Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-11, 23:20   #4111
positive rebel
Rozeznanie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ja mam tak zawsze i wszędzie, na każdym weselu/imprezie. wydaje mi sie jak to fajnie wyglądamy jak tanczymy, a jak zobacze jak to wygląda oczami innych to klekajcie narody
Hahaha, tak jest zawsze. My jak tańczymy to wydaje mi się, że szału nie ma, ale tak zwyczajnie tańczymy - "na raz" albo "na dwa"

A później oglądam filmik, np. z wesela i mój małż wygląda jakby go podłoga parzyła, tak dziwnie nogi do góry zadziera. A ja wyglądam, jakbym we własnym świecie była - "poszarpuję" go, i udaję , że nadrabiam za naszą dwójkę - co wygląda przekomicznie. A poza tym mam syndrom "łokcie do góry" - za każdym razem jak robię obrót tak śmiesznie zadzieram ręce do góry - czasami wygląda to tak, jakbym chciała TŻtowi oko łokciem wybrać.
Stary 2014-02-11, 23:20   #4112
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
OMG co ona sobie zrobiła

Piękne! Na pewno bym je wykorzystała, jeśli nie przez całe wesele, to chociaż przez część, albo na sesję

positive rebel sweterek uroczy!
swiat Katarzyny genialny make-up!!!

Mamy komplet świadków!!!!
dziś minęło 200 dni do ślubu a za godzinę zostanie już tylko 199!

Gratuluję świadków.

Fakt, na tym drugim zdjęciu z profilu wygląda jak jedna z Grycanek.

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
dziewczyny, dzięki za miłe słowa o kolczykach mi też się bardzo podobają, ba!, ja akurat w nich jestem zakochana
muszę Was jeszcze podpytać o jedną rzecz: czy wszystkie planujecie zakładać bransoletki? ja planowałam mieć tylko kolczyki, no i obrączkę z pierścieniem, naszyjniki odrzuciałam ze wzg. na zabudowanie koronką góry sukienki i praktycznie zerowy dekolt a o bransoletce w ogóle nie myślałam
Kupiłam bransoletkę, pewnie ją założę. Chociaż jak teraz jej się przyglądam w normalnym świetle to się trochę różni odcieniem złota od kolczyków ;/

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 23:21   #4113
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Peyton22 Pokaż wiadomość
hmmm no właśnie temat butów mnie zastanawia, mi do głowy nie przyszło, żeby zamawiać specjalne taneczne buty, myślałam, że do kościoła, na sesje itp pójdę w wysokich szpilach, a na pierwszy taniec i reszte wesela będę miała na zmianę jakieś płaskie, ewentualnie na małym obcasiku i będzie wszystko grało , ale już któryś raz przewija mi się temat tanecznych butów, czy to jest niezbędne? tylko Ty je będziesz miała czy Tż też? tylko na pierwszy taniec czy na całe wesele? poproszę szczegóły, bo się czuję jakbym się z choinki urwała
w dalszym ciągu nie potrafię zrozumieć jak Wy sobie to wyobrażacie, przecież suknie szyje się pod wysokość buta, to nie jest spódnica, którą można podciągnąć... skoro suknie szyje sie na wzrost + but (np. 168 cm wzrostu + 10 cm obcas) to jak się później założy tą balerinę czy jakikolwiek inny niższy but, to kieca momentalnie w dół i powłóczy po podłodze!!!
Stary 2014-02-11, 23:25   #4114
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
aaa to ja w sumie trochę podobne do waszych, ten sam element
może ta moja by Ci pasowała?
Wiesz co, całkiem możliwe że wezmę pod uwagę taką bransoletkę jak Twoja tyko obawiam się tego zapięcia. Ładnych parę lat temu miałam bransoletkę która miała takie samo zapięcie i ciągle mi się odpinała także przestałam w niej chodzić bo bałam się że ją zgubię i nie chcę w razie czego znowu tego samego przerabiać na weselu...

Cytat:
dziewczyny, dzięki za miłe słowa o kolczykach mi też się bardzo podobają, ba!, ja akurat w nich jestem zakochana
muszę Was jeszcze podpytać o jedną rzecz: czy wszystkie planujecie zakładać bransoletki? ja planowałam mieć tylko kolczyki, no i obrączkę z pierścieniem, naszyjniki odrzuciałam ze wzg. na zabudowanie koronką góry sukienki i praktycznie zerowy dekolt a o bransoletce w ogóle nie myślałam
Ja będę mieć zarówno kolczyki jak i bransoletkę bo podobnie jak hihihi czułabym się trochę łyso i niekompletnie ubrana Na co dzień noszę same kolczyki i dlatego w dniu ślubu chcę mieć na sobie coś więcej

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 23:27   #4115
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Wiesz co, całkiem możliwe że wezmę pod uwagę taką bransoletkę jak Twoja tyko obawiam się tego zapięcia. Ładnych parę lat temu miałam bransoletkę która miała takie samo zapięcie i ciągle mi się odpinała także przestałam w niej chodzić bo bałam się że ją zgubię i nie chcę w razie czego znowu tego samego przerabiać na weselu...
powiem Ci, że to zapięcie tak trzyma, że nie mogę odpiąć jedną ręką tej bransoletki bardzo mocne jest

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 23:51   #4116
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Hahaha, tak jest zawsze. My jak tańczymy to wydaje mi się, że szału nie ma, ale tak zwyczajnie tańczymy - "na raz" albo "na dwa"

A później oglądam filmik, np. z wesela i mój małż wygląda jakby go podłoga parzyła, tak dziwnie nogi do góry zadziera. A ja wyglądam, jakbym we własnym świecie była - "poszarpuję" go, i udaję , że nadrabiam za naszą dwójkę - co wygląda przekomicznie. A poza tym mam syndrom "łokcie do góry" - za każdym razem jak robię obrót tak śmiesznie zadzieram ręce do góry - czasami wygląda to tak, jakbym chciała TŻtowi oko łokciem wybrać.
ja do mojego Tz nie mam zastrzezen - fajnie kręci dupskiem ogólnie fajnie sie rusza. a ja ? jak czołg. i psuje całą tą magię

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-02-11, 23:55   #4117
Kaigara
Rozeznanie

Przeczytałam prawie wszystko, przepraszam jak kogoś pominęłam.
Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Oprócz konferencji, jest specjalne nabożeństwo i modlitwa. Wiem, że w niektórych kościołach jest też wtedy okazja do spowiedzi. Czasami jest to połączone z mszą świętą, zaraz po tym skupieniu.

U mnie wyglądało to tak, że miało być te skupienie. A w ramach tego mężczyźni dostali nakaza zabrania swoich kobiet na ciasto z kremem, dostaliśmy zaświadczenia, gdzie wszystko, razem z dniem skupienia było podbite
Aha, to było już po niedzielnej mszy.
Hmm, ok, dzięki. Trochę nie rozumiem do końca, ale już więcej niż na początku. Co to jest "konferencja"?

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Dzisiaj dostałam ostatnie próbki z benea art - czekałam na nie ponad 2 tygodnie Podobno nie mieli jednego z koloru wstążek zamówionych przez Tż Poniżej załączam zdjęcia. Muszę wybrać jeden kolor
Ja chyba bym się zdecydowała na te złote/żółte. Jakoś te białe/srebrne się zlewają, te brązowe też fajne, ale mało weselne. No i zostają czerwone, ale wydają mi się oklepane. Metodą eliminacji, zostają żółte.

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
zrobiłam sobie małą "identyfikację wizualną" wesela co myślicie? chciałabym użyć tych emblematów np. do dołączenia na bileciku do prezentów dla gości, przy rozkładzie stołów, na księdze gości, na kopertach z zaproszeniami. nie wiem, czy to z sercem nie jest zbyt tandetne?
Woooow, fajne! Nie jest tandetne to ślub, muszą być serca
Nie wiem nic o wycinaniu kółek.

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja dziś mam dzień załatwiania spraw, zaklepałam też fryzjerkę! Jednak padło na Annę Ślusarczyk z Kok i Spinka. Przesympatyczna i rzeczowa, mam nadzieję, że współpraca się uda
Gratuluję fryzjerki!!

Cytat:
Dziewczyny znalazłam w necie inspirację na idealny sweterek/bolerko dla mnie:

Będę teściowej wiercić dziurę w brzuchu, żeby mi taki udziergała. Może dodać trochę srebrnej włóczki? Co myślicie?

Chyba sobie zrobię tapetę z tego zdjęcia:
Sweterek świetny, jak masz srebrne wesele to może być srebrna nitka, czemu nie? To Twój dzień- możesz błyszczeć
A to zdjęcie- sama prawda.

Cytat:
To i ja wrzucę swoje kolczyki mąż pomagał wybierać, jedne i drugie
Dorzucę od razu kontekst dla kolczyków- suknię i welon (niektóre z Was, w tym Lg_ago , znają je z innego wątku na forum)
Nie wiem czy perełki założę, bo myślę nad nimi tylko do kościoła, gdy jeszcze welon będę miała wetknięty w głowę ale jakbym się zdecydowała, to czekają w blokach startowych
Wszystko jest przepiękne! Będziesz cudownie wyglądała na ślubie. Ja bym te mniejsze kolczyki zostawiła na wesele, chyba nie zbyt wygodnie szaleć na parkiecie w długich kolczykach. O ile macie wesele, bo nie jestem pewna.

Cytat:
Ja czytałam, że bransoletka to najlepszy pomysł.... do zdjęć! Bo potem jak robią zbliżenie na zakładanie obrączek to dłoń taka "łysa". I się tym tak zasugerowałam, że też planuję bransoletkę. Ale ja nie będę mieć naszyjnika, bo mam bolerka i to byłoby za dużo. Ew. na przyjęcie założę perły, jak ściągnę bolerko. Suknia dwa w jednym - z bolerkiem, 3/4 rękawek, dekolt łódka; albo bez bolerka - gładka i taki gorsecik. Może ktoś mało zorientowany pomyśli, że mam dwie kreacje.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 00:08   #4118
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Wszystko jest przepiękne! Będziesz cudownie wyglądała na ślubie. Ja bym te mniejsze kolczyki zostawiła na wesele, chyba nie zbyt wygodnie szaleć na parkiecie w długich kolczykach. O ile macie wesele, bo nie jestem pewna.
Dziękuję Tak, mamy wesele, choć myślałam o długich właśnie na czas po ceremonii, żeby nie było łyso, gdy będę już bez welonu

Po przeczytaniu Waszych wypowiedzi o bransoletkach, będę miała oczy szeroko otwarte na odpowiednią ozdobę na nadgarstek- choć już myślałam, że moja wyprawka jest gotowa A jak nie znajdę, to będę brak bransoletki nadrabiała minami- to odciągnie uwagę na zdjęciach od łysego nadgarstka

Edytowane przez ewaden
Czas edycji: 2014-02-12 o 00:10
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 00:10   #4119
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
powiem Ci, że to zapięcie tak trzyma, że nie mogę odpiąć jedną ręką tej bransoletki bardzo mocne jest
Ooo no to super Dobrze wiedzieć

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 00:37   #4120
Opiumalfa
Zakorzenienie

ja planuje max cienki zloty lancuszek!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 00:42   #4121
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Przysłali mi zły rozmiar sukienk z Zalando Kasę będą oddawać z 2 tygodnie, a mojego rozmiaru i tak nie ma choć był kiedy zamawiałam Jest mi smutno Czemu takie rzeczy przydarzają się miiiiiiii

Nie pocieszajcie, byliśmy z siebie dumni wychodząc z nauki tańca, a potem zobaczyliśmy film, ruszam się jak żelbetowy kloc

Mam skosa teraz na cały tydzień
Sukienka na Zalando może się jeszcze nie raz pojawić! Moje buty pojawiły się jeszcze kilka razy w moim rozmiarze, i to nawet po niższej cenie, niż w dniu zakupu! (a kupiłam wtedy niby ostatnią parę). Uszy do góry! A w tańcu na pewno nie idzie Ci tak źle, poza tym masz mieć z tego frajdę, a nie wyglądać jak mistrzyni polski!
Cytat:
To i ja wrzucę swoje kolczyki mąż pomagał wybierać, jedne i drugie
Dorzucę od razu kontekst dla kolczyków- suknię i welon (niektóre z Was, w tym Lg_ago , znają je z innego wątku na forum)
Nie wiem czy perełki założę, bo myślę nad nimi tylko do kościoła, gdy jeszcze welon będę miała wetknięty w głowę ale jakbym się zdecydowała, to czekają w blokach startowych
Boskie kolczyki, jedne i drugie! Choć długie wyjątkowo skradły moje serce
Cytat:

klask i:

Cytat:
Ja planuję Ale nie uważam tego za mus, co kto lubi Ja planuję grzebień, kolczyki średniej wielkości i właśnie bransoletkę, bez naszyjnika.
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 06:36   #4122
enzunio
BAN stały

Anesthesia dokładnie tak, pojawiła się i kupiłam ją jeszcze raz i to po tańszej cenie o prawie stówę, więc jeśli przyjmą zwrot to będę stówkę do przodu

Dzięki dziewczyny za pocieszenie, obejrzałam filmik jeszcze kilka razy i wiem co mi się nie podoba - MOJA MINA!!! Mam tak mega niepewną minę, zamiast się cieszyć tym co robię to ja myślę "co następne" Może będą z nas Maseraki

No to sobie wczoraj pojęczałam
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 07:49   #4123
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Jakby któraś natknęła się na pomarańczowe szpilki, około 10 - 11 cm najlepiej na platformie, mogą być open toe, ale zabudowana zapiętka, nie na pasek, będę wdzięczna za informację.
Nie chcę Cię martwić ale bardzo ciężko jest dostać fajne pomarańczowe szpilki. Jeśli chcesz zwykłe to na allegro są fajne z Zary za ok 300 zł. Ja szukałam open toe i miałam problem, po kilku miesiącach poszukiwań zamówiłam w sierpniu na allegro za 60 zł. Nie wiem czy są wygodne czy nie, bo ja nie chodzę na obcasach i w każdych butach mi dziwnie. Mam na zmianę baleriny.
Od sierpnia regularnie przeglądam strony z butami, nie znalazłam żadnych godnych uwagi...
Ja mam coś w tym stylu http://allegro.pl/ns34-czolenka-plat...887852690.html

Cytat:

ewaden długie kolczyki

Cytat:
ja też mam zabudowaną górę, więc zrezygnowałam z naszyjnika, też się zastanawiałam nad bransoletką, ale stwierdziłam, że będzie łyso i jednak będę miała kolczyki i bransoletkę
Ja się ciągle zastanawiam nad bransoletką, ale to koszt ok 250-300 zł. Zobaczę przed ślubem jak stoimy z kasą i wtedy zadecyduję.

Enzunio jak Ty po 5 lekcjach twierdzisz że nie potraficie tańczyć to ja chyba już się zapisze na codziennie lekcje

Edytowane przez justynkie
Czas edycji: 2014-02-12 o 07:55
justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 07:59   #4124
enzunio
BAN stały

Justynkie, kroki umiemy, w rytm trafiamy... tylko ta moja mina i dzikie ruchy

A Ty idziesz do Melona?

EDIT: Jak mi się uda wieczorem zgrać filmik to Ci pokażę ale nie wiem czy będę umiała:P

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-02-12 o 08:01
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 08:05   #4125
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Justynkie, kroki umiemy, w rytm trafiamy... tylko ta moja mina i dzikie ruchy

A Ty idziesz do Melona?

EDIT: Jak mi się uda wieczorem zgrać filmik to Ci pokażę ale nie wiem czy będę umiała:P
Ooooo poproszę
Do końca lutego mamy kurs w Gabi na Chełmie, w marcu chcemy iść do Melona. W domu potrenujemy trochę figur z filmików na YT, pierwsze 1-2 lekcje to chcemy tak ogólnie potańczyć a później pierwszy taniec, klasyczny walc wiedeński do Nocy i Dni.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 08:27   #4126
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Nie chcę Cię martwić ale bardzo ciężko jest dostać fajne pomarańczowe szpilki. Jeśli chcesz zwykłe to na allegro są fajne z Zary za ok 300 zł. Ja szukałam open toe i miałam problem, po kilku miesiącach poszukiwań zamówiłam w sierpniu na allegro za 60 zł. Nie wiem czy są wygodne czy nie, bo ja nie chodzę na obcasach i w każdych butach mi dziwnie. Mam na zmianę baleriny.
Od sierpnia regularnie przeglądam strony z butami, nie znalazłam żadnych godnych uwagi...
Ja mam coś w tym stylu http://allegro.pl/ns34-czolenka-plat...887852690.html

ewaden długie kolczyki

Ja się ciągle zastanawiam nad bransoletką, ale to koszt ok 250-300 zł. Zobaczę przed ślubem jak stoimy z kasą i wtedy zadecyduję.

Enzunio jak Ty po 5 lekcjach twierdzisz że nie potraficie tańczyć to ja chyba już się zapisze na codziennie lekcje
Te z Zary właśnie mam

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 08:31   #4127
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

enzunio, uśmiałam się niemiłosiernie czytając Twoje posty My z tż nawet jeszcze nie wiemy gdzie ruszyć na kurs:/ A z nas maseraków nie będzie A co do sukni to dobrze, że jednak ją znaleźli w magazynie bo jest śliczna!
Dziś za to idziemy na pierwsze spotkanie do poradni rodzinnej, babeczka wczoraj zadzwoniła, że uzbierały się 4 pary.
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 09:09   #4128
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Jeśli potrzebujesz 2-3 metry to stacjonarnie, jak więcej to allegro. Ja w paper concept na all kupowałam wstążki 6 mm i 12 mm po kilka zł za szpulkę 32 m, w Bławatku na starówce płaciłam ok 1,50 zł za 1 metr szerokiej wstążki 40 mm.

Super pomysł!

Ja w BB w Gd nie widziałam nic sensownego, może jeszcze sezon slubny się nie zaczął. Szukałam opasek na głowę, była jedna z mega grubym i gęstym tiulem, takim sztywnym, za 89 zł

Ja swojej w sobote wysłałam zaproszenie i album z naszymi wspomnieniami i prosbą o bycie świadkową. Czekam na odpowiedź. Nie miałam szans spytać osobiście bo mieszka w Krakowie, a przez tel nie chciałam. Zrobiłam jej niespodziankę w formie tego albumu, ona uwielbia takie rzeczy, mam nadzieję że nie odmówi

Opium kolczyki prezentuję sie godnie

Taka cena za porządne skórzane buty to wcale nie kosmos. My tyle płaciliśmy w Wojasie i powiem Ci że to były jedne z tańszych butów jakie widzieliśmy.

Przyszedł kaszkiet dla TŻ Jest rewelacyjny, meeeeeega klimatyczny, taki jak sprzed 50 lat, z guzikiem na środku, bufiasty. Zdjęcia TŻ w klubie. Będzie pięknie O ten http://www.christys-hats.com/Silk-Bl.../csk100031.htm tylko z polskiego sklepu ale już nie ma go na ich stronie bo wzięliśmy ostatni.
TŻ będzie go miał na głowie w drodze do kościoła, po mszy w drodze na salę i na sesji. I może na chwilę na sali go założy do zdjęć
Ale fajny ten kaszkiet.

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Dziewczyny wracam powoli do żywych - weekend chorowania, plus ostatnie dwa dni (a jeszcze mi "dowalili" nadgodziny ).
Ale nadrobiłam was, choć przyznaję, że po łebkach

Gratuluję nowych biżu, próbnych fryzur, kolejnych załatwionych spraw, jak również zdobytych tytułów naukowych

U mnie powoli koniec z zaproszeniami - miałam małą awarię, ale od weekendu rozdajemy. Myślę, że jutro się pochwalę jak wyszło.
Dobrze, że większość rodziny miejscowa - myślę, że w ciągu trzech tygodni będzie "po sprawie" (Choć pewnie się okaże w praniu).

W temacie zaproszeń, to mnie mój książę dziś zdenerwował delikatnie.... Przed zaniesieniem do druku prosiłam, żeby spojrzał na zaproszenia, czy wszystko mu pasuje, czy nie ma literówek itp. I nie miał żadnych uwag. A dziś zobaczył część jak leżą i czekają na zakopertowanie i stwierdził, że zrobiłam błąd bo nie podałam adresu hotelu, w którym ma być wesele. Wiem dlaczego nie dałam - hotel nazywa się identycznie jak wioseczka, w której się znajduje i mi to jakoś wizualnie nie pasowało. Miałam się zastanowić jak to zapisać i kuuuurrrr... zapomniałam w tym stresie.... Bo to by było mniej więcej tak:
"Po uroczystości zaślubin blabla.... do Hotelu "Wisełka" w Wisełce 9" No głupio na maksa.... Tam nawet ulicy nie ma ani nic... Ostatecznie stanęło na tym, że zapraszając będziemy informować, że nazwa hotelu to też nazwa miejscowości i że wyróżnia się, bo jest jednym z trzech budynków w tej wiosce i ma wielki baner A do tych, którym będziemy wysyłać zaproszenia pocztą dołączę ładną mapkę wydrukowaną na papierze jak zapro. Nic już nie zrobię, trudno, chyba się goście nie obrażą
Podaliście nazwę hotelu i powinno wystarczyć

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
nie mam faktur, potwierdzenia wpłat zaliczek mamy zapisane we wszystkich umowach

z uwagi na to, że lubię klasykę i prostotę najbardziej podoba mi się pierwszy Ewentualnie dopisałabym do niego datę na dole.
Tablica jest mega
Ps. nie zastanawiałaś się nad wykonywaniem DIY na zamówienie?
W razie czego jestem pierwsza w kolejce

KaMilka super buty
hihi bardzo fajna fryzura fala z przodu jest mega

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

ecru

Sądzicie, że koperty do nich muszą być?

Czyli masz tak jak ja? Na umowie napisane, że zaliczka wpłacona?
Bo ja żadnego rachunku nie dostałam.

Są tak ładne, że szkoda je wsadzać w kopertę
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 09:13   #4129
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katharinka9876 Pokaż wiadomość
hejka
co myślicie o takiej ozdobie do włosów? to są jakby 3 kokówki, można je różnie upiąć, połączyć, a później wykorzystać na jakieś imprezy wpinając osobno czy tez razem.
Na żywo delikatniej wyglądają
na drugim zdjęciu wersja z dwiema kokówkami
Bardzo ładne. Zanim wymyśliłam grzebyk myślałam nad czymś takim

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Wiem właśnie;( Myślę nad taką fryzura i żeby jednak zdecydować się na brak welonu i w ogóle jakąś naturalniejszą i mniej zobowiązującą stylizacje
Ja mimo wszystko welon wolałbym założyć do kościelnego, a na cywilny wpiąć jakiś grzebień albo spinkę.

Cytat:
Dzisiaj dostałam ostatnie próbki z benea art - czekałam na nie ponad 2 tygodnie Podobno nie mieli jednego z koloru wstążek zamówionych przez Tż Poniżej załączam zdjęcia. Muszę wybrać jeden kolor
Mi się podobają te złote i beżowe.

Cytat:
Kupiłam bransoletkę, pewnie ją założę. Chociaż jak teraz jej się przyglądam w normalnym świetle to się trochę różni odcieniem złota od kolczyków ;/
Ja bym się aż tak tym nie przejmowała. Nie będą obok siebie więc nie powinno być widać różnicy.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Czyli masz tak jak ja? Na umowie napisane, że zaliczka wpłacona?
Bo ja żadnego rachunku nie dostałam.
Ja mam na umowie napisane, że zaliczka wpłacona w kwocie x zł.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 09:26   #4130
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Przysłali mi zły rozmiar sukienk z Zalando Kasę będą oddawać z 2 tygodnie, a mojego rozmiaru i tak nie ma choć był kiedy zamawiałam Jest mi smutno Czemu takie rzeczy przydarzają się miiiiiiii

Nie pocieszajcie, byliśmy z siebie dumni wychodząc z nauki tańca, a potem zobaczyliśmy film, ruszam się jak żelbetowy kloc

Mam skosa teraz na cały tydzień

<przytul> na pewno nie ruszasz się jak żelbetonowy kloc.

Ale to trochę nie miłe, skoro wysłali Ci inny rozmiar. Powinni Cię raczej powiadomić, że twojego rozmiaru niet.

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:

Dlatego by się trochę pogibamy, a potem zaraz ludzie mają do nas dołączyć :P
Może rzeczywiście lepiej nie brać kamerzysty na wesele :P

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
OMG co ona sobie zrobiła

Piękne! Na pewno bym je wykorzystała, jeśli nie przez całe wesele, to chociaż przez część, albo na sesję

positive rebel sweterek uroczy!
swiat Katarzyny genialny make-up!!!

My nie mamy jeszcze świadka
Tż od pół roku nie potrafi się zdecydować :P
Stary 2014-02-12, 09:27   #4131
annic
Wtajemniczenie

Cytat:

Dzięki dziewczyny za pocieszenie, obejrzałam filmik jeszcze kilka razy i wiem co mi się nie podoba - MOJA MINA!!! Mam tak mega niepewną minę, zamiast się cieszyć tym co robię to ja myślę "co następne" Może będą z nas Maseraki

No to sobie wczoraj pojęczałam
e, to jak mina to nie tak źle jak sobie w domu przećwiczycie milion razy to już nawet myśleć nie będziesz co dalej tylko będziesz robić z automatu
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 09:27   #4132
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
positive rebel skąd ja to znam z tymi zaproszeniami. Obawiam się, że zrobiłam błąd w nazwie kościoła, ale jestem też pewna, że tę nazwę skopiowałam żywcem "kopiuj" "wklej" ze strony parafii. A teraz dla pewności nie wchodzę na tę stronę, żeby się nie denerwować. Najwyżej będę rżnęła głupka, że literówkę zrobiłam

Chciałabym też pójść na naukę tańca, ale czasu nie ma w ogóle na takie rzeczy.

ewaden masz baaardzo piękną suknię , a te pierwsze kolczyki.... ekstra

Co do butów dla TŻ'ta, kupowaliśmy na Sylwestra w Ryłku, mówi że są wygodne więc pewnie w nich pójdzie, tak mówi.

Peyton - ja też sobie "wymarzyłam" buty do kościoła. A teraz mogę nimi w kąt rzucić bo ich nie rozchodzę A w nowych kolekcjach w sklepach nie widzę nic w takim kolorze

Jakby któraś natknęła się na pomarańczowe szpilki, około 10 - 11 cm najlepiej na platformie, mogą być open toe, ale zabudowana zapiętka, nie na pasek, będę wdzięczna za informację.
Oj ja też miałam problemy z zaproszeniami :P
Niby proste zaproszenia, a jednak sprawiały trudność :P
Stary 2014-02-12, 09:31   #4133
velika
Winter is coming

Cytat:
velika gratuluję zamówienia tortu zawstydzasz mnie kobieto, jestem daleko w tyle za Tobą w przygotowaniach Wybrałaś już tekst, czcionkę zaproszeń?

Dziękuję Tak zaproszenia ze wszystkim już wybrane i zamówione
Z tych zaproszeń podoba mi się czerwona i złota wstążka, ale ja jestem nieobiektywna

Cytat:
Ja nie będę miała bransoletki. Mam bardzo chude nadgarstki, nie noszę w ogóle bransoletek, bo wyglądają u mnie fatalnie.
Naszyjnika też nie, bo góra zabudowana. Muszą mi wystarczyć kolczyki.
Enzunio, jaki tam z ciebie kloc, mnie i mojego nie widziałaś!!

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2014-02-12 o 09:32
velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 09:37   #4134
olilina
Zakorzenienie

Podczytuję Was od dłuższego czasu i może za niedługo napiszę coś więcej

asiulek8
ostatnio wpadły mi w oko pomarańczowe szpilki na stronie:
http://slubne-buty.pl/product_info.p...roducts_id=178
olilina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 09:37   #4135
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
mam swiadkową! Zapomniałabym na smierc, ze przeciez to tez nalezy do przygotowan , 3 tygodnie organizowałam spotkanie, tragedia...
Zazdroszczę! Ja mam to jeszcze przed sobą, a najgorsze że nie mam za bardzo opcji... mam jedną koleżankę ale nie jestem do końca przekonana...

anka1897 zamawiałam chyba takie same próbki, tylko inne kolory Jednak zdecydowaliśmy się na inne. Z tym brałabym ostatnie, ew. fioletowe
I dawałabym z kopertami a oni nie mają tego w standardzie? Jak ja zamawiałam próbki to dostałam też koperty (tylko nie wiem czy to ten sam sprzedawca co twój).

enzunio głowa do góry! Może jeszcze będą mieli sukienkę w twoim rozmiarze? I na pewno nie jest tak źle z tańcem jak mówisz
edit: widzę że z sukienką się wyjaśniło

Cytat:

OMG Padłam z opisu!

ewaden długie kolczyki i suknia
Ja nie chcę bransoletki, nie noszę bo mi przeszkadzają. Naszyjnika raczej też nie bo mam dosyć mocno zdobioną górę sukni, zostają tylko kolczyki i grzebyk we włosach + welon. Nie wiem czy zakładając naszyjnik nie będzie już przesady
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3712_001.jpg (39,1 KB, 28 załadowań)
Stary 2014-02-12, 09:44   #4136
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
My nie mamy jeszcze świadka
Tż od pół roku nie potrafi się zdecydować :P
My mamy tylko świadka z mojej strony. Tż ma swojego prosić, ale jakoś się z tym wlecze.

Dzisiaj jedziemy do miasta rodzinnego, a jutro idę do księdza w sprawie ślubu. Spać przez to nie mogłam, tak mnie nastraszyłyście, że pozajmowana data będzie Jak już usnęłam to śniło mi się, że w żadnej kiecce nie wyglądałam dobrze i fochnęłam na salony sukien ślubnych. Poszłam do ołtarza w dżinsach
Stary 2014-02-12, 09:46   #4137
ysia
Zadomowienie

KaEs boski ten sweterek Faktycznie jak Kate !

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 09:48   #4138
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Ja nie chcę bransoletki, nie noszę bo mi przeszkadzają. Naszyjnika raczej też nie bo mam dosyć mocno zdobioną górę sukni, zostają tylko kolczyki i grzebyk we włosach + welon. Nie wiem czy zakładając naszyjnik nie będzie już przesady
zależy do jakich kolczyków i jaki naszyjnik Ja będę mieć bardzo delikatne, z perłami i do tego też delikatny naszyjnik.
Stary 2014-02-12, 09:51   #4139
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
My mamy tylko świadka z mojej strony. Tż ma swojego prosić, ale jakoś się z tym wlecze.

Dzisiaj jedziemy do miasta rodzinnego, a jutro idę do księdza w sprawie ślubu. Spać przez to nie mogłam, tak mnie nastraszyłyście, że pozajmowana data będzie Jak już usnęłam to śniło mi się, że w żadnej kiecce nie wyglądałam dobrze i fochnęłam na salony sukien ślubnych. Poszłam do ołtarza w dżinsach
Pisałam, żebyś zadzwoniła do kancelarii i zapytała
Wtedy miałabyś jasność

Tzn. będziecie mieć dwóch Panów na świadków ?

Przynajmniej wygodnie Ci w dżinsach będzie :P
Stary 2014-02-12, 09:54   #4140
KaEs
Wtajemniczenie

Chciałam napisać, że...
... od dziś zmiana kodu

>>> 199 Dni Do Ślubu <<<

Panna Izabela
mysza93
Ad rem

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości