|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI
heroinko powinnam
a tak to jak widzę, że jest mi znów gorzej to uzupełniam żelazo i tyle, choć powinnam to robić cały czas ja od lekarzy, szpitali i różnych takich trzymam się z daleka!
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() i zdrówka dla Synka Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;45100520]Melduję 25min treningu siłowego i później będzie coś jeszcze, ale jakoś opadłam z sił [/QUOTE] ![]() ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;45102208]Domeldowuję 70 przysiadów [/QUOTE] ![]() trax:
|
|
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja tak bardzo z daleka nie mogę się trzymać, bo mam jednego w domu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3574 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Heroinko, jesteś naprawdę wspaniałą i kochaną osóbką tak tylko przypominam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- hej egzamin z matmy na 4,5 ![]() jutro o 9 ostatni egzamin potem jedziemy do M. i będę miała już wszystko w ![]() trzymajcie kciuki! lecę jeszcze się trochę pouczyć i spaaaaać ![]() dobranoc! |
|||
|
|
|
#3575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle wszystkim Wam dziękuję! jesteście wspaniałe i cieszę się, że zawsze mogę się Wam wygadać Cytat:
![]() standard ![]() Ostatni egzamin rozwalisz z palcem w tyłku i będziesz mogła wypoczywać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
![]() za egzamin ![]() heroinko no faktycznie Tobie ciężko jest się trzymać z daleka
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. To była ciężka noc....młody lazil z lozka mojego, do babci, ns fotel i od początku
![]() Na szczęście zrobiłam gorączkę ale tak go wczoraj głową bolała ze nie mógł oczu otworzyć i miał swiatlowstret. Ja ide do pracy a in zostaje w domu. Heroinko a nie jestes Ty poprostu najzwyczajniej w swiecie w ciąży?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Heej
musze przyznac ze po wczorajszych refleksjach nadal czuje sie zagubiona i nie wiem co mam robic ![]() Cytat:
niby zoladek mam wrazliwy, bo czesto boli jak cos zjem ale jakos nigdy nie wymiotuje, za to kilkakrotne posiedzenia na kibelku w ciagu jednego dnia zdarzaja mi sie czesto
|
|
|
#3579 |
|
Konto usunięte
|
Hej. Ja juz po owsiance, zrobilam też poranne 75 przysiadow.
Za chwilke zbieram się na zakupy spożywcze ![]() Samopoczucie kiepskie przez deszczowa pogode, ale ogólnie to da sie żyć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Zamiast owsianki (ktora siedzi sobie nadal w rondelku) wzielam na sniadanie garsc tabletek
kochana @ przyszla ![]() Umieram!!!! Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i trzymam kciuki Hej jadę zaraz po wyniki ale i tak wiem, że będzie poprawka Od wczoraj mam postanowienie, że nie jem słodyczy. Wczoraj wszystko ładnie pięknie a w nocy caaaaaaały czas śniło mi się, że wcinam krówki
Edytowane przez tulipan1994 Czas edycji: 2014-02-12 o 08:29 |
|
|
|
|
#3582 |
|
Raczkowanie
|
przysiady z rana jak śmietana
|
|
#3583 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za ćwiczenia mam nadzieje, że dziś humor lepszy![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;45102208]Domeldowuję 70 przysiadów [/QUOTE]Za wczorajsze i dzisiejsze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wizaż mi nie pocytował Dla wszystkich, które pominęłam a ćwiczyły wczoraj ![]() Katien ja też mam takie podejście do walentynek ![]() Swoją drogą przypomniał mi się tekst, który ostatnio czytałam: laska do chłopaka: Kochanie co robisz 14-ego? Chłopak: A co to za dzień? Laska: Piątek Chłopak: hmm..to jak piątek to klatę i bicki ![]() Mam wyniki badań i niech mi ktoś powie, że nie można przytyć z powietrza to wyśmieje! Szczegóły w klubie, no i 2kg na plusie wyjaśnione
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2014-02-12 o 09:22 |
|||||||
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Sikorko nie chodzi mi o bilety na dojazd do pracy bo oni mieszkają jakieś 15 minut ode mnie. Chodzi mi o to że ja muszę po niego jechać do przedszkola autobusem i razem wracamy autobusem. O to tutaj chodzi.
![]() Ale leje za oknem;/ Idę coś posprzątać z mamą i poćwiczyć
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, przyszla, wiem ze jest wszystko ok, teraz wysylam ja do Ciebie
meilem czy listownie wolisz? Uff, leki w koncu zaczely dzialac i jakos moge funkcjonowac. Oczywiscie czuje sie jak nacpana i kreci mi sie w glowie jak zawsze gdy biore prochy na pusty zoladek Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- U mnie tez pada, ale wole to niz snieg. Lubie deszcz dopoki nie leje tygodniami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3586 | ||
|
Tajka
|
Non przesyłką lotniczą
Zjadłam 3 kromeczki chlebka życia z białym serkiem. Ciężko mi obliczyć kaloryczność, bo na cały użyłam tak ok. 1 szklanki słonecznika, ok. pół szklanki maku, 1 szklanki siemienia zwykłego + pół mielonego, 5 łyżek oleju kokosowego, łyżkę miodu. Mało trochę wychodzi kalorycznie na całość tj. na jedną Idę po herbatkę, bo kawa się skończyła. Miłego
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
nastawiłam budzik przed 8, a wstałam 9:30 ![]() zjadłam już obfite śniadanie, wypiłam witaminki, zrobię potem Mel B prysznic i na 15 mam do lekarza. Heroinko to już nie są żarty, nie przeciążaj się zbytnio do czasu badań, poczekaj i na spokojnie wszystko, bo coś jest nie tak... |
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Fuj...śnieg....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To myślę, że muszą![]() Cytat:
![]() dobrze, że leki pomagają
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie deszcz.... planowałam, jak wrócę od lekarza, około 18 bieg, ale jak znowu temperatura spadnie to będzie jeszcze gorzej niż ostatnio
![]() szaro, buro i do d.py z taką pogodą, ja chcę już piękną, słoneczną, zieloną wiosenkę
|
|
|
|
#3591 |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam z zakupów i właśnie piję kawę
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest tak zimno, że ogrzewanie nie wyrabia
![]() Miałam nie ćwiczyć ale musiałam się poruszać dla ogrzania ![]() Melduje: -80 przysiadów( jak robicie squat challenge to robicie przerwy czy wszystko pod rząd? Bo ja na raz robię ale 250 to sobie nie wyobrażam w 1 serii zrobić )-90 minut rowerek
|
#3593 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten tekst to aktualny hit wątków motywacyjnych od tygodnia nie pamiętam dnia żebym go na fejsie nie widziała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;45109042]Wróciłam z zakupów i właśnie piję kawę [/QUOTE]No to zdrówko!
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|||
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
siema z rana
ooo widzę, że niektórzy już ćwiczenia zaliczyli ![]() też muszę wrócić do SC ![]() Sikorko, znam to coś podobnego krążyło z Sylwestrem ![]() po trzech dniach ogaru jest mnie dzisiaj 65 kg w sumie nie ma się z czego cieszyć, bo to narazie opuchlizna posesyjna schodzi, ale i tak jestem zadowolona
|
#3595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#3596 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do cardio i szybkiego męczenia się to do lekarza marsz! ![]() ale powiem Ci że ja niby ćwiczę i cardio uwielbiam ale też czasem mam dzień że mogę ćwiczyć banisha i jestem lekko zmęczona a czasem w połowie łapię zadyszkę i konam ze zmęczenia - więc może dziś miałas po prostu słabszy dzień ![]() Cytat:
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Na śniadano była owsianka na mleczku kokosowym ![]() Dopiję kawę i nie wiem co ze sobą zrobić do wieczora
|
|
|
#3598 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i mocne ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;45107523]Hej. Ja juz po owsiance, zrobilam też poranne 75 przysiadow. .[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ![]() ja ten tekst słyszałam w wersji: Chłopak: jak piętek to nogi, bo przecież nogi same się nie zrobią - czy coś w ten deseń ![]() ![]() Cytat:
![]() a kawę wypiłam ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
Cytat:
muszę wypróbować
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Katiennn zaczynasz ze mną SC ?
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
Aga no! chętnie, chętnie kiedyś zaczęłam, ale doszłam jakoś do 11 dnia i z lenistwa i braku czasu przerwałam
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.

a tak to jak widzę, że jest mi znów gorzej to uzupełniam żelazo i tyle, choć powinnam to robić cały czas
ja od lekarzy, szpitali i różnych takich trzymam się z daleka!

:P
[/QUOTE]

tak tylko przypominam 
potem jedziemy do M. i będę miała już wszystko w 
i będziesz mogła wypoczywać 

kochana @ przyszla 

raczej nigdy się nie użalam nad sobą, staram się nie siać takiej atmosfery, bo jestem raczej pozytywnie nastawiona do życia, no ale dziś coś pękło we mnie... ehh, najlepiej będzie jak pójdę spać...