![]() |
#511 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.12
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Madzik z tego co widzę na wątku to wiele dziewczyn miało tak jak Ty - nic się nie dzieje, nagle mega skurcze i po 2 godz. maluszek na świecie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() teraz refundowane,smrodu nie ma ale smak specyficzny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
![]() ja tylko na szybko, później nadrobię. zaraz spadam na spacer. mam nadzieję że się nie rozpada ![]() Negrid gratulacje! ![]() ![]() ![]() ![]() chciałam Wam tylko napisać że pokarało mojego męża ![]() ![]() ![]() i wiecie co ciesze się ![]() ![]() nażarł się śledzi ze smalcem ![]() ![]() kazałam mu wziąć krople skoro takie "dobre" ![]() ![]() ![]() ![]() no i teraz idziemy na spacer taki krótki żeby się dotlenić. do później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
Witam się dziewczyny w nowym wątku po chwilowej nieobecności jako przeterminowana niestety
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gratulacje dla nowych mam ![]() I banan dla potrzebujących ![]() ![]() Spadam Was ponadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki,
my wlasnie wrocilismy do domu ![]() Leon jest zdrowiutki i wyglada jak polaczenie zolwika z pieczarka ![]() Ja sie mam troche gorzej, bo pojawily sie problemi ze szwami, ale damy rade ![]() Nie wiem czy jest sens wstawiac opis porodu, skoro juz jest ich tyle... Mam nadzieje, ze u kazdej z Was wszystko jest w porzadku, przepraszam, ale jeszcze nie nadrobilam watku, wiec nie wiem co sie dzieje.. |
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#519 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#520 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam pytanie z innej beczki, wybielala może ktoras z was zeby ? Jaka metoda i czy widać efekt i jak długo. W maju są moje ur i chciałabym sobie zrobić taki prezent. Nie mam bardzo żółtych ale mam bzika na punkcie zębów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Wtajemniczenie
|
Miał sobie po pracy nastawiać budzik i wstawać o 12:30 aby zajmować się małym ( w UK godzina do tyłu niż w PL) 4 raz budzik dzwoni a ten jełop nie raczy się podnieść.
Zje kanapeczki na obiadek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim. Ja na razie tylko na chwilkę z pytaniem. Znacie może jakiegoś dobrego neurologa dziecięcego z małopolski lub podkarpacia?
Wieczorem jak dzieciaki będą spały to napisze o u mnie i postaram się coś trochę doczytać co u Was ![]()
#525 | |||
Wtajemniczenie
|
Nattalli myślami jestem z Tobą
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja niby też. Ale jakoś mi się nie widzi coby miało tak łatwo pójść ![]() Pięknie utuczyłaś córeczkę ![]() Cytat:
Noo ![]() W poczekalni na IP gadałam z kobietką która była w ciąży z trojaczkami, 34 tydzień, jak siedziała to brzuch wystawał jej dalej niż kolana. No patrzyłam na nią i nie mogłam uwieżyć, że jest w stanie sama chodzić. Grawitacja się jej nie imała, a drobna dziewczyna była, nie że jakaś herod baba. A w jakimś celu to robisz czy po prostu indżojing aromacik? ![]()
![]() |
#526 |
Wtajemniczenie
|
Roane: ponoc jak ma bardzo kwasny-drożdżowy zapach to też nie za dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ehh.. nic mi nie mów :P Od wczoraj mi smutno, że mam tyle ładnych ubranek na 56, a ona pewnie wcale ich nie założy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |||||
Zadomowienie
|
Nasza pierwsza wprawe autobusem zaliczam do udanych
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Migotko widze ze mały bardzo testuje twoja matczyna miłość. trudno powiedziec czemu on tak ciagle płacze. Jesli to kolka to sytuacja moze sie poprawic dopiero po 4 miesiacu-na niektóre dzieci nic nie działa. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#529 |
Rozeznanie
|
pilotka- wyobrażam sobie twój uśmiech na twarzy , jak męża męczyło hahaha
![]() ![]() niebieska- fajnie ,że dostaliście ciuszki dla małego i nie martw się, ja na pewno też się przeterminuję , bo nic na niebie i na ziemi nie wskazuje ,że coś się dzieje. ![]() guapissima- super ,że juz w domku. Oczywiście chcemy opis porodu i nowe zdjęcia maleństwa ![]() Shiloh- ja to bym nawet kanapek nie zrobiła. ![]() ![]() Akkma- wiesz to ,że będzie mieć te 3900 nie znaczy ,że będzie mieć też 60 cm, może pochodzi w tych ciuszkach troszkę. Chociaż ja mam też takie myśli. Tyle fajnych małych ubranek , a mój ponoć też klocek 3800 , tak więc sama nie jesteś ![]() em ma- fajnie ,że wyprawa autobusem udana, a deszcz z tego co wiem dzieci lubią jak stuka w folie na wózku. Moje siostrzenice w mig zasypiały w takie pogody na dworze.
#530 |
Wtajemniczenie
|
Muminku: ani mi się śni mu robić pfff
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Konto usunięte
|
Wczoraj udało się w końcu uśpić Alicję po 2. W końcu wzięłam ją ze sobą do łóżka i tak spałyśmy do 7.
Już po wizycie u położnej i spacerze. Ala waży już prawie 3,800!! ![]() migotka, królowa nilu ma rację. Po pierwsze czas dla siebie jest bardzo ważny. Nie ograniczaj się do 2 minut prysznica. Ja też miałam na początku takie ciągoty, ale jak miałam dylemat czy uspokajanie dziecka czy rozsadzenie tyłka (już tak mi się do kibla chciało), że trudno, ja siedziałam na tronie a Ala płakała i przeżyłam. Także pozwól sobie na prysznic ciut dłuższy. Ja codziennie robię makijaż, zakładam legginsy i fajną bluzkę i układam włosy. Chcę ładnie wyglądać DLA SIEBIE - dokładnie tak jak pisała Królowa Nilu. Także małego do łóżeczka, marsz pod prysznic, ciepła fajna woda, depilacja, chwila spokoju i będzie lepiej. Po następnym karmieniu suszenie włosów i makijaż, chociażby na raty. A może jak Borys zobaczy że płacz nie powoduje natychmiastowego brania na ręce, to przestanie? I tak jak pisała królowa, zobacz ile nas tu jest co mają podobne problemy ![]() ![]() Co do tekstów facetów to nie wiem co powiedzieć. Tu trzeba rozmawiać i jasno przekazywać komunikaty bo mężczyźni inaczej na to patrzą. Negrid moje serdeczne GRATULACJE!!! ![]() ![]() magnusia potrójne przewijanie cud! ![]() ![]() upadły_anioł ale super!! Rany, to mnie trzyma cały czas przy zmysłach, właśnie czekanie na moment kiedy Alicja zacznie nas słuchać i coś nam odpowiadać po swojemu ![]() perfuzja te zajęcia tańca brzmią super ![]() Akkma było nie kozaczyć z tym końcem stycznia ![]() ![]() ![]() pilotka ![]() ![]() ![]() ![]() Gosia jak tam teściowa? |
![]() ![]() |
![]() |
#532 | ||||
Wtajemniczenie
|
Muszę się Wam pochwalić, że nowe mieszkanie podziałało pozytywnie na mój sen. Codziennie się wysypiam jak królowa
![]() Co jest o tyle dziwne, że tu mamy mniejsze łóżko - queen size, i to jakiś taki dziwnie mały. W poprzednim mieszkaniu było naprawdę ogromne łoże, większe niż king size. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#533 |
Zadomowienie
|
Doszły mi jeszcze bóle w lędźwiach
![]() Idę się położyć.
![]() |
#534 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do pogrubionego to jest ulubiony tekst mojego męża,gdy przewracam sie z boku na bok stękając,jęcząc,sapiąc i dysząc przy okazji go budząc ![]() siedząc dzisiaj(w końcu!!) u fryzjera tak mnie w krzyżu zabolało i zakłuło że aż stekłam i przy okazji brzuch mi cały stwardniał i chwilowo miałam takie oczy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Weź też pow uwagę statystyki dot. kolek - dzieci na mm mają je znacznie częściej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#536 |
Zadomowienie
|
pilotka smiem twierdzic, ze rzucilas na meza "srakakadabre"
![]() ![]() emma super, ze wyprawa udana ![]() akkma wspolczuje ![]() Roane w sobote bede sie widziala z konkretnym pediatra, to moze sie w koncu dowiem jakis konkretow, bo juz mam dosc. Na razie odstawilam Alkowi wszystkie leki i bączki sa nadal, ale chyba mniej bolesne, bo nie placze tak strasznie. Zobaczymy wieczorem jak bedzie, mam nadzieje, ze lepiej ![]()
20.12.2013 - Alek ![]() Edytowane przez Le La Czas edycji: 2014-02-12 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zadomowienie
|
![]() |
#538 |
Zadomowienie
|
Leże
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- ![]() ![]()
#539 |
Zadomowienie
|
Chciałabym dołączyć do fejsika, do kogo mam pisać? Albo proszę o zaproszenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Zadomowienie
|
Powiem Wam ze dobrze mi ta wyprawa zrobiła...fajnie sie tak wyrwac do ludzi
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.