|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
prześlicznie, bardzo mi się podoba
Cytat:
![]() dziewczyny, mam koniec sesji, wszystko zdałam, dziękuję idę się wyspać ![]()
|
|
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
świat_katarzyny przepiękny makijaż
coffee lover śliczna suknia ![]() ja dziś byłam na próbnej fryzurze, jestem zachwycona fryzjerka! jestem baaaaaaardzo zadowolona! umówiłam się już oczywiście na czesanie na ślub i przyszła mi bransoletka z ebay śliczna! za duża o jedno oczko, spróbuję zmniejszyć czekam na kolczyki jeszcze
|
|
#3873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
Ślub 26.07.2014 '-You still love her, huh? -I can't imagine the day I won't.' Dexter w spódnicy ![]() Edytowane przez hihihi Czas edycji: 2014-02-10 o 23:36 |
|
|
|
#3875 | ||
|
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny, cała złość mi przeszła
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3876 |
|
Raczkowanie
|
Anesthesia jestem za Anią
coffee lover myha618 gratulacje ![]() missmalezji gratulacje pozdawanych egzaminów
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
w czwartek jedziemy oglądać obrączki i chyba zamówić (takie nam sie podobaja jak w załączniu)- tylko ze z zółtego złota |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, znow nie mam czasu na wizaz, przychodze z pracy i padam na pysk, a dzis znów cały dzień, 13h
jestem juz na wyczerpaniu...Dodatkowo wczoraj o 21 obudzila mnie Tesciowa. Zaznacze tylko i przypomnę, ze do tej pory nie interesowala sie naszym slubem tylko zaznaczyla, ze po co wesele az na 80 osob a wczoraj dzwoni, ze jej koleżanka polecila sale w Szczyrku, ze jest tam bosko itd. Ze mamy tam jechac zobaczyc i rezerwować. Mowie jej, ze troche juz za pozno bo mamy zarezerwowane, a ona foch, że takie rzeczy sie ustala a przepraszam z jakiej racji? Dokłada sie do wesela czy jak? ![]() Moja Mamcia tez sie nie dokłada, ale pyta o wszystko i cieszy sie z każdej podjętej decyzji. Tesciowa Przypomniala rowniez, ze oni maja rodzine z zagranicy i trzeba dla tych osób załatwić nocleg. Mówię jej, ze planowalam, ze czesc rodziny ulokujemy u nas (mamy 4pokoje, w każdym podwojne lozko), u nich w domu (5 sypialni i salon) i u babci (2pokoje), a ona mi mówi, ze jak nie zalatwimy hotelu to raczej mamy nie liczyc, ze ktos przyjedzie ![]() Z tego wszystkiego wychodzi, ze z mojej rodziny bedzie ok 45 osób, a 10 od TZta. Trudno....doprosimy znajomych. Dobrze, ze moja rodzina nie jest taka wymagajaca ![]() Ale mi krwi napsuła, wrrr.... Tż powiedział, że mam ją olać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3879 | |
|
Zadomowienie
|
Enzunio chociaż stanik masz z głowy
No i brawa za resztę załatwionych spraw![]() Cytat:
Pokarzesz któe wpadły Ci w oko? Jeśli mają kokardki to upewnij się że je zawiąże ![]() missmalezji ![]() hihihi bransoletka mega! Pysia masakram tak wurzyć na wieczór
|
|
#3880 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was z rana
Przyjechałam w piątek w nocy do rodziców, powiem Wam, że to zwolnienie w miesiącu przed ślubem bardzo mi się przydaje ![]() Wczoraj z mamą zrobiłyśmy prawie ostateczną liczbę gości i o to samo poprosiłam TŻ, bo chodziłam zdenerwowana, że za dużo ludzi zaproszonych Termin potwierdzenia, który napisaliśmy w zaproszeniach mija w niedzielę, w mojej rodzinie goście są jacyś bardziej subordynowani, bo większość już się określiła, a w rodzinie TŻ trochę mniej, ale też sytuacja się raczej klaruje. Dziś jadę z mamą i przyszłym teściem chyba spotykać się z właścicielem lokalu dogadać szczegóły. Jutro jedziemy we dwie znowu do fryzjerki, na farbę i strzyżenie, do tej co będę się tam czesać do ślubu. Muszę pamiętać, żeby jej przypomnieć o wypełniaczu do koka dla mnie. Później do krawcowej, na kolejną przymiarkę płaszczyka dla mnie i mamy sukienki i żakietu. W czwartek wracam do miasta stołecznego, bo w piątek przymiarka sukni, a w sobotę wieczór panieński ![]() Dziecię w brzuchu mi się wierci strasznie ostatnio, ciekawe czy się denerwuje ślubem rodziców Buziaki dla Was, trzymajcie kciuki, żeby wszystko szło zgodnie z planem! |
|
|
|
#3881 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Trzymam kciuki za Ciebie i nerwy na wodzy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z telefonu |
|||
|
|
|
#3882 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4508519 6]Dziewczyny od dzisiaj możecie mówić do mnie pani inżynier [/QUOTE]Gratulacje!!! ![]() To kiedy impreza? ![]() ![]() Enzunio ja w Madonnie w Gdyni też nie mogłam robić zdjęć mimo, że zamówiłam sukienkę. KaMilka4891 wow, ale boskie te buty Cytat:
|
|
#3883 |
|
Zadomowienie
|
Ines aż mnie w dołku ścisnęło jak zobaczyłam ile czasu ci zostało
![]() Przed swoim chyba sobie jakiś nerwosol kupię bo boję się że będę jednym wielkim kłębkiem nerwów
|
#3884 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
be z niego wyglądam szaro Cytat:
już pytałam ciebie o to wczesniej ale chyba ci umknęło dlaczego znów szukasz fryzjerki? przecież robiłaś sobie już przepiekną fryzurę ślubną!![]() a tej wstawisz fotki jakies? ![]() Ines - ja chyba nie w temacie jestem wszystkiego najlepszego dla waszej trójki
|
|
#3885 |
|
Zadomowienie
|
coffee lover gratuluje sukni! Piękny, skromny a zarazem seksowny model. Ja jestem bardzo na tak !
świat_katarzyny jaką ty masz rękę do tych make-upów Co do czerwonych ust do ślubu, to ja bym sobie bardzo chętnie machnęła czerwone usta i czerwone paznokcie, ale do mojej księżniczkowej sukni to w ogóle nie pasuje;(
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja kiedyś znalazłam taki bukiecik na rękę dla mojej świadkowej.
|
#3887 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Mój dostawca internetu stwierdził, że ma w
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Do tego mamy bardzo wyrozumiałe rodziny, które na nic nie naciskają. Wszystkie nasze decyzje przyjmowane są z entuzjazmem. No i nie będzie to duże weselicho, a małe przyjęcie weselne ![]() Planujemy ewentualnie wina/nalewki/słodkie likiery. Cytat:
Mnie bardzo podobają się te koki sylwi ! I chyba ja głosuję na nią ![]() Cytat:
Piękna suknia I Ty super w niej wyglądasz !! A po zdjęciu już wiem, że to suknia nie dla mnie Więc nie mam co żałować, że nie mierzyłam.Cytat:
Dużo pracy? Cytat:
![]() Super, że florystka załatwiona ![]() [QUOTE=hihihi;45087568 ja dziś byłam na próbnej fryzurze, jestem zachwycona fryzjerka! jestem baaaaaaardzo zadowolona! umówiłam się już oczywiście na czesanie na ślub i przyszła mi bransoletka z ebay śliczna! za duża o jedno oczko, spróbuję zmniejszyć czekam na kolczyki jeszcze [/QUOTE]Super, że fryzjer sprawdzony ![]() A bransoletka bardzo ładna
|
|
|
#3888 |
|
Winter is coming
|
Kamila mega buty
![]() świat katarzyny mega make-up Pysia, wdech wydech, tak jak piszesz, teściowa wam wesela nie sponsoruje, więc może się wypchać ;] To co mówi wpuszczaj jednym uchem i wypuszczaj drugim Szkoda nerwów, złość urodzie szkodzi.Myha gratulacje pani inżynier ![]() ![]() Ja wczoraj odhaczyłam kolejną rzecz - tort. Będziemy zamawiać na sali, bo nie ma chętnego do jeżdżenia i próbowania. A oni mają jakąś babeczkę, więc niech upiecze. Ja i tak nie jem tortów, więc jeździć i próbować nie będę, bo nie przełknę. A poza tym jesteśmy na etapie szukania mieszkania, ale pewnie ciężko pójdzie. Wczoraj oglądaliśmy takie jedno - 130 tys. za 3 pokoje, 60 m, ale kuchnia maleńka i wąska, plus i kuchnia z łazienką do remontu. Szukamy dalej
|
#3889 |
|
BAN stały
|
Świat Katarzyny masz talent, nie chcesz nad morze przyjechać
?Justynkie właśnie Say to samo napisała! Co za głupie zasady, nie wiem skąd się wzięły... Ale przeszło mi już, jestem happy ![]() Plan na kolejne dni: -poszukać bolerka takiego jak ma Agu ale 4xtańszego - jedyne pasujące do mojej sukni![]() -tańce dziś -jutro dać koleżance zapro -pojutrze to samo -w piątek wyjazd na cały weekend na Mazury i rozdawanie zaproszeń Wysłane z telefonu |
|
|
|
#3890 |
|
Rozeznanie
|
Któraś z Was pytała o zaproszenia z creo cards (zaproszenia-slubne.com.pl)
My u nich zamawiamy - wybraliśmy zaproszenia parma (mój Ł. się na nie uparł) - okładka jest ok. ten papier w środku jest miękki ale stwierdziliśmy, że i tak większość nie wzraca na zaproszenia aż takiej uwagi..... lepsze jakościowo są zaproszenia genewa - okładka i papier w środku jest sztywny Piszę o moich odczuciach i obserwacjach - nie znam się na gęstości papieru |
|
|
|
#3891 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pochwal się jeszcze kolczykami jak już do Ciebie dotrą Ja też czekam na koczyki z ebay i już się nie mogę doczekać aż będę je mieć u siebie ![]() Cytat:
My z TŻem bierzemy pod uwagę te zaproszenia bo inne jakie mi się podobały zostały przez niego odrzucone a reszta po prostu do mnie nie przemawia albo cena jest za wysoka. Tutaj mamy dodatkowo gratis koperty co też jest dla mnie na plus.Pysiu nie przejmuj się teściową
|
|||
|
|
|
#3892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3893 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
natomiast ja od zeszłego roku nie dostałam próbek które zamówiłam, także odradzam![]() Edit: oczywiście nie Tobie odradzam jak już jesteś zdecydowana tylko ogólnie piszę o nich![]() Wysłane z telefonu Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-02-11 o 09:34 |
|
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
z cyklu akcja z teściowa... moja kolezanka 2 tyg temu brała ślub.. teściowa na weselu obraziła się i do terqaz nie odzywa.. bo na weselu nie było coca coli tylko pepsi
|
|
|
|
#3895 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3896 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teściowe... Głowa do góry... Jak Tż mówi, żeby olać to należy olać ![]() Szkoda sobie nerwów psuć ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4508519 6]Dziewczyny od dzisiaj możecie mówić do mnie pani inżynier [/QUOTE]Gratulacje !!!!!!!
|
|
#3897 |
|
Zadomowienie
|
Misia, a teściowa nie pracuje c Coca-Coli? Wiem że oni tam maja takie niespecjalne jazdy na temat pepsi
|
#3898 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi dotyczące określenia czasu na odpowiedź czy się na wesele przyjdzie czy nie
![]() Mam jeszcze jedno pytanko, może głupie ale gryzie Mnie:P Czy na zaproszeniu mogę napisać (ślub w kościele), że zapraszamy na "uroczystość zawarcia Związku Małżeńskiego"? Czy lepiej będzie na uroczystość zaślubin, albo przyjęcia Sakramentu Małżeństwa?
|
#3899 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3900 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
ludzie to mają nie powiem co w głowach Sunrise, ja mam na uroczystość zawarcia związku małżeńskiego
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

klask i:
chcę takie zrobić na ślub, tylko w różu oczywiście, chociaż jeszcze to przemyślę, bo holograficzny brokat mi się też bardzo podoba 

jestem juz na wyczerpaniu...

wszystkiego najlepszego dla waszej trójki

sympatyczna, podkreśliła w rozmowie, że jeśli się zdecyduję, będzie ode mnie potrzebować kilka informacji, aby dobrze się przygotować do czesania.

ludzie to mają nie powiem co w głowach