|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej część V
Moim zdaniem Socha na bank coś majstrowała. Widać gołym okiem.
|
|
|
#4772 |
|
Konto usunięte
|
Wygląda jakby chciała się promiennie uśmiechnąć ale mięśnie odmawiały jej posłuszeństwa. Botoks?
|
|
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Na bank
Tu ładnie widać: http://www.pudelek.pl/artykul/63659/...yglada_lepiej/
|
|
|
#4774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Socha, a byłaś taka ładna
|
|
#4776 |
|
Konto usunięte
|
Wciąż mam nadzieję, że to na potrzeby jakiegoś serialu. Wątek nieudanego zabiegu, a dla realizmu Socha przeszła przez prawdziwy.
|
|
|
|
|
#4777 |
|
Rozeznanie
|
Oby to było czasowe, bo aktorka z taką mimiką twarzy raczej nie będzie miała brania.
Ula jakby ją taką zobaczyła, to by uciekła do domu dziecka. |
|
|
|
|
#4778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Bambaryła znowu kombinuje
|
|
|
|
|
#4780 |
|
Wtajemniczenie
|
Śmiać mi się chciało, jak widziałam go pochłaniającego te surowe ziemniaki, a potem proszek do pieczenia
![]() A Socha faktycznie kiepsko wygląda. Dziwny, sztuczny uśmiech, no i te wielkie czarne krechy na oczach, które optycznie je pomniejszają. W ogóle jakaś taka pulchna na twarzy się zrobiła
Edytowane przez wiewioora83 Czas edycji: 2014-02-11 o 21:38 |
|
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki bezradny jest wobec sytuacji..Taka ładna dziewczyna z niej, po co kombinuje Ona ma bardzo wyraźną urodę, łatwo przedobrzyć sprawę w jej przypadku
|
|
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie się odchudziłą czy tak przytyła i dlatego rysy się jej zmieniły
któraś gwiazda się kiedyś tak tłumaczyła. A może ją ząb boli? No wyglada na tych zdjęciach mega niekorzystnieI jeszcze na pudelku pokazywali jej zdjęcia na jakiejś gali w futrze
|
|
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Może sztuczne, czasami trudno je odróżnić?
|
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
chciał na siłę połączyć rodziców, w sumie nie ma się co dziwić, to jeszcze dzieciak. Przeżywa ich rozstanie
|
|
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
No ale to było śmieszne
No i idiotyczne
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
rozwala mnie to
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- a mi pieska szkoda, a cwaniak ile chce za niego, dzieciaki kombinuja, co za ludzie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
też mi szkoda psiaka
|
|
|
|
|
#4788 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zauważyliście jak Baska i Andrzej z nim rozmawiają? Nikt mu nie wytłumaczył jak człowiekowi o co chodzi, tylko jakoś na około, jak głupkowi, czy dwulatkowi: "mamusia i tatuś już nie będą razem" i nic poza tym. Myślę, że łatwiej by zniósł rozstanie gdyby wprost mu powiedziała: że tatuś bardzo oszukał mamę, zrobił coś co mąż nie robi żonie. Mama nie potrafi teraz żyć z kimś kto ją tak zranił. Ale tatuś was kocha, was nie skrzywdzi. To tylko my się nie dogadaliśmy i już raczej nie dogadamy, bo odejście do innej kobiety i kłamstwa jest niewybaczalne. Myślę, że on by wtedy łatwiej przeszedł przez te rozstanie wiedziałby, że tatuś zawalił. A z psem to już dawno zgłosiliby na policję, zamiast robić takie podchody. Ani ojciec nie pomyślał a ni te starsze dzieciaki. Przecież jak oni kupią tego psa to facet i tak załatwi sobie innego i będzie wystawiał na mróz. |
|
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie.
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
o tym samym pomyślałam...
|
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie rozśmieszyła scena Kuby jak zajumał proszek do pieczenia wraz z łyżeczką. Miał taką śmieszną minę...
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
Coś bardzo dawno wątków z Marta i Pawłem nie było. . . O doczytałam, że pisałyscie o tym.
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2014-02-12 o 14:46 |
|
|
|
|
#4793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
ale jaki portret Maksiu namalował Zdybickiej *.* Niezły wątek, Ilona owinęła sobie Maksia dookołą palca, Iza próbuje jakoś się bronić, ale już Budmax prawie zbankrutował- ciekawe, jaki będzie finał tej historii i kto przybędzie Budmaxowi z odsieczą?
|
|
|
|
|
#4795 |
|
Konto usunięte
|
Wkurza mnie jak traktują Arka. Gdy inni w serialu mieli problem alkoholowy to chcieli pomóc, radzili terapie, wspierali. Arka od początku chcą się pozbyć i go udupić. Tacy prawnicy, tacy mądrzy a do tej pory w drodze mediacji nie poradzili mu terapii w zamian za uniknięcie rozwodu.
|
|
|
|
|
#4796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ich przypadku chyba lepiej będąc dzieckiem nie wiedzieć wszystkiego.Co do psa to tak samo pomyślałam choć w sumie samo wystawianie na mróz nie podchodzi pod przestępstwo (chyba..bo wtedy połowę wiejskich psów musieliby zabrać od właścicieli), jedynie długość łańcucha jest niezgodna z prawem, i tego powinni się uczepić i rzeczywiście zgłosić. Jeśli tego nie zrobią to będzie jak mówicie, sprawi sobie następnego i na złość będzie go jeszcze gorzej traktował..W zapowiedziach do dzisiejszego odcinka była migawka jakby chciał podpalić coś bo benzynę rozlewał ale dokładnie to nie widziałam..działo się coś takiego dzisiaj bo jeszcze nie widziałam odcinka ? edit. obejrzałam, teraz to zachowanie właściciela psa już podchodzi pod paragraf, Bogdan powinien to natychmiast zgłosić. A z tą benzyną to mnie wyobraźnia poniosła chyba, ogień był, i woda, ale nie benzyna ![]() Cytat:
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-02-13 o 05:00 |
||
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tematu psa, to przecież Brzozowscy też mieli psa Korka. Scenarzyści zapomnieli o nim czy ja coś przegapiłam?
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sama już go nie pamiętałam
|
|
|
|
|
|
#4800 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oni tak tłumaczą młodemu, bo uważają go jeszcze za dziecko. A on rozumie więcej niż im się wydaje... ![]() Taaa, ale mi się podobał tekst z tą ręką, że niby taka wielka ![]() Zdybicka przymilała się do Maksa, a mój tata z tekstem: jakie ona ma wielkie uszy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

Tu ładnie widać: 

Taki bezradny jest wobec sytuacji..

któraś gwiazda się kiedyś tak tłumaczyła. A może ją ząb boli? No wyglada na tych zdjęciach mega niekorzystnie

Oni tak tłumaczą młodemu, bo uważają go jeszcze za dziecko. A on rozumie więcej niż im się wydaje...