Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-11, 21:51   #4081
enzunio
BAN stały

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Przysłali mi zły rozmiar sukienk z Zalando Kasę będą oddawać z 2 tygodnie, a mojego rozmiaru i tak nie ma choć był kiedy zamawiałam Jest mi smutno Czemu takie rzeczy przydarzają się miiiiiiii

Nie pocieszajcie, byliśmy z siebie dumni wychodząc z nauki tańca, a potem zobaczyliśmy film, ruszam się jak żelbetowy kloc

Mam skosa teraz na cały tydzień
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 21:57   #4082
Peyton22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Dziewczyny wracam powoli do żywych - weekend chorowania, plus ostatnie dwa dni (a jeszcze mi "dowalili" nadgodziny ).
Ale nadrobiłam was, choć przyznaję, że po łebkach

Gratuluję nowych biżu, próbnych fryzur, kolejnych załatwionych spraw, jak również zdobytych tytułów naukowych

U mnie powoli koniec z zaproszeniami - miałam małą awarię, ale od weekendu rozdajemy. Myślę, że jutro się pochwalę jak wyszło.
Dobrze, że większość rodziny miejscowa - myślę, że w ciągu trzech tygodni będzie "po sprawie" (Choć pewnie się okaże w praniu).

W temacie zaproszeń, to mnie mój książę dziś zdenerwował delikatnie.... Przed zaniesieniem do druku prosiłam, żeby spojrzał na zaproszenia, czy wszystko mu pasuje, czy nie ma literówek itp. I nie miał żadnych uwag. A dziś zobaczył część jak leżą i czekają na zakopertowanie i stwierdził, że zrobiłam błąd bo nie podałam adresu hotelu, w którym ma być wesele. Wiem dlaczego nie dałam - hotel nazywa się identycznie jak wioseczka, w której się znajduje i mi to jakoś wizualnie nie pasowało. Miałam się zastanowić jak to zapisać i kuuuurrrr... zapomniałam w tym stresie.... Bo to by było mniej więcej tak:
"Po uroczystości zaślubin blabla.... do Hotelu "Wisełka" w Wisełce 9" No głupio na maksa.... Tam nawet ulicy nie ma ani nic... Ostatecznie stanęło na tym, że zapraszając będziemy informować, że nazwa hotelu to też nazwa miejscowości i że wyróżnia się, bo jest jednym z trzech budynków w tej wiosce i ma wielki baner A do tych, którym będziemy wysyłać zaproszenia pocztą dołączę ładną mapkę wydrukowaną na papierze jak zapro. Nic już nie zrobię, trudno, chyba się goście nie obrażą
spokojnie gorzej jakby była jakaś literówka, a tak to właśnie jak mówisz, goście będą dzwonić potwierdzać przybycie to podacie adres no stresss
Peyton22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 21:59   #4083
wenedka
Zakorzenienie

Właśnie skończyłam aktualizować naszą stronę ślubną
Coraz więcej pytań się pojawia, więc postanowiłam zawrzeć wszystko w jednym miejscu.

Mamy chyba już potwierdzonych 20 osób z UK.

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Przysłali mi zły rozmiar sukienk z Zalando Kasę będą oddawać z 2 tygodnie, a mojego rozmiaru i tak nie ma choć był kiedy zamawiałam Jest mi smutno Czemu takie rzeczy przydarzają się miiiiiiii

Nie pocieszajcie, byliśmy z siebie dumni wychodząc z nauki tańca, a potem zobaczyliśmy film, ruszam się jak żelbetowy kloc

Nie łam się, kochana
Na pewno poruszasz się lepiej niż ja, bo my nawet nie zaczęliśmy nauki pierwszego tańca
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 22:06   #4084
ewaden
Raczkowanie

To i ja wrzucę swoje kolczyki mąż pomagał wybierać, jedne i drugie
Dorzucę od razu kontekst dla kolczyków- suknię i welon (niektóre z Was, w tym Lg_ago , znają je z innego wątku na forum)
Nie wiem czy perełki założę, bo myślę nad nimi tylko do kościoła, gdy jeszcze welon będę miała wetknięty w głowę ale jakbym się zdecydowała, to czekają w blokach startowych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5 kolczyki diam..jpg (41,5 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6 kolczyki perła i diament.jpg (42,6 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3 Suknia Pronovias Laudin (1).jpg (33,5 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3 Suknia Pronovias Laudin (2).jpg (61,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4 welon.jpg (27,9 KB, 31 załadowań)
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 22:08   #4085
KasiaK_080290
Zadomowienie

anka1897 mnie się podobają te w prawym dolnym rogu, sama miałam zamawiać te próbki ale skończyło się na tym, że mam zaproszenia takie jak czeko

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 22:09   #4086
Peyton22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Całe cytowanie mi usunęło

świat_katarzyny makijaż
KaEsbardzo ładne obrączki
velika gratuluję zamówienia tortu zawstydzasz mnie kobieto, jestem daleko w tyle za Tobą w przygotowaniach Wybrałaś już tekst, czcionkę zaproszeń?

W kwestii śniadań zgadzam się z annanke. My mamy wliczone je w cenę pokoju. Justynkie ciekawy pomysł z wkładką do zaproszenia Będziecie dawali je wyłącznie przyjezdnym gościom?

Dzisiaj dostałam ostatnie próbki z benea art - czekałam na nie ponad 2 tygodnie Podobno nie mieli jednego z koloru wstążek zamówionych przez Tż Poniżej załączam zdjęcia. Muszę wybrać jeden kolor
piękne ! mi najbardziej podoba się z złotą wstążką albo tą bialutką

Cytat:
Dziewczyny znalazłam w necie inspirację na idealny sweterek/bolerko dla mnie:

Będę teściowej wiercić dziurę w brzuchu, żeby mi taki udziergała. Może dodać trochę srebrnej włóczki? Co myślicie?

A dziś miałam kolejny koszmar ślubny, tym razem ślub brałam w jakimś obcym kościele, gdzie nie siedzieliśmy przed ołtarzem, tylko gdzieś w bocznej nawie, z tyłu kościoła. Po ślubie wyszliśmy przed kościół, ale tak lało, że poprosiliśmy gości, żeby składanie życzeń zrobić już na sali. Cofnęliśmy się do przedsionka kościoła a w lustrze patrzę, że moje włosy są już całkiem mokre i wiszą jak strąki - kazałam mężowi dzwonić do swojej siostry, żeby wzięła ze sobą suszarkę na salę W międzyczasie okazało się, że nie wszyscy goście wyszli z kościoła - moja mama podeszła do księdza i stwierdziła, że na pewno dużo gości nie było dziś na majówce, więc może by odprawić nabożeństwo zaraz po ślubie i 90% gości zostało dalej na nabożeństwie - praktycznie tylko moje rodzeństwo pojechało na salę. A my stoimy w przedsionku i zastanawiamy się co robić - jechać na salę, czy wrócić do kościoła

Ztakimi snami to ja do ślubu zeświruję

Chyba sobie zrobię tapetę z tego zdjęcia:
piękneeeeee bolerkooooo ! też by mi się takie przydało !

Edytowane przez Peyton22
Czas edycji: 2014-02-11 o 22:14
Stary 2014-02-11, 22:12   #4087
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
Dorzucę od razu kontekst dla kolczyków- suknię i welon (niektóre z Was, w tym Lg_ago , znają je z innego wątku na forum)
Nie wiem czy perełki założę, bo myślę nad nimi tylko do kościoła, gdy jeszcze welon będę miała wetknięty w głowę ale jakbym się zdecydowała, to czekają w blokach startowych
piekne te dlugie!!!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 22:19   #4088
Peyton22
Raczkowanie

Cytat:

Również pocieszam ! my też jeszcze nie zaczęliśmy kursu, więc i tak jesteście do przodu ! a która to Wasza lekcja ?

a my dzisiaj zaliczyliśmy pierwsze spotkania na naukach przedmałżeńskich byłam trochę sceptycznie nastawiona, ale całkiem ciekawie i rzeczowo ksiądz mówił
Stary 2014-02-11, 22:25   #4089
ewaden
Raczkowanie

Cytat:

Będę teściowej wiercić dziurę w brzuchu, żeby mi taki udziergała. Może dodać trochę srebrnej włóczki? Co myślicie?
Super! Też chciałabym coś w tym stylu , ale na wieczór (zmarźluch jestem), nie do kościoła. Mi nie ma kto udziergać, więc muszę chyba w końcu zacząć na taki polować w sklepach
Stary 2014-02-11, 22:25   #4090
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
KaMilka4891 nie mam, ja w sumie to mam tylko potwierdzenie wplacenia zaliczki
no to masakra jak dla mnie...

ysia są takie grzebienie

Cytat:
Napisane przez Peyton22 Pokaż wiadomość
Sunrise28, ja to w ogole pierwszy raz slysze, o jakims skupieniu to chyba nie jest wszedzie obowiazkowe? u nas ksiadz wydaje mi sie, ze mowil tylko, ze nauki mozemy zrobic gdzie chcemy i tam na pare miesiecy przed slubem dostarczyc karteczke, ze zaliczone, odpisy aktu urodzenia i chyba wsio
ja tez się na tym forum pierwszy raz z czymś takim spotkałam, ale u nas to TŻ wszelkie kościelne sprawy załatwia

Cytat:
Napisane przez Katharinka9876 Pokaż wiadomość
hejka
co myślicie o takiej ozdobie do włosów? to są jakby 3 kokówki, można je różnie upiąć, połączyć, a później wykorzystać na jakieś imprezy wpinając osobno czy tez razem.
Na żywo delikatniej wyglądają
na drugim zdjęciu wersja z dwiema kokówkami
bardzo to to ładne
Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
ożesz jak Tyś to zrobiła bomba!!!
bardzo prosto klej polmerowy dragon, w brico marche za 4 zł i brokat, nawet dużo go nie trzeba dzisiaj dokupiłam lakier w sprayu, popryskałam jednego buta i jutro będę macać czy nie odpada jeśli nie będzie leciał już ten brokat to robię sobie taką kopertówkę
Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Przyszly kolczyki. Prezentuja sie rewelacyjnie tylko sa ciezkie. Sama blacha:/
Co myslicie?

Sent from my iPhone using Tapatalk
śliczne są, ale jak cięzkie to nie ma co, bo uszy ci odpadną, przy tańcach będą dyndać i masakra murowana. Sama posiadam piękne kolczyki, takie szklane łezki, ale na tance się nie nadają niestety
Cytat:
W temacie zaproszeń, to mnie mój książę dziś zdenerwował delikatnie.... Przed zaniesieniem do druku prosiłam, żeby spojrzał na zaproszenia, czy wszystko mu pasuje, czy nie ma literówek itp. I nie miał żadnych uwag. A dziś zobaczył część jak leżą i czekają na zakopertowanie i stwierdził, że zrobiłam błąd bo nie podałam adresu hotelu, w którym ma być wesele. Wiem dlaczego nie dałam - hotel nazywa się identycznie jak wioseczka, w której się znajduje i mi to jakoś wizualnie nie pasowało. Miałam się zastanowić jak to zapisać i kuuuurrrr... zapomniałam w tym stresie.... Bo to by było mniej więcej tak:
"Po uroczystości zaślubin blabla.... do Hotelu "Wisełka" w Wisełce 9" No głupio na maksa.... Tam nawet ulicy nie ma ani nic... Ostatecznie stanęło na tym, że zapraszając będziemy informować, że nazwa hotelu to też nazwa miejscowości i że wyróżnia się, bo jest jednym z trzech budynków w tej wiosce i ma wielki baner A do tych, którym będziemy wysyłać zaproszenia pocztą dołączę ładną mapkę wydrukowaną na papierze jak zapro. Nic już nie zrobię, trudno, chyba się goście nie obrażą
mój geniusz też już po wydrukowaniu powiedział mi, że właściwie to na odwrocie wkładki mogłam umieścić tekst o kasie zamiast prezentów, przecież on mi o tym mówił, a ja oczywiście zapomniałam jak sie domyślacie ani słowa na ten temat nie było
Cytat:
Napisane przez Magheru Pokaż wiadomość
Heh, z życia wzięte:

Pan Młody z łódzkiego załatwił kierowcę ze swoich stron, by przywiózł rodzinę swoją do Łukowa na ślub. Niestety, na którymś skrzyżowaniu autobus zgubił jadącą do kościoła kolumnę, a z wyjaśnień Pana Młodego wynikało, że "za 2 rondem w lewo". Kierowca oczywiście tak zrobił i podjechał pod najbliższy kościół. Goście wysiedli, rozglądają się- no jest ślub. Już biegną wpakować się do kościoła, gdy ktoś spogląda na Pannę Młodą: "to nie ta!".
Wesoły autobus z powrotem się pakuje do środka. Kierowca pyta o jakiś inny kościół.

Na szczęście zdążyliśmy, ale było zabawnie
wspaniałe

Edytowane przez KaMilka4891
Czas edycji: 2014-02-11 o 22:31
KaMilka4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 22:25   #4091
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Właśnie skończyłam aktualizować naszą stronę ślubną
Coraz więcej pytań się pojawia, więc postanowiłam zawrzeć wszystko w jednym miejscu.

Mamy chyba już potwierdzonych 20 osób z UK.

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Nie łam się, kochana
Na pewno poruszasz się lepiej niż ja, bo my nawet nie zaczęliśmy nauki pierwszego tańca
Cytat:
Również pocieszam ! my też jeszcze nie zaczęliśmy kursu, więc i tak jesteście do przodu ! a która to Wasza lekcja ?

a my dzisiaj zaliczyliśmy pierwsze spotkania na naukach przedmałżeńskich byłam trochę sceptycznie nastawiona, ale całkiem ciekawie i rzeczowo ksiądz mówił
Dzięki dziewczyny, po tym jak wam to napisałam zalałam sobie laptopa (prawie nowego) zmywaczem do paznokci i klnąc na czym świat stoi dostałam maila od zalando, że mój rozmiar jest w magazynie. No to domówiłam, jak teraz źle przyślą to chyba się zabiję

No my myśleliśmy, że z nas Maseraki już są... ale zobaczyliśmy filmik Jednak nie jest ze mnie rasowa tancera, tak to ja mogę sobie tańczyć jak chatę odkurzam, a nie jak 130 par oczu na mnie patrzy

Ale pocieszam się tym, że jak kupię czwarte buty i tym razem będą taneczne, będę tańczyła jak zawodowiec... Nie wyprowadzajcie mnie z błędu

EDIT: Chyba piąta lekcja

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-02-11 o 22:41
Stary 2014-02-11, 22:32   #4092
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
jak tylko je dostaniesz wrzucaj foty jesli bedziesz zadowolona to i ja w niedzielę zamówię swoje
haha ok, wrzucę foty na pewno
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Bardzo fajna ta bransoletka!

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
ślicznie, zwładszcza ta fala z przodu

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
hihi bardzo fajna fryzura fala z przodu jest mega

ecru

Sądzicie, że koperty do nich muszą być?

mi zaproszenia te z beżową wstążką podobają
właśnie nie wiem czy koperty w sumie potrzebne, Tż mi dziś powiedział, że do tych zaproszeń co mamy może też kopert nie dawać? a też mamy ze zdejmowaną wstążką. ale chyba się uprę jednak, żeby były
Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
A w temacie kolczyków, ja kliknąłem te kolczyki co ma hihihi, dzięki!
mam nadzieję, że na żywo będą tak ładne jak na zdjęciu
ja kliknęłam w końcu te dłuższe za namową Tżta
Cytat:

piękne to bolerko
Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
hihihi, super, czekamy na real foto

Ja dziś mam dzień załatwiania spraw, zaklepałam też fryzjerkę! Jednak padło na Annę Ślusarczyk z Kok i Spinka. Przesympatyczna i rzeczowa, mam nadzieję, że współpraca się uda
na pewno wrzucę
gratuluję fryzjerki, dobry wybór!
Cytat:
piękne kolczyki!

jutro jedziemy obejrzeć garnitury do Vistuli i obrączki

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 22:36   #4093
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
No my myśleliśmy, że z nas Maseraki już są... ale zobaczyliśmy filmik Jednak nie jest ze mnie rasowa tancera, tak to ja mogę sobie tańczyć jak chatę odkurzam, a nie jak 130 par oczu na mnie patrzy
Na pewno nie jest tak źle jak opisujesz ale tak czy siak, gdy przeczytałam Twój tekst to padłam

Edytowane przez ewaden
Czas edycji: 2014-02-11 o 22:39
Stary 2014-02-11, 22:38   #4094
Peyton22
Raczkowanie

Cytat:

Ale pocieszam się tym, że jak kupię czwarte buty i tym razem będą taneczne, będę tańczyła jak zawodowiec... Nie wyprowadzajcie mnie z błędu
hmmm no właśnie temat butów mnie zastanawia, mi do głowy nie przyszło, żeby zamawiać specjalne taneczne buty, myślałam, że do kościoła, na sesje itp pójdę w wysokich szpilach, a na pierwszy taniec i reszte wesela będę miała na zmianę jakieś płaskie, ewentualnie na małym obcasiku i będzie wszystko grało , ale już któryś raz przewija mi się temat tanecznych butów, czy to jest niezbędne? tylko Ty je będziesz miała czy Tż też? tylko na pierwszy taniec czy na całe wesele? poproszę szczegóły, bo się czuję jakbym się z choinki urwała
Stary 2014-02-11, 22:48   #4095
enzunio
BAN stały

Cytat:
hmmm no właśnie temat butów mnie zastanawia, mi do głowy nie przyszło, żeby zamawiać specjalne taneczne buty, myślałam, że do kościoła, na sesje itp pójdę w wysokich szpilach, a na pierwszy taniec i reszte wesela będę miała na zmianę jakieś płaskie, ewentualnie na małym obcasiku i będzie wszystko grało , ale już któryś raz przewija mi się temat tanecznych butów, czy to jest niezbędne? tylko Ty je będziesz miała czy Tż też? tylko na pierwszy taniec czy na całe wesele? poproszę szczegóły, bo się czuję jakbym się z choinki urwała
Ja będę miała z tego względu, że zamówiłam sobie przepiękne buciki ale nie pomyślałam i są na platformie przez co nie ujadę walca, no ruchy mam w nich jak traktor na polu (tzn. podejrzewam, że są zwyczajnie za niskie przez tą platformę), więc domawiam sobie taneczne jeszcze (poza tym jestem nienormalna w kwestii butów i na zwykłe wesela jak idę zabieram z trzy pary w siatkę żeby zmieniać co dwie godziny, w końcu niech gniecie zawsze w innym miejscu ).

Natomiast mój TŻ kupił sobie zwykłe ale ze skórzaną podeszwą a nie normalną, jeszcze nie próbował w nich tańczyć... pewnie boi się, ż mu je swoim traktorzym tańcem zniszczę
Stary 2014-02-11, 22:52   #4096
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
O widzisz! Przy zaproszeniach mojej koleżanki nie było kopert, co uważam za minus. Te wasze wyglądają dobrze, gramatura jest ok, koperty są gratis więc powinno być dobrze
Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
Któraś z Was pytała o zaproszenia z creo cards (zaproszenia-slubne.com.pl)
My u nich zamawiamy - wybraliśmy zaproszenia parma (mój Ł. się na nie uparł) - okładka jest ok. ten papier w środku jest miękki ale stwierdziliśmy, że i tak większość nie wzraca na zaproszenia aż takiej uwagi.....
lepsze jakościowo są zaproszenia genewa - okładka i papier w środku jest sztywny

Piszę o moich odczuciach i obserwacjach - nie znam się na gęstości papieru
Cytat:
Zgadzam się, dostałam zaproszenie od kuzynki z creo, wiem, bo sie reklamują z tylu zaproszenia natomiast ja od zeszłego roku nie dostałam próbek które zamówiłam, także odradzam

Edit: oczywiście nie Tobie odradzam jak już jesteś zdecydowana tylko ogólnie piszę o nich

Wysłane z telefonu
Dziękuję za Wasze opinie i po rozmowie z TŻem uznaliśmy, że w takim razie nie będziemy ryzykować, przejrzeliśmy allegro i zamówiliśmy próbki dwóch innych zaproszeń Mam nadzieję że będą jakościowo dobre

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
też się nie mogę doczekać tych kolczyków Ty też się potem pochwal
Zamówiłam takie same kolczyki jak ma świat_katarzyny tylko mam teraz problem z bransoletką do nich Ale tym się będę martwić jak kolczyki wreszcie dojdą

Cytat:
Śliczne są te długie kolczyki

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 22:58   #4097
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
to ja się chyba z moim kursem schowam bo takie "tańczenie" to nie kwalifikuje się nawet do odkurzania tylko może pod prysznic co najwyżej...:hahah a:

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 23:02   #4098
Peyton22
Raczkowanie

muszę o tym pomyśleć, chociaż boję się zamawiać z internetu, tym bardziej takie rzeczy jak buty, gdzie jest duże prawdopodobieństwo, że nie będą pasowały, a w mojej okolicy raczej nie kojarzę, żeby był taki sklep. Jednak nie ma to jak zmierzyć na własnej nodze i widzieć co się kupuje.
Mi do kościoła marzą się takie http://www.zalando.pl/menbur-rea-obu...1a02r-003.html ahhhh jednak ich cena jest powalająca tym bardziej, że będą tylko do kościoła,na sesję itp bo na weselu bym w takich nie wytrzymała tymbardziej, że chodzę na szpilce tylko od święta
Stary 2014-02-11, 23:05   #4099
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
kolczyki i suknia piękności

positive rebel też się zastanawiam nad takim bolerkiem, ale całym białym bez jakiś srebrnych nitek, może chrzestna mi uszyje

enzunio zawsze jest szok jak siebie widzimy na nagraniach i odbiega to od naszych wyobrażeń, ale na pewno nie jest tak źle macie jeszcze czas, wszystko można wyćwiczyć, może jakiś łatwiejszy układ?

My niby nie mieliśmy na tańce chodzić, a do pierwszego bujać się tylko, ale dzisiaj prawie cały dzień siedziałam na youtubie i wynalazłam coś takiego jak american style foxtrot. Łatwiejszy niż normalny i kroki ma takie, że w zasadzie już łapię, tylko trzeba to zgrać w całość ślub 27 września, czas start! Będę codziennie zamęczać Tżta i coś ogarniemy
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 23:07   #4100
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
]
Zamówiłam takie same kolczyki jak ma świat_katarzyny tylko mam teraz problem z bransoletką do nich Ale tym się będę martwić jak kolczyki wreszcie dojdą
aaa to ja w sumie trochę podobne do waszych, ten sam element
może ta moja by Ci pasowała?

Dexter w spódnicy
Stary 2014-02-11, 23:07   #4101
positive rebel
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny za opinie dot. bolerka. Tym bardziej będę wiercić teściowej dziurę w brzuchu, żeby mi taki zrobiła

Enzunio ty przynajmniej coś ćwiczysz - a my dwie kuternogi nie możemy się zebrać, nawet żeby w domu coś poćwiczyć... Może jak już zaproszenia porozwozimy to jakiegoś kursu poszukam.... Ale w takich momentach cieszę się, że nie będziemy mieć kamerzysty na weselu
Stary 2014-02-11, 23:11   #4102
asiulek8
Wtajemniczenie

positive rebel skąd ja to znam z tymi zaproszeniami. Obawiam się, że zrobiłam błąd w nazwie kościoła, ale jestem też pewna, że tę nazwę skopiowałam żywcem "kopiuj" "wklej" ze strony parafii. A teraz dla pewności nie wchodzę na tę stronę, żeby się nie denerwować. Najwyżej będę rżnęła głupka, że literówkę zrobiłam

Chciałabym też pójść na naukę tańca, ale czasu nie ma w ogóle na takie rzeczy.

ewaden masz baaardzo piękną suknię , a te pierwsze kolczyki.... ekstra

Co do butów dla TŻ'ta, kupowaliśmy na Sylwestra w Ryłku, mówi że są wygodne więc pewnie w nich pójdzie, tak mówi.

Peyton - ja też sobie "wymarzyłam" buty do kościoła. A teraz mogę nimi w kąt rzucić bo ich nie rozchodzę A w nowych kolekcjach w sklepach nie widzę nic w takim kolorze

Jakby któraś natknęła się na pomarańczowe szpilki, około 10 - 11 cm najlepiej na platformie, mogą być open toe, ale zabudowana zapiętka, nie na pasek, będę wdzięczna za informację.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2014-02-11 o 23:16
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 23:12   #4103
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
no to masakra jak dla mnie...
a dla mnie nie

Cytat:

EDIT: Chyba piąta lekcja
ja mam tak zawsze i wszędzie, na każdym weselu/imprezie. wydaje mi sie jak to fajnie wyglądamy jak tanczymy, a jak zobacze jak to wygląda oczami innych to klekajcie narody

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-11, 23:13   #4104
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
widzieliscie jak sie mozna skrzywdzic? http://www.pudelek.pl/artykul/63659/...yglada_lepiej/

A Socha taka piekna byla!
OMG co ona sobie zrobiła

Cytat:
Przyszly kolczyki. Prezentuja sie rewelacyjnie tylko sa ciezkie. Sama blacha:/

Co myslicie?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Piękne! Na pewno bym je wykorzystała, jeśli nie przez całe wesele, to chociaż przez część, albo na sesję

positive rebel sweterek uroczy!
swiat Katarzyny genialny make-up!!!

Mamy komplet świadków!!!!
dziś minęło 200 dni do ślubu a za godzinę zostanie już tylko 199!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 23:13   #4105
ewaden
Raczkowanie

dziewczyny, dzięki za miłe słowa o kolczykach mi też się bardzo podobają, ba!, ja akurat w nich jestem zakochana
muszę Was jeszcze podpytać o jedną rzecz: czy wszystkie planujecie zakładać bransoletki? ja planowałam mieć tylko kolczyki, no i obrączkę z pierścieniem, naszyjniki odrzuciałam ze wzg. na zabudowanie koronką góry sukienki i praktycznie zerowy dekolt a o bransoletce w ogóle nie myślałam
Stary 2014-02-11, 23:17   #4106
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Mamy komplet świadków!!!!
dziś minęło 200 dni do ślubu a za godzinę zostanie już tylko 199!

super
Cytat:
dziewczyny, dzięki za miłe słowa o kolczykach mi też się bardzo podobają, ba!, ja akurat w nich jestem zakochana
muszę Was jeszcze podpytać o jedną rzecz: czy wszystkie planujecie zakładać bransoletki? ja planowałam mieć tylko kolczyki, no i obrączkę z pierścieniem, naszyjniki odrzuciałam ze wzg. na zabudowanie koronką góry sukienki i praktycznie zerowy dekolt a o bransoletce w ogóle nie myślałam
ja też mam zabudowaną górę, więc zrezygnowałam z naszyjnika, też się zastanawiałam nad bransoletką, ale stwierdziłam, że będzie łyso i jednak będę miała kolczyki i bransoletkę

Dexter w spódnicy
Stary 2014-02-11, 23:18   #4107
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
ewaden masz baaardzo piękną suknię , a te pierwsze kolczyki.... ekstra
dziekuję już w przyszły czwartek mam pierwszą przymiarkę
Stary 2014-02-11, 23:19   #4108
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
ja chyba nie będę mieć, nie za bardzo lubię jak coś mi się majta na nadgarstku
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 23:19   #4109
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny, po tym jak wam to napisałam zalałam sobie laptopa (prawie nowego) zmywaczem do paznokci i klnąc na czym świat stoi dostałam maila od zalando, że mój rozmiar jest w magazynie. No to domówiłam, jak teraz źle przyślą to chyba się zabiję
Enzunio oni tam mają mega burdel :P Moja mama zamówiła też sukienkę na wesele mega przecena z 1200 na 500 zł i po tygodniu dostała wiadomość , że jednak nie mają jej rozmiaru i że zamówienie jest anulowane i że w ramach przeprosin dostaję 50 zł rabatu na kolejne zakupy . Po czym za 15 min dostała e-maila , że rozmiar jest na magazynie i zamówiła wykorzystując ten rabat i za 2 dni dostała Więc w sumie przez ich nieogarnięcie zyskała
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 23:19   #4110
Peyton22
Raczkowanie

Cytat:
ja bransoletkę nałożę, nie myślałam jeszcze jaką, bo dopiero w piątek wybrałam sukienkę, ale na pewno coś znajdę skromnego (ogólnie nie przepadam za biżuterią, zawsze noszę mało i skromną nierzucającą się w oczy) najważniejsze, żeby wybrać taką, która nie będzie haczyła o suknię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości