|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Cytat:
![]() niby wcześnie, ale jednak muszę ustalić wcześniej kto potrzebuje noclegu itp., i zawsze mam dodatkowy czas na telefony do śpiochów, którzy nie dadzą znać w terminie czy w ogóle będą :P no i odpowiednio wcześniej muszę znać konkretną liczbę gości z danymi bo chcę zamówić winiteki, a na nie też trzeba troszkę poczekać..
|
|
|
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swiat Katarzyny - super ten makeup! |
|
|
|
|
#3783 |
|
Zadomowienie
|
swiat_katarzyny co jeden to lepszy
wyglądasz jak 1 000 000$
|
#3784 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę, że macie podobne zdanie co do bukietów jak i ja, szczególnie Świat Katarzyny
Ja swojego bukietu nigdzie nie zostawię, bo nie mam ślubu kościelnego, więc świadkowe będą bez bukietów, a mnie zostanie trochę kasy w kieszeni :P
|
|
|
|
#3785 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzięki wielkie dziewczyny będę ćwiczyć dalej ![]() p.s. taki make up jak dziś zajął mi 50 minut, ale jest dokładny
|
|
#3786 |
|
Rozeznanie
|
Kasia make up super! Bardzo Ci pasuje! Slicznie oczyska wygladaja!
![]() Ysia Twoj tez mi się podoba Anesthesia u mnie swiadkowa i druchny beda miec korsarze kwiatowe, ale to moj wymysl :p Offtopujac przyjechal dzis kurier, otwieram a tam paczka z Asos'a no ale ja nic nie zamawialam.. Dopiero TZ krzyczy, ze to dla niego, no ale jak juz widzialam to moge otworzyc, tak wiec dostalam wczesniejszy prezent walentykowy - 4 nowe sukienki . Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#3787 |
|
Rozeznanie
|
Iza śliczne te Twoje zaproszenia!
|
|
|
|
#3788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zresztą ja, jako gość nie chciałabym iść do X na urodziny, a w trakcie dostać zaproszenie na ślub od Y. |
||
|
|
|
#3789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny zamawiała może któraś z Was zaproszenia z tej strony? Podoba mi się stamtąd kilka zaproszeń ale zastanawiam się jak jest z ich jakością i czy warto u nich zamówić. |
|
|
|
|
#3790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3792 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Kochana!
![]() Off!! Kocham biegać!! Dzisiaj sobie o tym przypomniałam i szczerze od wakacji nie wyszłam z formy!!
|
#3793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja potrzebuję konsultacji fryzjerskiej Mam na oku 3 typy i nie wiem, na co się zdecydować... 1) Studio 1/1 - cenowo ok. 120-150zł ślubna, 80-100zł próbna, zapis dopiero 2-3 miesiące przed ślubem, czesanie w salonie średnio oddalonym od mojego domu, nie ma zdjęć jego fryzur na necie, za to moja bliska znajoma i jej siostra się tam czesały na swoje śluby i bardzo polecają. 2) Sylwia - cenowo ok. 150zł ślubna, 120zł próbna, 80-120zł do sesji plenerowej, zapis 2-3 miesiące przed ślubem, czesanie w salonie który jest mi nie do końca po drodze w dniu ślubu, dobre opinie na necie. 3) Ania - cenowo 80zł próbna, 150zł ślubna, 100zł do sesji, zapis już teraz, czesanie w moim domu, nie ma za dużo opinii na necie, jedynie tyle, co na fanpageu, gdzie są mocno pochlebne. Pracuje przy sesjach modowych i czesze PMki, w jednym z magazynów fryzjerskich zajęła 1sze miejsce w konkursie na stylizację ślubną sympatyczna, podkreśliła w rozmowie, że jeśli się zdecyduję, będzie ode mnie potrzebować kilka informacji, aby dobrze się przygotować do czesania.Pod tym linkiem znajdziecie fryzury Sylwii i Ani, zdjęcia są podpisane. Dajcie znać, którego z tych 3 fryzjerów byście wybrały, będę bardzo wdzięczna za pomoc |
|
|
|
|
#3794 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cornflower girl śliczne te makijaze co wrzuciłaś! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Poprosili nas na stronę żeby nie robić zamieszania i było git Zrób tak albo pod koniec imprezy wręcz zaproszenia, żeby nie robić szumu ![]() Cytat:
Cytat:
Anesthesia wzięłabym Anię!
|
|
#3795 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie chciałam tak pod koniec powiedzieć, że korzystając z okazji, że jesteśmy wszyscy a tak ciężko się nam zgrać ble ble blemoooniaaaa, ja właśnie też chyba nie bardzo ale z drugiej strony jak próbujemy się umówić np. z kuzynką TŻ, której mąż jest policjantem, to jak TŻ ma wolny dzień, to on ma służbę, jak ten ma wolne to TŻ pracuje albo ja mam wcześniejsze zobowiązania; to samo z ciotką - mąż jest kierowcą bombowca MPK a ona pielęgniarką i kuzynem - narzeczona pracuje na zmiany w sklepie... Masakra jakaś. Jak tak dalej pójdzie to rozdamy zaproszenia w kwietniu
|
|
#3796 |
|
Raczkowanie
|
Anesthesia ja w dużej mierze brałam pod uwagę to, by jak najmniej się przemieszczać w mieście (przygotowania w Olsztynie, ale ślub i wesele i sesja plenerowa ok. 60 km. dalej, więc było istotne, by w sobotę nie tracić czasu na przejazdy. Pewnie jakbym miała warunki na stancji, to chciałabym, żeby wszyscy przyjechali do mnie, bo mam jakiś niefart w takich sprawach np. autobus, którym jechałam na maturę wylądował w rowie i ledwo co zdążyłam na egzamin).
puchaczmalinowy ślubujemy tego samego dnia ![]() Odnośnie makijażu, to chcę mieć mocny, bo na co dzień wprawdzie się nie maluję, ale jak już biorę się za mazanie, to na ostro Ciekawi mnie jak to będzie z wizażystką, bo suknia dziewczęca, bukiecik lekki, a makijaż jak do teledysku SlipKnota
|
#3797 |
|
Zadomowienie
|
Jednak Cię zasmucę - znalazłam inną krawcową niedaleko Inowrocławia.
|
#3798 |
|
Rozeznanie
|
Enzunio dopiero zauwazylam, ze nie pozwoli Ci sie obfocic w sukni
masakra jakas! Przeciez jest juz Twoja, no to czemu nie!Anesthesia prace obu fryzjerek mi sie podobaja wybralabym Anie, ze wzgledu, ze mozesz juz zarezerwowac i ze uczesze Cie w domu wiec nie ma problemu z dojazdami, osiagniecia tez ma, no i cena przystepniejsza ![]() No powiem Wam, ze postaral sie nie spodziewalam sie, a on na to, ze lato sie zbliza, wiec pora na sukienki i musze ladnie wygladac i ze dawno nic sobie noe kupilam gdzie tam do lata jeszcze :pLemon pokazuj! I wtedy nie bedziesz miala problemu, ktora wybrac ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#3799 |
|
Rozeznanie
|
faktycznie
![]() wiecie co, mnie kusi by na pierwszy taniec puścić Maanam Po To Jesteś Na Świecie będziemy wyglądać jak dwoje z parkinsonem ale co tam!
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Anesthesia obydwie panie widać, że mają umiejętności i serce do swojej pracy! każda z fryzur jest zjawiskowa
|
#3802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
cornflower no właśnie, a za prosiaka typowo zrobionego na wesele sporo się płaci. Bardzo ładny bukiet ![]() iza super zaproszenia! brawo ![]() antonina bardzo ładne buciki ![]() ysia makijaz piękny, ale wg mnie na jakies wyjście lub imprezę ![]() anesthesia moja świadkowa chyba będzie mieć takie cos na ręke... w tym momencie wypadła mi z głowy nazwa. stroik?swiat katarzyny mega wyglądasz w tym makijazu ... Oglądaliśmy dziś obrączki i raczej mamy już wybrane klasyczne, płaskie bez kamieni i wzorów, soczewkowe, moje szerokość 5 mm , a TŻ 7 mm. Obejrzeliśmy garnitury (raczej słabej jakości, czekamy na nową kolekcje), glazurę do kuchni. Chyba je kupimy w tym tygodniu
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na co dzień pracuję z arkuszami i wydaje mi się że format a2 to taki w sam raz no ale każdy zrobi jakie sobie chce i jak duże będzie chciał mieć potem na ścianie![]() u mnie nie ma bukietu dla świadkowej i nie będę kupować niczego podobnego ![]() edit: fryzjerka dla mnie Ania. Uczesze ci wszystko co zechcesz chyba
Edytowane przez anannke Czas edycji: 2014-02-10 o 20:41 |
|
|
|
|
#3805 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny przymierzylam ja
to chyba ta![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Lemon Drop, Magheru, rabbitka, monia, mojakaren, swiat_katarzyny - bardzo dziękuję za opinie!
Jutro podejmę decyzję ostateczną i jak coś będę do niej pisać ![]() Cytat:
![]() Śliczna i mimo, że zdjęcia b. małe to widać, że super w niej wyglądasz! Gratulacje! |
|
|
|
|
#3807 |
|
Raczkowanie
|
|
#3808 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha ale bajeranci ! nic dziwnego, ze Cie zapamietali jak propozycja spotkania by padla wczoraj tez byli ci dwaj Cytat:
i potem ze zdziwieniem patrze, ze maja 10 cm w ogole tego nie czuc!Potem mierzylam te zlote z Rylko, to bez porownania..odpadaja w przedbiegach za brak platformy ![]() A tak w ogole przez to mierzenie butow Tz zakochalam sie w torebce Kazar.. ![]() ![]() Cytat:
ja jeszcze w trakcie ![]() Cytat:
ciotka dobra ![]() Choc moj to sam najpierw sie bronil przed mucha, ze wlasnie jak kelner ale tak samo sie bronil przed smokingiem i co? mamy jedno i drugie przymiarki zweryfikowaly wszystko, poza tym tak go komplementowalam, panie z salonu rowniez, ze jak moglby nie wziac ![]() Swiat_katarzyny- wygladasz przepieknie Chetnie bym wpadla do Ciebie na takie cudo, nigdy nie mialam takich mega pomalowanych oczu! Rabbitka-brawa dla Tz! Super prezent Dziewczyny, moja doba jest za krotka nie mam czasu spokojnie na wizazu posiedziec Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3809 |
|
Zadomowienie
|
Anesthesia, trochę mnie uspokoiłaś z rozmiarem księgi.
Zamierzałam już celować w jakiś format B lub C, bo A wydawało mi się tyć za duże. Będziemy robili wg własnego projektu, więc w razie potrzeby się przytnie ![]() annic, ja słyszałam inaczej, PM zostawia w kościele, a świadkowa oddaje jej swój puchaczmalinowy, TŻ chce rozdawać na chrzcinach siostrzeńca, więc nie widzę u Ciebie problemu Ale dogadać się trzeba.coffee lover, pięknie ![]() Byliśmy dziś na pierwszej katechezie W piątek się okaże czy będę miała kiecę czy nie.
|
|
|
|
#3810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale ostatnio zaszalałam i kupiłam taką torebkę ($$$) w TK MAX, że noszę ją jak jajko
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

wyglądasz jak 1 000 000$

sympatyczna, podkreśliła w rozmowie, że jeśli się zdecyduję, będzie ode mnie potrzebować kilka informacji, aby dobrze się przygotować do czesania.
Bo szczerze - nie widzę w nim większego sensu 
masakra jakas! Przeciez jest juz Twoja, no to czemu nie!
stroik?