![]() |
#781 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Do trzech razy sztuka. Najpierw na tel. Mnie wyrzuciło. Później na kompie sie rozpisałam i korki mi czajnik wywalil-postanowiłam go odkamieńic więc nalałam octu i wody i włączyłam i wybulgotało sie dużo i zwarcie..
Więc pisze ostatni raz Cytat:
decyduje sie na roczny bo lepiej na tym finansowo wyjde niż na półrocznym. W pracy mam raczej niezagrożone miejsce. Moja prezes chcę żebym jak najszybciej wróciła więc pewnie ,jak moje dziewczyny pozwolą, bede im pomagać na ud na męża virginia, Hania zdecydowanie. My decyzję chyba podejmiemy gdy zobaczymy córi ![]() Wczoraj z zuzanka sobie 'dyskutowałyśmy' J-zuziu ktore imię bardziej ci sie podoba dla sióstrzyczki? Hania? Czy Kornelka? Z-zuzia J-sióstrzyczka nie może sie tak samo nazywać. Więc? Z-zuzia zuzia ![]() J-a jakie imię Ci sie jeszcze podoba? Z-kasia J-? Oj kasia to nie. Tak lala ma na imię. Więc ładniej hania czy kori? Z-kori kori I już drugi dzień powtarza ![]() Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym poczekała na wizytę. Jednym się skraca szyjka bez bóli. Inne mają bóle a wszystko w porzadku, więc się nie martw. Wizyte masz juz za tydzień więc spokojnie.
![]() |
#783 | ||
Zakorzenienie
|
Bebe Ty z chełma jesteś? Moja koleżanka w pfkgkanie takie piękne rzeczy kupuje za małe pieniądze.. Zazdrość mnie bierze i czasami mecze ja żeby mi odsprzedała
Cytat:
spróbuj rennie. Mi tylko to pomaga Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#784 | |
Zadomowienie
|
(t)asia za 32tc
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kciuki za lizytacje! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja chyba tez pojde jutro do lekarza, a nie w pt. bylam w dentysty ta dziura moja, przez moja glupote i lenistwo jest do leczenia kanalowego!!!! dzisiaj zalozyla mi lekarstwo czy jak to zwal i za 2 tyg wizyta. 200 zl to mnie bedzie kosztowac!! zla jestem sama na siebie, bo jakbym od razu poszla, to 80 bym zaplacila i z glowy... Krzys ma jednego zeba popsutego, nie wiem czy leczyc mleczaka? ![]() Tequilla STO LAT ![]() wewillrockyou ladniutkie ![]()
![]() |
#786 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahaha!! Cytat:
![]() Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#787 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmm ja też nadal jeżdżę, tzn. prowadzę. A to już 9 m-c. I nawet w piątek sama się wybieram na usg bo TZ w pracy będzie ![]() A dzisiaj od rana też cierpię. Side - chyba jakiś dzień taki, bo wstałam o 14 a i mały mało ruchliwy od rana. Za to teraz tak mi daje popalić że aż mi się płakać chce z bólu ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Oczywiscie masz racje - 33 dni za 2013 i jezeli weszlaby z.wynagrodzeniem chorobowym w 2014 rok to znowu 33 dni. Odpisalam o wynagrodzeniu, myslac o zasilku - moj blad. Dobrze ze jeszcze odpisalas bo pewnie zostawilabym ta glupote w sieci, ale wstyd ![]() Cytat:
![]() Wrzucicie linka do posta z USG trojaczkow? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 | ||
Zadomowienie
|
Sto lat i żeby wszytsko układało się po Twojej myśli!
![]() Brawo! Wygląda jak kupny ![]() No, a ostatnio Cię wywoływałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jaki tydzień mam wpisać na pierwszą stronę? U mnie chyba jakoś drogo, bo 24 złote za każdą dziurkę - porażka ![]() Twardnieniami się nie matrw - spokojnie poczekaj do poniedziałku. Może magnezu więcej łykaj? ![]() Cytat:
![]() Ja też po wizycie się melduję. Zepsuło się USG w gabinecie i przytachali jakieś stare, więc nie wiele widziałam. Z szyjką coś zaczyna się dziać chyba, ale nie znam szczegółów. Łożysko na przełomie II i III stopnia dojrzałości. Nie za wcześnie trochę? Jakoś nie dopytałam o to... Mała leży główką w dół, ale ciekawostka taka, że znowu rozmiar brzuszka rozjechał się z innymi wymiarami i jest prawie 2 tygodnie młodszy niż główka i nóżki. W 36t0d waży 2475 g. Babka mówi, żeby się nie stresować, bo sprzęt inny itd, zobaczymy na następnej wizycie ![]() Zgłosiłam te bóle palców i opuchnięcia i mam zrobić: mocznik, keratyninę i próby wątrobowe. Oprócz tego WR i to HBS Agunia, można prosić? wizyta 27.02 o 19.45 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#792 | ||
Zadomowienie
|
Ojejku dziewczyny kochane jesteście, dziękuję za życzenia
![]() Zapraszam na wirtualnego torta i stawiam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulacje z okazji 8go ![]() Ja jutro mam wizytę u gina o 12ej i powiem o tych bólach "miesiączkowych" bo też mnie męczą, ciążę mam 1 dzien starszą niż Ty. Napiszę co powiedział ![]() Jutro będziemy ważyć potomka, ostatnio w 22 tygodniu ledwo się mieścił w siatkach, ciekawa jestem jak to teraz będzie wyglądało. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Raczkowanie
|
melduję się po wizycie
z małą wszystko wporządku, waży 1600 g. tylko w kartę ciąży wpisała mi 33 tydzień ![]() ![]() ![]() Tequillla 100 lat szczęścia i miłości, lekkiego porodu zdrowego dzidziusia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dla mamusi trojaczków ![]() no i tyle dzisiaj wam napiszę bo teraz idę spać, nie spałam w ostatnie nocki a teraz padam ...
#794 | ||||
Zakorzenienie
|
Trisdom piękny!!
Cytat:
o rany.. Nie wyobrażam sobie jak trójkę maluchów można logistyczne opanować.. Trzeba trzymać kciuki za rodziców Cytat:
![]() Cytat:
brawa za pomyślna wizytę i dobre wieści! Cytat:
gratulacje ![]() Jej.. Masz czas wracać do wcześniejszych części?! Zazdroszczę... Mi z trudem udaje sie być bardziej lub mniej na bieżąco.. :/ Oj fajna i kochana! Dziś podchodzi,przytula sie pieszczoch i mówi Z-mamusia kochaś J-kocham najbardziej. A ty kochasz mamę Z-kochaś I daje buziaka. A zazwyczaj to jak chcę żeby dała buzi nadstawia główke do pocałowałnia J-a kogo jeszcze kochasz? Z-tatusia,babusia,dziadzius ia,todis (piesek nasz),misiuś ![]() Serce sie rozplywa.. Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
O miłości, macierzynstwie, pasji, pracy, codzienności czyli blogujemy ![]() http://sukcespisanyszminka.com Zapraszam ![]() Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2014-02-11 o 20:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Tequilla - 100 lat i błyskawicznego rozpakowania!!
Trisdom - ![]() Side - od Twoich tekstów to się można posikać ze śmiechu albo nawet urodzić ![]() gratuluję udanych wizyt ![]() trojaczki powiadacie? a dopiero co pisałyście, że nie ma tam ani jednej w ciąży... dziś od obiadu co jakiś czas brzuch mi się boleśnie napinał, więc skorzystałam z okazji, że małż w domu, zaległam na kanapie i nadrabiałam lekturę. znikam przed tv. do jutra ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#797 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej przykro mi z powodu zęba. Całe szczęście że leczenie kanałowe w ciąży na nfz jest bezpłatne. Chyba że coś od 2012r sie zmieniło Cytat:
czyli pozytywną wizyta ![]() według mnie łożysko już może być na tym etapie. Jeszcze stare nie jest jak 2/3stopień. Cytat:
Fajnie tak pod koniec dnia tyle pozytywnych podsumowań dostać ![]() Widzę że jutro sporo wizyt będzie. I my też dołączamy. Pewnie z pół godziny pod ktg poleże Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#798 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() Co za widok ![]() Cytat:
![]() Dobrze ze niedlugo ponowia badanie - ale ogolnie dobre wiesci ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zadomowienie
|
Castia :-*:-*:-*
Virginia ![]() (t)asia gratki za 8 miesiąc ![]() Ja tez po wizycie. 34tc maly wazy 1800g dalej ułożony w stanie gotowości :P gin ogólnie stwierdził że maly jest nisko i gdyby nie wcześniejsze założenie pessara to pewnie bym mogla urodzić wcześniej ale udało się jak na razie wszystko opóźnić w czasie ![]() ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jaki tydzien mam wpisać na pierwszą stronę? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() Czyli lekarz nie ściąga jeszcze krążka mimo że wcześniej coś takiego planował? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
Ok dziewczyny sprawdziłam jeszcze raz te zwolnienia i trochę inaczej z dniami na nich było.
1 zwolnienie od 03.12.2013 do 03.01.2014 i za to zapłaciła mi szefowa na konto w styczniu. 2 zwolnienie od 04.01.2014 do 24.01.2014 (nikt mi nie zapłacił) 3 zwolnienie od 24.01.2014 do 22.02.2014 (j.w) W związku z tym, że w czwartek idę do pracy, to do kogo mam się zgłosić po te pieniążki? Czy ma mi szefowa jeszcze za coś zapłacić? Czy już ZUS? Przepraszam, ale ja nie jestem w kadrowych sprawach w ogóle obczajona.
#806 |
Wtajemniczenie
|
Tequilla, najlepszości!
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
mmhym, uparta, Beatifull
![]() ![]() Ja tez normalnie prowadze samochod. Nic mnie nie uciska, fotela specjalnie nie ustawiam i nawet pasy mnie obejmuja, a taka duza jestem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#808 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co wy tak śledzicie inne wątki?? ![]() Trisdom wspaniałe! ![]() Cytat:
![]() Castia no w końcu się odezwałaś ![]() wewillrockyou też mi się podoba! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
maggie Zu jest przeurocza, naprawde
![]() A i mamusia trojaczkow mieszka w San Diego. Taka ciekawostka i chyba ma meza brazylijczyka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#810 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale jakie wagi dzieciaków! Moja w 30 tygodniu przy córze Upartej w 32 to olbrzymka normalnie ![]() Pesar się dobrze sprawuje i trzyma synka Beautiful Lie w brzuszku! No to za pomyślne wizyty ![]() Cytat:
![]() amen ![]() Maggie pokaż swoją Zuzię! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.