej zamknie się w 160-170 osobach na 200-osobowej sali, czyli tak jak chciałam, żeby nie było ścisku.

Termin potwierdzenia, który napisaliśmy w zaproszeniach mija w niedzielę, w mojej rodzinie goście są jacyś bardziej subordynowani, bo większość już się określiła, a w rodzinie TŻ trochę mniej, ale też sytuacja się raczej klaruje.

Dziś jadę z mamą i przyszłym teściem chyba spotykać się z właścicielem lokalu dogadać szczegóły.

Jutro jedziemy we dwie znowu do fryzjerki, na farbę i strzyżenie, do tej co będę się tam czesać do ślubu. Muszę pamiętać, żeby jej przypomnieć o wypełniaczu do koka dla mnie.
Później do krawcowej, na kolejną przymiarkę płaszczyka dla mnie i mamy sukienki i żakietu.

W czwartek wracam do miasta stołecznego, bo w piątek przymiarka sukni, a w sobotę wieczór panieński

Dziecię w brzuchu mi się wierci strasznie ostatnio, ciekawe czy się denerwuje ślubem rodziców

Buziaki dla Was, trzymajcie kciuki, żeby wszystko szło zgodnie z planem!
A Twoje nerwy jak?

Wysłane z telefonu
Stary 2014-02-11, 07:59   #3882
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Zamówiliśmy obrączki - pozwolicie, że sama sobie poklaszcze

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4508519 6]Dziewczyny od dzisiaj możecie mówić do mnie pani inżynier [/QUOTE]
Gratulacje!!!
To kiedy impreza?

Enzunio ja w Madonnie w Gdyni też nie mogłam robić zdjęć mimo, że zamówiłam sukienkę.

KaMilka4891 wow, ale boskie te buty

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 08:01   #3883
Lemon_Drop
Zadomowienie

Ines aż mnie w dołku ścisnęło jak zobaczyłam ile czasu ci zostało
Przed swoim chyba sobie jakiś nerwosol kupię bo boję się że będę jednym wielkim kłębkiem nerwów
Stary 2014-02-11, 08:22   #3884
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
świat_katarzyny , chciałam tylko napisać , że pomijając już fakt że makijaż jest piekny to ty wyglądasz jak z obrazka. Rewelacja- i jakie kości policzkowe, ZAZDROSZCZE!-talentu i urody
ale ja wcale nie jestem taka ładna to naprawde tylko makijaż bez niego wyglądam szaro

Cytat:

dziękuje

już pytałam ciebie o to wczesniej ale chyba ci umknęło dlaczego znów szukasz fryzjerki? przecież robiłaś sobie już przepiekną fryzurę ślubną!
a tej wstawisz fotki jakies?

Ines - ja chyba nie w temacie jestem wszystkiego najlepszego dla waszej trójki czy w związku z tym przyspieszaliście wesele?
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 08:50   #3885
ysia
Zadomowienie

coffee lover gratuluje sukni! Piękny, skromny a zarazem seksowny model. Ja jestem bardzo na tak !

świat_katarzyny jaką ty masz rękę do tych make-upów Klientki się będę o Ciebie biły.

Co do czerwonych ust do ślubu, to ja bym sobie bardzo chętnie machnęła czerwone usta i czerwone paznokcie, ale do mojej księżniczkowej sukni to w ogóle nie pasuje;(

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 08:56   #3886
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
lub w formie branzoletki na nadgarstku
np
Witam Parę dni mnie tu nie było.
Ja kiedyś znalazłam taki bukiecik na rękę dla mojej świadkowej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1140991.jpg (40,4 KB, 9 załadowań)
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 09:01   #3887
Lg_ago
Zadomowienie

Mój dostawca internetu stwierdził, że ma w wywiązywanie się z usługi i może wyłączać neta, kiedy mu się chce i na ile mu się chce. Ja chyba też będę płacić jak mi się podoba

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Większy problem mam z moją teściową ma jeden "odświętny" zestaw złożony z czerwonej bluzki i czarnej spódnicy, w sumie ładny, ale na taką okazję jak ślub jedynego syna mało wyjściowy, a chce go założyć... nie wiem, jak to taktownie rozegrać - u niej problem jest głównie finansowy. Ojciec TŻ nie pracuje, ma za to drogie hobby, na które ciągle wyciąga od teściowej kasę (ma trochę swoich pieniędzy z fuch, ale nie wystarcza). Trochę (czyt. bardzo) mnie to wkurza, ale to problem na zupełnie inny wątek
Dla nas finanse to nieduży problem i podrzuciłam K. pomysł, żeby zaproponować jej, że kupimy jej coś ładnego. Problem w tym, że ja uważam, że mi jako przyszłej synowej nie wypada tego proponować, on z kolei też nie bardzo wie jak. Próbował dać jej pieniądze, ale kazała mu się stuknąć w głowę, stwierdził potem, że może to i lepiej, bo pewnie i tak ojciec by je wyniuchał i wziął sobie :/
Nie wiem, jak to rozegrać, najlepiej chyba byłoby ją zabrać samochodem na zakupy do Wro - może razem z moją mamą? Nie mam pomysłu.
Myślę, że taki wspólny wypad jest świetnym pomysłem Teściowa nie poczuje się dziwnie/głupio, że chcecie dać jej pieniądze na ubranie. A tak to jest bardziej naturalnie. Do tego fajna okazja by mamy jeszcze lepiej się poznały

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Jak Ci się udało przeforsować brak wódki? Podziwiam i zazdroszczę, ja musiałam ulec ("ale wiesz, zrobisz jak zechcesz, bo to Twoje wesele. Musi być wódka, ale poza tym zrobisz jak zechcesz. Nie musisz podawać rosołu, bo zrobisz jak zechcesz, ale musi być rosół bo goście będą pić wódki, której nie będzie bo zrobiz jak zechcesz, ale jednak musi być, bo goście jednak będą ją pić")<- ci, którzy mi tak mówili karnie dopiją każdą jedną butelkę, która zostanie...
Bo ani ja, ani TŻ nie pijemy wódki, a reszty alkoholi zbyt dużo też nie. Nasze towarzystwo właściwie też nie. Zdarzy się tam kilka osób, które by się tej wódki napiły. Ale jak jej nie dostaną, to nie umrą na zawał.
Do tego mamy bardzo wyrozumiałe rodziny, które na nic nie naciskają. Wszystkie nasze decyzje przyjmowane są z entuzjazmem. No i nie będzie to duże weselicho, a małe przyjęcie weselne
Planujemy ewentualnie wina/nalewki/słodkie likiery.

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja potrzebuję konsultacji fryzjerskiej
Mam na oku 3 typy i nie wiem, na co się zdecydować...
1) Studio 1/1 - cenowo ok. 120-150zł ślubna, 80-100zł próbna, zapis dopiero 2-3 miesiące przed ślubem, czesanie w salonie średnio oddalonym od mojego domu, nie ma zdjęć jego fryzur na necie, za to moja bliska znajoma i jej siostra się tam czesały na swoje śluby i bardzo polecają.
2) Sylwia - cenowo ok. 150zł ślubna, 120zł próbna, 80-120zł do sesji plenerowej, zapis 2-3 miesiące przed ślubem, czesanie w salonie który jest mi nie do końca po drodze w dniu ślubu, dobre opinie na necie.
3) Ania - cenowo 80zł próbna, 150zł ślubna, 100zł do sesji, zapis już teraz, czesanie w moim domu, nie ma za dużo opinii na necie, jedynie tyle, co na fanpageu, gdzie są mocno pochlebne. Pracuje przy sesjach modowych i czesze PMki, w jednym z magazynów fryzjerskich zajęła 1sze miejsce w konkursie na stylizację ślubną sympatyczna, podkreśliła w rozmowie, że jeśli się zdecyduję, będzie ode mnie potrzebować kilka informacji, aby dobrze się przygotować do czesania.

Pod tym linkiem znajdziecie fryzury Sylwii i Ani, zdjęcia są podpisane. Dajcie znać, którego z tych 3 fryzjerów byście wybrały, będę bardzo wdzięczna za pomoc
Ja chyba nie potrafiłabym się zdecydować. Cenowo podobnie, a wszystkie fryzury Jedynie trochę nerwowo z tym pierwszym, bo taki krótki termin przed śliubem.
Mnie bardzo podobają się te koki sylwi ! I chyba ja głosuję na nią

Cytat:
Napisane przez coffee lover Pokaż wiadomość
Dziewczyny przymierzylam ja to chyba ta
No nareszcie !!
Piękna suknia I Ty super w niej wyglądasz !!
A po zdjęciu już wiem, że to suknia nie dla mnie Więc nie mam co żałować, że nie mierzyłam.

Cytat:
laski, chwalę się moim dzisiejszym dziełem chcę takie zrobić na ślub, tylko w różu oczywiście, chociaż jeszcze to przemyślę, bo holograficzny brokat mi się też bardzo podoba
O mamuniu, piękne
Dużo pracy?

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
No właśnie dziewczyny tak jak KaEs napisała- stchórzyłam w trosce o przyszłość mojej sukni (pięknie ujęte), sukienka miała zaraz iść do wszywania stanika (tzn. miseczek samych, bo wszystko się dziś rozwiązywało z poszukiwaniami stanika!!!) i bałam się, że jak zrobię chryję to może nie być przyjemnie juz teraz albo podczas ostatniej przymiarki dwa trzy przed ślubem...

A co do stanika, to dziewczyny!!! Jak dobrze, że poodsyłałam wszystkie staniki! Okazało się, że nawet te mierzone w salonie WYSTAWAŁY!!! Normalnie jak podnosiłam ręce w górę to z boku było widać, a jak się pochylałam to wystawał mostek! Także za 4 dyszki zostały mi wszyte specjalne miski do sukni (bo sam gorset nie robił mi pięknych jabłuszek ) i mam to z głowy, kupię sobie fantazyjne gatki za to skoro nie muszą być od kompletu

Byłam też rano u księdza i padłam trupem - godzinę przed nami ktoś ma ślub (nie no to normalne, nie wiem czemu padłam trupem w sumie, zaskoczyło mnie to co najmniej jak śnieg w lipcu ).

I wieczorem jeszcze załatwiłam moją dekoratorkę nr 2

Kościół przystroi mi na biało tak jak chciałam z lejcami między ławkami i 2 bukietami na stojakach na wejściu, kwiatkiem co drugą ławkę, wielkim bukietem przy ołtarzu, dwoma bukietami koło nas, krzesłami, klęcznikiem i bukietem na ambonę za 600 zł (i ta druga para chce się z nami złożyć-dzwoniliśmy do nich, może nie będzie tak źle ), cieszę się jak dzikus z tego

I domówiłam kwiaty na podziękowania.

No i na koniec wiadomość- tata tż chce iść w smokingu, bo znowu myśli, że to jego ślub, a nie nasz Zaczynam się przyzwyczajać.

Co do bukietu dla świadkowej to w kościele w którym biorę ślub ponoć się zostawia, ale moja świadkowa będzie miala korsarz, więc moje druhny dostaną po jednej róży i na koniec zbiorę je i położę pod Matką Boską
Trochę kicha z tym stanikiem. Ja myślałam, że to zawsze taka prosta sprawa. Ale dobrze, że jest opcja z poduszeczkami. Ja sobie wszyję podwójne, a co

Super, że florystka załatwiona

[QUOTE=hihihi;45087568
i przyszła mi bransoletka z ebay śliczna! za duża o jedno oczko, spróbuję zmniejszyć czekam na kolczyki jeszcze [/QUOTE]

Super, że fryzjer sprawdzony
A bransoletka bardzo ładna

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 09:02   #3888
velika
Winter is coming

Kamila mega buty
świat katarzyny mega make-up
Pysia, wdech wydech, tak jak piszesz, teściowa wam wesela nie sponsoruje, więc może się wypchać ;] To co mówi wpuszczaj jednym uchem i wypuszczaj drugim Szkoda nerwów, złość urodzie szkodzi.
Myha gratulacje pani inżynier
Ja wczoraj odhaczyłam kolejną rzecz - tort. Będziemy zamawiać na sali, bo nie ma chętnego do jeżdżenia i próbowania. A oni mają jakąś babeczkę, więc niech upiecze. Ja i tak nie jem tortów, więc jeździć i próbować nie będę, bo nie przełknę.
A poza tym jesteśmy na etapie szukania mieszkania, ale pewnie ciężko pójdzie. Wczoraj oglądaliśmy takie jedno - 130 tys. za 3 pokoje, 60 m, ale kuchnia maleńka i wąska, plus i kuchnia z łazienką do remontu. Szukamy dalej

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 09:03   #3889
enzunio
BAN stały

Świat Katarzyny masz talent, nie chcesz nad morze przyjechać ?

Justynkie właśnie Say to samo napisała! Co za głupie zasady, nie wiem skąd się wzięły... Ale przeszło mi już, jestem happy

Plan na kolejne dni:
-poszukać bolerka takiego jak ma Agu ale 4xtańszego - jedyne pasujące do mojej sukni
-tańce dziś
-jutro dać koleżance zapro
-pojutrze to samo
-w piątek wyjazd na cały weekend na Mazury i rozdawanie zaproszeń

Wysłane z telefonu
Stary 2014-02-11, 09:10   #3890
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Któraś z Was pytała o zaproszenia z creo cards (zaproszenia-slubne.com.pl)
My u nich zamawiamy - wybraliśmy zaproszenia parma (mój Ł. się na nie uparł) - okładka jest ok. ten papier w środku jest miękki ale stwierdziliśmy, że i tak większość nie wzraca na zaproszenia aż takiej uwagi.....
lepsze jakościowo są zaproszenia genewa - okładka i papier w środku jest sztywny

Piszę o moich odczuciach i obserwacjach - nie znam się na gęstości papieru
Stary 2014-02-11, 09:18   #3891
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Gratulacje

Cytat:
Świetna bransoletka Pochwal się jeszcze kolczykami jak już do Ciebie dotrą Ja też czekam na koczyki z ebay i już się nie mogę doczekać aż będę je mieć u siebie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Tak, wiem ale mimo wszystko dziękuję za opinię My z TŻem bierzemy pod uwagę te zaproszenia bo inne jakie mi się podobały zostały przez niego odrzucone a reszta po prostu do mnie nie przemawia albo cena jest za wysoka. Tutaj mamy dodatkowo gratis koperty co też jest dla mnie na plus.

Pysiu nie przejmuj się teściową Widać ten typ już tak ma i tego nie zmienisz ale za to możesz zrobić wszystko, żeby ten dzień wyglądał tak jak chcecie z TŻem

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 09:22   #3892
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Tak, wiem ale mimo wszystko dziękuję za opinię My z TŻem bierzemy pod uwagę te zaproszenia bo inne jakie mi się podobały zostały przez niego odrzucone a reszta po prostu do mnie nie przemawia albo cena jest za wysoka. Tutaj mamy dodatkowo gratis koperty co też jest dla mnie na plus.
O widzisz! Przy zaproszeniach mojej koleżanki nie było kopert, co uważam za minus. Te wasze wyglądają dobrze, gramatura jest ok, koperty są gratis więc powinno być dobrze
Stary 2014-02-11, 09:32   #3893
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
Któraś z Was pytała o zaproszenia z creo cards (zaproszenia-slubne.com.pl)
My u nich zamawiamy - wybraliśmy zaproszenia parma (mój Ł. się na nie uparł) - okładka jest ok. ten papier w środku jest miękki ale stwierdziliśmy, że i tak większość nie wzraca na zaproszenia aż takiej uwagi.....
lepsze jakościowo są zaproszenia genewa - okładka i papier w środku jest sztywny

Piszę o moich odczuciach i obserwacjach - nie znam się na gęstości papieru
Zgadzam się, dostałam zaproszenie od kuzynki z creo, wiem, bo sie reklamują z tylu zaproszenia natomiast ja od zeszłego roku nie dostałam próbek które zamówiłam, także odradzam

Edit: oczywiście nie Tobie odradzam jak już jesteś zdecydowana tylko ogólnie piszę o nich

Wysłane z telefonu

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-02-11 o 09:34
Stary 2014-02-11, 09:34   #3894
misia880
Zakorzenienie

z cyklu akcja z teściowa... moja kolezanka 2 tyg temu brała ślub.. teściowa na weselu obraziła się i do terqaz nie odzywa.. bo na weselu nie było coca coli tylko pepsi

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 09:38   #3895
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Zgadzam się, dostałam zaproszenie od kuzynki z creo, wiem, bo sie reklamują z tylu zaproszenia natomiast ja od zeszłego roku nie dostałam próbek które zamówiłam, także odradzam

Edit: oczywiście nie Tobie odradzam jak już jesteś zdecydowana tylko ogólnie piszę o nich

Wysłane z telefonu
no ja dostałam próbkę bez żadnego problemu chyba z 5 dni po zamówieniu no i kontakt mailowy błyskawiczny
Stary 2014-02-11, 09:38   #3896
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

Teściowe... Głowa do góry... Jak Tż mówi, żeby olać to należy olać
Szkoda sobie nerwów psuć

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4508519 6]Dziewczyny od dzisiaj możecie mówić do mnie pani inżynier [/QUOTE]

Gratulacje !!!!!!!
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 09:40   #3897
ysia
Zadomowienie

Misia, a teściowa nie pracuje c Coca-Coli? Wiem że oni tam maja takie niespecjalne jazdy na temat pepsi

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 09:40   #3898
Sunrise28
Rozeznanie

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi dotyczące określenia czasu na odpowiedź czy się na wesele przyjdzie czy nie

Mam jeszcze jedno pytanko, może głupie ale gryzie Mnie:P

Czy na zaproszeniu mogę napisać (ślub w kościele), że zapraszamy na "uroczystość zawarcia Związku Małżeńskiego"? Czy lepiej będzie na uroczystość zaślubin, albo przyjęcia Sakramentu Małżeństwa?
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 09:48   #3899
sweetsunday
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
z cyklu akcja z teściowa... moja kolezanka 2 tyg temu brała ślub.. teściowa na weselu obraziła się i do terqaz nie odzywa.. bo na weselu nie było coca coli tylko pepsi
że też kobiecina innych problemów nie ma
Stary 2014-02-11, 09:52   #3900
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
ludzie to mają nie powiem co w głowach
Sunrise, ja mam na uroczystość zawarcia związku małżeńskiego

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości