Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma?? cz II - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-11, 16:34   #2791
Pestka88
Zadomowienie

Dot.: Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma?? cz II

Cytat:
Napisane przez Farisss Pokaż wiadomość
Jesteście pewni tej Kanady? Tam taaaaaaakie zimno.
Znajomi mojej koleżanki po roku czas zjeżdżają, bo nie wytrzymali tam...

Ja się wkurzyłam strasznie. Wcześniej pracowałam, do końca stycznia, ale zrezygnowałam bo chcę za granicę pojechać, bo potrzebuję dużej ilości gotówki, mam znalezioną agencję i wszystko, mieli dla mnie ofertę na koniec stycznia, ale wtedy nie mogłam bo byłam uwiązana umową z poprzednią pracą - w której dupa, miałam 8 dni urlopu i nie pozwolili mi na niego iść tylko że wypłacą kasę. A teraz siedzę trzeci tydzień w domu, bez pracy, bez czegokolwiek i nie wiadomo kiedy ta agencja znajdzie dla mnie jakąś inną ofertę

Mam trochę gotówki to nawet w ciemno bym pojechała, gdziekolwiek już, ale niekoniecznie sama...
On to nie jest pewny nawet wyjazdu z osiedla Ja bym chciała Kanadę, albo Autralię. Tam mają zapotrzebowanie na informatyków ( w sumie jak wszędzie) a polityka emigracyjna kraju jest na tyle mądra, że nie walczysz o pracę w kuchni z setką azjatek i mułzumanek (nie, nie jestem rasistką, stwierdzam fakt, że Europa jest zalana emigrantami bez wykształcenia i przez to rynek się psuje niestety).

Ja za te 3 lata będę miała lat 29 i chcę jakieś dwa lata później starać się o dziecko, więc chcę jechać jak już to na stałe, a nie żadne "będę żyć na skraju głodu i biedy, ale wrócę do Polski z kasą na mieszkanie". A Kanadyjczycy właśnie swoją politykę kierują w stronę stałych emigracji. Po dwóch latach można dostać pozwolenie na pobyt stały. Po 5 nawet o obywatelstwo.

Jeśli wyjadę, to nie mam zamiaru wracać. I wolę żeby moje dziecko wychowywało się w Ameryce Północnej niż w Europie. W grę wchodzi jeszcze Australia, ewentualnie Skandynawia, którą kocham miłością wielką i rozważam opcję mieszkania pod mostem, byle w Helsinkach

A że w Kanadzie zimno... zależy gdzie w BC raczej nie. Ja bym najchętniej celowała w Vancuver, ale na początek to słabo, bo tam najdrożej i ciężej z pracą niż w innych prowincjach, bo wiadomo, że wszyscy się pchają tam

Mam też daleką ciotkę na północy Kanady. Mieszka tam od 40 lat, jest zadowolona i wróci tylko z bronią przystawioną do skroni

Tak czy siak plan na następne 3 lata to dla mojego faceta studia i praktyka zawodowa jeśli boru da, dla obojga certyfikat językowy, a dla mnie studia podyplomowe (możliwe, że 2 różne...) i oczywiście praca... Jeśli nie znajdę tu niczego w najbliższym czasie, to zacznę rozglądać się za pracą na wakacje na jakiś zbiorach, czy czymkolwiek, żeby zarobić kasę na kurs językowy i studia. Zacięłam się i choć kocham Polskę to tu nie zostanę. Będę wracać na wakacje w ukochane Tatry.

2014:

książki: 12
filmy: 70
"Fizyka rzeczy niemożliwych" Michio Kaku
"Epidemia" Robin Cook

miesiąc z hula hop: 2/30
Pestka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 16:34   #2792
kluska234
Raczkowanie

Cytat:
Jesteście pewni tej Kanady? Tam taaaaaaakie zimno.
Znajomi mojej koleżanki po roku czas zjeżdżają, bo nie wytrzymali tam...

Ja się wkurzyłam strasznie. Wcześniej pracowałam, do końca stycznia, ale zrezygnowałam bo chcę za granicę pojechać, bo potrzebuję dużej ilości gotówki, mam znalezioną agencję i wszystko, mieli dla mnie ofertę na koniec stycznia, ale wtedy nie mogłam bo byłam uwiązana umową z poprzednią pracą - w której dupa, miałam 8 dni urlopu i nie pozwolili mi na niego iść tylko że wypłacą kasę. A teraz siedzę trzeci tydzień w domu, bez pracy, bez czegokolwiek i nie wiadomo kiedy ta agencja znajdzie dla mnie jakąś inną ofertę

Mam trochę gotówki to nawet w ciemno bym pojechała, gdziekolwiek już, ale niekoniecznie sama...
A jaka to agencja?

Ja dziś byłam na rozmowie w UM na stanowisko kasowe, ale idąc na rozmowę znałam dane osoby,która będzie przyjęta... ot cała prawda o konkursach w urzędach!
Dziś przeszukuję ogłoszenia trochę wysłałam ale wątpię, że będzie jakiś odzew.
Wracając do wyjazdu coraz częściej o tym myślę, zarejestrowałam się w kilku agencjach ale bez odzewu. Na jaki okres planujesz wyjazd? Chciałabym wyjechać na miesiąc lub dwa ,bo później muszę przygotować się do ślubu.
Chciałabym, żeby w moim życiu zawodowym coś się ruszyło, bo inaczej zwariuję.

kluska234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 16:40   #2793
maggie_grace
Zadomowienie

Przyszła mi dziś umowa, ale oczywiście ani pieczątki, ani podpisu. Przecież to tak dużo czasu zajmuje.

maggie_grace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 17:13   #2794
Farisss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pegi sue Pokaż wiadomość
Jaki kraj?
Holandia
Cytat:
Napisane przez kluska234 Pokaż wiadomość
A jaka to agencja?
Pośrednicząca w pracy w NL. Jedyna którą znalazłam z pozytywnymi opiniami...
Stary 2014-02-11, 17:18   #2795
Pestka88
Zadomowienie

Cytat:
Holandia

Pośrednicząca w pracy w NL. Jedyna którą znalazłam z pozytywnymi opiniami...
A czeu akurat Holandia?

2014:

"Epidemia" Robin Cook

Stary 2014-02-11, 17:31   #2796
Farisss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pestka88 Pokaż wiadomość
A czeu akurat Holandia?
No bo tak jak napisałam, znalazłam jedyną agencją która ma pozytywne opinie i z wiarygodnego źródła wiem że jest wypłacalna itd.
Stary 2014-02-11, 18:14   #2797
izolcia
Rozeznanie

dzisiaj dostałam telefon - dostałąm pracę.
Przykro tylko ,że musze pracować za 700 zł cały miesiąc , polskie realia prawda?
Dobre i to, lepsze niż nic..
izolcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 18:15   #2798
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie_grace Pokaż wiadomość
Przyszła mi dziś umowa, ale oczywiście ani pieczątki, ani podpisu. Przecież to tak dużo czasu zajmuje.
gratulować

kolejny bezcelowy dzień dziś za mną
przeglądam oferty studiów podyplomowych może sie zapisze na jakieś teraz od marca ruszają
pusunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 18:26   #2799
EdziaEdka
Raczkowanie

Dzień dobry, można do Was dołączyć?

Co prawda pracuję, ale bez umowy już kilka miesiecy i nie mam szansy na umowe i szczerze swojej rpacy nienawidzę - prawie codziennie w domu płacze wieczorem a rano przed wstaniem tłuke sie godzine zamiast spać:/

ogólnie normalnej pracy nie mam od sokonczenia studiów 1,5 roku temu... i zero opcji na zmianę tej sytuacji
EdziaEdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 18:28   #2800
izolcia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EdziaEdka Pokaż wiadomość
Dzień dobry, można do Was dołączyć?

Co prawda pracuję, ale bez umowy już kilka miesiecy i nie mam szansy na umowe i szczerze swojej rpacy nienawidzę - prawie codziennie w domu płacze wieczorem a rano przed wstaniem tłuke sie godzine zamiast spać:/

ogólnie normalnej pracy nie mam od sokonczenia studiów 1,5 roku temu... i zero opcji na zmianę tej sytuacji
Gdzie pracujesz?
Ja mam gorszą sytuacje chyba... jutro pierwszy dzień w pracy (śmieciowy telemarketing) narazie nic innego nie mogłam znaleźć... nie mam studiów , matura w tym roku, nie wiem jak wszystko pogodzę, też miałam momenty , że płakałam i brakowało wiary w siebie a fakt, że bede pracować za 700 zł trochę mnie przeraża, boje się tylko , że nie dam rady pracować przy czymś takim... mam marzenia ,cele , ale brakuje motywacji eh
izolcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 18:31   #2801
kicimordka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Unperfect Pokaż wiadomość
To faktycznie jesteś pechowa. Koleżanka wyjechała i w ciągu tygodniu znalazła. Fizyczną, przez agencję. Aczkolwiek ona miała tam znajomą, która pomogła jej w wielu sprawach. próbowałaś przez agencje?
Akurat przez agencję pracowałam już w dokładnie trzech miejscach. Robota przez agencję to nie robota. Tym bardziej, że traktują Cię jak bydło i zero, ZERO jakiejkolwiek uprzejmości. Organizacja gorsza niż w dziekanacie, a fochy pracowników agencji za nic większe niż u przedszkolaków. Zresztą to bardzo niestała praca... A teraz pełno Polaków zjechało choć pracy nie ma, ludzie się przenoszą z agencji do agencji, ale nigdzie pracy NIE MA. Pustka totalna. Dzisiaj byłam na szkoleniu, z którego wyłapują 12 osób do pracy. Jutro mają dzwonić, zobaczymy...

A co do tej Kanady, to mój luby bardzo się pali, aby tam pojechać. Dla mnie to jest, delikatnie mówiąc, poroniony pomysł, choć rzeczywiście jest tam łatwiej, państwo dużo oferuje i mielibyśmy do kogo pojechać, ale tak daleko i w takie zimno?
kicimordka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 18:39   #2802
maggie_grace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pusunia Pokaż wiadomość
gratulować
Dziękuję
No ale jeszcze zobaczymy co to wyjdzie, bo jak mi nie podbiją tej umowy i nie podpiszą to potem się nie zarejestruję na bezrobociu i będzie źle.

maggie_grace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 18:47   #2803
Pestka88
Zadomowienie

Cytat:
No bo tak jak napisałam, znalazłam jedyną agencją która ma pozytywne opinie i z wiarygodnego źródła wiem że jest wypłacalna itd.
A, bo ja zrozumiałam, że tylko jedną taką znalazłaś, co w Holandii pracę oferuje i jest bezpieczna, a nie że jedną w ogóle

Cytat:
Napisane przez kicimordka Pokaż wiadomość
Akurat przez agencję pracowałam już w dokładnie trzech miejscach. Robota przez agencję to nie robota. Tym bardziej, że traktują Cię jak bydło i zero, ZERO jakiejkolwiek uprzejmości. Organizacja gorsza niż w dziekanacie, a fochy pracowników agencji za nic większe niż u przedszkolaków. Zresztą to bardzo niestała praca... A teraz pełno Polaków zjechało choć pracy nie ma, ludzie się przenoszą z agencji do agencji, ale nigdzie pracy NIE MA. Pustka totalna. Dzisiaj byłam na szkoleniu, z którego wyłapują 12 osób do pracy. Jutro mają dzwonić, zobaczymy...

A co do tej Kanady, to mój luby bardzo się pali, aby tam pojechać. Dla mnie to jest, delikatnie mówiąc, poroniony pomysł, choć rzeczywiście jest tam łatwiej, państwo dużo oferuje i mielibyśmy do kogo pojechać, ale tak daleko i w takie zimno?
A przypomnij gdzie jesteś teraz?

Zimno jest na szczęście nie wszędzie i jeśli któreś z Was ma udokuentowany zawód w listy pożądanych, albo ewentualnie poszukiwany w którejś z prowincji i nic Was nie trzyma tam gdzie jesteście, to możecie o tym pomyśleć. Warto przemyśleć dokładnie, bo wyjazd do Kanady to więcej zachodu niż wyjazd do UK, więcej kasy na to pójdzie, więcej formalności i absolutnie nie opłaca się jechać na rok czy dwa.

2014:

"Epidemia" Robin Cook

Stary 2014-02-11, 19:14   #2804
Chloe_7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bianca30 Pokaż wiadomość
A najgorsze, że tak nas oceniają osoby, które same sobie pracują na ciepłych posadkach, bo miały wystarczająco dużo szczęścia w życiu i znalazły się w odpowiednim miejscu i czasie, lub ktoś je polecił do pracy. Albo osoby starsze, typu rodzice czy kuzyni, dla których kiedyś praca była i nie są w stanie pojąć, że my dziś kształcimy się lepiej niż oni 30 lat temu, a nikt nas nie chce. Dla nich wciąż za mało się staramy i powinniśmy od rana do nocy chodzić i osobiście szukać pracy. Wg nich wszystko jest przecież takie proste! Wchodzisz do pierwszego lepszego sklepu i jeszcze ci dziękują, że chcesz się u nich zatrudnić. Sama miałam małe spięcie z jednym z dalszych członków rodziny kilka tyg temu, który stwierdził, że ja nic nie robię żeby znaleźć pracę, bo powinnam codziennie wstawać rano tak, jak do pracy i cały dzień chodzić i jej szukać. Tak, jakbym była na etacie, tylko moją pracą ma być jej szukanie. Nie wspomniał jednak skąd mam wziąć pieniądze by codziennie dostać się np. do pobliskiego miasta wojewódzkiego, bo przecież tam tak łatwo znaleźć robotę. Nie docierało do niego to, że wiekszość ogłoszeń o pracę jest z zaznaczeniem, że chcą dokumenty aplikacyjne otrzymać drogą mailową, a nie osobiście, a niektóre ogłaszające się firmy nie podają nawet swojego adresu. Ale łatwo komuś dowalić lub w ten sposób "zmobilizować" gdy samemu ma się pracę. jasne, ja też bywam mądra i radzę ludziom o wiele więcej niż sama sobie, jeśli nie jestem w takiej sytuacji jak oni.
Jak słyszę takie teksty właśnie, że powinnam chodzić po firmach i się pytać czy nie mają dla mnie pracy to mam ochotę tej osobie w łeb strzelić!!! Kiedyś nie oczekiwało się od młodego człowieka nie wiadomo czego, a zwracało uwagę na umiejętności miękkie i uważało, że wszystkiego się nauczy. Niektórzy tak myślą, że jak komuś dowalisz to się weźmie w garść. Na mnie to także działa odwrotnie

Cytat:
Napisane przez Kasiorek_L Pokaż wiadomość
bianca30 podpisuję się pod Twoim postem całkowicie. Odrobinę szczęścia tylko nam trzeba. Tylko i aż!!

Mam siostrę, lat 27. Wyjechała do UK 7 lat temu. Miała być tam na chwilę, ale nie oszukujmy się. Jeśli tam jest w stanie razem z chłopakiem wynajmować mieszkanie, oboje mają stałą pracę, co prawda w fabryce, ale ona jest team leaderem, a on pracuje przy kompie. Dwa razy w roku przyjeżdżają do Polski na ok 3 tyg. Żyją dobrze, czasem im kasy zabraknie, ale nie żałują sobie prawie niczego.. Pytam ją kiedy wraca na stałe do Polski, a ona mówi, że tu nie ma po co. I w sumie wcale się jej nie dziwię
Nie masz możliwości wyjechać do siostry?

Cytat:
Napisane przez pegi sue Pokaż wiadomość
Ja się raz tak napaliłam na pracę, byłam zaproszona na rozmowę, na którą trzeba było przygotować się z ustawy.
Przygotowałam się, postarałam. Rozmowa trwała godzinę, Pani prowadząca aż była zdziwiona, że tak się nauczyłam w dwa dni, w ogóle mówiła, że wszystko super, bo w zasadzie miałam doświadczenie 3 letnie w tym co tam się robiło. I nawet miałam wspólne zainteresowania z Prezesem.
Wyszłam zachwycona, że może w końcu moja gehenna się skończy, bo chyba 1 raz czułam, ze poszło mi naprawdę dobrze.

A oni mnie nawet nie zaprosili do drugiego etapu.
Od tamtej pory mam tylko nadzieje, ale się nie napalam, za bardzo później boli.
Może pani wystraszyła się konkurencji.
Chloe_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 19:25   #2805
kicimordka
Raczkowanie

Cytat:
A, bo ja zrozumiałam, że tylko jedną taką znalazłaś, co w Holandii pracę oferuje i jest bezpieczna, a nie że jedną w ogóle

A przypomnij gdzie jesteś teraz?

Zimno jest na szczęście nie wszędzie i jeśli któreś z Was ma udokuentowany zawód w listy pożądanych, albo ewentualnie poszukiwany w którejś z prowincji i nic Was nie trzyma tam gdzie jesteście, to możecie o tym pomyśleć. Warto przemyśleć dokładnie, bo wyjazd do Kanady to więcej zachodu niż wyjazd do UK, więcej kasy na to pójdzie, więcej formalności i absolutnie nie opłaca się jechać na rok czy dwa.
Glasgow, Szkocja .
Aktualnie papierów czysto zawodowych jak skończone studia czy coś nie mamy. Na razie odkładamy pieniądze, startujemy razem w nowe życie. Mój TŻ chce sporo podróżować, stąd ta Kanada. Zresztą jesteśmy sporo młodsi od Ciebie, w każdym razie to jeszcze nie wiek na myślenie o dzieciach (choć ja bym chciała tak za 3 lata, byłoby idealnie). Zresztą chcę tu ukończyć moje studia, to wtedy rynek pracy stoi przede mną otworem!
Olbrzymim plusem Kanady, poza wcześniej wymienionymi, jest akcent .
Stary 2014-02-11, 19:51   #2806
Pestka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicimordka Pokaż wiadomość
Glasgow, Szkocja .
Aktualnie papierów czysto zawodowych jak skończone studia czy coś nie mamy. Na razie odkładamy pieniądze, startujemy razem w nowe życie. Mój TŻ chce sporo podróżować, stąd ta Kanada. Zresztą jesteśmy sporo młodsi od Ciebie, w każdym razie to jeszcze nie wiek na myślenie o dzieciach (choć ja bym chciała tak za 3 lata, byłoby idealnie). Zresztą chcę tu ukończyć moje studia, to wtedy rynek pracy stoi przede mną otworem!
Olbrzymim plusem Kanady, poza wcześniej wymienionymi, jest akcent .
A co studiujesz?

2014:

"Epidemia" Robin Cook

Stary 2014-02-11, 19:59   #2807
kicimordka
Raczkowanie

Aktualnie nic. Studiowałam dwa lata kognitywistykę w Polsce, ale z pewnych przyczyn musiałam zrezygnować pod koniec drugiego roku. Mogłam wyjechać do Szkocji albo zacząć nowy kierunek i pracować jednocześnie w Polsce, by móc studiować, bo pula moich punktów była za mała.
Mam zamiar skończyć to w Edynburgu, a jak nie, to chociaż neuroscience lub neuroinformatics w Glasgow. Miałam iść od tego roku, ale brakowało mi jednego papierka, dokładniej referencji. Mam zamiar spróbować za rok, ale to tyle czasu, że wszystko może się zmienić.
Stary 2014-02-11, 20:29   #2808
patisia123
Zakorzenienie

Pojawiła się oferta stażu, praca biurowa dla kogoś z wykształceniem wyższym, lub studenta. Wysłałam CV. Jestem studentką, ale pewnie wybiorą kogoś po studiach już
Podany był tylko mail , więc nie wiem co to za firma
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 20:59   #2809
nikita343
Zakorzenienie

Mój kolega pracować przez agencję pracy w Holandii i wrócił do Polski do końca marca w Polsce bo mu powiedzieli, że nie ma sezonu i nie ma pracy.

nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 21:43   #2810
Kdjdfn
Zakorzenienie

Dziewczyny mam jutro rozmowę! W końcu! Nie chcę nic mówić, żeby nie zapeszać. Z jednej strony strasznie się jaram i jestem podekscytowana, z drugiej boję się tej swojej radości, boję się że wtedy rozczarowanie będzie jeszcze gorsze. :/
Kdjdfn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 22:23   #2811
dooorra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kdjdfn Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam jutro rozmowę! W końcu! Nie chcę nic mówić, żeby nie zapeszać. Z jednej strony strasznie się jaram i jestem podekscytowana, z drugiej boję się tej swojej radości, boję się że wtedy rozczarowanie będzie jeszcze gorsze. :/
Powodzenia!.
Dostałam ofertę pracy i to dość fajnej. Jednak wiąże się ona z relokalizacją i to dość daleką. Dodatkowo zwiększyłabym dystans, od swojego chłopaka jeszcze bardziej. Choć w sumie mała różnica, czy jestem tam czy u siebie. Dojazdowo jest tak samo, może trochę taniej. Mam się zdecydować do jutra.

Problem jest taki, że mam jeszcze dwie rozmowy na których trochę bardziej mi zależy. I boje się jak przyjmę ofertę to co teraz i dostane się jednak gdzieś gdzie bardziej mi się podoba. To będzie głupio mi się teraz zdeklarować i od razu zrezygnować. Jednak te rozmowy są takie nie pewne. Co byście zrobiły w tej sytuacji?
Stary 2014-02-11, 22:30   #2812
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez izolcia Pokaż wiadomość
dzisiaj dostałam telefon - dostałąm pracę.
Przykro tylko ,że musze pracować za 700 zł cały miesiąc , polskie realia prawda?
Dobre i to, lepsze niż nic..
Gratulacje

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Oooo widzę że zaczyna się coś u Was dziać, niedługo to tutaj sama zostanę

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 22:51   #2813
Farisss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikita343 Pokaż wiadomość
Mój kolega pracować przez agencję pracy w Holandii i wrócił do Polski do końca marca w Polsce bo mu powiedzieli, że nie ma sezonu i nie ma pracy.
Akurat teraz sezon się zaczyna, praca jest - ale dla osób z doświadczeniem w szklarniach przy kwiatach i warzywach. Jak ktoś nie ma doświadczenia to trochę gorzej. No i nie wszystkie agencje są w porządku, większość to "na wezwanie" czyli albo bedzie praca albo nie, rzadko się zdarza, żeby podpisać fajną umowę z mniej więcej gwarantowaną ilością godzin.
Stary 2014-02-11, 23:30   #2814
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

gwiazdeczka spoko jestem jeszcze ja
Stary 2014-02-11, 23:41   #2815
Pestka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
gwiazdeczka spoko jestem jeszcze ja
a z Wami ja

2014:

"Epidemia" Robin Cook

Stary 2014-02-11, 23:49   #2816
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
a z Wami ja
To solidarnie i ja zostanę

U mnie cisza. Chyba w budżetówce bez znajomości to naprawdę nie ma co łudzić sie na pracę.

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 23:52   #2817
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

u mnie nawet nie bardzo mam już nawet na co wysyłać. Przyblokowałam się jakoś dołączając do tego problemy prywatne to chyba do 30 będę w domu kiblowała.
Stary 2014-02-12, 00:42   #2818
kicimordka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kdjdfn Pokaż wiadomość
Będę trzymać kciuki

Jutro mają do mnie dzwonić, czy dostałam pracę czy nie... 12 miejsc na ponad 30 chętnych, którzy przeszli poprzedni etap. Wszyscy wygadani, wystrojeni... Na co ja liczę... >>boję się niesamowicie i jak wczoraj nie spałam z nerwów przed dzisiejszą rekrutacją, to dzisiaj nie będę spać przez telefon<<
Stary 2014-02-12, 01:26   #2819
Kasiorek_L
Raczkowanie

Gwiazdeczka.. Ja też zostaję na pewno w grupie

A Wam dziewczyny gratuluję i czekamy na relację. Trzymam kciuki
Stary 2014-02-12, 08:46   #2820
redangels
BAN stały

za niedługo zostanę tu sama Stara baba 30 lat. Chyba najstarsza z was jestem.
redangels jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości