|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1862 |
|
Rozeznanie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4510156 3]nie śmierdzi jakoś strasznie. ma specyficzny zapach, jeśli ktoś jest wrażliwy.
i działa moczopędnie.[/QUOTE] O to prawda! Ja i tak sikam często, wiele osób się dziwi, a po pokrzywie to całkiem koszmar, więc ja polecam pić ją wieczorem w domu.
|
#1863 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Po włożeniu do koszyczka obrotowego trzeba go nacisnąć i wiruje ![]() Wcześniej miałam mopa płaskiego, którego musiałam co rusz ściągać, prać w wiaderku, wykręcać rękami, zakładać i dopiero myć. Z tym obrotowym mycie jest o wiele krótsze i przyjemniejsze ![]() Za pierwszym razem miałam wrażenie, że strasznie ciężko się nim myje, bo był ciężki, ale po prostu za słabo go odwirowałam i za dużo wody w sobie miał |
|
|
|
|
#1864 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- czy u was też w lodówce są mrożone pączki-nie do sprzedaży? chyba szykują się na tłusty czwartek..
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie jeszcze cytrynowa
|
|
#1866 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Jestem ciekawa Waszych opinie dot. gier dla dzieci. Kupiłam córce -4 lata- Muminki i jest całkiem, całkiem. Chyba się skuszę jeszcze na jedną. 10zł nie majątek, a spokój na długi czas
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
planszowe, na playstation czy jak?:P właśnie przeszukałam gazetki i nic takiego nie widzę :d
|
|
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
na pc.
|
|
|
|
#1869 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi o gry pc cd rom. Normalne gry do odtworzenia na kompie
Jest ich pełno w biedronkach od jakiegoś czasu, gry dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Wszystkie po 10zł
|
|
|
|
#1870 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Zadomowienie
|
aha spoko
dzięki za odpowiedzi
|
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja ponowie pytani sprze kilku dni. po ile są te reczniki bawełniane na rolce?
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#1873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe dlaczego teraz przerwa..Pokrzywy nawet nie zauważyłam w biedronie, skoro mówicie, że tak Wam pomaga na włosy, to spróbuję przełknąć to siano i także spróbować Nigdy nie wierzyłam za bardzo w działanie ziół na skórę czy włosy, ale zaszkodzić nie zaszkodzi.---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#1875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mata to identycznie jak już ktos pisał o piłce(ja piłkę trzymam z daleka od kotów)... jak kot zrobił sobie z mojej maty drapak to tylko wióry zostały ale pomijając to jest b. dobra
|
|
#1876 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
poszukuję moich pierwszych butów do biegania i nie chce wydawać od razu 200 zł Nie ma szans Cytat:
|
|
|
#1877 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jestem maniaczka ziół
tylko ziół posłodzonych nie wypije fujjj dla mnie słodzone zioła to mega syf.i nie powinno sie słodzic cukrem jak juz ktos nie przełknie tylko miodem. ten mop jest fajny (ale ja nie mam tego z biedronki i kurcze zapłaciłam 2x tyle ale oprócz tej stopki wyglada podobnie) tylko najbardziej mnie wkurza ze odpada mi ta czesc od kija.i poł biedy jak jest suchy (bo sie to nadeptuje) ale jak jest niewykrecony to ciezko załozyc.moja mama tez taki ma i jej sie tak nie robi to pewnie ja mam pecha.ale w sumie i tak go lubię. te słuchawki fajne (cena tez nawet bardzo) gdzie one leza (o ile są) w gablotce? |
|
|
|
#1878 | ||
|
maskott
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tam pokrzywa bardzo samkuje
Jak dla mnie ma smak porównywalny do niesłodzonej herbaty Jak będę w biedronce to poszukam tej wersji z trawą cytrynowa
|
#1880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. wystarczą na lata, nie ma ryzyka, że podeszwa pęknie 2 i ważniejsze. są naprawdę dobrze przystosowane do biegania w nich [odpowiednie modele, są też takie do siatkówki i innych sportów] ...i naprawdę warto zainwestować w buty. Jak zaczniesz biegać, to to pokochasz, a kiepski sprzęt (tu: obuwie) jest w stanie zniechęcić najbardziej motywowanego człowieka. Poza tym będziesz miała motywację: mam profesjonalne buty, a biegam jak niedzielny kierowca prowadzi swoje cinquocento... tyle dałam za kapcie, a teraz leżą i się kurzą.. no way, idę pobiegać. W siatkówce, na siłowni - nie robiłabym halo. Ale w bieganiu buty mają naprawdę ogromne znaczenie, szkoda własnych stawów, i gorąco polecam poszukać profesjonalnego obuwia, wspomniany wyżej producent na przyzwoitą relację jakości do ceny; dobrze też kupić sobie pulsometr. [disclamer: niczego i nikogo nie reklamuję, biegam długie dystanse i przełaje od 12 r.ż. i dorobiłam w międzyczasie mnóstwa mikrourazów, między innymi za sprawą źle dobranego obuwia] Ad rem: czy w waszych biedrach jest dostępny wermut LaTorrina? U mnie znikł biały, a teraz nie ma nawet czerwonego (i żadnego innego wermutu). |
|
|
|
|
#1881 | |||
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
siostra ją kupiła, wymyśliłam, żeby do pracy zabrała bo nikt w domu tego pic nie chce Cytat:
kiedyś kupiłam sobie gorący kubek - rosół z trawą cytrynową. Nie macie pojęcia jakie to było wstrętne ![]() Pokrzywę piję samą, kupuje w aptece. Ostatnio w promocji za opakowanie 50 g zapłaciłam 1,99 ![]() [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4510156 3]nie śmierdzi jakoś strasznie. ma specyficzny zapach, jeśli ktoś jest wrażliwy. i działa moczopędnie.[/QUOTE] skrzyp tak samo Dlatego nigdy nie pijam tego przed malowaniem paznokci ![]() Cytat:
więc polecam
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pozostaje nic innego tylko spróbować, ta pora roku nie służy kondycji włosów, wypadałoby trochę je wspomóc od środka
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Raczkowanie
|
kupił ktoś ten stolik ?
http://fanbiedronki.pl/gazetka/2014....owa,laminowana
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;45101878]Ja mam coś podobnego z Netto, cały myk tkwi w składanym kiju do mopa
Po włożeniu do koszyczka obrotowego trzeba go nacisnąć i wiruje ![]() Wcześniej miałam mopa płaskiego, którego musiałam co rusz ściągać, prać w wiaderku, wykręcać rękami, zakładać i dopiero myć. Z tym obrotowym mycie jest o wiele krótsze i przyjemniejsze ![]() Za pierwszym razem miałam wrażenie, że strasznie ciężko się nim myje, bo był ciężki, ale po prostu za słabo go odwirowałam i za dużo wody w sobie miał Dzieki, potestuje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1886 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam że pisałyście o tym ciastu klonowym, u mnie pomimo tego że są Biedronki które wypiekają pieczywo na miejscu, niestety nic takiego nie ma
|
|
#1887 |
|
Raczkowanie
|
Skoro piszecie ze "kupna" pokrzywa średnia to nie próbowałyście domowej, suszonej samemu
jeszcze bardziej pachnie sianem i ciężko na początku wyrobić sobie miarkę na szklankę naparu.
|
|
|
|
#1888 |
|
Pani Mizantrop
|
U mnie też nie ma. Jest leśny duet, ciastko z czekoladą i tyle z tych na słodko.
|
#1889 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.

Po włożeniu do koszyczka obrotowego trzeba go nacisnąć i wiruje 

Nigdy nie wierzyłam za bardzo w działanie ziół na skórę czy włosy, ale zaszkodzić nie zaszkodzi.
a mata to identycznie jak już ktos pisał o piłce(ja piłkę trzymam z daleka od kotów)... jak kot zrobił sobie z mojej maty drapak to tylko wióry zostały
siostra ją kupiła, wymyśliłam, żeby do pracy zabrała bo nikt w domu tego pic nie chce