|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |||
|
Lurker ;)
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mloda mnie szczypie po boczkach!! Wiecie co, mialam farta z tym przeniesieniem. Ludzie z mojego starego dzialu, ci ktorych nigdzie nie rozrzucili beda robic przez miesiac same nocki!! Na moim nowym dziale :P
|
|
#3002 | |
|
Zadomowienie
|
jakich starych, wypraszam sobie ![]() nie dziekuje dziewczyny Wyglada podobnie ale podobno latwiej zdac. Oby ![]() Cytat:
Mieszkam na piatym pietrze Ale mamy winde
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kolejny raz ogladam gotowe na wszystko, aj kocham ten serial. ;p
|
|
#3004 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się po ciężkim dniu. Nasza noc super, bez pobudek, kolejna z resztą ![]() Kocham moje dziecko, jest taka pocieszna teraz, cały czas się śmieje, bawi, ustawia wszystko, coś tam po swojemu gada. Cały czas się przy niej uśmiecham Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że dzisiaj miałaś lepszy dzień z Małym ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czym się zajmujesz? Już kiedyś miałam pytać i zapomniałam ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45089811]Magda! biedna ty, nie zdążyłaś do kibelka? ![]() [/QUOTE] Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- ehhh... ja też "prosi: Cytat:
![]() Piękny wzrost! W szpilkach ją mierzyłaś czy w kapeluszu? ![]() Cytat:
I nie ma u nas sytuacji takiej, jak czasem Wy opisujecie, że wzięliście dziecko do siebie i zasnęło Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tulę mocni! Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, dla równowagi
|
||||||||||||
|
|
|
#3005 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Grunt to się rozwijać Ja lubiłam bardzo robić tipsy, ale potem szał na to minął więc i ja z tym skończyłam. A miałam sporo chętnych ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- czy ja gadam sama ze sobą? No cóż, z mądrym to dobrze podyskutować ![]()
|
|||
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu zgłaszam się do dyskusji
bo Hania dziś dostała, no i musze jej wykluczyć białko krowie i nie wiem co jej dawać np na śniadanie bo do tej pory chętnie zjadąła mi kaszkę...
|
#3007 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() z zaskoczenia ![]() Cytat:
|
|
#3008 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A, i przy okazji filmów - Hope, ja jeszcze oglądam za free na iptak.pl i na ☠☠☠☠☠☠☠. Mozna coś fajnego znaleźć ![]() Cytat:
![]() Co do jedzenia z podłogi - to samo Generalnie wygląda to tak, że Młoda przechodzi, patrzy "o chrupek", bierze i zjada Staram się ogarniać te jej resztki na bieżąco, ale jakoś specjalnie nie robi mi to, że zje chrupka czy kawałek owocu, który wylądował na podłodze. Cytat:
za pracę! Cytat:
Wspominałam już zresztą, że wkurzają mnie uwagi w stylu "no ale chyba już będziesz odstawiać, co?". Ja nie wiem, jak długo będę jeszcze karmić. W ogóle od początku zakładałam, że jak wyjdzie, to fajnie, a jak nie, to też ok. I jakoś tak bez spiny i większych przebojów nam poszło. Wolałabym, by to Młoda zdecydowała, że już nie chce kp, ale na razie chyba żadna z nas nie jest jeszcze na to gotowa. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja jestem "od zawsze" z branży media/internet/wydawnictwa. Od ponad roku rozkręcamy z bardzo fajnymi ludźmi własny biznes związany z rynkiem mobile, także dla dzieci. Raczkujemy dopiero, ale mamy fajne projekty na tapecie, tak więc jestem dobrej myśli ![]() A tak w ogóle to dobry wieczór! Mała śpi, a ja zastanawiam się, co by tu na kolację wciągnąć
|
|||||||
|
|
|
#3009 | ||
|
Zakorzenienie
|
A czemu tak?
Marsi powiedz że to dla super ekstra laski, która się w Nim zakochała ![]() Cytat:
![]() Blanka je kaszki na Nutramigenie. ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3010 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
Przyda się! Zwłaszcza, że teraz trudno mi sobie wyobrazić, że miałabym pracować jak wcześniej, ale wiadomo, że czasami nie ma zmiłuj
|
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
no Fewciu, bo tak śmiać mi się chce, że takie "stare" my dla Samiego stare:P chcemy se jego fotkę obczaić
![]() aha, czyli kupujesz bezmleczną i robisz na tym mleku skazowym... wybacz za p[ytania ale ja zielona ![]() Najbardziej mnie zastanawia czy te różne suche i szorstkie mijesc co miałą kieydś to też było to... ale jak w lato pytałam to usłysząłam, że to pewnie od ubrań i że mam smarować, swoją drogą nie miała tak jak teraz ma, no ale jednak :/ Ciągle słysząłam tylko, że smarować. A teraz nagle te czerwone plamy i że skaza ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Hania własnie kilka razy przeszła długośc mieszkania pchając wózek
|
|
#3012 |
|
Zadomowienie
|
Melduje sie
![]() Po 8 egzaminach mam 1 poprawkę U Bartusia wszystko ok, powoli myślimy o roczku i ma już 6 zębów.fewciu już dawno miałam się spytać czym smarujesz Blance chlebek jak masełka nie może
|
#3013 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co, chyba Lenovie (no własnie, gdzie Ona?) dermatolog mówił, żeby plamami się nie przejmować i wprowadzać mleko normalne powoli, obserwować tylko czy brzuszek nie boli. Ja się jednak mimo wszystko boję. dla Hani! U nas od pierwszego "spaceru" z pchaczem do pierwszych kroków minęły może dwa-trzy dni.Cytat:
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Sama przyszła? Smacznego
|
||
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć mamuśki moje kochane
![]() Nie odzywam się ostatnio bo... Jakiś kryzys przechodzę . Ostatnio byłam tak zmęczona życiem? że nie miałam sił ruszyć się z łóżka (jak się pierdykłam wieczorem w ramach relaksu tak nie mogłam już wstać,autentycznie). Ogólne zmęczenie plus choroba łącznie z alergią mną zawładnęły. Dziś nawet na poprawę humoru zrobiłam sobie makijaż ale stwierdziłam że lepiej dla ludzi którzy mnie będą oglądać jak jednak go nie będzie. Już nawet umalować się nie umiem jak człowiek bo i tak wyglądam jak pół dupy za krzaka. Tyle kosmetyków się marnuje w mojej szufladzie Czytam was na bieżąco więc wiem co się dzieje na forum. Filmiki też wszystkie nadrobiłam. Cóż więcej... Może się jakoś wbije do was![]() Mój Oskar nie jest dla mnie ostatnio wyrozumiały ![]() I tak jest CODZIENNIE. Jest dosłownie wszędzie i wszędzie zostawia po sobie burdel na kółkach,czasem go nie ogarniam
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuję się jak potwór - jak patrzę w lustro to widzę tylko fałdy tłuszczu i przez to nie mam ochoty na nic A tak w ogóle to właśnie witam się |
|
|
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu, robiłaś tipsy?
Ja chcę robić przede wszystkim sobie, nie jakieś brokatowe czy coś , tylko kolorowe, jakieś czerwone, czarne, żeby moje paznokcie jakoś wyglądały, a nie wiecznie krótkie i połamane... ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3019 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no to mamy podobne małe tłuścioszki, ha ha Cytat:
ha! taka karma Cytat:
uwielbiam, też miałam znowu oglądać ale teraz nie mam czasu na seriale Cytat:
Cytat:
NETI Ty masz domek na mazurach? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
|
|
|
#3020 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no braaawa, ale zdolna jesteś ![]() Cytat:
poza tym też nie ma co myślec stereotypowo że eks jest taka czy owaka bo owy pan mogl być w szpitalu, w wiezieniu, za granicą itp ![]() więc myślę,że te nasze porównania to coś jak dyskusja o wyższości kiły nad rzeżączką ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
pokazę Ci moje ulubione http://www.boska.pl/beauty/1043/Loub...szpilkami.html a te robię najcześciej,tylko na krótszych http://pamperedandpolished.co.nz/wp-...lf-moon-ma.jpg |
|||
|
|
|
#3021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
emolientami. Ja mimo wszystko nie daje nabiału. Raz dałam jej odrobinę jogurtu to wieczorem już była cała w plamach. Cytat:
I tak się kręciło. Sobie robiłam zawsze krótkie,z białą końcówka lub mleczne. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Mała,Ewik mam nadzieję że szybko karta się odwróci na dobre ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile takie zele sie trzymają? ja to w ogóle nie mam pojęcia o tych zelach, tipsach itd. W ogóle musze sie zabrać za siebie. Ide na siłownie
|
|
|
#3023 | ||
|
Wtajemniczenie
|
little wiem, że to matka,babka czy ciotka mogła zabronić się spotykać z dzieckiem czy jeszcze miliard innych sytuacji
ale widzisz faceta, który zadaje Ci takie pytanie, kiedy dla Ciebie to powinno być oczywiste to od razu przychodzi Ci na myśl, że to z jego "winy". jeszcze tekst, że chyba ma ok 8 miesięcy. Cytat:
Cytat:
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, piękne, własnie o takie mi chodzi.
Sama sobie robisz, czy chodzisz do kogoś? Ja mam tragiczne paznokcie, nawet odżywka 8w1 od Eveline im nie pomogła, odżywiam się poprawnie, włosy zdrowe bardzo, a paznokcie - dupa blada...
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-02-11 o 20:53 |
|
|
|
#3025 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a na tym iptal sa tez normalne filmy czy tylko te zbereźne? Cytat:
![]() chwila moment i bedzie dreptac Cytat:
![]() |
|||||
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku chodzi mi o to że nie potrafi spać Przytulona do mnie
![]() Lecę,mąż mnie wola . Buziaki skarby!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sie robi odrost to widac ![]() czasem moga odprysnac jak paznokcie sa b slabe,rozdwojone Cytat:
i do tego bierze malo teraz mam frencza a na dwoch malowane granatowe roze coś ala tatoo- kurde nie mam jak fotki zrobic bo u mnie teraz ciemno jak w du...pie |
||
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu od naszej Kiji WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SŁONECZKO
Black ja chyba będę brać od mamy jej rzeczy do paznokci tylko palce muszę kupić (Pstryniu Little, nie unoś się, ja akurat od razu bym pomyślała co za facet, Ty masz inne doświadczenia, wiec możesz inną opcję rozważać. Marsi no musisz się po prostu zaczaić na syna
|
|
|
|
#3029 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej kochana ![]() Cytat:
Daria też ma takie plamy ![]() Raz się pojawiają , raz znikają teraz znów maCytat:
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.

to się pytam jaki rozmiar nosił, on że nie wie bo widział go 3 miesiące temu. no nóż się w kieszeni otwiera normalnie 
Ja bym sie chetnie zamienila. Z roku na rok chyba coraz bardziej mi sie teskni za Polska 

jakich starych, wypraszam sobie

W szpilkach ją mierzyłaś czy w kapeluszu?
I nie ma u nas sytuacji takiej, jak czasem Wy opisujecie, że wzięliście dziecko do siebie i zasnęło 

. Ostatnio byłam tak zmęczona życiem? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)